|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety informatyków :)
Dość dużo Was
Po paru doświadczeniach z informatykami uciekam gdzie pieprz rośnie, gdy usłyszę od faceta, że studiuje informatykę. Oni z reguły mają taki specyficzny sposób bycia, który mnie odrzuca. Podziwiam Waszą cierpliwość (na samą myśl, że mój TŻ siedziałby przed kompem dostaję drgawek).
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
no i ja sie dołaczam do Was
moj chlopak studiuje informatyke i co nieco wiem jak moze wygladac życie z informatykiem ciesze sie, ze przynajmniej uczy sie tego, co go interesuje (bo nie kazdemu to sie zdarza)... wydaje mi sie ze sie uzupełniamy, bo ja studiuje zupełnie cos innego - higiene stomatologiczna. Ja mu moge opowiadac o zabkach a on mi o tych wszytskich dziwnych rzeczach zwiazanych z komputerami słucham go, zeby nie było mu przykro, bo widze ze takie opowiadanie sprawia mu wielka przyjemnosc w koncu czego sie nie robi dla swojego ukochanego
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę pewne podobieństwo ja też od ząbków jestem tylko ja od tych "trzecich" ![]() A co kobietki panów procesorków siedzą tak cichutko?? |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała żeby mi TŻ coś opowiadał, bo bym się czegos nauczyła od niego, bo jak go proszę żeby mnie uczył to on nie chce. Skandal
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Moja druga połowa jest informatykiem z wykształcenia, ale nie narzekam, bo też nim jestem
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
moj narzeczony tez jest informatykiem....zle nie jest...ale zazdrosnik ze mnie jak idzie naprawiac kompy u innych...dziewczynek:atya ty:
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
a to cos z forum "usmiechnij sie", napisane przez lila40. Chyba tu pasuje
![]() Informatyk nie myśli, on kompiluje. Informatyk nie patrzy, on skanuje. Informatyk nie słucha, on sampluje. Informatyk nie czyta, on przetwarza informacje. Informatyk nie ogląda telewizji, on digitalizuje obraz. Informatyk nie przygląda się, on zoomuje. Informatyk nie chodzi, on się scrolluje. Informatyk nie uczy się, on uaktualnia dane. Informatyk nie przypomina sobie, on odświeża pamięć. Informatyk nie przepisuje, on kopiuje. Informatyk nie podrywa panienek, on się z nimi ukompatybilnia. Informatyk nie przygląda się panienkom, on podziwia textury. Informatyk nie przebywa u panienki, on się u niej loguje. Informatyk nie pije, on wchodzi w Virtual Reality. Informatyk nie haftuje, on generuje fraktale. Informatykowi nie urywa się film, jemu siada technika. Informatyk nie leczy kaca, on chłodzi procesor. Informatyka nie wyrzucają z knajpy, on ma tam access denied. Informatyk nie wierzy w Boga, on zdaje się na przypadek. Informatyk nie programuje, on przeżywa intymny kontakt z komputerem
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
MOJ TZ jest informatykiem. Studiuje i pracuje jako programista.
I dobrze, bo ja sie kompletnie na kompach nie znam, ledwo co na wizaz potrafie wejsc. |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
mój studiuje informatykę i... nawet pomagałam mu uczyć się do sesji, ciężko było co ja nic nie kumam a kazał mi sie przepytywać...
![]() Jedno jest dobre - mój komuter to istne cacuszko, a i zawsze jak coś od niego chce to piszę na GG... bo odchodzi od komputera tylko do łazienki, je przy nim - i czasem zastanawiam się czy on w ogóle śpi
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem dziewczyna informatyka.Za rok bedzie magistrem a ja za 2 lata technikiem informatykiem.Poznalismy sie na czasie i na "Diablo"
duzo gralismy razem.Oboje duuuzo czasu spedzamy przed kompem i na grach sieciowych.
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Grą the best jest "the sims 2"
![]() W sieci to gram tylko w remika
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam męża informatyka , aczkolwiek ja sama interesuje się komputerami , i tymi innymi perdułkami
.A Sims 2 również mi się podoba |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te zwykle simsy 1 lubilam
|
|
|
|
#76 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ilo16na ja sie staram jak najmniej z Moim TŻtem spedzac czasu przed komputerem,choc zdarza sie ze gramy razem, ale sporadycznie. Wole go odciagnac i isc z nim na spacer.
![]() prostownica87 napisala: Cytat:
orbitka81 Moj TŻ moglby naprawiac kompy kolezanek, ale tylko tych ktore znam Przezlosliwa napisala: Cytat:
Moj TŻ studiuje w budynku obok, wiec sobie do niego czesto chodze. Informatycy sa bardzo zabawni Uwielbiam ich poczucie humoru. Dlatego przynosze mojemu Łobuzowi kanapki Wiem jedno, oni prawie wszystko zrobia za cos z %
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Simsy 2 to taka ulepszona wersja 1
. Odkryłam Amerykę prawda ?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Klariska Z tymi % to się zgodzę
A co do simsów 2 to wszedł niedawno dodatek the sims 2 cztery pory roku czy jakoś tak. Mam ale jeszcze nie grałam. Kupiliśmy z TŻ większy dysk bo się już razem na moim maleństwie nie mieścimy a simsy to niezła kobyłka
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Hehe dobry wątek.
To i ja się przyłączam do kobiet informatyków A od komputera jestem chyba równie uzależniona co mój TŻ ;>
|
|
|
|
|
#80 |
|
Adwokat diabła
|
Przyłączam się do kobiet informatyków
Czasem mnie tzreba odciągac od komputera, ale nie jest tak źle
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
A tak btw. czy w Waszym przypadku sprawdza się jedna z głównych plotek o informatykach - tj. że zupełnie nie umieją się modnie ubrać i nie zwracają uwagę na takie szczegóły, jak dopasowanie części garderoby pod względem choćby kolorystyki np. ? ;]
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Mój mąż nie zwraca na to zupełnie uwagi - dla niego moda nie istnieje, ale ubiera sie tylko na czarno wiec nie ma problemu z łączeniem kolorów
|
|
|
|
|
#83 |
|
Adwokat diabła
|
Mój o dziwo zwraca uwagę na kolorystykę i modę..
Heh więc nie mam z nim problemów
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Mój nie kojarzy ani jednego ani drugiego
Ale bardzo się złości gdy ten fakt sprowadza się do stereotypu i łączy z informatykami
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Mój pewnie też by się zdenerwował za stereotyp
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
!
Edytowane przez misia22 Czas edycji: 2007-04-19 o 16:15 |
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
He he, fajny wątek
Też jestem kobietą informatyka, a niedługo będę żoną. Przez niego nawet wpadłam uzależnienie od kompa, były kłótnie, bo jak jedno wstawało od komputera to drugie siadało i nie mieliśmy wolnego czasu dla siebie nawzajem. Ale rozwiązaliśmy już ten problem: dokupiliśmy drugi komputer
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
witam
moj przyszły mąż to informatyk...ale chyba taki nietypowy bo nie siedzi godzinami przy kompie, świetnie sie ubiera i nie mam watpliwosci ze ja dla niego jestem najwazniejsza i nie musze rywalizowac z kompem
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Żartuję oczywiście. Wiem jak to jest jeden na laptopie a drugi na kompie u nas jest to samo
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę nie usuwać treści postów !
Już jednego BANa za to otrzymałaś - chyba obie nie chcemy, żeby uzbierało się na drugiego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

Po paru doświadczeniach z informatykami uciekam gdzie pieprz rośnie, gdy usłyszę od faceta, że studiuje informatykę. Oni z reguły mają taki specyficzny sposób bycia, który mnie odrzuca.
Podziwiam Waszą cierpliwość (na samą myśl, że mój TŻ siedziałby przed kompem dostaję drgawek).

. Odkryłam Amerykę prawda
A od komputera jestem chyba równie uzależniona co mój TŻ ;>