![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: * Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips*
Cytat:
Coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220782
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Poszukuję:
- peelingu do ciała (Wanilia i Pomarańcza Magic SPA Farmona, cukrowy Yves Rocher, Exfotonic L’Oreal, Planet SPA Avon z oliwką), - profesjonalnych kosmetyków do włosów farbowanych i blond, - preparatów do pielęgnacji skórek, - zapachów (m.in. Deep Red Hugo Boss, Gold Donna Karan, Coco Mademoiselle Chanel, Hot Couture Givenchy), mogą być próbki (z atomizerem), - kosmetyków do pielęgnacji ciała z naturalnymi składnikami np. maski do ciała, wszelkie błotka z minerałami itp.), - kosmetyków do ciała o „jadalnych” zapachach, - wód termalnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Dot.: * Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne oraz nowa lokówka Philips *
Cytat:
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() Interesują mnie: próbki Diroseal i Antirouge potrójne cienie do powiek Bourjois w naturalnych kolorach beżu i brązu nr 53 Niekoniecznie wszystko. Zajrzyj do mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ungia...czy róż jednak już poszedł?
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
odp u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Cos za lokówke....?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Hej
Czy może za próbki Vichy Aqualia Thermal riche i light i jeszcze Toleriane riche La Roche-Posay znajdziesz coś u mnie? Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225374 książki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=226121 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
masło do ciała oliwkowe Ziaja krem Diroseal Avene (tubeczka w pudełeczku 5 ml, nowa) Aqualia thermal (light) Vichy (saszetka 1,5 ml, nowa), Thermal Fix Mat Vichy(saszetka 1,5 ml) balsam do ciała biała czekolada Aquolina 2 x 10 ml (saszetki), Można wybierać z wątku kosmetycznego i ciuszkowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
* INNEOV Jędrność skóry 12 tabletek,
Działanie: Składniki zawarte w produkcie przenoszone są wraz z krwią do wszystkich komórek skóry. Dzięki temu działają na skórę twarzy i całego ciała. Unikalne połączenie aktywnych składników w jednej kapsułce: Lakto-Likopen + izoflawony sojowe + witamina C, pobudzają odnowę naskórka, przyspieszają syntezę kolagenu i proteoglikanów, chronią przed wolnymi rodnikami. Wzmacniają skórę od środka, poprawiają jej gęstość, dzięki czemu skóra staje się jędrniejsza i gładsza. ~ krem Eluage Avene (tubeczka w pudełeczku 5 ml, nowa), http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
* lokówka do włosów Philips Beauty Stylist HP 4607/03 (Nowa) zdj. 18,
* pędzel do pudru L'Oreal w eleganckim, czarnym, lakierowanym etui na zameczek (taka mini kosmetyczka na pędzel z logo firmy), * relaksujące okularki żelowe (nowe, w etui), cos u mnie za ktoras z tych pozycji?
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Zainteresował mnie u Ciebie: -turkusowy z brokacikiem cień do powiek Sephora, nr 120 (użyty raz), zużycie praktycznie niezauważalne (zdj. 4), -peeling dwustopniowy Anew Avon (jest po 25 płatków z każdej fazy, czyli brakuje tylko 5 z każdej, bo w nowym jest po 30), -waniliowe masło do ciała Mineral Care z minerałami z Morza Martwego (użyte raz, zużycie widoczne na zdjęciu nr 14), Znajdziesz coś za to u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227493 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moze cos u mnie za: * wygładzający miód do ciała Magic SPA Farmona (nowy), Waga / pojemność: 200 ml, * żele pod prysznic Voglia di (tzw. drinki pod prysznic ![]() * płyn do kąpieli wanilia z toffi Aquolina 125 ml (nowy), Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
po prostu Em :)
|
Coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
witaj
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
miniatura pielęgnującego mleczka Nivea zdj. 13 (zostało ok. 140 ml ze 150 ml) filtr 50+ Anthelios LRP (tubeczka w pudełeczku 2 ml, nowa) emulsja 50+ Avene (tubeczka w pudełeczku 5 ml, nowa) nawilżający żel pod prysznic z olejkiem migdałowym Johnson's (nowy) emulsja do higieny intymnej Lactacyd Femina (nowa w kartoniku) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, nie zauważyłam
![]() Co powiesz na: - masło do ciała oliwkowe Ziaja - krem Diroseal Avene (tubeczka w pudełeczku 5 ml, nowa) - Aqualia thermal (light) Vichy (saszetka 1,5 ml, nowa), - Thermal Fix Mat Vichy(saszetka 1,5 ml) za oliwkowy krem do ciała Planet Spa Avon, NOWY? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
jestem zainteresowana:
* pojedyńczy cień do powiek Bourjois nr 14 Gris Delicat - bardzo ciemny szary pięknie mnieniący subtelnymi drobinkami, idealny do makijażu "smokey eyes" (tylko wypróbowany cień wraz z wypranym aplikatorem stan idealny), * pojedyńczy cień do powiek Bourjois nr 15 Rose Peau - delikatny, jasny róż, pięknie mnieniący subtelnymi drobinkami (użyty raz, zużycie niezauważalne, cień wraz z wypranym aplikatorem stan idealny), * pojedyńczy cień do powiek Bourjois nr 16 Ambre Nude - delikatny beż, pięknie mnieniący subtelnymi drobinkami (użyty raz, zużycie niezauważalne, cień wraz z wypranym aplikatorem stan idealny), * waniliowe masło do ciała Mineral Care z minerałami z Morza Martwego * wygładzający miód do ciała Magic SPA Farmona (nowy), Waga / pojemność: 200 ml, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.