![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja - zapraszam
Cytat:
mikrodermabrazja Avon Anew Clincal - ok 50% kremowy żel do mycia twarzy Clearasil Na co dzień (przeciw wysuszaniu skóry) (użyty kilka razy)
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja - zapraszam
Cytat:
![]() No niestety, nie przepadam za zapachami Paco ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pryzmy do mnie jadą, już się wymieniłam na pryzmy, więcej nie potrzebuję na moją jedną umęczoną facjatę ![]() Za szminkę i white linen bym coś znalazła, poza tym ten Chanel eau fraiche zaczyna mi się coraz bardziej podobać... ![]() A która Stella cię interesuje ? bo coś mi mignęło u ciebie w wątku ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze masełko kakaowe TBS 50ml, nieuzywane (ale bez folii) pianke dodająca objetości ShockWaves nieużywaną
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-05-09 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobierzesz coś jeszcze do passiflory i żelu truskawkowego?? ![]() najbardziej u Ciebie zależy mi na masce Planet Spa do ciała i na micelu Effaclar.
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Małpeczko droga
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam jeszcze kilka żeli pod prysznic a balsamów do ciała i masełek nazbierałam tyle, że powinnam zacząć smarować sąsiadów... ![]() Niestety, muszę zacząć się wymieniać na to, co jest mi naprawdę potrzebne ![]() Cytat:
Jak powyżej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184827
może cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
co bys chciala za Collistar ?? mam koncówki wielu perfum i inne wiec wal smialo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie, czy cosCie interesuje z mojego wątku, ja znalazłam u Ciebie kilka rzeczy, najbardziej zalezy mi napłynie micelarnym lrp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Witaj, jestem zainteresowana Aquolina, mleczko do ciała, meringa al limone, beza cytrynowa, 250 ml, dwa razy użyte
zapraszam więc do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189233 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
biala_malpeczko ; )
Wypatrzyłam kolejne ciekawe rzeczy u Ciebie... Jeśli masz ochotę, zajrzyj do mojego wątku (odnowiony). W dodatku skoro ostatnio interesował Cię 'Tryptyk...' nadmieniam, że mam kilka innych książek, których mogę się pozbyć; )))) Mianowicie: "Białe zęby" - Zadie Smith, "(...) Bohaterami powieści są: Archie, czterdziestosiedmioletni Anglik, zyciowy nieudacznik, który wszystkie decyzje podejmuje rzucając monetę; przybyły z Bangladeszu Samad, który walcząc z własnymi słabościami, za wszelką cenę stara się zachować religijną tożsamość (...) W powieściowym mikroświecie jak w lustrze odbijają się najważniejsze zagadnienia współczesności: problem tolerancji, asymilacji, fundamentalizmu i manipulacji genetycznych (...)" "Na południe od granicy, na zachód od słońca" - Haruki Murakami, "Hajime od lat pielęgnuje w sobie wspomnienie Shimamoto, pierwszej ukochanej z okresu dzieciństwa, i porównuje do niej każdą poznaną dziewczynęl. Kiedy już jako dorosły mężczyzna spełniony w życiu osobistym i zawodowym przypadkowo spotyka Shimamoto, okazuje się, że dawna fascynacja przetrwała. Hajime decyduje się rzucić swą rodzinę i wykorzystać szansę daną mu przez los. Czy jednak możliwy jest powrót do przeszłości? To piękna opowieść o niespełnionej miłości i pogoni za nieosiągalnym ideałem (...)" "Dirty Danzing" - Michał Piotrowski - genialny zbiór wierszy młodego poety (http://www.piotrowski.art.pl) Co zainteresowało mnie u Ciebie? - Moschino, l'eau cheap and chic, edt 1,5 ml, - Pupa, nowy błyszczyk w kostce freezing cube color, odcień 04, - Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa - Versace, eye shadow duo - podwójne cienie do powiek w pudełeczku z meduzą i z lusterkiem, kolory to ciepły brąz i lila, brąz zużyte ok. 1/3, lila została prawie cała, - Bourjois, ombre a paupieres, cień do powiek, 69 violet artistique, wrzos, nowy - Constance Carroll, glamour eyes, paleta 9 cieni, fiolety, szarości, róże, nowa Oczywiście nie wszystko widzę w wymianie; ) Ale może masz ochotę na coś z moich propozycji wzamian za jakieś z Twoich cud?; )))) Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Euphoria i Promesse
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Przepraszam dziewczyny, jakoś straciłam chęć do wymianek po ostatnich przejściach :/
W każdym razie nic nie wypatrzyłam u was co by mi było potrzebne, szukam raczej tego co na pewno zużyję, bo zalegających kosmetyków mam za dużo ![]() Phdwao, u ciebie ta paletka Mac mi się ewentualnie podoba, chociaż to rozpusta, bo rzadko się maluję ![]()
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Byłabym zdecydowanie chętna na malutką wymianę, o której rozmawiałysmy niedawno: Twoja miniaturka Pure White Linen (4 ml) w zamian za moją miniaturkę Celine pour Femme (5 ml z minimalnym ubytkiem, w kartoniku)
![]() Szczegóły związane z wysyłka - na PW ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Widziałam, że na liście masz AA tutti kiwi, a ja mam ją do wymiany ale nie wiem, czy interesują Ciebie "przepsiki"...
Oryginalna 100 %, ale przepsikana, bo wygodniej tak nosić. ok. 50 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Witaj, podoba mi sie u ciebie wiele kosmetyków - czy znalazłabys cos dla sobie u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189007 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
nadal interesuje mnie Vichy do microdembrazji
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189962 na Twojej liście są kosmet. Thalgo. Mam sporo miniaturek Thalgo takich w tubkach po 5ml i saszetki Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2007-05-25 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
- Olay, daily facials chusteczki czyszcząco-nawilżające do cery normalnej i suchej. 30 chusteczek bez jednej, otwarte 2 dni temu.
- La Roche Posay, Effaclar, płyn micelarny do oczyszczania I demakijażu twarzy, 200 ml, nowy - Avon Planet Spa, Dead Sea Minerals, krem do stóp z minerałami morza martwego, 75 ml, czy znalzlabys cos u mnie za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Potwierdzam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na Tutti Kiwi juz wymieniam się z Paulą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
--> Szczotka Rowenta Activ Brush - najnowsza obrotowa szczotka suszaca i układajaca włoski, uzyta 2 razy, kupiona w Starym Browarze w Poznaniu, na gwarancji Loreal Prof. szampon Volume Extreme - szampon do wlosow cienkich i delikatnych, nadaje objetosc i nawilza, jest w zasteczym opakowaniu po innym szamponie Loreala - 250 ml ewentualnie jeszcze coś do włosów, jeśli masz coś do włosów które są wysuszone od farbowania, ale przetłuszczająca skóra głowy i w dodatku wrażliwa ![]() ![]() W razie czego mogę jeszcze czegoś poszukać poza wątkiem ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.