|
|
#61 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Jak zwracacie na siebie uwagę mężczyzn?
Cytat:
(o rany, co za mowa )jak gdzies ide i wiem, ze bedzie okazja poznac kogos płci przeciwnej, to nie ubieram sie super wyzywająco, bo po prostu nie mam takich ubran, moje ciuchy sa przystosowane na dzien a nie na wieczór. perfumuję się -szyja i nadarstki. porządnie tuszuję oczy, tak, ze na zewnątrz są dłuzsze. błyszczyk. i usmiech usmiech usmiech. jak wchodze juz w TO miejsce to wyprostowuję się, usmiecham, smieję ale nie rubasznie albo nie chrumkam, tylko no staram sie byc normalna i nie wiem czemu ale jak wiem, ze juz zwrocilam kogos uwage to ja musze wtedy rozmawiac z ktoras z kolezanek. no a jak juz facet podchodzi to juz inna sprawa.. ![]() zadowolona?
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy facet lubi co innego.
Zauważyłam pewną prawidłowość: idę ulicą w codziennym stroju (jeansy, tshirt lub jakaś bluzka) ogląda się kilku. Zakładam buty na wysokim obcasie (5cm) czasami jakąś sukienkę czy szorty, albo dekolt ogląda się kilkunastu - strasznie to tendencyjne. Czasami myślę, że kogokolwiek wsadzić w tunikę z dekoltem, kiecę i buciki na wysokim to się faceci będą oglądać. Nieważne, że przy bliższych ogledzinach w tych ciuchach zobaczą pana Tadzia. Jeden mój kolega lubi bransoletki, drugi stopy, reszta jeszcze coś innego. A u mnie punktuje facet, który się zainetesuje mną nazwyczajniej ubraną, bez zbędnych makijaży i szpil na nogach...
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
nie zwracam, nie dbam o to
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Jak się znajdzie jakiś sensowny to... głównie spojrzeniami
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Jak? Po prostu idę....
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Jestem sobą ..
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
..sorry, ze post pod postem .. zresztą nie muszę zwracać uwagi bo już znalazłam
inni mnie nie interesują heh
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też, zwłaszcza odkąd mam TZ
Lubię czasem ubrać np. jakąś krótką spódniczkę albo bluzkę na ramiączkach gdy jest gorąco, ale gdy widzę i czuję na sobie spojrzenia a co gorsze nieraz gwizdy obcych facetów, bto staram się ulotnić jak najszybciej ![]() Czuję się wtedy jakoś tak dziwnie, i mam ochotę im powiedzieć, że gwizdać to se mogą na panny z ulicy a nie na mnie
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
A mnie fakt, że mam TŹ, w ogóle nie przeszkadza w oglądaniu się za facetami czy wymianie spojrzeń z jakimś interesującym typem ;> Przecież i tak wiem, że chcę być z TŻ i żaden inny gość tego nie zmieni. Ale pofiltrować czasem można, w granicach zdrowego rozsądku oczywiście
![]() Hm, a ostatnio zauważyłam, że zwracają uwage również, gdy czytam w autobusie książkę o sieciach/programowaniu/itd... ale to specyficzny typ facetów a ja nie zamierzam "łowić na literaturę", hehehe...
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Nic nie robie,po prostu jestem, a najbardziej mnie zenuje jak ide z dzieckiem a tu słysze teksty typu-'Patrz niezła jest. nie?"
"fajna mamusia"itd itp ![]() a juz najbardziej jak byłam w 7 msc ciązy i na mnie trabili , zaczepiali mnie ![]() niekotrzy ludzie sa schorowani chyba
|
|
|
#71 |
|
Mrs Mrau
|
ufcio
ależ oczywiście
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiech zwraca uwagę facetów kiedyś miałam taką koleżankę, która śmiała się chrumkowato na bardzo wysokich oktawach, co zwracało uwagę nie tylko facetów ale całego autobusu..i to nie była uwaga pozytywna
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widze ze się rozumiemy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

(o rany, co za mowa
i nie wiem czemu ale jak wiem, ze juz zwrocilam kogos uwage to ja musze wtedy rozmawiac z ktoras z kolezanek. no a jak juz facet podchodzi to juz inna sprawa..