![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki 1stLaDy na wymianę!:)
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
hej hej!
niestety nic mi w oczko nie wpadlo pozdraiam ![]()
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Coś u mnie za??
-5 oryginalnie zapakowanych tamponów z TAMPAXU z aplikatorami (mini i compact) -tusz do rzęs LA ROCHE-POSAY respectissime 4,2ml-uzyty raz zlbo dwa... -zestawy bransoletek ze Schwarzkopfu-dwie wersje kolorystyczne:ciemnozielo na i liliowa-liliowa bez tekturki z napisem Schwarzkopf...NOWE -meska woda toaletowa "Q" z ORIFLAME 50ml-zuzycie-jak na zdjeciu -specjalistyczny krem nawilżająco-matujący EVELINE matuje,nawilza,chroni przed sloncem,zapobiega powstawaniu pryszczy i wagrow,zużycie-moze ze dwa trzy razy go nakladalam... -miniaturki z sainte-genevieve: body milk-100%,eau de toilette-100%,gel de bain/shampooing-50% wszystkie po 60ml +gąbka do mycia ciała rowniez sainte-genevieve |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Zamienie Nowa Lempicka 75ml Eau De Toilette Na Ta Sama Ale Perfum-moge Cos Dolozyc
Nie jestem pewna czy postepuje wlasciwie zakladajac nowy watek ale zauwazylam ze wiele osob tak robi majac juz jeden...A wiec...jak wiecie narazie jestem w paryzu i wczoraj ciocia kupila mi moja wymarzona lolite lempicka 75ml w marrionoud...tyle ze sie pomylila i zamiast perfumu wziela eau de toilette...nie chcieli wymienic w sklepie poniewaz otworzylam opakowanie...wole mocniejszy zapach perfum lolitki,woda jest dla mnie za subtelna...
I tu moja prosba-bardzo chcialabym wymienic moja eau de toilette lolity na perfum-poj. 75ml,ewentualnie moge dolozyc cos z mojego watku dla wyrownania wartosci (woda jest pare euro tansza od perfumu)... jak wroce do polski 28 to wstawie zdjecia...mam kartonik i wszystko...
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
-5 oryginalnie zapakowanych tamponów z TAMPAXU z aplikatorami (mini i compact) -tusz do rzęs LA ROCHE-POSAY respectissime 4,2ml-uzyty raz zlbo dwa... -zestawy bransoletek ze Schwarzkopfu-dwie wersje kolorystyczne:ciemnozielo na i liliowa-liliowa bez tekturki z napisem Schwarzkopf...NOWE -meska woda toaletowa "Q" z ORIFLAME 50ml-zuzycie-jak na zdjeciu -specjalistyczny krem nawilżająco-matujący EVELINE matuje,nawilza,chroni przed sloncem,zapobiega powstawaniu pryszczy i wagrow,zużycie-moze ze dwa trzy razy go nakladalam... a tego prosze o opis moze link do kwc ? : -miniaturki z sainte-genevieve: body milk-100%,eau de toilette-100%,gel de bain/shampooing-50% wszystkie po 60ml +gąbka do mycia ciała rowniez sainte-genevieve |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
hej
![]() Napisalas ze u mnie interesuje Cie: - Garnier Fructis szampon wzmacniający do wlosów długich, łamliwych i rozdwojonyhc - zużycie ok. 1/4 - zestaw Garnier czysta skóra - podwójny peeling przeci niedoskonałościom -> nowy oraz pomadka w tubce nivea mi zas wpadl w oko u Ciebie -puder brazujacy COUVRANCE rozne odcienie mieszajace sie w zgrana calosc,zuzycie-10% - tusz do rzęs LA ROCHE-POSAY respectissime 4,2ml-uzyty raz zlbo dwa... -->> to jest jakas probka ze taka mala pojemnosc? ![]() Co Ty na taka wymianke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
hej,interesuje mnie tusz maybelline? nadal jestes zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
w to biale bolerko moze bys sie zmiescila bo wedlug mnie ono bardziej pasuje na 36 niz 34 a w twoim przypadku moze byloby tylko bardziej rozchylone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Niestety narazie nie posidam materiału by uszyć Ci torbę, Pozdawiam!
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Ta bluzka ma tozmiar 42, nie jest to rozmiar zawyżony
![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Hej,czy na wymiankę masz tylko kosmetyki i gazetki??Jesli tak,to niestety nic nie znalazłam.Może masz coś ciekawego po za wątkiem?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Super,w takim razie jak tylko powstanie wątek ciuszkowy,od razu daj znać.Pozdrawiam.
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
1stLaDy
Raczej nie opłaca mi się wysyłka tylko tego jednego kosmetyku... i nie wypatrzyłam u Ciebie żadnej rzeczy za peeling ![]() No chyba, że ewentualnie te 2 bransoletki SCHWARZKOPF!
![]() |
#86 |
Lady of Harley-Davidson
|
chcialas Lakier do włosów taft megastrong 2 razy uzyty
pomadka ochronna nivea sweet melon raz uzyta nivea deodorant energy fresh 35ml co mi dasz z tego: -skin so soft z AVONU krem do rak redukujacy oznaki starzenia sie skory-zostalo 25%-UWAGA-data do 2005r. taft gloss look shine cream nablyszczacz ze 100ml zostalo 80ml -odzywka nablyszczajaca vitapointe z 30ml zostalo 60% avon foot works zluszczajacy krem do stop zawierajacy naturalny pumeks,75ml,zuzycie 5%,data waznosci do 11.2005! -SUNSILK odzywka bez splukiwania wyraznie dodajaca objetosci i miekkosci w dotyku-zuzycie-raz uzyta,praktycznie nowa?? odp u mnie ;*
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-probka v&r flowerbomb 1,5ml -AVON-shine supreme reflections 5ml, kolor sparkling nude-raz uzyta! -tusz do rzęs LA ROCHE-POSAY respectissime 4,2ml-uzyty raz zlbo dwa...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
-puder brazujacy COUVRANCE rozne odcienie mieszajace sie w zgrana calosc,zuzycie-10%
to jest z Avene? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos mi sie wydaje ze sie jednak nie wymienimy ;p
po 1 pomadka sweet melon juz poleciała po 2 mowiac szczerze tenm lakier troche skleja wlosy ;/ uzylam go chyba raz bo ogolnie nie uzywam lakierow. jeli bys wybrala cos innego to daj znac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.