![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LANCOME, LAUDER, SHISEIDO, GUERLAIN, DIOR itd:)
Bubu, gdzieś Ty sie hmmmm................. (po jakich forach
![]() ![]() ![]() Miło, ba, nawet bardzo miło Cie widzieć ![]() a masz może słonko jakąs szmineczkę w kolorze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Bubu, gdzieś Ty sie hmmmm................. (po jakich forach
![]() ![]() ![]() Miło, ba, nawet bardzo miło Cie widzieć ![]() a masz może słonko jakąs szmineczkę w kolorze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
wilek, kurna
![]() ja tu teraz taka zagubiona. mialam duzo pracy i rozne turbulencje w zyciu. brakowalo czasu na fora, itp. zreszta zaraz sie odezwe na pw ![]() co u e? ![]() rany, tyle czasu. wiesz, ta lankomowska jest troche ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() a ja zmieniam listę życzeń: chiałabym matrixa ![]() czy liner lancome to pisak kredka czy coś innego? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
tomamo, jakie pojemnosci sobie zyczysz?
nie masz juz tego zlotego lankoma? ![]() lancome to liner plynny (gesty w sloiczku) z pedzelkiem. dostalam od znajomej, ktora kupila go we francji. przywiozla mi go w pazdzierniku. concentre couleur. 01, poj. 5.5 ml no i co za co bys mi oddala? ![]() jejku, kupilam dzisiaj tone mazidel, mam orgazmus pospolitus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
jak to nie masz zlotego?
![]() nie lubie cie, na nim zalezalo mi najbardziej kurka:P no i na gerlenie:P babo!!!:P nie znam sie zupelnie na wycenie ![]() kupilam: - ysl- teint de jour (1 i 6) - ysl- teint singulier (1) - divinora teint tendre mat 542 - hr- magic gloss (frost& snow) - palete blyszczykow i pomadek shiseido ![]() tiririririri ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
![]()
tak. nie sypiam w nocy
![]() tomamo, wygrzebalam liste Twoich potrzeb ![]() preparaty do demakijażu (moga być miniaturki)- mam loreala tonik o konsystencji zelu dla cery dojrzalej. nowka niesmigana + zele la rosza- toleriane- 2 probeczki w saszetkach + nivea visage young- zel piling w saszetkach (na tony ![]() jasny podkład- szisejdo ff Glam Shine błyszczyki- to CI kochana wrzuce w probkach- mam gdzies ten bijonsowski kolor. kcesz? ![]() kosmetyki do włosów kręconych- 2 tubki lorealowskiej odzywki shine curl (niebieska seria)- profesjonalna inne dobre czarne mascary- magna skopik lauder. ja jej neicierpie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
a teraz lista tego co ew chcialabym od Ciebie. preferuje fest wymiane. powybieramy sobie na akord, bo po co robic miliony paczek? oczywiscie masz prawo pretestowac itp. ale poki co wszyscy spia wiec moge sobie poszalec
![]() 1. Guerlain Terracotta OBOWIAZKOWO! ![]() 2. Clinique High Definition Lashes, miniaturka 1,5 g nowa PW ![]() 3. Lancome Color Focus 238 Angel dust CHOCIAZ WOLALAM ZLOTY;( 4. Lancome Star Glos, kolor 121 chetnie 5. Lancome Lip Brio, kolor Blur 6. Avene Krem kojący do skóry nadwrażliwej 50 ml nowy 7. Avene woda termalna 50 ml nowa 8. Baylis & Harding pierwsze 3 kosmetyki z listy sa mi niezbedne ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Witchdoctor
|
Alu oba Avene zarezerwowane
![]() ![]() chciałabym liner lancome matrix szampon matrix odżywkę szisejdo ff Glam Shine ![]() 2 tubki lorealowskiej odzywki shine curl toleriane- 2 probeczki w saszetkach nivea visage young- zel piling w saszetkach co Ty na to ? ![]() (magna scopic też nie lubię... ![]()
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
misku! napisz mi jakie pojemnosci matrixow bys chciala. mam wrazenie ze nie doczytalas ze ja chce porobic odlewanki z racji zakupienia przeze mnie duzych pojemnosci
![]() i pwoiedz czy masz moze jakis sypki puder? ![]() marudze ciom? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
ja cie pytam Kochana ile Ty tego chcesz:P
zeby moc stwierdzic, czy chce tej wymiany czy nie. wiadomo ze wleje Ci troche wiecej, ale ciiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
no chce no:P
sluchaj, ten revlon fajnie ![]() ![]() teraz tak. czy zloty lankom jest zarezerwowany czy juz do kogos polecial? z tego ostatecznie rezygnuje: 8. Baylis & Harding. matrixa bede miala dzisiaj albo w poniedzialek ![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Witchdoctor
|
Alu ale ja nie napisałam, że revlona chcę oddać
![]() lancome nie poleciał bo ja jestem ułóżkowana jeszcze przez kilka dni i na antybiotykach, ale kosmetyki za niego już są w drodze do mnie. To napisz teraz z czego ja muszę zrezygnować?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
a nie chcesz oddac?
![]() przydaloby mi sie cos takiego. mam rozswietlajace meteoryty. nie lubie ich, ale ladnie wygladaja w kufrze, a i 'pani w telewizji ma takie same jak pani' kaze mi je zostawic;] mysle ze tak: za miniature grln moglabym Ci dac matrixy za cien lankom- liner lankom za miniature tuszu- dodatkowe ml szamponu matrixa? ![]() wynalazlam wlasnie WIzazanke, ktora chce oddac puder sypki. w zw z czym sprobuje z nia potargowac ![]() + oczywiscie wszystkie miniaturki i probki, ktore zaznaczylas ![]() co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
no wlasnie nic wiecej nie widze
![]() dam znac, jak wyjasnila sie sprawa w pudrem ![]() milego dnia! ps. kurcze, chyba tez sie rozchorowalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.