*** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półka *** - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-19, 18:29   #1
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

*** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półka ***

!!!!!!!!!!!!! NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!

Nie będę się rozpisywać. Listę życzeń postaram się podać niżej. Nie muszę wszystkiego wymieniać, więc będę wybredna

Wysyłka tylko poleconym/paczką (z priorytetem lub bez), a kosmetyki porządnie zapakowane, bo nasza kochana Poczta Polska delikatna nie jest .

Na pytania zadane u mnie odpowiadam u siebie i na "Odpisz w moim wątku nie reaguję"

Fotki w postach: 1, 2, 4.
Piszcie od razu co was interesuje

Nieaktualne na
szaro
Rezerwacje na
pomarańczowo
16.02. dokładka

TWARZ – KOLORÓWKA

Oczy

*Essence – baza pod cienie w słoiczku (takim jak ma Sephora mniej więcej) – użyta ze 3 razy - Scarlet 23

Vollare
– cienie sypkie:
- nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – tylko wypróbowany (jak dla mnie jest identyczny z APC nr 19, który posiadam) - tomama
- nr 38 – fiolet, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 3/4 w oryginalnym opakowaniu - martinka_m
- nr 29 – stare złoto/złoty beż, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu - martinka_m
- nr 22 – turkus, starsza seria, oryginalnie jest 2g – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu - martinka_m
- nr 4 – pudrowy różo-beż, starsza seria, oryginalnie jest 2g – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 2/3 w oryginalnym opakowaniu - tomama

Bell, Planete, cień pojedynczy nr 309, pięknie połyskujące złoto – użyty kilka razy

Bell, Planete, cień pojedynczy nr 319, delikatny łososiowy – użyty kilkanaście razy

Inglot AMC – cień pojedynczy nr 62, czerń z różowymi drobinkami brokatu – użyty kilka razy, zużycie praktycznie niezauważalne - kotka231

Inglot AMC– cień pojedynczy nr 73, śliwkowy fiolet ze srebrnymi drobinkami brokatu – użyty kilkanaście razy - rezerwacja monalea

Inglot, profesjonalny cień do powiek, Matrix 837 - intensywny jasno-zielony, taki rażący - użyty kilka razy - Ines-ka

H&M pojedynczy cień do powiek 31 - miedziany - użyty kilka razy

Oriflame, aqua vibes, bora bora – chłodzący cień w sztyfcie w odcieniu turkusowym – użyty ze 3 razy

Usta
Smackers, Sun Smacker SPF 24, Bubble Gum Ice Cream, 4g – użyty kilkanaście razy - Ines-ka

Avon, Metaliczny błyszczyk do ust, Topaz Patina (ciemny brąz) - użyty kilka razy

Twarz

*APC, puder w kulkach nr 13 – mam z wymiany, sama użyłam kilka razy, ale ogólnie zużycie chyba nie jest większe niż 15% - martinka_m

*APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70% - Ines-ka

Vollare, puder w kulkach, małe opakowanie, kolor ciemny brąz – użyte kilka razy, opakowanie pęknięte, sklejone - rezerwacja monalea

Oriflame, T-Balance, Natural Ivory – podkład do cery normalnej i mieszanej, 30ml – zużycie 35%

DŁONIE I PAZNOKCIE – PIELĘGNACJA

*Essence, express nail repair 5000, 9ml - odżywka wzmacniająca miękkie paznokcie - zużycie 5-10%

Oriflame olejek do skórek i paznokci, 7ml - zużycie 50-60% (ilość widoczna na zdjęciu w tym momencie jest już myląca, bo trochę go używałam, olejku jest mniej, tak z 40%)

Oriflame krem do rąk i paznokci - 100ml - zostało 55%

Cztery Pory Roku, Krem do rąk glicerynowy z aloesem o zapachu zielonej herbaty, 130ml (taka maxi tubka) - użyty kilka razy

DŁONIE I PAZNOKCIE – MALOWANIE i te sprawy

Manhattan, All in one, nr 46, 11ml - lakier do paznokci w odcieniu brązu złamanego różem, perłowy - użyty 2 razy

Astor, 60 sec Ultra Diamant, nr 5, 8ml - przejrzysty delikatny róz iskrzący srebrnymi diamencikami - użyty 2 razy - tomama

Delia, Superosuszacz emalii do paznokci, 8ml (w formie olejku z zakraplaczem, osusza, nabłyszcza, przedłuża trwałość lakieru, odświeża go) – zostało 45% (resztę zdolnie wylałam na siebie)

Manhattan, Sun Glow, nr 412 – lakier do paznokci w odcieniu delikatnej pomarańczy z mnóstwem srebrnych drobinek (na paznokciu ślicznie iskrzy, ale kolor daje bardzo delikatny, bardziej to taka poświata koloru) – tylko wypróbowany, bo się okazało, że żółty z tej serii daje praktycznie identyczny kolor, więc jeden sobie zostawiam (fotka z allegro, przeklamana dosyc znacznie)

Manhattan, Crazy Colours, nr 305, 5ml - lakier do paznokci w kolorze fioletowym z drobniutkim różowo-złotym brokacikiem, na paznokciu daje tylko poświatę fioletowego koloru, świetny jako warstwa wierzchnia do kryjących fioletowych lakierów – użyty raz (fotka z netu, 30t to ostatni lakierek, w miarę wiernie oddany kolor) - rezerwacja monalea

H&M lakier do paznokci w odcieniu 40 satin dream - perłowa biel - użyty ze 2 razy

Lemax lakier do paznokci turkus opalizujący - 10ml - tylko wypróbowany

Lemax lakier do paznokci jasny błękit opalizujący - 10ml - tylko wypróbowany

ZAPACHY

Podróbka Amor Amor Cacharel o wdzięcznej nazwie Cote d'Amour, 100ml - zostało w granicach 45-55%, zapach ładny i przyjemny, o dziwo bardzo trwały - kotka231

Avon, naturals, black cherry & nutmeg, 125ml - mgiełka do ciała - zużycie 15% - agnyska81

*Oriflame, Divine, 50ml – zostało 85%- rezerwacja monalea

CIAŁO

Oriflame, Serene, talk do ciała – zostało 50%

*Oriflame, Divine, talk do ciała – zostało 85%

Avon Naturals Cukier i Orzechy żel pod prysznic 200ml - zostało 50% - Scarlet 23

Dove, Summer Glow, brązujący balsam do ciała, 250ml - wersja do karnacji jasnej i normalnej zostało jakieś 50% - Ines-ka

Dove, Summer Glow, brązujący balsam do ciała, 250ml,wersja do karnacji normalnej i ciemnej zostało jakieś 15-20%

J&J Holiday Skin, 250ml, wersja do karnacji normalnej i ciemnej, zostało jakieś 35%

Oceanic Pharmaceutic, Etaksel, roll-on przeciw nadmiernej potliwości (taki niby polski Etiaxil), 50ml - używany przez jakiś tydzień

Rossman Sun Ozon - spray z filtrem SPF 30 dla dzieci (nie tylko dla dzieci ), można spokojnie stosować na twarz - 250ml - zostało jakieś 50-60%, ciężko dokładnie ocenić ze względu na nietypowy kształt buteleczki

Rossmann Sun Ozon - balsam po opalaniu - 400ml - zostało 80%

Ziaja intima - płyn do higieny intymnej neutral - 200ml - zostało 70%

Avene balsam po opalaniu - 4 próbki po 5ml każda – nietknięte

TWARZ – PIELĘGNACJA

*Lubex emulsja do mycia 150ml - ze 2 razy użyta http://vitamarket.pl/sklep/p1516-Lub...-do-mycia.html

Bell, clean milk, Łagodne mleczko do demakijażu oczu, 120ml – użyte 3 razy tylko do oczu

*Avene, woda termalna 50ml – nowa, zafoliowana - Ines-ka

*Avon, Anew Clinical, mikrodermabrazja w kremie, 75ml – użyta kilka razy - ank@

Avon, Anew Clinical, program liftingujący okolice oczu, 2x10ml - z wymiany, sama użyłam kilkanaście razy, grubo ponad połowa została w każdej z częsci - ank@

Faberlic, Q4, żel nawilżająco-tonizujący z wyciągiem z miłorzębu japońskiego, do cery mieszanej (nawet naczynkowej), 40ml - nowy, jeszcze zabezpieczony kartonik (nie znam daty ważności, gdyż jest ona umieszczana na tubce)

Bielenda Zielona Herbata - krem pod oczy dodający blasku, 15ml - zostało 70%- rezerwacja monalea

Ziaja, 100% pielęgnacji, peeling enzymatyczny, 60ml - mam z wymiany, sama nie używałam, zostało na wypróbowanie, mogę oddać gratis - Scarlet 23

WŁOSY - PIELĘGNACJA I STYLING

Ziaja, Kolor Zaprogramowany Cynamonowy szampon do włosów rudych i brązowych, 200ml - zużycie 15-20%

Ziaja, Kolor Zaprogramowany Cynamonowy odżywka do włosów rudych i brązowych, 150ml - zużycie 20-25%

Wella, Wellaflex, spray rewitalizujący do loków, 150ml - zużycie 60%
*Schwarzkopf, got2b, pianka do loków, 250ml - z wymiany, wersja niemiecka - zużycie oceniam na jakieś 30%

Schwarzkopf, got2b, spray do loków, 200ml - z wymiany, wersja niemiecka, zużycie jakieś 30%

Avon, Exotic Beaches - ochronna mgiełka do włosów z fitlrem UV, 100ml - użyta 2 razy
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  kulki-1.jpg
Wyświetleń: 135
Rozmiar:  98,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  lak.jpg
Wyświetleń: 75
Rozmiar:  114,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  cien.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  75,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  vollare.jpg
Wyświetleń: 122
Rozmiar:  117,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  usta.jpg
Wyświetleń: 36
Rozmiar:  108,7 KB  

Nazwa:  cienie.jpg
Wyświetleń: 129
Rozmiar:  28,1 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2007-05-02 o 23:54
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-19, 18:30   #2
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk

LISTA ŻYCZEŃ
- seria Termiczne SPA Miraculum
- seria Zimowa Pielęgnacja AA Oceanic
- seria z kaszmirem i białą herbatą albo z żurawiną i granatem AA Oceanic
- krem do rąk Neutrogena Formuła Norweska
- nowa seria Eris Lirene Dermoprogram i dla wrażliwców i dla naczynkowców (nie wszystkie produkty, ale większość)
- kamuflaż Art Deco nr 1 bodajże (zielonkawy) albo jakiś jasny beż
- beżowe/morelowe lakiery do frencha (chętnie Rimmel)
- tusz do rzęs Telescopic Loreal / Pełnia Rzęs Avon
- kosmetyki do włosów kręconych, w szczególności sprężyna Osmo Essence
- wysuszacz/nabłyszczacz do lakierów do paznokci Inglot Dry & Shine
- delikatne toniki
- żele do mycia twarzy bez SLS
- emulsje/mleczka/fluidy do demakijażu oczu
- scrub Oriflame Radiance Energy
- Revlon Colorstay SoftFlex w odcieniu Buff
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  amor.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  22,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  anew.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  121,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  lubex.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  51,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  twarz.jpg
Wyświetleń: 38
Rozmiar:  58,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  kulki-baza.jpg
Wyświetleń: 34
Rozmiar:  73,3 KB  

Nazwa:  paznokcie.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  60,8 KB  

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2007-01-22 o 01:46
Stary 2007-01-19, 18:48   #3
ennkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
GG do ennkaa
Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk

Inglot AMC – cień pojedynczy nr 62, czerń z różowymi drobinkami brokatu – użyty kilka razy, zużycie praktycznie niezauważalne
Vollare – cienie sypkie:
- nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – tylko wypróbowany (jak dla mnie jest identyczny z APC nr 19, który posiadam)
Bell, Planete, cień pojedynczy nr 309, pięknie połyskujące złoto – użyty kilka razy
Bell, Planete, cień pojedynczy nr 319, delikatny łososiowy – użyty kilkanaście razy

znajdziesz cosik?
Stary 2007-01-19, 19:04   #4
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
Inglot AMC – cień pojedynczy nr 62, czerń z różowymi drobinkami brokatu – użyty kilka razy, zużycie praktycznie niezauważalne
Vollare – cienie sypkie:
- nr 32 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – tylko wypróbowany (jak dla mnie jest identyczny z APC nr 19, który posiadam)

znajdziesz cosik?
Niestety
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  wlosy.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  72,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  cialo.jpg
Wyświetleń: 39
Rozmiar:  67,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  rece.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  61,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  oczy.jpg
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  34,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  divine.jpg
Wyświetleń: 33
Rozmiar:  24,2 KB  

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2007-01-23 o 09:35
Stary 2007-01-19, 19:52   #5
kafetka
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
interesuja mnie :cien sypki vollare stare zloto,bell planet 309,podklad oriflame
kafetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-19, 20:00   #6
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kafetka Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
interesuja mnie :cien sypki vollare stare zloto,bell planet 309,podklad oriflame
Też nic
Stary 2007-01-19, 20:42   #7
seti85
Zadomowienie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
GG do seti85

podoba mi sie:
*APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70%
z tego czego szukasz mam lakier diora
seti85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-20, 01:11   #8
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seti85 Pokaż wiadomość
podoba mi sie:
*APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70%
z tego czego szukasz mam lakier diora
Nic ciekawego nie wypatrzyłam.
Stary 2007-01-20, 10:51   #9
MagJa
Zakorzenienie

Up
Stary 2007-01-20, 14:43   #10
gothika
Zakorzenienie

Przekupka: 110 pkt / 100% pozyt.
GG do gothika

interesuje mnie kilka cieni i kulki 00 apc, zerknij
gothika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-20, 15:24   #11
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
interesuje mnie kilka cieni i kulki 00 apc, zerknij
Niestety nic nie wypatrzyłam. W sumie mało co mnie interesuje, bo wszystkiego mam aż za nadto
Stary 2007-01-20, 16:02   #12
rzyrafka
Zakorzenienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.

Ja się piszę na kulki jak nikt nie zechce
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-20, 16:10   #13
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja się piszę na kulki jak nikt nie zechce
Nad kulkami trwaja debaty na kilku frontach, ale póki co nic nie wiadomo
Stary 2007-01-21, 15:45   #14
MagJa
Zakorzenienie

Zapraszam Mała dokładka
Stary 2007-01-21, 15:55   #15
Rayne
Wtajemniczenie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

Mag, może u mnie coś znajdziesz?
Stary 2007-01-21, 21:52   #16
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rayne Pokaż wiadomość
Mag, może u mnie coś znajdziesz?
Niestety nic nie wypatrzyłam.
Stary 2007-01-21, 21:58   #17
Karolinka:):)
Raczkowanie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz coś u mnie za klika rzeczy ?
Karolinka:):) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 01:55   #18
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinka:):) Pokaż wiadomość
znajdziesz coś u mnie za klika rzeczy ?
Też nic
Stary 2007-01-22, 10:23   #19
jagoda48
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

*Avene, woda termalna 50ml – nowa, zafoliowana

znajdziesz coś u mnie za to?
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 10:39   #20
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość

znajdziesz coś u mnie za to?
Spodobało mi się to:
Cytat:
* Avon, Złociście połyskujący cień do powiek. kolor Bronze. NOWY, nieużywany. data produkcji 07.11.2006.
* Avon Planet Spa, Tropikalny wygładzający balsam do ciała z masłem shea. a50ml, zużycie widoczne na zdjęciu. data produkcji 20.07.2006, ważny jeszcze przez 9 miesięcy.
Stary 2007-01-22, 13:12   #21
lolitka123
Rozeznanie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

Avene, woda termalna 50ml – nowa, zafoliowana

znajdziesz cos?
Stary 2007-01-22, 13:23   #22
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitka123 Pokaż wiadomość
Avene, woda termalna 50ml – nowa, zafoliowana

znajdziesz cos?
Niestety nic.
Stary 2007-01-22, 13:48   #23
magnum_357
Zadomowienie

czesc Interesuje mnie: Astor, 60 sec Ultra Diamant, nr 5, 8ml - przejrzysty delikatny róz iskrzący srebrnymi diamencikami

zajrzyj do mnie
magnum_357 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-22, 13:49   #24
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnum_357 Pokaż wiadomość
czesc Interesuje mnie: Astor, 60 sec Ultra Diamant, nr 5, 8ml - przejrzysty delikatny róz iskrzący srebrnymi diamencikami

zajrzyj do mnie
Tylko to zwróciło moją uwagę:
Cytat:
2. Yves Rocher, Neonatura Cocon, dezodorant, 100 ml,uzyty raz
Ale powiedz mi jeszcze w jakiej formie jest ten deo? Bo szczerze mówiąc dawno nie zaglądałam na półki zapachowe YR i go nie kojarzę.
Stary 2007-01-22, 14:23   #25
magnum_357
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Tylko to zwróciło moją uwagę:

Ale powiedz mi jeszcze w jakiej formie jest ten deo? Bo szczerze mówiąc dawno nie zaglądałam na półki zapachowe YR i go nie kojarzę.
To jest w formie spray'u
Stary 2007-01-22, 14:36   #26
olik04
Zakorzenienie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.

interesuje mnie
- nr 38 – fiolet, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 3/4 w oryginalnym opakowaniu

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168096
olik04 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-22, 15:17   #27
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
To jest w formie spray'u
A no to w sumie fajnie. Tylko jeszcze muszę się zastanowić czy go chcę. O ile oczywiście Tobie by taka ewentualna wymiana pasowała.

Cytat:
Napisane przez olik04 Pokaż wiadomość
interesuje mnie
- nr 38 – fiolet, seria Brillant (ta nowsza) podobno jest ich 3g oryginalnie – zrobiłam sobie niewielką odsypkę do innego pojemniczka, zostało tak 3/4 w oryginalnym opakowaniu

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168096
Tylko to mnie zainteresowało
Cytat:
- John Frieda Frizz ease Miraculous Recovery deep- conditioning treatment step 2 poprawia kondycje włosów, zostało 3/4 z 150ml. z Londynu. oddam za coś fajnego
http://www.johnfrieda.com/products/p...zEase&lineID=4
Ale link mi się nie otwiera i sama też nie mogę znaleźć dokładnie tego produktu, więc w sumie nie wiem co to dokładniej.
Stary 2007-01-22, 15:24   #28
magnum_357
Zadomowienie

No nie do końca by mi pasowała, bo dalam za ten dezodorant 39 zl i tylko kilka razy psiknelam, wiec jest prawie nowy. Chyba ze znajdziesz coś innego za ten lakierek
Stary 2007-01-22, 15:33   #29
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
No nie do końca by mi pasowała, bo dalam za ten dezodorant 39 zl i tylko kilka razy psiknelam, wiec jest prawie nowy. Chyba ze znajdziesz coś innego za ten lakierek
Ok, rozumiem, nie wiedziałam, że aż tyle jest wart. A nic innego nie wypatrzyłam niestety, a na siłę nie chcę szukać.
Stary 2007-01-22, 15:47   #30
Ines-ka
Zakorzenienie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Smackers, Sun Smacker SPF 24, Bubble Gum Ice Cream, 4g – użyty kilkanaście razy
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144970
Może coś u mnie? Mogę zrobić odsypkę scrubu Ori optimals.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości