![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: utwory-piosenki o milosci
Przepiękna piosenka z filmu Love Story "Where do I Begin" spiewa Tom Gabel. Ale jest to troche wolniejsza wersja. Jest i szybsza ale nie wiem kto śpiewa. Jest jeszcze cudna piosenka śpiewa ją Beata Kozidrak z Universe, ale nie znam tytułu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mogę prosić prześlijcie mi na emaila piosenki jakimi dysponujecie, coś ostatnio mam problemy ze ściągnięciem jakichkolwiek piosenek xxxxwp.pl
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam piosenkę Blue Cafe - My road nowa woklaistka jest super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
MOje ulubione i które zapewne wykorzystam do robienia dvd ślubnego( jeśli ktoś mnie kiedyś ze chce
![]() ![]() daje linka jak ktoś chce posłuchac http://www.mp4.com.pl/index.php?str=linkif&teksty=1565 i Mietka Szcześniaka "Miłość nie ustaje" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
To lista piosenek które mogę ewentualnie przesłać jeśli ktoś z was chciałby wykorzystać. Wybrałam takie ktre moim zdanie mogą być wykorzystane na płycie Mniej lub bardziej pasujące.
Darko domain - Żono moja Dana Glover - It Is You (I Have Loved) (ze Shreka - Mój typ) Eurythmics - The miracle of love Farba - Chcę tu zostać I Santo California - Tornero Kayah & Krzysztof Kiljański - Prócz Ciebie, Nic Lady Pank - Zawsze Tam Gdzie Ty Mandy Moore - Only Hope Marek Grechuta - Będziesz Moją Panią Nat King Cole - When I Fall in Piotr Rubik - Niech mówią, że to nie jest miłość Robert Gawliński - Nie Pokonasz Miłości Rufus Wainwright - Hallelujah Seweryn Krajewski - Wielka Milosc Six Pence None the Richer - Kiss Me Sławek Uniatowski - Kocham Cię Stachursky - Zostańmy Razem Yugoton - O Nic Nie Pytaj (Bo Nie Pytam Ja) Zdzisława Sośnicka & Zbigniew Wodecki - Z Tobą Chcę Oglądać Świat link do mojego typu: http://asieklintu.wrzuta.pl/audio/zY..._dana_glover_2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Jeśli możesz prześlij mi je na emaila xxxxwp.pl z góry dziękuję
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Prosze abyś najpierw przesłuchała piosenki na http://www.wrzuta.pl potem wysle ci wybrane piosenki bo przy takiej ilości plików musiałabym chyba wysyłac pół dnia Nie posiadam super szybkiego netu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
czy ja moge coś ściągnąć z tych stronek http://asieklintu.wrzuta.pl/audio/zY..._dana_glover_2 http://www.wrzuta.pl czy tam da się tylko słuchać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Nie da się . Jesli chcesz to wyśle ci Dane Glover i kilka innych. Miałam tez gdzieś tee muzyczki z Tańca z gwiazdami z orkiestry Adama Sztaby jak znajde to ci wyśle bo wiem że szukałas jakiś muzyczek do tanga ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
SeLeNe86 będę bardzo wdzięczna za muzyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczęta
![]() a znacie może jakieś piękne polskie piosenki o miłości śpiewane w duetach? Przychodzi mi na myśl tylko N. Kukulska & A. Piaseczny - Jesteś blisko mnie. Śliczna jest..., ale może są jeszcze jakieś inne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Nam kamerzysta wgrał na tym "filmiku" piosenkę bajmu :"nie odnajdzie więcej nas ta sama chwila". nie wiem czy dokładnie taki tytuł ma ta piosenka, ale uważam że jest piękna i jak najbardziej pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
A moze ma ktos utwor Kindla "Z kims takim jak Ty" i ta wolniejsza wersje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Górniak & Szcześniak - Dumka na dwa serca Kayah & Krzysztof Kiljański - Prócz Ciebie, Nic Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:22 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mój mail w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Mam ogromną prośbe, czy mogłaby ktoraś z Was przesłac mi piosenke G.Tomaczka "niebieska piosenka" bo nie moge nigdzie znaleźć ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
moja również
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Love and married (foxtrot) - chcę to wykorzystać do wątku przygotowania i poszukuję czegoś na wejście do kościoła - tu mi zupełnie brakuje pomysłów. Czekam z niecierpliowścią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich,
temat juz wygasl jakis czas temu, ale moze ktos jeszcze tu kiedys zajrzy... piosenki o milosci... propozycji dalyscie panie naprawde wiele, ale dajcie spokoj, kto by chcial miec na kasecie weselnej stachurskiego? czy verbe? albo inny kicz typu verba. miejcie troche gustu, poza tym jestesmy POLAKAMI i robi mi sie przykro jesli widze jak ludzie na sile wciskaja zachodnie trendy do naszego zycia :/ jaka by to nie byl utwor, nie bedzie tak romantyczny jak nasze polskie, a moj typ to chlopcy z placu broni - kocham Cie, pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybór piosenek jest kwestią gustu i wyczucia, a wiadomo, że ludzie najlepiej bawią się przy tanecznej, prostej muzyce. A o gustach się nie dyskutuje. Miej trochę więcej tolerancji dla wyborów innych ludzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
A moze "time to say goodbye" Andrea Bocelli i "have you ever really love a women" Bryana Adamsa? Mnie sie bardzo podobaly obydwa te utwory na filmie mojego kuzyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałam super filmik na necie same zobaczcie!!! i tam sa dwie super piosenki które sama sciągam i kamerzycie na taki podkład jak tu daje!! http://www.youtube.com/watch?v=XQJOM...related&search= BOSKIE
ps. I MAM PYTANIE CZY KTOŚ MA MOŻE ALBO WIE GDZIE SĄ słowa Papieża Jana Pawła II o małżeństwie z podkładem muzycznym również dla kamerzysty mozna dać tu zobaczcie jak super aż ciarki przechodzą jak się słyszy głos tego Wielkiego Człowieka!! http://www.youtube.com/watch?v=cZpEC11N3rU&NR=1
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2007-08-30 o 15:59 Powód: zapomniałam o linku do słów JPII |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Ja bym stawiala na klasyke:
"Give me a kiss" Louis Amstrong "All you need is love" The Beatles "Usta milczą, dusza spiewa" operetka Lehara "Wesoła wdówka" "Miłośc ci wszystko wybaczy" Hanka Ordonówna "I Do it for you" Brian Adams No i na pierwszy taniec : Przetańczyć z Tobą chcę całą noc I nie opuszczę Cię już na krok, Czekałam jak we śnie, abyś Ty objął mnie. Więc teraz już wszystko wiesz. Przetańczyć z Tobą chcę całą noc, Niech na nas gapią się no i co..? Już każdy o tym wie, że Ty też kochasz mnie, Więc wszystkim na złość przetańczmy tę noc bo życie tak krótkie jest. Ja za tę noc chętnie oddam pięć najpiękniejszych lat. Nie licze dni to szczęście swe śni, skąd taki gest dzisiaj ma. Przetańczyć z Tobą chcę całą noc, wirować jak Twój cień cały rok. Niech inni idą spać, a my tak razem w takt wraz z nocą tą chodźmy w świat. Ja za tę noc chętnie oddam..... Przetańczyć z Tobą chcę całą noc i nie opuszcze Cię już na krok, Czekałam jak we śnie, abyś Ty objął mnie. Więc tak jak chce los przetańczmy tę noc bo życie tak krótkie jest... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Utwory-piosenki o miłości
Hej!Wychodzę za mąż 23 września tego roku-i potrzebuję tytuły piosenek które nadaja się na podkład na kasecie video.Nie podobaja mi sie takie piosenki ktore sa obecnie modne-typu Rubik-a w wiekszosci takie są podkładane jako scieżka dzwiekowa na kasecie.Kamerzysta zaproponował,żebym dała mu na CD piosenki i on mi je tam umieści.Macie jakieś fajne pomysły?To musi byc cos o miłości-coś ładnego.Wiem,ze juz był podobny wątek-ale z repertuarem weselnym,a to cos innego.POZDRAWIAM!!!!!:ro za:
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podkład muzyczny na kasete video
Zajrzyj do wątku ' co na pierwszy taniec" jest tam kilka list z masą piosenek - w sam raz jak nie do tańca to na podkład muzyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Temat z piosenkami na film tez jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Droga Basiu powiedz mi proszę czym mają różnić się te piosenki od tych w innych naszych wątkach:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199129 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146752 Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-05 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Nadają się wszystkie piosenki, które podobają się Tobie i Twojemu TŻ'towi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.