![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
To ja wszystko skomentuję
![]() 1. W tych mi coś nie pasuje.. Ten dół.. każdy koralik się ze sobą gryzie.. Raczej mi się nie podobają.. 2. Ładny. Nawet bardzo ![]() 3. Te też mi się nie bardzo podobają ![]() 4. Tu loopy trochę za duże ![]() 5. Hm.. Tu bym pozrzędziła ze względu na moje upodobania kolorystyczne, ale nie będę taka ![]() 6. Hm.. Ten komplet nie podoba mi się, może przez to, że to nie jest zwykły koral. W sumie naszyjnik jest bardzo ciężki i nijak ma się do delikatnej bransoletki. 7. Ot takie, bez rewelacji. 8. Hm.. Tutaj jestem chyba raczej na tak ![]() ![]() 9. Tutaj mi trochę za łyso, może troszkę krótszy ten łańcuszek, albo więcej tam na dole? 10. Bardzo ładny ![]() 11. Nie.. Za długie, za mało tam na dole, za łyso.. 12. Te ładne, mimo że jeden koralik troszkę krzywawy ![]() ![]() No to się rozpisałam ![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Mi to się najbardziej podoba. To znaczy jako kolczyki
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cóż, kazdy ma inne upodobania. Nie za bardzo rozumiem jednak pewne Twoje uwagi - co znaczy "nie- zwykły koral"? No i nie wiem co jest krzywe w ostatnich kolczykach... ![]() Co do kompletu z korala - wierz mi - taki przepych w stylu " wszystko upchane" jest niefajny, a w tym komplecie głównym elementem jest naszyjnik ( wcale nie taki wielki i ciężki - nosi go moja drobniutka bratowa, muszę Jej kiedyś fotkę strzelić ![]() No i łańcuszek w kolczykach z onyksem wyglądał głupio, gdy był krótszy - był nieproporcjonalny do wielkości kamienia. Poza tym - fakt, bez rewelacji, ale nikt nie pisał, że tu się tylko rewelacyjną biżuterię pokazuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I zgadzam się z Tobą, że rewelacji mamy na wizażu niewiele ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do korala - uwielbiam właśnie taki ![]() ![]() A tak nawiązując do tego, ze każdemu się coś innego podoba - tak właśnie powinno być. Ostatnio miałam taką sytuację, ze moja koleżanka zrobiła sobie 2 komplety biżuterii na wzór mojej własnej przez siebie i dla siebie zrobionej. Niby powinnam się ucieszyć, ze tak jej się spodobało, a jednak... Chodzi chyba o to, że jak robie coś własnymi rękami na swój użytek to pragnę oryginalności, a nie by kiedyś przyjść do koleżanki na urodziny, na przykład, w mojej biżuterii i zobaczyć Ją w tym samym. Jej znajomi zobaczą wtedy mnie zwykłą nauczycielkę i matkę w tym samym co ma Ona - kobieta o artystycznej duszy, malująca, prowadząca zajęcia z ceramiki i teatr dla młodzieży... Reasumując - niech sie każdemu podoba coś innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Jak ślicznie
![]() Naszyjnik z agatami jest przepiękny! Zabrałabym go natychmiast... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Aneczko, Nailo - Dziękuję za opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Same śliczności wrzucasz, aż zazdroszczę!!!
Do tego Piękne są twoje zdjęcia. ![]() Naszyjnik za agatem naprawdę robi nieziemskie wrażenie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dot.: D?ubaninki Piechotki
Naszyjnik z agatem rzeczywiscie cudny. Wlasciwie wszystkie z ostatniego wrzutu mi sie bardzo podobaja (moze poza koralem ale to kwestia raczej moich upodoban niz Twojego projektu). Moje typy to: kolczyki z krysztalem, kolczyki z labradorytem i onyksem i komplet z brazowej lawy. Calosc zas to swietnie skomponowane elementy, nieprzegadane, kolorystyka subtelna, z wyczuciem. Czekam na wiecej.
Edytowane przez Kajenne___ Czas edycji: 2008-02-15 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
swietny komplecik, brazowa lawa idealnie mi tu pasuje do turkusu
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6375370 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
puk, puk
![]() prosimy NOWOŚCI! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakoś ostatnio czasu nie mam na nowości - kilka jest, ale fotek nie mam. No, ale skoro odgrzebałyście mój wątek, to chyba wypadałoby coś do niego znów wrzucić... ![]() Zobaczymy... ![]() Cytat:
![]() Co do tego kompletu z lawą - turkus jest ładny, nie taki niebieski, więc naprawdę fajnie się komponuje z lawą. Sama zresztą uwielbiam połączenie brązowej lawy z takim "brudnym" turkusem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Prześliczne!!!
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Witam kochane koleżanki wizażanki
![]() Wprawdzie niewiele mam nowych fotek, ale może kilka wrzucę dzisiaj, a jutro bądź pojutrze uda mi się złapać troszkę słoneczka i jeszcze kilka rzeczy sfotografować. Oto kilka nowości: 1. kolczyki z ametrynem 2. komplet ze szkła weneckiego 3. naszyjnik i kolczyki z onyksem, granatem i srebrem 4 i 5. Mój ostatnio ulubiony naszyjnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Naszyjnik z bursztynem i kwarcem dymnym nonono
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ooo, ja to już gdzies widziałam.
![]() I najbardziej spodobał mi się ametryn. Polubiłam ten kamyk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
o żesz ty a co mam zrobić jak mi się cały rzut bardzo podoba?
![]() a szczególnie 1, 3 i boska bransaa ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Ano trafiłam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
ładny ametryn, ładny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
1 - śliczny kamień
![]() 2 - piękne szkiełka 3 - bardzo, bardzo tylko za zewnętrznymi granacikami wsadziłabym jeszcze coś srebrnego ![]() 4,5 - łooooszty ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
pomijając to, że naprawdę wszystko mi się podoba,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dawaj resztę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
komplet z onyksami i ten ostatni naszyjnik są naprawde bardzo fajne.
eeej.. a gdzie dostałaś te skręcone onyksy? bo ja skubanych juz ze 3 miesiące szukam...
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
wszystko ładne ale ostatni naszyjnik - super
![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
wszystko, bez wyjątków mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
1
![]() skąd masz ametryny? Są cudne ![]() Oprócz tego: ostatnia bransa ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
NAszyjnik naprawdę ładny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Mi się strasznie podobają kolczyki i naszyjnik z onyksu i granatu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
zuzka92, solaola, Biedronka1, koorak - dziękuję za odwiedziny i komentarze
![]() Skoro już tu ktoś zerknęłyście, to nie odpuszczę i pochwalę się innymi nowościami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.