![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Motyle na ślub
A mnie pomysł się podoba, bo gołębie są oklepane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
KWC
|
ŁE! ŁE!
Może i oryginalny pomysł, ale akurat ja mam motylofobię ![]() W każdym razie gdyby zrobili coś takiego dla mnie- to bym umarła z obrzydzenia na miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
mi ten pomysł się podoba z puszczaniem balonów napełnionych helem jest oryginalny i napewno wypalia ze zwierzetami jest roznie...
Edytowane przez tejsi2207 Czas edycji: 2009-02-19 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
a co z bańkami mydlanymi???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
nie jest tak źle... ja miałam na swoim ślubie bańki mydlane puszczane na pierwszy taniec, tańczyliśmy w tych bańkach i żadnych plam nie było, jedynie po kilku chwilach śliska podłoga pod stopami, ale ubrania się nie pobrudziły, a mąż miał na sobie czarny garnitur.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- AA ja chcę mieć gołębie, które będą wypuszczone z koszyczka, nie uważam żeby to było niehumanitarne jeśli są w odpowiednich warunkach trzymane, takie ptaki i tak musza być oblatywane, często jeździ się w różne miejsca kraju/świata żeby wypuścić gołębia i sprawdzic jak sobie poradzi. Ukręcanie główek nie wchodzi w rachubą ![]() ![]() motyle bardzo lubie ale jakoś na ślubie nie chciałabym ich mieć, niepewne są ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
a mi się podoba sprawa z gołąbkami wypuszczonymi z koszyczka (widziałam na weselu ostatnio)
z balonami z helem ( na necie dużo ofert) i bańki mydlane ostatnio mi się spodobały Takie opcje narazie mam w planach do wyboru, nie wszystkie rzecz jasna, bo co za dużo, to niezdrowo
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.