![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avene, Clinique, Dior, Lancome, Masterpice, Skinlights kolorówka i pielęgnacja
a co do twoich poszukiwanych to mam amor amor, ale szukam z niego armani she, może masz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Avene, Clinique, Dior, Lancome, Masterpice, Skinlights kolorówka i pielęgnacja
Tomama, widze że szukasz też amorka elixir passion...tak się sklada że mam buteleczkę 30 ml, jest w niej co najmniej okolo polowa
![]() To jak będzie z moim JT? Interesuje mnie sypki Pupa, a za Elixir Passion zapewne też cosik wybiorę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Avene woda termalna 50 ml nowa
o chcesz za te miniaturke?
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
hej czy cos bys u mnie znalazła?? intereuje mnie kilka kosmetykow
http://voila.pl/xugp2/ moje ciuszki a z kosmetykow mam puder brazujacy ziemia egipska kol 2 uzyty 3 razy tez za ciemny dla mnie ( BK Cosmetics Egyptian Compact Powder , skład talc, mica, zino, stearate squalidae akryl 2- ethyl palmitatr, silica, methyl paraben & propyl paraben. soraya antybakteryjny make -up długotrwały efekt działa antybakteryjnie , doskonale kryje i matuje kol 01 jasny bez NOWY!! i kilka probek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
no wlasnie cos sie mi chyba popsulo z pw, bo ani nie dostalam twojej wiadomosci, ani moje nie dochodza
![]() Avene Krem kojący do skóry nadwrażliwej 50 ml nowy i La Roche-Posay Nutritic 2 albo 3 tubki czytalam rowniez ze poszukujesz kosmetykow do wlosow kreconych, podkreslajacych skret, mam pianke nivea do kreconych wlosow, to moge dorzucic calkowicie gratis ![]() aha i moze zamiast na pw, kontaktujmy sie meilem, bo na prawde nie wiem co z tymi wiadomosciami. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
:-((((
w takim razie cierpliwie czekam..
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Zainteresowaly mnie u Ciebie te rzeczy:
Clinique, Glow Crazy Powder Highlighter (Puder sypki nabłyszczający), 02 platinium glow, zużyte ok. 30% z 1,6 g Clinique High Definition Lashes, miniaturka 1,5 g nowa Avene Krem kojący do skóry nadwrażliwej 50 ml nowy Biotherm Peel Line tubka 5 ml Shiseido Moisture Relaxing Mask tubka 5 ml Moze znajdziesz co u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173389 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173372 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Tym razem podoba mi się: - Revlon Skinlights, puder sypki odcień Bare light - Lancome Juicy Tubes kolor 38 Zaza - L’OREAL LONGINTUDE - Max Factor LASH LIFT - Clinique Moisture Surge Light 50 ml - GARNIER FRUCTIS FORCE kuracja przeciw rozdwajaniu się końcówek podoba Ci się coś u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
tomama
![]() wczoraj wpisałaś do mojego wątku pytanie, czy coś bym w Twoim kramiku znalazła. Odpowiedziałam, ale reakacji brak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.