|
|
#63 |
|
Paul's girl
|
Dot.: Guerlain, Les Belles zielone, Cartier, LRP i inne
czy tylko bambus? nie chcialabyś tego kremu do rąk?
u Ciebie podoba mi się również Yves Rocher Phytum Actif Smoothing milk, zużyte 30%. Mogę dodać do większej wymiany |
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Balsamu do ciała jest dokładnie 29.5 ml. Jest to balsam aloesowo mleczny.
Jeżeli jednak nie chcesz tych miniaturek, to mam jeszcze do zaoferowania krem do rąk BB. Już pełnowymiarowy. Użyty dwa razy. Jest to krem migdałowy, opakowanie 57 g. Czy byłabyś chętna? |
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Istari, OK. Chętnie dodam Ci mleczko YR do włosów.
Wilhelmina - OK, za krem do rąk chętnie (balsamu z aloesem nie mogę, aloes mnie uczula). Jesteś nadal zainteresowana? |
|
|
|
|
#67 |
|
Paul's girl
|
a więc mój bambus za Twoje Kolastyna Slim Body mleczko ujędrniająco-brązujące, 200 ml, pełnowymiarowe, zużycie 15%, Oriflame Perfect Body Anti-Cellulite Massaging Roll-On. Użyty, zużycie 10%, Yves Rocher Phytum Actif Smoothing milk, zużyte 30%. Mogę dodać do większej wymiany. jeśli się zgadzasz to proszę o adres na pw
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Mam nowy wątek
Zapraszam, może teraz coś wynajdziesz !
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Jakby co, to mam jeszcze Wodę YR Brzoskwiniową jakieś 16-20/100 ml
I w wątku z ubraniami- torebki.
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Do góry. Ktoś coś jeszcze?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się
Estee Lauder Exotic Shimmer All-Over Highlighting Powder, z wymiany z Dusią, bardzo fajny, ale dubluje mi się z różem EL. Zdjęcie orientacyjne tu, ubytek nie wiem jaki, no powiedzmy 15%? Clinique Turnaround 15-minute facial maska z kwasami AHA do twarzy, 30 ml, część zestawu, NOWA. Z wymiany, miałam ją w zapasie, ale patrząc na tempo zużywania tego, co mam, wystawiam na stragan. Ale nie muszę jej wydać. |
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Vilandro, tusz Chanel i dwa minisy Chanel mi się u Ciebie podobają. I myślę nad Tigi. Jak go oceniasz i jakie masz włosy, jeśli mogę spytać?
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie.
Czy jestes nadal zainetersowana Coco Mademiselle? Jestem chetna na rozswietlacz EL, podklad Bourjois oraz 15 minutowka Cliniqe i krem pod prysznic Organique. Mam rowniez ok.80-100 ml odzywki do kudel wloskiej marki Bilba Oil non oil (plynne jak jedwab, nie trzeba splukiwac). Moge tez na sprobowanie odlac odrobine serum Liss extreme profesjonal Loreala-wedlug mnie zdecydowanie lepsze niz oleo kerastase tejze marki. Wogole to odoba mi sie jeszcze pare rzeczy wiec jakby co mozemy zastanowic sie nad "wiekszejsza" wymiana.... |
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Doroto, o rozświetlaczu i masce Clinique rozmawiam z vilandrą - dziś wyślę jej zdjęcie EL (umieszczę je też tu) i zobaczymy, czy jej się spodoba. W razie czego, będę o Tobie pamiętać. Bourjois i Organique moge wstępnie dla Ciebie zarezerwować. Co jeszcze Ci się podoba? Chętnie wzięłabym od Ciebie Coco, odżywki wszelkie też by mi pasowały, idzie zima i będę musiała bardziej się użerać z włosami
![]() edit: zdjęcie EL. Edytowane przez anexxa Czas edycji: 2007-10-10 o 21:44 |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos:
Vichy Skinset laktopianka 150 ml, pełnowymiarowa, użyta 3x. Veet krem do depilacji do skóry wrażliwej. Nowy, w kartoniku. Veet plastry do twarzy. Nowe, w kartoniku. Veet zestaw do depilacji okolic bikini (krem do depilacji i łagodzący krem po depilacji). Nowy, w kartoniku. |
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej ![]() Znajdziesz u mnie cos za te rzeczy, albo ktoras z nich? Pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
Vichy Oligo 25 rozświetlająca baza pod makijaż Sunny Honey, 30 ml, ubytek 10% Lip Smacker Super Star Shine Party Berry. Nowy, w kartoniku. Garnier BodyTonic 8 sztuk ampułek antycellulitowych. Veet plastry do twarzy. Nowe, w kartoniku. ?
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic nie mam innego, a co moglabys oddac za plyn?
|
|
#85 |
|
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie?podobaja mi sie u ciebie smackersy i pare innych rzeczy, mam poza watkiem krem do rak neutrogena zuzyta jakas 1/3 moze mniej http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211761
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Figg, przepraszam, ale wysyłanie tego płynu i mniej więcej odpowiadających mu kosmetyków to wymiana dla wymiany, wolałabym jakąś większą.
Sasetka, niestety, nic. |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
interesują mnie Chanel Irreelle Duo - podwójne cienie z drobinkami, kolor Lotus-Cactus, nowe, w kartoniku, miałabym na wymianę następujące zapachy: Theorema Leggero Fendi, Grain de Folie Gres, In Black J.Pozo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Zapraszam, może teraz coś wynajdziesz !
I w wątku z ubraniami- torebki.