![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Yhym
![]() Oficjalnie zatwierdzam wymianę z noskiem: Terracotta Guerlain za ok55ml zapachu Touch of Pink Lacoste ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
czy chciałabyś za Bvlgari Rose Essentielle, tester o pojemności pierwotnej 100ml, pozostało ok40ml, jest kartonik testerowy - nowiutkie Baby Doll YSL 30 ml + jeszcze coś tytułem rekompensaty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Elu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Przepraszam ,że nie odpisywałam ,ale po przejrzeniu kilku stron i aukcji stwierdziłam ,że kupię sobie pełną flaszkę fantasy b.spears, a przy okazji zamówię sobie próbki incanto charms w bardzo atrakcyjnej cenie ![]() Na tych próbkach zależało mi najbardziej i muszę zrezygnować z naszej wymianki, przykro mi ![]() ![]()
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Nie musisz
![]() ![]() Cyt. ,,Masz na myśli błyszczyk Aqualina ? ![]() ![]() Niestety nic nie znalazłam w Twoim wątku. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#69 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za
- błyszczyk Sephora z letniej serii SEPHORA GLOSS a TARTINER ICING GLOSS w kolorze 29 (bardzo mocno iskrzący jasny róż) Produkt ma prześliczny zapach poziomek, specyficzny aplikator w kształcie wrzecionowatej łopatki Poj. 0.22 fl. oz. zużycie max 1/4 - błyszczyk Chanel Levres Scintillantes Glossimer w kolorze 81 Pink Oyster(średni cukierowy róż z mnóstwem złotych drobinek) , poj. 5,5g, używany ok 5 -10razy.??
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie ? Czekam na odp w moim watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Znalazłam jedynie: -Podkład "Revlon-Color Stay SPF6" odcień 180 Sand Beige. Świetne do używania w podróży- w postaci dziesięciu saszetek. Niestety, muszę wymienić mam bardzo jasną karnację, i ten "normalny" odcień jest dla mnie dużo za ciemny. Ale to troszkę mało, może masz coś po za wątkiem? ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
mozaika Guerlain Terracotta Light w odcieniu 01 Blondes
szminka Calvin Klein w odcieniu 02 Orchid Biotherm Glossy Shine Luminous Crystal Gloss Sephora Crayon Gloss/lip gloss pencil Armani City Glam, cos u mnie? zapraszam do moich watkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za Escada Rockin Rio ,tester o pojemności pierwotnej 50ml, pozostało ok35ml ??? Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Czesc, to jeszcze raz ja
![]() ![]()
![]() |
#76 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Wooow, Agata, ale masz skarbów
![]() ![]() Ładnie wygląda ten błyszczyk Helenki, nawilża to chociaż? PW masz ![]()
![]() |
#78 |
BAN stały
|
Nieskromnie polecę swój wątek.U Ciebie rzuciły mnie na kolana
- Chanel nr 84 - cienie Guerlain cztery brązy - Collistar poder / blush - Biotherm błyszczyk różowy chyba 150 - Pupa Lip Perf. 03 Skuszę Cię czymś ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A za takiego spama to dostaniesz tylko ![]() ![]() Zaraz o Helence napiszę...
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Idiaminko już lookam w Twój wątek...
A więc podobają mi się następujące pozycje: - DKNY Be Delicious Picnic in the park 80/125 ml / bez koreczka / - Mascara Chanel INIMITABLE czarna. Z silikonową szczoteczką. Duży tester. Około 4ml. Dwa razy użyta - Tommy Hilfiger Tommy Girl eau de cologne 38/50 ml Co proponujesz? ![]()
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
O mamo ! Ciezko mi wybrac ale najpilniejsze są dla mnie cienie Guerlain , chanel nr 84 i blush / powder Collistar . Czy zgodziłabyś sie na taką wymianę ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Witam, czy nie interesowałby się Paula's Choice 2% betahydroxy acid liquid, oczyszczający pory, została mi połowa ze 118ml (jest bardzo wydajny) za skromne odleweczki dwóch Comptoir Sud Pacifique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie pare rzeczy, zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Czy interesuje Cie OMNIA brazowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
.
* Mintea - pojemność początkowa 40ml, ubytek 2-3ml. czy interesowałby cię zapach ANGEL SCHLESLER ESENTIAL EDP ok 30 - 35 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
moze znajdziesz cos za:
Chanel Levres Scintillantes Glossimer w kolorze 81 Pink Oyster(średni cukierowy róż z mnóstwem złotych drobinek) , poj. 5,5g, używany ok 5 -10razy. - sypki róż Dior Coup de Poudre w kolorze 725 (matowy jasny-brudny róż), z 4g pozostało ok połowy, jest kartonik z ceną 122zł.
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś za: - Collistar Bronzing Powder/Blush kolor 1 Sabbia Dorata - pojedynczy magnetyczny cień ARTDECO w kolorze 208 (złocisty orzechowy ciemny brąz), kilka razy lekko użyty, zużycie znikome. - poczwórna paleta cieni Guerlain Divinora w odcieniu 241 Touche de Brun. Zużycie cieni minimalne/malutkie. Mogę Ci zaoferowac jeszcze piankę do włosów farbowanych i pasemek L'oreal (troszke ponad połowę) 150 ml,szampon nutri-odbudowujący L'oreal Elseve (prawie cały)250 ml, nawilżające mleczko do ciała Garnier skon naturals (troszkę ponad połowę) 400ml, krem nawilzajacy + lekki podkład Nivea visage young (0prawie cały) 75ml, nawilzający krem do twarzy Garnier skin naturals (cera sniada,ok połowy) 50 ml, lakier do paznokci Lumene nr 506 kolor to taki perłowy beż 8ml ( zużycie znikome). Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.