|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
weselny repertuar
wiele z was z pewnoscia zastanawia sie jakie piosenki najlepiej puszczac(albo spiewac) na weselu. Mozemy wiec stworzyc weselny repertuar, zwracam sie z ta prosba glownie do dziewczyn ktore sa juz po slubie, niech napisza przy jakich nutach najlepiej bawil sie goscie. Mi jest sie trudno wypowiadac na ten temam poniewaz do slubu mam jeszcze sporo czasu.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
weselny repertuar
Africa Simone - Ramaja
Andrea_ - Time to pray Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing Arash - Boro Boro ABBA - Dancing Queen Czarno-Czarni - Nogi Brathanki - Siebie Dam Po Slubie Gipsy kings-Volare Golec Orkiestra - Słodycze Golec Orkiestra- Lornetka Ich Troje - Kochac Kobiety Kasa & Los Amigos - Maczo Kayah&Goran-Prawy do lewego Lady Pank - Zawsze Tam Gdzie Ty Lady punk-Mniej niz zero Leszcze - Kombinuj dziewczyno Lou Bega - Mambo No.5 Maanam - 01 - Kocham Cie, Kochanie Moje Madagaskar - Wyginam cialo smialo MAGMA - AICHA MAREK_KONDRAT___MYDELKO_F A Mietek Szczesniak - No Co Ty Na To Maryla Rodowicz - Wszyscy chca kochac Norbi - Kobiety sa gorace norbi - rozkolysz sie Oddział Zamknięty - Tancz i wino pij Perfekt - 06.Nie Moge Ci Wiele Dac Piasek - Prawie Do Nieba piasek - Sa ludzie sa serca... Rednex - Cotton Eyed Joe Robert Chojnacki & Kayah & Piasek - Budzikom Smierc shakin' dudi-ou szalalala Szwagier Kolaska - Janka Gramofonomanka T Love - Chłopaki Nie płaczą Tarkan - Kiss Kiss Varius Manx - Pocaluj Noc VengaBoys - Sha La La La La Wilki- Baśka Yugoton & Paweł Kukiz - O nic nie pytaj zakopower-kiedys_ty ja jestem jeszcze przed ale bylam na kilku ![]() u mojego kuzyna najlepiej bawili sie przy : Akcent - Pszczolka Maja ![]() Bellini - Samba De Janeiro Big Cyc - Rudy sie zeni BAJM- TA SAMA CHWILA Albano & Romina Power - Felicita Balli di gruppo - La macarena BRAThANKI - Czerwone_korale Budka Suflera - Takie tango Czerwono-Czarni - Dwudziestolatki DJ BOBO - Chihuahua Elvis Presley - Pretty Woman GIGI DAGOSTINO - LAMOUR TOUJOURS Greek Zorba - Zorbas Dance Ich Troje-A Wszystko To ... Ira - Ona Jest Ze Snu Los Lobos - La Bamba K.A.S.A. & Maryla Rodowicz - Sex i Kasa myslovitz-Długość Dżwięku Samotności myslovitz-Dla Ciebie natalia kukulska -Przetanczyc z toba chce cala noc Natalia_Kukulska_-_Tyle_Slonca_W_Calym_Mies cie_ Renia Paczkowska - Hop Hop Hop Salsa La Lambada Szwagier Kolaska - U cioci na imieninach Kankan Iwan i Delfin - Jej czarne oczy KRAWCZYK & BREGOVIC - Moj Przyjacielu Ryszard Rynkowski - Dziewczyny Lubia Braz rudi szubert - monika dziewczyna ratownika Skaldowie - Wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał Stanislaw Sojka - Love Is Crazy ( Magda M) Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-12 o 15:31 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: weselny repertuar
a oto mój repertuar na wesele
![]() te piosenki po prostu muszą się znaleźć a resztę to co zagra zespół ![]() A
Śpij kochanie śpij - Kayah & Bregovic T
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
U mnie na weselu o dziwo...najbardziej roztańczone okazały się...walce i piosenki w tym rytmie, zwłaszcza Roda Stewarda i zdaje się Krawczyka. Proszono nawet o powtórki. No i niezła okazała się mieszanka walców Straussa. Nie przypuszczałam, że gościom aż tak się to spodoba, bo ja walce wręcz kocham, ale tak wyszło. Może więc warto wpleść jakiś walczyk do repertuaru, z mojego wesela wiem, że warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Z repertuaru zagranicznego, hity z satelity ;-)
Lipps Inc. – Funky Town Gloria Estefan – Doctor Beat Bonny M – Sunny, Ma Baker, Rasputin Weather Girls – It’s Raining Man Village People – YMCA Seal – Solitary Brother Snap – Rhythm is a Dancer Sabrina – Boys Wham – Wake Me Up Before You Go Go Gipsy Kings – Volare/ Bamboleo/ La Bamba Donna Summer - Hot Stuff/ I Will Survive Patrick Swayze – She’s Like the Wind Bill Medley & Jennifer Warnes – I’ve Had the Time of My Life Bee Gees – Stayin’ Alive Bananarama - Venus Spandau Ballet - True Bad Boys Blue - You Are a Woman Haddaway - What is Love La Bouche - Be My Lover/Sweet Dreams Loft - Majorca Loona - Bailando Los Del Rio - Macarena Tina Turner – Private Dancer/ Simply the Best Lombard - Szklana pogoda Kaoma - Lambada Flashdance – She’s a Maniac Mr. Mister – Broken Wings Eurythmics – Here Comes the Rain Again/ Sweet Dreams Eruption – One Way Ticket To the Moon Technotronic – Pump Up the Jam Salt’n’Pepa – Push it M-People – Moving On Up Kylie Minouge – I Should Be So Lucky/ Locomotion Shakin’ Stevens – Cry Just a Little Bit London Beat –You Bring On the Sun Abba – Dancing Queen/ Waterloo Billy Joel – Up Town Girl Madonna – La Isla Bonita/ Vogue/ Vaya Con Dios – Nah Neh Nah Roy Orbison –Pretty Woman/ Anything You Want Cher – The Shoop Shoop Song Frank Sinatra – New York/ Love And Marriage Ray Charles – Hit the Road Jack Paul Anka – Diana/ Oh Carol Michael Jackson – Billy Jean/ Thriller Elvis Presley – Blue Suede Shoes/ Jailhouse Rock/ Tutti Frutti George Michael – Freedom/ As Chubby Checker – Let’s Twist Again Afromedusa – Pasilda Alcazar – Crying At the Discoteque Anastacia – One Day In Your Life Aretha Franklin – Respect Daft Punk – One More Time/ Around the World Destiny’s Child – Bug a boo/ Bootylicious Lucy Pearl – Don’t Mess with My Man Gabrielle – Out of Reach/ Dreams Can Come True David Bowie – Let’s Dance Ricky Martin – Livin’ La Vida Loca/ Maria Lou Bega – Mambo nr 5 Marky Mark & The Funky Bunch – Everybody Dance Now Diana Ross – I Love You Baby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Moje ukochane lata 70-80. Ale się wytańczę na własnym weselu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Z niedawnego wesela mojego kolegi zapamiętałam I'm still standing, Eltona John'a. Było bardo weseło, szczególnie, że niektórych gości tytuł już nie dotyczył.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nothing else matters - Metallicy
Stairway to heaven - Led zeppelin Knocking on the heavens door - Guns' N' Roses Te piosenki doadałabym do listy Nashid'y i wg mnie bylaby prawie idealna x) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
elphame, dobre bity na wesle. Zawsze przy tym tańczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Piersi- bałkanica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
właśnie ja też dlatego musi być na moim weselu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.