![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: *perfumy - Princess Vera Wang, Miss Dior Cherie, Cinema YSL i waniliowy balsam
hmmm
a wiec w takim razie pozostanmy przy samych perfumach. Co bys chciala jako dodatek do nich za torbe? moze nablyszczacz matrixa(została połowa)-kosztował mnie w salanie fryzjerskim kolo 50zl.Mam jeszcze filtr la roche posay w gel(faktor40)do twarzy-jest wazny do 12.2007 jesli chodzi o nowe rzeczy to mam takie 2 paski jak na foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *perfumy - Princess Vera Wang, Miss Dior Cherie, Cinema YSL i waniliowy balsam
Cytat:
![]() - Czy torba jest na zewnątrz wykładana jakimś materiałem (np. satyna) czy też jest to materiał syntetyczny? - Czy całość wykonana jest z jednego typu materiału czy wykorzystano różne materiały? - Dżety są przyklejane czy "wkręcane"? - Czy torba jest sztywna, niezmieniająca kształtu czy miękka?
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
a wiec tak:
-w środku torba wyłożona jest czyms w rodzaju satyny -dzety sa wkrecane -tak naprawde nie wiem z czego wykonana jest torba(wyglada jak skora naturalna ,ale nie gwarantuje) -całośc wykonana jest z jednego materiału -tobra nie zmienia kształtu na żywo wygląda bardzo bogato i luksusowo. zapomnaiłąm dodac ze filtr do twarzy zostało 50ml(czyli tak jak wiekszosc nowych) ze 100ml moge dołozyc jeszcze NOWY posthelios takze z z la roche posay,40ml
![]() |
#66 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Tak więc z duszą na ramieniu zgadzam się na wymianę
![]() ![]() Więc wymieniamy zestaw torba + nabłyszczacz + filtry na perfumy La Perli, ok?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.