|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: {)ii(}Drogiazgi kolorowe{)ii(}
Cytat:
Jestem chetna na wymiane, ale tych kosmetykow co podalas ro raczej bym nie uzywala, do twarzy jedynie uzywam pudru w kamieniu, a cienie to tylko w kremie, tak samo tez nieuzywam w ogole rozu ![]() jedynie co mnie zainteresowalo to woda YR, tylko musialabym isc do ich sklepiku i poznac zapach ![]() Na poczatku watku powinnam miec wish liste, zobacz-moze masz cos z niej
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam edytować pierwszą wiadomość, bo prawie całość tam jest już nieaktualna
![]() To co mam teraz do wyienienia, to jakies drobiazgi, które chętnie wymieniłabym za cos co mi pasowałby. Podobają mi się Twoje bransoletki http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3926088 Byłabyś zainteresowana wymianą mojego zestwu(sypki puder CC, róż Joko,Inglot Integra,Woda toaletowa YR,Lirene Shiny Touch) za te bransoletki
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
a moze cos jeszcze znajdziesz,bo taka troche nieuczciwa wymiana, ja bardziej na niej skorzystam niz ty
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie używam tych kosmetyków i tylko by u mnie lezały Naprawe moge Ci wysłac te kosmetyki w zamian za bransoletki i bedzie ok![]() A podoba mi się jeszcze czarna koszulka i różowa torba ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3926085 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3926114
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz co moze znajdziesz jakis gratis do kosmetykow...
moge dorzucic bluzeczke i torbe jak cos znajdziesz i te bransoletki |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam na zbyciu opasku do włosów cienkie (założone 2 razy)czarne, niebieskie,szeroką czarną opaskę. Mogłabym Ci jeszcze dorzucić: maskarę Maybelline High Sky Mascara, (kupioną w sierpinu, używaną przez 2 tygodnie),turkusową kredkę do powiek Diadem(użyta kilkakrotnie, ale nie była jeszcze temperowana),błyszczyk AA o smaku gumy balonowe(ubytek 50%), błyszczyk w tubie Inglot, przejrzysty róż z drobinkami(ubytek 50%), maseczkę w saszetce Rossmann nawilżającąl Zdjęcia mogłabym zrobić i wstawić jutro.
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
maju....
Znajdziesz coś u mnie ? za : *Inglot Integra - bialy, bordo, śliwka - użyty 3 razy. *Lirene - Shiny Touch, rozświetlający podkład, kolor naturalny, uzyty 5 razy, okazał się zdecydowanie za ciemny. *puder sypki Constance Carol - kolor transculant, ubytek widoczny na zdjęciu *woda toaletowa Yves Rocher Chevrefeuille
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
dorzuc co tam masz... przyda sie na pewno, albo mamie czy teściowej dam... mi tamte rzeczy i tak zalegaja wiec wiesz... a moze jakis ciuszek fajny
hehehe nie wazne zreszta, cokolwiek... jak cos to podaj adres na pw i sle paczuszke do ciebie dzis albo jutro
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
i co robimy? zamianka? jak cos to zapraszam na PW... i sciagam w razie czego rzeczy z wątku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.