![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
Znajdziesz coś u mnie za:
- Escada Rockin Rio ,tester o pojemności pierwotnej 50ml, pozostało ok35ml. - Jessica McClintock Silk Ribbons edp pierwotnie 100ml, pozostało ok50ml. - Armani City Glam, pierwotna pojemność 50ml, nie jestem w stanie określić dokładnie pojemności, ale myślę ,że flakon jest prawie pełny czyli coś około 40-45ml. - Aqualina Dolci Baci Soft Jelly Gloss, poj 10ml, produkt raz użyty ![]() Przepyszny zapach czekolady z owocami ( jak dla mnie jest to ciasto ,,murzynek'' ![]() Błyszczyk posiada złote drobinki, na ustach jest transparentny z drobinkami. - błyszczyk Sephora z letniej serii SEPHORA GLOSS a TARTINER ICING GLOSS w kolorze 29 (bardzo mocno iskrzący jasny róż) Produkt ma prześliczny zapach poziomek, specyficzny aplikator w kształcie wrzecionowatej łopatki ![]() ![]() - pojedynczy magnetyczny cień ARTDECO w kolorze 208 (złocisty orzechowy ciemny brąz), kilka razy lekko użyty, zużycie znikome. ?
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Może Lolita Lempicka edp 100ml.... co proponujesz? ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
Ja jestem otwarta na propozycje, więc może napisz, jak widzisz wymianę
![]() choć nie ukrywam, że Lolitę najchętniej wymieniłabym z kimś na meteoryty guerlaina + coś jeszcze. ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może będzie prościej jak sama określisz, które ewentualnie zapachy od Ciebie wchodziłyby w grę za Lacostę poza City Glam, bo pytałaś o dodatkowy zapach ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Piers do przodu
|
Za - Micallef Mademoiselle edp ,pojemność początkowa 30ml, brakuje ok5ml.
mogę zaproponować nowiutką maskarę HR Surrealist brown w wersji non waterproof ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
- mozaika Guerlain Terracotta Light w odcieniu 01 Blondes Pierwotna waga 10g, zużycie ok30%. Jest kartonik. - sypki róż Dior Coup de Poudre w kolorze 725 (matowy jasny-brudny róż), z 4g pozostało ok połowy, jest kartonik z ceną 122zł. ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
a 45/50 NU Yves Saint Laurent?
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Przepraszam ,że nie odpisywałam, ale nie miałam zbyt wiele czasu ![]() ![]() Interesuje mnie Fantasy i inne zapachy B.Spears prócz Curious ,bo ten już znam ![]()
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
- Bvlgari Rose Essentielle, tester o pojemności pierwotnej 100ml, pozostało ok40ml, jest kartonik testerowy. - Escada Rockin Rio ,tester o pojemności pierwotnej 50ml, pozostało ok35ml. - Jessica McClintock Silk Ribbons edp pierwotnie 100ml, pozostało ok50ml. Nuty zapachowe: Lily of the Valley, Raspberry nectar, warm Vanilla Zapach przypomina mi Lolitę Lempicką edp, z tym ,że jest bardziej czysty, bez nachalnego ,,dymku'' ,który ma lolita ,nie jest zapachem szyprowym i odpowiada osobom w różnym wieku Jest niezwykle elegancki lecz nadaje się zarówno na dzień jak i wieczór (do teatru czy kina i restauracji, natomiast nie na dyskotekę ) - Jessica McClintock edp - ok25/50ml O zapachu: The fragrance is a blend of bergamont and basil, with a touch of black current fruit, delicate blend of floral with musky background notes. W linku komentarz o zapachu: http://www99.epinions.com/content_351612604036
![]() |
![]() |
#42 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Buziaki ![]() Cytat:
![]() Buziaki ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze kilka propozycji za Lolitę, więc na razie dziękuję za wymiankę. Może któraś wizażanka będzie chętna oddać meteoryty.
![]()
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
dalej nie kumam co to to czarne
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
S. Sssss. SSSSS.
|
ze słodkich zapachów moge Ci zaproponowac takie probki:
sephora wanilia&czekolada F Ferrgamo Morgan de toi Mexx Diversity CK One summer Eau de Dali Cabotine de Gres Versace Baby Rose Jeans Sephora Brown Versace Bright Crystal Dior Midnight Charm Coty vanilla musc L LL Incanto Charms sephora vanille&creme brulee sephora chocolate&toffee fantasy b.spears mleczko mkigdąłowe aquoliny (moglabym zrobic większa odlewke) Bora Bora L>Claiborne Glow after Dark J.Lo Esprit Collection Sweet Darling i Darling Minogue Morgan Love de Toi Echo Davidoff Sea&Sun in cadaques Dali Angel Delices de Cartier i Delices eau fruitee Kenzo amour Dalimania Tracy by Ellen Tracy Miracle forever Nina Pink Tonic Azzaro Liberte X pose glamour i desire Madame P.Sagane LL Midnght Lucky you l.Claiborne Apparition Sun Pink Sugar Cat deluxe at night Miss O Cavalli just her paradise passion n.Cambell love at first glow bahia sunset bahia paradise mam nadzieje, ze jednak cos znajdziesz ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Czy byłabyś zainteresowana Darling EDP albo Pink Sugar około 15-20ml z 50?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A tak mogło by być ?
City Glam Escada Aqualina Dolci Baci Soft Jelly Gloss, poj 10ml, produkt raz użyty
![]() |
#49 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ja tak nieśmiało
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Sam błyszczyk Aqualina jest wart ok 30zł dlatego nie mogę go dorzucić ![]() Napisz mi proszę czy Twoja Lacosta to 100% oryginał?
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Spodobał mi się zapach
1. Lacoste Touch of Pink EDT z 90ml pozostało około 55ml. Słodki, radosny, dziewczęcy zapach. Niestety nie mam już kartonika. Ale niewiem czy chciałabyś oddać za Terracotę? Po za tym jestem zainteresowana podkładem Revlon i różem L'oreal ![]() Po za wątkiem mam jeszcze sypki cień Nouba zielony, znalazłyby się również jakieś błyszczyki czy szminki .... , rajstopy w sprayu Sally Hansen, miniatura Angel Lys, mogę zaproponować odlewkę Tumulte, Les Belles Delice D'epices, Ange Ou Demon, z cieni mam L'oreal tester zielony połyskujący (cień chyba z serii holographic). Buziaki ![]()
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Buziaczki ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Ja mogę jedynie zaproponować odsypki meteorytów...
![]() |
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety nic nie znalazłam w Twoim wątku. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() interesuje mnie: Bora Bora L>Claiborne Incanto Charms fantasy b.spears Versace Baby Rose Jeans Tracy by Ellen Tracy Lucky you l.Claiborne W zamian za te próbki w aktualnej chwili mogę zaoferować: - Vanille Banane - Vanille Amande - Couer de Vahine Aktualnie sprzedaję pozostałe dwa zapachy Csp na Allegro także nie mogę z nich robić próbek ![]() Myślę ,że mógłby Cię również zainteresować zapach Hanae Mori Magical Moon i Yellow Butterfly ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() no ale rozumiem, mnie by taka wymiana odpowiadała
![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj mówię już Dobranoc! ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
S. Sssss. SSSSS.
|
ok, jeszcze mi sie przypomniało, ze na FoP pisalas, ze mozesz zrobic probke flowerbomb extreme. na nia tez bym byla chetna
![]() to czekam jutro na jakies info ![]()
![]() |
#59 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Czy to jest ta terracotta? Wybacz, ale chyba ślepnę
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w wątku nie znalazłabyś czegoś za błyszczyk ? please ![]() Ok, to wymiana Lacosty za City Glam i Escadę mi pasuje. Jakbyś zerknęłą jeszcze tylko do mojego wątku i zobaczyła czy coś za błyszczyk byś znalazła to bym była wdzięczna. Ewentualnie za co byś go oddała ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.