![]() |
#63 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: b.crystal,delicious,hallo ween,ultraviolet,escape,m adness,romance,coolwater, n
hej czy znajdziesz cos u mnie zA:
1. Versace BRIGHT CRYSTAL edt 27/30 ml 2. Davidoff COLL WATER edt 80/100ml 1. Clinique Happy Heart - oryginalny - z 50 ml zostało ok.30 1. "Nina Ricci Nina" edt 75/80 ml w cudzysłowiu bo kupiona na Allegro. Zapach dobrze dobrany, dobrze się rozwija na skórze.Trochę gorzej z trwałościa. Ale można używać zamiast dezodorantu.
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Dot.: b.crystal,delicious,hallo ween,ultraviolet,escape,m adness,romance,coolwater, n
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Bez większej nadziei zapytuję - może coś u mnie za Ultraviolet ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
interesują mnie:
1. Ultraviolet Paco Rabanne woda perfumowana . Tester - pojemność 80 ml ubytek około 8 ml 2. Chanel Levres Scintillantes Glossimer nr 48 Jean Rose - 5,5 g ubytek nie więcej niż 15 % . Kolor nie był dostępny w naszych perfumeriach. Nie ma drobinek natomiast pięknie opalizuje na różowo i beżowo . Mocno lśni. 14. Sztuczne rzęsy bez kleju bo ten sie przedziurawił i wysechł. Śliczne. Nie wiem jakiej firmy bo się odkleiło a żadnych napisaów na opakowaniu nie ma. 15. Sztuczne rzęsy z migotliwymi drobinkami - cudownie seksowne. Z klejem znajdziesz cos u mnie? daj znak proszę że odpowiedziałaś w którymś z moich wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Bardzo Wam dziękuję za propozycję. Niestety nic sobie nie wybrałam.
Dominikaho - odpowiedziałam u Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.