|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki na wymianę: MF, L'Oreal, Olay...
Profesjonalna odżywka do włosów Ce-Ce of Sweden Repair Conditioner, tu jest opis - mam duże opakowanie, mogę zrobić odlewkę 20-50 ml.
coś u mnie?
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Oto i jakie mam próbki:
-Bielenda Time Control - kremowe serum pod oczy (nie mogę się dopatrzeć na opakowaniu żadnej pojemności, ale na oko góra 1ml) -Bielenda Time Control - krem na dzień SPF15 (z pojemnością sytuacja jak wyżej) -Dermika Specialite - intensywny krem pod oczy i na powieki przeciw zmarszczkom i wiotczeniu skóry (j.w) -Floslek - seria do skóry z problemami naczynkowymi, krem półtłusty (2ml) -Floslek - Seria hypoalergiczna - krem pod oczy do skóry wrażliwej (2ml) -Eveline - drobnoziarnisty peeling do twarzy (12ml) -> właściwie to nie jest próbka -Vichy Liposyne - wyszczuplający krem drenujący do pielęgnacji ciała (z tubeczki 30 ml zostało na oko tak między 15 a 20)
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Cień Vollare nr. 14 (beżowy z drobinkami złota) on jest taki sprasowany
Te oba okreslilabym jako pudrowe, szary ma jakby dwie warstwy, gorna ciemniejsza a pod nia ciut jasniejsza ![]() Cien Vollare szary metaliczny Cien Vollare holografic nr 21 satelitte(perłowy kolor, opalizujacy) |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Wpadam z rewizytą, z chęcią przystanę na Twoją propozycję wymiany za:
1. Vichy Myokine przeciwzmarszczkowy, próbka 1,5 ml 2. La Roche Posay Toleriane żel do mycia twarzy 15 ml, próbka 3. L'Oreal Remix Strukturyzująca pasta do włosów 4. Cień Black Velvet (nr 12) czarny/ciemny grafit Rival de Loop, używany kilka razy (o ile ten grafit jest naprawde bardzo, barrrdzo czarny )pozdrawiam, Lou
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, z Inglotów mam tylko zielone cienie. W razie dokładki dam znać
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Periofem - suplement dla kobiet uzupełniający niedobory żelaza, kwasu foliowego, jodu, cynku, wit. C, wit. B6. W kartoniku. Z 60 tabl. zostało 28 - oddam z łatwością
co bys chciala za ten suplement?
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
cos za
Cień Inglot grafitowy, zostało 50%, oddam jako gratis bo jest przeterminowany, poniżej foto. Bell, cień Look, brąz i ecru, zostało jakieś 40% (poniżej foto), może być przeterminowany - oddam jako gratis Eveline, cień różowy (niżej jest zdjęcie), zużycie niewielkie, może być przeterminowany - oddam jako gratis EDT Be... Sensual Avon, z 50 ml zostało ok 15-17 ml. Dax, peeling enzymatyczny do cery wrażliwej, naczynkowej, suchej lub łojotokowej; opis KWC; trudno powiedzieć ile zostało, ok. 25% |
|
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
jest to raczej rozswietlacz
pedzelek sluzy np do nakladania blyszcyzku czarna kredka lovely |
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
mam próbki a mincer krem ujedrniajacy multiwitaminowy z bacocalmine
vichy aqualia thermal nivea body mleczko pielegnujace to co za kredke? |
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie u ciebie:
Cytat:
Niektore rzeczy ktore wymienilas sa w trakcie negocjacji wiec wieczorem dam ci znac ;] |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dax, peeling enzymatyczny do cery wrażliwej, naczynkowej, suchej lub łojotokowej; opis KWC; trudno powiedzieć ile zostało, ok. 25%
Cień Inglot grafitowy, zostało 50%, oddam jako gratis bo jest przeterminowany, poniżej foto. + odlewka Profesjonalna odżywka do włosów Ce-Ce of Sweden Repair Conditioner pasi? tylko bez probki miracle pour homme bo juz jej nie mam, zapomnialam skasowac z watku
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
odlewką odżywki jestem jak najbardziej zainteresowana
![]() i przepraszam, że dopiero teraz odp, ale zupełnie zapomniałam i moim watku wymiankowym
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
powiem szczerze, że za mleczko i Belissę chciałabym właśnie tą odżywke, może jakaś większa odleweczka?
ewentualnie podoba mi się: Szmaragdowa mascara Ultra Long Palomy, śliczny kolorek, link do opisu, wydłużająca i odżywiająca, nowa, nie używana, poniżej foto - oddam z łatwością
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
200 ml odżywki
+ z chęcią wypróbuję tego Kallosa ![]() za: Belissa Avon, Nawilżające mleczko w spray'u bez spłukiwania jeśli wszystko się zgadza - zapraszam na PW
|
|
|
#82 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ok, zgadza sie na taka wymianke. podaj adres, ale ja bede mogla dopiero w piatek nadac paczke b teraz nie jestem w domu tylko w poznaniu w mieszkaniu studenckim. ok?
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za :
Profesjonalna odżywka do włosów Ce-Ce of Sweden Repair Conditioner, tu jest opis - mam duże opakowanie, mogę zrobić odlewkę 20-50 ml. Kallos Placenta - wspaniała maska, mogę zrobić odlewkę na wypróbowanie Dax, peeling enzymatyczny do cery wrażliwej, naczynkowej, suchej lub łojotokowej; opis KWC; trudno powiedzieć ile zostało, ok. 25% Killys odżywka do paznokci regenerująca, zostało 40% |
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie bywałam dawno na Wizażu...interesowała Cię u mnie odżywka Glisskura i rubialine....aktualne?
bo podobają mi się cienie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5620982 |
|
|
|
|
#85 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
_kapryska_
Na rozjaśniaczu trudno mi rozszyfrować datę, ale chyba 02.07 (jest to data produkcji) - działa mniej więcej jak proszek tylko nieco łagodniej Szampon ma datę ważności lipiec 2009. |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Alguien
odpisałam u Ciebie Edytowane przez esterie Czas edycji: 2008-01-09 o 15:37 |
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
tak, interesują mnie dwa cienie...podkład LRP 11 to drugi w kolejności bodajże (najjaśniejszy jest 10 jak się nie mylę), ale moim zdaniem ta 11 jest naprawdę jasnym odcieniem...
ja byłabym zainteresowana taką wymianką, jeśli Ty też, to daj znać na PW
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Zajrzałam do twojego wątku, ale niestety nic mi sie nie spodobało. Wczesniej zaoferowałam ci maseczke i krem a nawet nie zagladanelam do twojego watku i nie sprawdzilam czy cos mi sie spodoba, wiec przepraszam za kłopot. Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

tylko bez probki miracle pour homme bo juz jej nie mam, zapomnialam skasowac z watku