|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmtyki na wymiane! Dużo! Chanel,Avon i inne
No właśnie cień chowam na coś co mi jest bardzo potrzebne, bo ciężko mi się z nim rozstać
![]() A co z tych rzeczy mogłabyś oddać za krem i mascarę? Nie ukrywam że najbardziej zależy mi na tej wodzie
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak wiec Mogę się z Tobą wymienić za odżywke do paznokci w pisaku i eye liner Avon co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buźka ![]() |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
lewa, cos za fruity rhytm? odp u mnie
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Up
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Up! hallo!!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie:
1.Baza rozświetlajaca pod podkład Avon 2.Maseczka Under Twenty w żelu 3.Gliss Kur odżywka do włosów Blond 4.Pantene odzywka do włosów Blond 5.Czekoladowe masło do ciała AA A u mnie co Ci sie podoba? |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie interesuje:
.Avon, Color Trend, Bright Lights Shadow Stix (Wibrujący cień do powiek)NOWY raz uzyty kolor PINK POPS Avon błyszczyk Color Trend do kompletu uzyty 3 razy Śliczny perłowy kolor ;D Schwarzkopf 3 weather talf Volume Mousse pianka zwiększajaca objętość Prawie nowa bez zakrętki Konturowka do oczu CZARNA LOVELY Rubens błyszczyk Cappuccino Paletka 4 cieni róży Love Co proponujesz?
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten wibrujący cień z Avonu nie wydusza się do końca są problemy z nim jak ostatnio zauważyłam, więc nie chce Ci wciskać badziewia ![]() Pianka zwiększająca objętość jest zarezerwowana więc na razie nie mogę się za nią wymienić ![]() Za reszte jak najbardziej ![]() Proponuje: Ja CI wyśle Konturówke Lovely Palete 4 cieni Love Błyszczyk Rubens Cappuccino Błyszczyk perłowy Avon za Baza rozświetlająca Avon Gliss Kur odżykwa do włosów Blond Maseczka Under Twenty Odlewka masła AA Co Ty na to? |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam Ci paczkę dzień po tym,jak wystawiłam przekupkę. Wysłałam priorytetem,więc powinna już dojść
Jak dojdzie-daj znac,proszę.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Up Up!
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
interesuje mnie:
3. tester jasnego pudru - z tego co pamiętam to Maybelline, dla mnie za jasny, maźnięty kilka razy. 9. błyszczyk DEBBY - o smaku czekolady, zostało tyle ile na fotce. - paletka Estee Lauder - zużycie niewielkie, prawie nowa. Będę wybredna |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Czy za błyszczyk i szminkę, może być:
11.Odżywka do paznokci w pisaku firmy Avon Użyta 4 razy32.Sunsilk odżywka w mgiełce-bez spłukiwania długotrwała świeżość Troche zostało - tylko moje pytanie brzmi: ile jej zostało konkretnie? |
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
No dokładnie to 1/5 z 200 ml
![]() Możesz sobie coś jeszcze do tego dobrać jeśli chcesz ![]() Jeśli się zgadzasz to PW
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
No to może jeszcze dobralabym sobie piankę Schwarzkopf skoro tego sunsilka zostało tak mało
pasuje?
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Pasowałoby gdyby pianka nie była w rezerwacji! ogromnie Cie przepraszam
Może jednak coś innego?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
![]() A co powiesz na to (ile zostało, data ważności itp ):- Avon Senses dezodorant z limitowanej serii So Free różowy - Sunsilk odżywka do włosów zniszczonych i suchych |
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
A więc tak dezodorantu nie mogę nigdzie znaleźć
Za to odżywke jak najbardziej ![]() Zostało jej jakieś 120 ml z 200ml Daty ważności nie mogę się doszukać ale jestem pewna że jest świeża ponieważ kupiłam ją stosunkowo nie dawno Jeśli zgadzasz sie na taką wymianke czyli Ja Ci wysyłam : Odżywke Sunsilk i odżywke w pisaku Avon a Ty mi: Błyszczyk Debby i pomadke Lancome ![]() TO PW buźka
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czy dobrze "rysuje", w jakim jest stanie itp. ? i jaki jest ten eye liner ?:P z jakiej serii? Ps. to tyle pytań ;D |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałaś jeszcze o mgiełce
![]() Czyli 2 odżywki sunsilk i odżywka do paznokci za błyszczyk i szminkę
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Tak więc
Kredka Lovely jest narazie zarezerwoana dla pewnej Wizażanki ![]() Ale Avon eye liner jak najbardziej jest aktualny ![]() hm...Eye liner jest chyba z serii Color Trend Chociarz nie jestem pewna
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
Pozwolisz, ze dam Ci dokladna odpowiedz po 28.08? Teraz mam ograniczony dostep do internetu, a musze pomyslec, co bym mogla od Ciebie chciec
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Ok
Czekam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

a niestety nic takiego nie widzę 

przykro mi

Użyta 4 razy