|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Body Shop, Ricci, Max Factor, Kenzo - i inne:) z dokładkami
Hej, hej,
no tak jak wstępnie pisałam, byłabym zainteresowana saszetkami aquoliny (ale napisz koniecznie jakimi zapachami dysponujesz, bo nie wszystkie mi odpowiadają ) oraz próbka pink sugar |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę być natrętna,ale czy odpowiadałoby Ci Puma + zestaw So straight by Beauty Planet + nowy,świeżutki i nieużywany popielaty cień do powiek Virtual +próbki za Ninę ???
Na temat zestawu So straight firmy Beauty Planet : żel pod prysznic (użyty 1-2 razy - 200 ml) + masełko do ciała (użyte 2-3 razy tylko na nogi - 250 ml , lecz zaznaczam,że jest b.wydajne!),opak. niebieskie z wizerunkiem animowanej dziewczyny,zapach bardzo energizujący!Wszystko w ozdobnym pudełeczku.Data ważności :2008/06 Proszę,zastanów się!Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Jeśli chodzi o saszetki to ani krem ryżowy, ani biała czekoladka mnie niestety nie interesują ![]() A mleczko do ciała słodkie pokusy - nie wąchałam cukru pudru, więc bałabym się brać w ciemno
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę być natrętna,ale czy odpowiadałoby Ci Puma + zestaw So straight by Beauty Planet + nowy,świeżutki i nieużywany popielaty cień do powiek Virtual +próbki za Ninę ???
Na temat zestawu So straight firmy Beauty Planet : żel pod prysznic (użyty 1-2 razy - 200 ml) + masełko do ciała (użyte 2-3 razy tylko na nogi - 250 ml , lecz zaznaczam,że jest b.wydajne!),opak. niebieskie z wizerunkiem animowanej dziewczyny,zapach bardzo energizujący!Wszystko w ozdobnym pudełeczku.Data ważności :2008/06 Proszę,zastanów się!Pozdrawiam serdecznie I jak?Co o tym myślisz?Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety Nina juz jest wstepnie zarezerwowana ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
MF bylabym zainteresowana tylko musze sprawdzic odcien. jutro /pojutrze powiem ci czy jets ok.
ciemny granat z inglota tez chetnie zobacze bo tutaj nieznalazlam albo podaj mi odcien to jak bede w ktores z galerii to sama zobacze. roswietlacz tez by mnie interesowal aczkolwiek niekonieznie bo osatnio sobie kupilam ale zawsze warto meic nastepny ![]() a co ciebie zainteresowalo? |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda...Również serdecznie pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
nie no spoko, jednak nic z xcieni mi nie przypadlo do gustu ale reszta jestem zianteresowana. jak mowilam juro/pojutrze sprawdze bo obawiam sie ze moze byc za jasny. zapach hmm wysylam ci co znalazlam w necie bo zapach trudno mi samej okreslic
![]() Soir de Grasse : kompozycja kwiatowo-bursztynowa nuta górna : zielony liść, fiołek nuta środkowa : jaśmin, goździk, pomarańcza nuta podstawowa : lilak, krasnorost. jak dla mnie pachnie ladnie tyle ze ja mam juz za duzo tych prefum
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
fotka kurteczki,rozmiar 1
Biust: 90 Dół: 60-80 Długość całkowita od ramienia: 51 Rękaw od szwa przy ramieniu: 64 Rękaw od pachy: 54 97% poliester, 3% wełna, podszewka: poliester
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Fruttini - mgiełka Milky Orange- słodka mleczna poamrańcza - z 200 ml pozostało 3/4 Revlon - rozświetlacz Skinlights do policzków, oczu, ust - użyty kilak razy -kolor na zdjęciu (na opakowaniu na naklejce starty) Pasta Cukrowa do depilacji - 3/4 opakowania 375 ml -nawet więcej czyli pozostało 300 ml Body Shop - żel pod prysznic 250 ml , nowy, zapach: Japanese Sake - żel rozgrzewający Aquolina - Pink Sugar - 1,8 ml , nowa - 1szt Nina Ricci - Nina - pozostało 10/30 ml co Ci się u mnie spodobało ?
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Co byś mi mogła oddać za wode i nivea z tego co wymieniłam wyżej?
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Fruttini - mgiełka Milky Orange- słodka mleczna poamrańcza - z 200 ml pozostało 3/4
Revlon - rozświetlacz Skinlights do policzków, oczu, ust - użyty kilak razy -kolor na zdjęciu (na opakowaniu na naklejce starty) Pasta Cukrowa do depilacji - 3/4 opakowania 375 ml -nawet więcej czyli pozostało 300 ml i Pink Sugar co ty na to? |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
ta woda wapienna jest tez do c ery wrazliwej tzn do przemywania?
1 raz sie spotkalam z nia i mnie intryguje
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Woda wapienna jest stosowana do przemywania ciała lub twarzy, posiada właściwości ściągające, przeciwwysiękowe i przeciwzapalne, hamuje wydzielanie łoju, bardzo korzystnie wpływa na cerę trądzikową, zwłaszcza z trądzikiem różowatym. Na pewno nada się do cery wrażliwej, bo nie wywołuje podrażnień, wg mnie jest delikatna.
Mam odlewkę 150ml. czyli chcesz za wodę i goodbye cellulite oddać mgiełkę, rozświetlacz, pastę i próbkę aquoliny? mi pasuje ? Ach, i mogę prosić o link do KWC tego revlona skinlights?
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13468 |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
to dobierzesz sobie coś jeszcze?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
to może taka wymianka:
Nina Ricci + revlon + pasta cukrowa + żel Body shop za woda wapienna + bourjois + good bye cellulite + dream matte mousse ? ew. mogłabyś sobie dobrać jeszcze jakiś drobiazg.
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2007-08-30 o 00:55 |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
ah, może masz jeszcze coś poza wątkiem?
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
mam balsam z Canusa , ale chyba jest w wątku
odzywke do paznokci z bourjois - troszke wiecej niz pol butli i jakies balsamy,ale nie wiem czy cie interesuja? |
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
na górze mojego wątku jest lista kosmetyków, których szukam.
tak, balsamy też mnie interesują.
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 30.08:
- > BATH & BODY WORKS - RóżOWY GRAPEFRUIT - BALSAM DO CIAŁA 236 ML - NOWY - > MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach zapraszam
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
A może coś byś chciała za :
> MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach ??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206772 -książki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206664 - mój wątek |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś za:
- > BATH & BODY WORKS - RóżOWY GRAPEFRUIT - BALSAM DO CIAŁA 236 ML - NOWY - > MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach Fruttini - mgiełka Milky Orange- słodka mleczna poamrańcza - z 200 ml pozostało 3/4 Balea - niemiecki żel pod prysznic o zapachu baśniowym czyli wanilia z przyprawą korzenną - nowy, 250 ml ??
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam za opoznienie ale na chwile bylam odlaczona od komputera
![]() czy czerwony kolor oznacza to oczym mysle? |
|
|
|
|
#89 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej facefinity juz mnie nie interesuje, bo nie zauwazylam ze to podklad, a ja szukam kompaktu. Ale moze skusilabym sie na zel The body shop i lakier sally hansen(czy jest bardzo ciemny na paznokciu i kiedy zostal otwarty i jaki zapach ma tez zel pod prysznic. |
|||
|
|
|
|
#90 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

) oraz próbka pink sugar