|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk
bardzo podoba mi sie u Ciebie
*Oriflame, Divine, talk do ciała – zostało 85% tylko szczerze mowiąc nie wiem jaka jest ich cena, wiec nie wiem czy wymianka by Ci sie opłacała... |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
*Oriflame, Divine, 50ml – zostało 85% kurcze, przepraszam, chodziło mi o ta poizycje...
musiałam to chyba napisać w roztargnieniu przedegzaminowym... |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Vollare – cienie sypkie:
- nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – tylko wypróbowany (jak dla mnie jest identyczny z APC nr 19, który posiadam) - nr 38 – fiolet, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 3/4 w oryginalnym opakowaniu - nr 29 – stare złoto/złoty beż, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu - nr 22 – turkus, starsza seria, oryginalnie jest 2g – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu - nr 4 – pudrowy różo-beż, starsza seria, oryginalnie jest 2g – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169717
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Vollare – cienie sypkie:
- nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – tylko wypróbowany (jak dla mnie jest identyczny z APC nr 19, który posiadam) - nr 38 – fiolet, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 3/4 w oryginalnym opakowaniu *APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70% Oriflame olejek do skórek i paznokci, 7ml - zużycie 30% Bielenda Zielona Herbata - krem pod oczy dodający blasku, 15ml - zostało 70% może znajdziesz coś u mnie?
|
|
#70 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaz przejrzalam jeszcze raz, i jutro jeszcze sie wyjasni co z ta moja maska, a wiec w sumie bylabym zainteresowana
Vollare – cienie sypkie: - nr 32 - nr 38 - nr 29 - nr 22 - nr 4 Avene, woda termalna 50ml Faberlic, Q4, żel nawilżająco-tonizujący
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Standardowo obstaję za podkładem piankowym IsaDora i malutką odsypką scrubu Ori. Chyba, że jeszcze byłabyś skłonna dorzucić pomadkę w płynie Nice Girl Ori. Ale decyzję pozostawiam Tobie.
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi sie cienie Bell, Planete i kuleczki APC - zajrzyj do mnie. Jutro albo dzis jeszcze będę miała dokładkę
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie pare rzeczy
zapraszam i odp u mnie na wątku ![]()
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Witam ciepło
mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal professionel- Absolut Repair- odlewka szamponu do włosów zniszczonych -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -próbki: vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieniącymi się drobinkami, ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieniącymi się drobinkami, popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z mieniącymi się drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki, bardzo mieniący się (można użyć na ciało, jako rozświetlacz) (0.8g) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Perceive (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesuje mnie: - nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią Inglot AMC – cień pojedynczy nr 62, czerń Manhattan, Sun Glow, nr 412 Podróbka Amor Amor Cacharel o wdzięcznej nazwie Cote d'Amour, 100ml *Oriflame, Divine, 50ml – zostało 85% |
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
magju, znalazlabys cos u mnie za wode divine
?
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
HEJ! Bardzo Mi Przykro ale niestety nic...
Dziękuje za zainteresowanie! Buziaki
MySzEcZkA140 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175217 CiUsZkI I INNE RZECZY !! ODPISYWAĆ W MOIM WĄTKU!! "..Miłośc nie polega na przyglądaniu się sobie nawzajem, lecz na wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.." |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

musiałam to chyba napisać w roztargnieniu przedegzaminowym...