|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biżu od Sub
W pierwszym kompleciku coś bym zrobiła z przerwami ... ale może tylko na focie są takie wodoczne. Poza tym ok
![]() Drugie bardzo ładne |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
I kilka zdjec z prezentami, jakie podarowalam.
Poniewaz byly na predce (zdjecia, nie prezenty) jakos jest srednia (delikatnie mowiac), za co przepraszam. Jednak obdarowane osoby sie cieszyly. Klipsy dla dwoch starszych pan stanowily nie lada wyzwanie, ale obie byly ucieszone ![]() Do wreczenia pozostal tylko spozniony wisior ![]() Wisior ma zawieszke, ale jest na tyle "grubasny" ze nie widac jej na fotce
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem, już się nie czepiam
![]() Z tego wrzutu najmniej podoba mi się wisior. Reszta śliczna |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Slonce mnie dzis nie rozpiescilo, ale koniecznie chce sie pochwalic
![]() Co do naszyjnika - sposob laczenia na pewno gdzies podpatrzony, ale nie pamietam gdzie i w czym, ale tak mnie ujelo, ze juz kiedys pokazywalam Wam jego poczatki ![]() Bransoletka - w swietle dziennym wyglada jakby zdjecie bylo robione czarno - biale, wiec by pokazac kolory musialam sie posilkowac robionym wczoraj pod zarowkami. Ale i tak jestem z niej najbardziej dumna ![]() kolejna bransa - same matowe elementy I kolce - jak widac
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
i Czesc 2
![]() Wiem, zdjecia paskudne :P
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Sub, idziesz jak burza
naszyjnik i pierwsza bransa ... Są fantastyczne! Zwłaszcza bransoletka mnie położyła na łopatki, cudna Druga bransa prościutka, ale bardzo ładna Zmieniłabym tylko federing na jakieś delikatniejsze zapięcie ![]() Kolczyki fajne, ciekawy kolorek Ogólnie bardzo, bardzo na plus, a co więcej ten wrzut mnie zaskoczył ![]() Edit: nie nadążam za Tobą ![]() Lodowe kolczyki, lakowe romby i ostatnie kradnę ! ![]() Co jest w ostatnich? Jakie to kamyki? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
No to się rzucę na całość
![]() 1 - dla mnie nie asuje swarek 2 - ładna sprężynka 3 - podobują się ![]() 4 - fajne, niebieski ostatnio polubiłam ![]() 5 - takie... czarne ![]() 6 - ładny, ale na dyndającym zacisnęłabym loopa na końcu ![]() 7 - śliczna bransoletka 8 - mniej ładna niż porzednia ![]() 9 - czeeerwone ![]() 10 - niee... 11 - mogą być ![]() 12 - loopy! 13 - laka nie ![]() 14 - też niestety nie Podsumowywując: większość tak, loopy troszkę poćwiczyć, a jak materiały jasne, to całe kolce na czarnym. No chyba, że są czarno-białe
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
A-qq, dziekuje, do bransy poszukam jakies zapiecie ale w duzej mierze tez dlatego, ze to co bylo rozwalilo sie po zrobieniu zdjecia - ehhh, silne kobiety rulez
![]() Magda, w naszyjniku chyba rzeczywiscie zrobie jak mowisz z loopami na koncu. Za laka tez nie przepadam, ale bylo robione na zamowienie. Co do zdjec na czarnym tle - podluzne kolce z ciemnym swarkiem zgubilyby sie na czarnym, a drugie mialy sobie tak fajnie kontrastowac, wiec calosc zamierzona. Niemniej dziekuje
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Zaczynam od wrzutu z prezentami:
1. Swarek... może lepszy byłby w odcieniu beżu, brązu 2. Nie lubię takich wisiorów, ale wywijaski fajne ![]() 3. Ładne ![]() 4. Sama nie wiem... ładny kolorek ![]() 5. Prezent dopasowany 6. Śliczny 7, 8. Mogę ci ukraść? Cudowna...9. Taka prosta, ale może być 10. Czy przypadkiem ten prawy kolczyk nie ma krzywego druta, tzn. cały kolczyk wygina się w łuk? Trzeba tylko wyprostować i będzie miodzio ![]() 11. Fioleeecik , ale ten koralik nie podoba mi się sam w sobie12. Fajne, ale trochę krzywe loopy 13. jw. 14. Laka 15. Tak średnio...
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Prezenciki:
1 - Swarek niet. Znaczy, kolorkiem mi nie pasuje - jest za ciemny. 2 - Khem, nie podoba mi się "góra" - tzn, loop na górze. Jest KOSZMARNY Ale sam pomysł - bardzo fajny.3 - bardzo ładne 4 - śliczne ![]() 5 - strasznie "cięzkie" optycznie, ale ładne. Pozostałe: 1,2 - oj nie, tam na samym dole nie powinno być loopa! Inaczej wygląda na niekończony... I ogólnie loopy jakoś mało ładnie zawiniete... Ale widać, ze sie starasz, bo są okraglutkie ![]() 3,4 - ładna - piękne elementy i przemyślana kompozycja! 5 - rażą mnie transparentne elementy ![]() 6 - Nice, ale loopy do poprawy ![]() 7 - o, bardzo ładne! Mają coś w sobie... 8 - nie podobają mi się. Loopy wyszły strasznie, zielona kulka jest za duża... 9 - Powtarzam się: LOOPY! i będą super ![]() 10 - jejku, jaka ta laka nierówno przewiercona... Ale ładne kolczyki ![]() 11 - takie sobie... I coś musisz popracowac nad jakoscią zdjeć. Bo wsżedzie widziałam białe kropki
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
troche sie rozpedziłaś z tymi nowościami
aż neie wiem, co ja mam komntować więc, były chyba 4 wrzuty od wczoraj, nie? to ja bede lecieć numerkami, od jeden ![]() 1. niee... koralii mi się nei podobają i nie podoba mi się ta goła żyłka w niedopasowanym troszkę kolorze... 2., 3. ok ![]() 4. nie pasuje mi kolor swarka na górze. 5. zdecydowanie tak ![]() 6. nie za bardzo. 7. ciekawy koralik, ten na dole 8. no... nawet... 9., 10. jak najbardziej na tak ![]() 11., 12. chyba troszkę przeładowana... 13. hm. ok ![]() 14. nie. 15. nie. 16. 17. za ciemny swarek... 18. średnio na jeza... nie. 19. w sumie... tak.
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja też w punktach, bo inaczej nie dam rady, dyle tego dobrego
![]() prezenty: 1.podobają mi się, tylko swarek nie pasuje 2. nie bardzo 3. fajne ![]() 4. delikatne i słodkie 5. poważne, ale jak dal starszej pani to fajne reszta: 1. śliczny i tyle 2. fajna, ciekawa 3. za prosta jak dla mnie 4. śliczny koralik! 5. ładne 6. fajny pomysł, ale połączenie korali nie fajne 7. Proste i bez zarzutu 8. takie sobie 9. bardzo ładne ![]() Widać bardzo duży postęp, fajnie łączysz kolorki, podobają mi się Twoje prace. Tylko, żeby jeszcze zdjęcia były lepsze... |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawde juz nie wiem, co robic ze zdjeciami...
Rozne ustawienia, iles podejsc, a i tak z wielu nie jestem zadowolona Moja cyfrowka sobie nie radzi. Ale pracuje nad tym
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj na beżowym tle. Dodatkowo warto rozmyć cienie papierem do pieczenia, tym matowo-przezroczystym. I najlepiej robić foty ok. 11-12. Ja dodatkowo zawsze robię kilka zdjęć jednemu przedmiotowi z różnych ujęć i odległości. Z czasem tak się wprawisz, że będziesz robić tylko 2 i to obydwa dobre.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6127421 bardzo bardzo fajny naszyjnik
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Miska, mi rowniez bardzo sie podoba
![]() Toniu, co do fotek to wyjda byc moze dopiero w przyszlym tygodniu, jak bede miec 2 zmiane, pozniej znow 2 tygodnie przerwy, bo slonca nie zlapie. Ale z bezowym tlem poprobuje, musze tylko takowe znalezc
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Ostatni rzut - nie mój gust, chociaż wykryłam dwie, trzy perełki
1. cud perełeczka 2. koraliki fajnie dobrane jednak cos mi w niej nie pasuje 3. nie mój gust w ogóle nie trafia do mnie 4. kolczyki, ech za duzy o wiele za duzy koralik na samym dole, wydaja sie teraz takie cieżkie 5. niee 6. trafiają do mnie, lecz ta przywieszka w kształcie okręgu, nie za bardzo do mnie przemawia 7. cud miód ![]() 8. laka nigdy jej nie lubiłam 9. niee |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
naszyjnik jest prześliczny; musi sie pięknie prezentować na szyi
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
a mi się najbardziej podoba bransa
![]() te kwiatki i zapięcie są świetne!http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6127421 |
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Bransoletki cudne
Co chodzi o fotki to radze zastosowac dl czas naswietlania... POMAGA!!!
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
No to tak:
Naszyjnik były całkeim ladny, gdybys uzyła moze jakis ładniejszych koralików i moze ciut wiecej ich wplotła, baial bransoletka jest do przejscia - troche za duze wzorków jak dla mnie - i crackle i mocne ozdobniki - miesza mi sie w oczach, ale moze byc, tylko ozdobilabym jakos te głowna trojke, moze jakas przekladką czy cos i dała mniej kwiatków na temat TEGO nie nie powiem, TO tez przemilczę, fioletowe pałeczki wydaja sie sympatyczne, w zielonych znow to samo - brakuje mi jakis ozdób, bo koczyki sa gole, a poza tym wydaja mis ie za duze, biale dają rade ostatecznie... ale ostatnie dwie pary to juz jest jakas stylistyczna pomylka, sa ble. |
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Te kolczyki z części drugiej. Nic szczególnego.
Ogólnie to najbardziej podobał mi się czarny naszyjnik, reszta taka nijaka. Nie mój styl, ale nie o to biega. Czasami warto posiedzieć dłużej i się pogłowić nad jakąś fajną parą. Ash
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Buszuje po tym wizazu i buszuje...
Bardzo sympatyczne prace - podobają mi sie. Nie wiem w którym to poście było ale gdzieś tu napisałaś ze zawsze chciałaś mieć taka bransoletkę i nigdzie nie było to sama zrobiłaś - uwielbiam takie nastawienie do życia
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam za wszystkie komentarze. Niektorych prac nie dam rady przerobic, bo po prostu poszly juz sobie w swiat
Ale przy nastepnych bede miec to na uwadze ![]() Dzis kilka nowosci, no i chyba ciut lepsze fotki - mimo braku swiatla udalo mi sie pozbyc szumow na fotkach, ktore okropnie szpecily calosc - mam nadzieje, ze w porownaniu do poprzedniego wrzutu na fotki nie bedzie mozna az tak bardzo narzekac ![]() 1, 2 - szklo weneckie, swarki 3 - tak znienawidzona sieczka I swarki - ale na zywo wygladaja bombowo ![]() 4 - prosty naszyjnik ze szklanych koralikow 5 - szklane kosteczki, zmijka - koraliki tym razem juz porozdzialane ![]() 6 - jaspis - zdjecie zrobione wczesniej, wiec odmienne od pozostalych.
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
1. Śliczne. najlepsze z całego wrzutu.
2. Tez bardzo mi się podobają uwielbiam szkło weneckie. 3. hmmm nie są złe - ale nie przekonują mnie do końca. Chyba nie w moim guście. 4. Jak najbardziej. wyglądaja bardzo mroźnie ![]() 5. Podoba mi sie ich forma ale kolorki ble - chyba że to wina zdjęcia. bo wydają się takie mdłe. 6. Bardzo sympatyczne. |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
W tych piateczkach kolorki sa mocno nasycone, calosc jest dosc kontrastowa, ale radosna - przydalo sie jak mialam dolka
![]() Dzieki, Milkaa2
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
1. bardzo podobają mi się te lampworki, ale są duże i boję się, że urwą ucho... próbowałaś je nosić??
2. fajnie dobrane kolorystycznie 3. gdyby były na srebrze, to może... 4. musi ładnie wyglądać na szyi ![]() 5. takie nie w moim stylu ![]() 6. fajne, ale te zakręcenia mogłyby być ociupinkę równiejsze po bliższym i wnikliwym przyglądaniu się
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Naila, pierwsze kolce sa lekkie, nosilam je juz wiele razy i nie mialam problemow
Z takich samych chce jeszcze dorobic wisior i bransoletke splodzic ![]() Co do 3 - musze kiedys wyrabiac tez i to, co nie jest srebrne - mam w polfabrykatach ponad 3000 zeta ![]() 6 - zostaly poprawione zanim poszly w swiat, ale i tak sie nimi chcialam pochwalic
Edytowane przez substytut Czas edycji: 2008-01-17 o 06:14 |
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsze mi się podobają i naszyjnik
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

Są fantastyczne! Zwłaszcza bransoletka mnie położyła na łopatki, cudna 

Ale sam pomysł - bardzo fajny.

jestem również