|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
*** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półka ***!!!!!!!!!!!!! NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!! Nie będę się rozpisywać. Listę życzeń postaram się podać niżej. Nie muszę wszystkiego wymieniać, więc będę wybredna ![]() Wysyłka tylko poleconym/paczką (z priorytetem lub bez), a kosmetyki porządnie zapakowane, bo nasza kochana Poczta Polska delikatna nie jest . Na pytania zadane u mnie odpowiadam u siebie i na "Odpisz w moim wątku nie reaguję" Fotki w postach: 1, 2, 4. Piszcie od razu co was interesuje Nieaktualne na szaro Rezerwacje na pomarańczowo 16.02. dokładka ![]() TWARZ – KOLORÓWKA Oczy *Essence – baza pod cienie w słoiczku (takim jak ma Sephora mniej więcej) – użyta ze 3 razy - Scarlet 23 Vollare – cienie sypkie: - nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – tylko wypróbowany (jak dla mnie jest identyczny z APC nr 19, który posiadam) - tomama - nr 38 – fiolet, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 3/4 w oryginalnym opakowaniu - martinka_m - nr 29 – stare złoto/złoty beż, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu - martinka_m - nr 22 – turkus, starsza seria, oryginalnie jest 2g – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu - martinka_m - nr 4 – pudrowy różo-beż, starsza seria, oryginalnie jest 2g – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu - tomama Bell, Planete, cień pojedynczy nr 309, pięknie połyskujące złoto – użyty kilka razy Bell, Planete, cień pojedynczy nr 319, delikatny łososiowy – użyty kilkanaście razy Inglot AMC – cień pojedynczy nr 62, czerń z różowymi drobinkami brokatu – użyty kilka razy, zużycie praktycznie niezauważalne - kotka231 Inglot AMC– cień pojedynczy nr 73, śliwkowy fiolet ze srebrnymi drobinkami brokatu – użyty kilkanaście razy - rezerwacja monalea Inglot, profesjonalny cień do powiek, Matrix 837 - intensywny jasno-zielony, taki rażący - użyty kilka razy - Ines-ka H&M pojedynczy cień do powiek 31 - miedziany - użyty kilka razy Oriflame, aqua vibes, bora bora – chłodzący cień w sztyfcie w odcieniu turkusowym – użyty ze 3 razy Usta Smackers, Sun Smacker SPF 24, Bubble Gum Ice Cream, 4g – użyty kilkanaście razy - Ines-ka Avon, Metaliczny błyszczyk do ust, Topaz Patina (ciemny brąz) - użyty kilka razy Twarz *APC, puder w kulkach nr 13 – mam z wymiany, sama użyłam kilka razy, ale ogólnie zużycie chyba nie jest większe niż 15% - martinka_m *APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70% - Ines-ka Vollare, puder w kulkach, małe opakowanie, kolor ciemny brąz – użyte kilka razy, opakowanie pęknięte, sklejone - rezerwacja monalea Oriflame, T-Balance, Natural Ivory – podkład do cery normalnej i mieszanej, 30ml – zużycie 35% DŁONIE I PAZNOKCIE – PIELĘGNACJA Oriflame olejek do skórek i paznokci, 7ml - zużycie 50-60% (ilość widoczna na zdjęciu w tym momencie jest już myląca, bo trochę go używałam, olejku jest mniej, tak z 40%) Oriflame krem do rąk i paznokci - 100ml - zostało 55% Cztery Pory Roku, Krem do rąk glicerynowy z aloesem o zapachu zielonej herbaty, 130ml (taka maxi tubka) - użyty kilka razy DŁONIE I PAZNOKCIE – MALOWANIE i te sprawy - użyty 2 razy - tomamaDelia, Superosuszacz emalii do paznokci, 8ml (w formie olejku z zakraplaczem, osusza, nabłyszcza, przedłuża trwałość lakieru, odświeża go) – zostało 45% (resztę zdolnie wylałam na siebie) Manhattan, Sun Glow, nr 412 – lakier do paznokci w odcieniu delikatnej pomarańczy z mnóstwem srebrnych drobinek (na paznokciu ślicznie iskrzy, ale kolor daje bardzo delikatny, bardziej to taka poświata koloru) – tylko wypróbowany, bo się okazało, że żółty z tej serii daje praktycznie identyczny kolor, więc jeden sobie zostawiam (fotka z allegro, przeklamana dosyc znacznie) Manhattan, Crazy Colours, nr 305, 5ml - lakier do paznokci w kolorze fioletowym z drobniutkim różowo-złotym brokacikiem, na paznokciu daje tylko poświatę fioletowego koloru, świetny jako warstwa wierzchnia do kryjących fioletowych lakierów – użyty raz (fotka z netu, 30t to ostatni lakierek, w miarę wiernie oddany kolor) - rezerwacja monalea H&M lakier do paznokci w odcieniu 40 satin dream - perłowa biel - użyty ze 2 razy Lemax lakier do paznokci turkus opalizujący - 10ml - tylko wypróbowany Lemax lakier do paznokci jasny błękit opalizujący - 10ml - tylko wypróbowany ZAPACHY Podróbka Amor Amor Cacharel o wdzięcznej nazwie Cote d'Amour, 100ml - zostało w granicach 45-55%, zapach ładny i przyjemny, o dziwo bardzo trwały - kotka231 Avon, naturals, black cherry & nutmeg, 125ml - mgiełka do ciała - zużycie 15% - agnyska81 *Oriflame, Divine, 50ml – zostało 85%- rezerwacja monalea CIAŁO Oriflame, Serene, talk do ciała – zostało 50% *Oriflame, Divine, talk do ciała – zostało 85% Avon Naturals Cukier i Orzechy żel pod prysznic 200ml - zostało 50% - Scarlet 23 Dove, Summer Glow, brązujący balsam do ciała, 250ml - wersja do karnacji jasnej i normalnej zostało jakieś 50% - Ines-ka Dove, Summer Glow, brązujący balsam do ciała, 250ml,wersja do karnacji normalnej i ciemnej zostało jakieś 15-20% J&J Holiday Skin, 250ml, wersja do karnacji normalnej i ciemnej, zostało jakieś 35% Oceanic Pharmaceutic, Etaksel, roll-on przeciw nadmiernej potliwości (taki niby polski Etiaxil), 50ml - używany przez jakiś tydzień Rossman Sun Ozon - spray z filtrem SPF 30 dla dzieci (nie tylko dla dzieci ), można spokojnie stosować na twarz - 250ml - zostało jakieś 50-60%, ciężko dokładnie ocenić ze względu na nietypowy kształt buteleczki Rossmann Sun Ozon - balsam po opalaniu - 400ml - zostało 80% Ziaja intima - płyn do higieny intymnej neutral - 200ml - zostało 70% Avene balsam po opalaniu - 4 próbki po 5ml każda – nietknięte TWARZ – PIELĘGNACJA Bell, clean milk, Łagodne mleczko do demakijażu oczu, 120ml – użyte 3 razy tylko do oczu *Avene, woda termalna 50ml – nowa, zafoliowana - Ines-ka *Avon, Anew Clinical, mikrodermabrazja w kremie, 75ml – użyta kilka razy - ank@ Avon, Anew Clinical, program liftingujący okolice oczu, 2x10ml - z wymiany, sama użyłam kilkanaście razy, grubo ponad połowa została w każdej z częsci - ank@ Faberlic, Q4, żel nawilżająco-tonizujący z wyciągiem z miłorzębu japońskiego, do cery mieszanej (nawet naczynkowej), 40ml - nowy, jeszcze zabezpieczony kartonik (nie znam daty ważności, gdyż jest ona umieszczana na tubce) Bielenda Zielona Herbata - krem pod oczy dodający blasku, 15ml - zostało 70%- rezerwacja monalea Ziaja, 100% pielęgnacji, peeling enzymatyczny, 60ml - mam z wymiany, sama nie używałam, zostało na wypróbowanie, mogę oddać gratis - Scarlet 23 WŁOSY - PIELĘGNACJA I STYLING Ziaja, Kolor Zaprogramowany Cynamonowy szampon do włosów rudych i brązowych, 200ml - zużycie 15-20% Ziaja, Kolor Zaprogramowany Cynamonowy odżywka do włosów rudych i brązowych, 150ml - zużycie 20-25% Wella, Wellaflex, spray rewitalizujący do loków, 150ml - zużycie 60%*Schwarzkopf, got2b, pianka do loków, 250ml - z wymiany, wersja niemiecka - zużycie oceniam na jakieś 30% Schwarzkopf, got2b, spray do loków, 200ml - z wymiany, wersja niemiecka, zużycie jakieś 30% Avon, Exotic Beaches - ochronna mgiełka do włosów z fitlrem UV, 100ml - użyta 2 razy Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-05-02 o 23:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk
LISTA ŻYCZEŃ
- seria Termiczne SPA Miraculum - seria Zimowa Pielęgnacja AA Oceanic - seria z kaszmirem i białą herbatą albo z żurawiną i granatem AA Oceanic - krem do rąk Neutrogena Formuła Norweska - nowa seria Eris Lirene Dermoprogram i dla wrażliwców i dla naczynkowców (nie wszystkie produkty, ale większość) - kamuflaż Art Deco nr 1 bodajże (zielonkawy) albo jakiś jasny beż - beżowe/morelowe lakiery do frencha (chętnie Rimmel) - tusz do rzęs Telescopic Loreal / Pełnia Rzęs Avon - kosmetyki do włosów kręconych, w szczególności sprężyna Osmo Essence - wysuszacz/nabłyszczacz do lakierów do paznokci Inglot Dry & Shine - delikatne toniki - żele do mycia twarzy bez SLS - emulsje/mleczka/fluidy do demakijażu oczu - scrub Oriflame Radiance Energy - Revlon Colorstay SoftFlex w odcieniu Buff Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-01-22 o 01:46 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk
Inglot AMC – cień pojedynczy nr 62, czerń z różowymi drobinkami brokatu – użyty kilka razy, zużycie praktycznie niezauważalne
Vollare – cienie sypkie: - nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – tylko wypróbowany (jak dla mnie jest identyczny z APC nr 19, który posiadam) Bell, Planete, cień pojedynczy nr 309, pięknie połyskujące złoto – użyty kilka razy Bell, Planete, cień pojedynczy nr 319, delikatny łososiowy – użyty kilkanaście razy znajdziesz cosik?
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-01-23 o 09:35 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
interesuja mnie :cien sypki vollare stare zloto,bell planet 309,podklad oriflame |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie:
*APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70% z tego czego szukasz mam lakier diora
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie kilka cieni i kulki 00 apc, zerknij
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się piszę na kulki jak nikt nie zechce
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
*Avene, woda termalna 50ml – nowa, zafoliowana
znajdziesz coś u mnie za to?
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
czesc
Interesuje mnie: Astor, 60 sec Ultra Diamant, nr 5, 8ml - przejrzysty delikatny róz iskrzący srebrnymi diamencikamizajrzyj do mnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
- nr 38 – fiolet, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 3/4 w oryginalnym opakowaniu *APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70% http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168096 |
|
|
|
|
#27 | ||
|
Zakorzenienie
|
A no to w sumie fajnie. Tylko jeszcze muszę się zastanowić czy go chcę. O ile oczywiście Tobie by taka ewentualna wymiana pasowała.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
No nie do końca by mi pasowała, bo dalam za ten dezodorant 39 zl i tylko kilka razy psiknelam, wiec jest prawie nowy. Chyba ze znajdziesz coś innego za ten lakierek
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, rozumiem, nie wiedziałam, że aż tyle jest wart. A nic innego nie wypatrzyłam niestety, a na siłę nie chcę szukać.
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś u mnie? Mogę zrobić odsypkę scrubu Ori optimals.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

Poczta Polska delikatna nie jest
.
16.02. dokładka