![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Najgorsze numery wykręcone przez KOBIETY facetom ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ BABY (przeżyte i zasłyszane)
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
ja zerwalam ze swoim facetem, bo powiedział mi przez telefon że zażartował z jakiejś swojej znajomej, że ma za dużo tapety na twarzy
![]()
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
nieźle
![]() Edytowane przez ratherfabulous Czas edycji: 2008-06-11 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ja z jednym ze swoich chłopaków zerwałam przez liścik napisany na kartce wyrwanej z zeszytu, liścik przekazała mu babcia a ja wtedy ukrywałam się w domu
Kiedyś miałam iść na imprezę z chłopakiem randką w ciemno- spotkaliśmy się kilka dni wcześniej żeby omówić szczegóły no i on mi sie strasznie nie spodobał wiec przed sama imprezą zadzwoniłam do niego że niestety złamałam nogę i dlatego nigdzie się nie wybieram. oczywiście na imprezę poszłam tylko z kimś innym My baby potrafimy też być czasami pakudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jako 17-latka zrobiłam coś paskudnego
![]() Kuzyn mojej najlepszej przyjaciółki z niejasnych przyczyn oświadczył jakies 2-3 tygodnie przed jej urodzinami, że może mnie "mieć". Jako że w tym wieku byłam szczególnie wrażliwa i nerwowa oraz nadpobudliwa pomyślałam, że nie mogę tego tak "zostawić" i muszę się jakoś zemścić. Obmysliłam plan i powiedziałam koleżacne o tym - bo potrzebowałam jej pomocy. Sytuacja wyglądała tak: Przez 2 tygodnie poprzedzające imprezę urodzinową koleżanka mówiła kuzynowi, że strasznie mi się podoba, że chyba się zakochałam etc. On oczywiście chodził dumny jak paw, wszystkim się pochwalił tym - ja się nie przejmowałam, udawałam zakochaną. Na imprezie kiedy wszyscy już nieco wypili zapytałam go, czy nie poszlibysmy do pokoju obok. Oczywiście on był wyjątkowo na to chętny. Trochę się poprzytulialiśmy i powiedziałam mu, że "chcę tego". No wiadomo, jak to 17-latek, napalony taki, że cały czas myślał, że wszystko idzie okej, bez podejrzeń... Powiedziałam mu, że mam taką fantazję - że chciałabym go związać. On się rozebrał do naga, a ja wcześniej przgotowanym sznurkiem przywiązałam go do krzesła... Jego mina zrobiła się taka niezbyt kiedy zapaliłam światło i powiedziałam, że teraz wszystkich zawołam, żeby mogli zobaczyć jak to "mnie miał" ![]() ![]() Wiem, wiem jestem okrutna i wyrachowana.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
![]()
To było 10 lat temu. Teraz pewnie wymyśliłabym coś okrutniejszego, miażdzącego wręcz.
![]() Niestety, z niejasnych przyczyn od pewnego czasu panowie przestali rozbijać się o moje wdzięki. Nie wiem czy to mój mąż ich odstrasza, czy to brzydsza jakaś sie zrobiłam...? Hmmm ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiam na gg na wszystkie tematy z pewnym facetem udajac kogos innego (on nie wie ze ja to tak naprawde ja)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Jestesmy okrutne fakt.. ale i tak zawsze myslalam ze to my jestesmy zazwyczaj ta strona raniona, ze rozpaczamy, angazujemy sie za szybko.. hehe niedawno stwierdzam, ze faceci robią sie coraz bardziej WRAŻLIWI i wogole MIĘKNA przy nas hehe a my musimy byc twarde..
![]()
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
![]()
nie wiem czy to sie tutaj kwalifikuje ale napisze..
bylm w podstawowce w 6 klasie.. ajkis dwoch kolesi do mnie sie dostawialo nie bylam tym faktem zadowolona, bo nie w glowie mi jeszcze amory byly:P chlopaka uwazalam za wroga.. ![]() a ten drugi co do mnie zarywal ( pochodzil ze slaska ja z okoli łodzi;D) podczas jakiegos wypadu kolonijnego szedl za mna a wysylal do mnie moja kolezanke zeby mi przekazywala co moiw (chociaz sama dobrze slyszlalam) i najlepsze bylo jak powiedzial ze bedziemy do siebie dojezdzac rowerami..:P wpadlam w taki smiech, a on zwial gdzies na koniec kolonii i juz sie nie odezwal.. ![]() na tej samej kolonii byl chlopak.. wrr siedzial naprzeciw mnie w stolowce i jakies miny strzela wogole sie dowalal, przedrzeznial..blee. byla dyskoteka kolonijna no i ja poszla z moimi dziewczynami z namiotu.. a ten perfidnie stanal i mowi ze chce z ktoras zatanczyc.. powiedzial ze sie nie moze zdecydowac wiec zaczoł wyliczac! no i wypadlo "przypadkowo" na mnie..:P a ja z taka nienawiscia w oczach wyprulam sie na niego ze nie za tancze a on zrezygnowany otulil sie ramionami i sam tanczyl ![]() ![]()
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na 18-stce kumpeli (organizowana byla w domu) przystawial sie do mnie pewien koles. Byl strasznie natretny.. i on rowniez mowil ze jakby chcial to moglby sie ze mna przespac ![]() Wkoncu kolo 24 nie wytrzymalam i mialam ochote mu zdzielic i wtedy on zalotnie wyszeptal "ze moge zrobic z nim co ze chce". Wiec ja rowniez zalotnie powiedzalam "idz do 2 pokoju rozbierz sie i czekaj na mnie". Koles oczywiscie szybko polecial.. wchodze lezal nagi na lozku. Wzielam prezent koleznki-kajdanki i mowie mu zeby sie przypiol do kaloryfera bo tak lubie. Chlopak sie sam przypiol i tak go zostawilam mowiac "milej nocy". Zapomnialam o nim i nikomu nie mowilam.. a on chyba zasnol bo rano znalezli go rodzice mojej koleznki.. Do dzis sie do mnie nie odzywa a jak mnie widzie na ulicy to sie odwraca i udaje ze nie zna.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
umówiłam się z chłopakiem jako ktoś inny i nie przyszłam.... to był rodzaj zemsty za jakąś błahostke...
![]() mój były po jakimś czasie chciał się spotkać i wrócić.... spotkałam się z nim... gadałam. robiłam nadzieje że wrócimy do siebie a na sam koniec spotkania pocałowałam go i powiedziałam że nic z tego..... i to też był rodzaj zemsty za to jak mnie traktował jak byliśmy razem....
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Oj my babki jestesmy mściwe
![]() Ja sie zemscilam na jednym za jego zdrade ![]() ![]() Nadzieje tez robilam nie raz, potem mowilam ze mam chlopaka i faktycznie mialam. Z kolegi z klasy okrutny zart, wymyslilysmy z kolezanka ze bede go podrywac, to jakos na poczatku roku bylo. No to tak zrobilam, nagadałam glupot, biedny do dzis nie otrzasnal sie i dalej zakochany mimo ze mial jakies dziewczyny do mnie świruje ze tak powiem ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Miałam chłopaka wyjechałam na obóz poznałam innego i nawet mu nie powiedziałam
![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Byłam chłopakiem niesamowicie zainteresowana i im bardziej on nie zwracał na mnie uwagi, tym bardziej mnie intrygował. Później były smsy, spotkania i pocałunki. Przeważnie to ja wychodziłam z inicjatywą i to ja się o nas starałam. Wszystko bylo ładnie i pięknie do czasu, kiedy go nie zdobyłam. Wtedy juz stał mi się zupełnie obojętny, nawet o nim nie myślałam. Kiedy już wyznał mi miłość - przestałam się odzywać i zostawiłam go bez słowa wyjaśnienia.
aleeeeeeeeeeeeeee jędza ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
PODERWAŁAM CHŁOPAKA,bo wiedziałam,że był w wojsku.na drugiej randce z wielkimi oczami jak "kot w szreku" poprosiłam go o wojskowy pasek do spodni.
to był szczyt mody,a zdobycie go graniczyło z cudem.taki żołnierski pas można było mieć tylko z wojska i wątpię,czy legalnymi środkami.jednak on juz był w rezerwie,a pasek miał,więc to nie ja namówiłam go do kradzieży. ale po zdobyciu paska,nie umówiłam się z nim na kolejną randkę. ![]() zawróciłam chłopakowi w głowie.byłam młoda i głupia.kolega myślał,że jestem jego dziewczyną,ale dzięki niemu mogłam jechać pod namioty z całą paczką,bo mama mu ufała. nie dawałam mu powodów,że jesteśmy razem,ale był tak przejęty rolą opiekuna,że odprowadzał mnie na dyskotekę i przychodził po mnie o umówionej godzinie. pewnego wieczoru wypiłam kilka głębszych i z poznaną koleżanką poszłyśmy spać do jej namiotu. ![]() wróciłam o 12 w półudnie do swojego namiotu. onb się pyta ,O KTÓREJ MIAŁAŚ BYĆ? ![]() -a ja z niewinnym wyrazem twarzy mowię- 12 ![]() tak był sciekły,że chciał mnie wysłac do domu w połowie wakacji. ![]() musiałam go przeprosić i obiecać,że będę grzeczna.prawie jakbym miała smycz. ![]() wiem,że byłam wstrętna. jeden koleś stał pod drzwiami trzy godziny,zebym wyszła i powiedziała,dlaczego nie chcę z nim być.mój brat musiał go uspokoić,bo płakał pod klatką. a ja głupia, niewzruszona małolata.miałam pstro w głowie. mój pierwszy chłopak na powaznie był moim mężem.miałam 20 lat. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
odkochałam się w ciągu kilku godzin.
I zostawiłam faceta, który był miłością mojego zycia. Kolejnego dnia, byłam już z kimś innym.
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Zakochałam się w facecie, kochałam go niesamowicie, przez 5 lat i nigdy mu o tym nie powiedziałam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
Moja kumpela to już naprawdę wykręciła numer.
Było to lata świetlne temu ale było. Pan X był jej Wielką Miłością. Spotykali się jakiś czas.Rzucił ją. Po jakimś czasie w miarę podkreślam w miarę się otrząsnęła i pojawił się pan Y. Nawet to był długi związek bo paroletni.Wszystko byłoby okej gdyby- jak w tanim romansie - na horyzoncie nie pojawił się pan X. Zaczeli się potajemnie spotykać i tak się stało ,że ona błyskawicznie zaszła z nim w ciążę.Oczywiście zostawił ją.Taki typ. Pytacie co z panem Y ? Ona z nim oczywiście wcześniej zerwała ,nie jechała na dwa fronty. Tylko całe miasteczko myślało,ze to pan Y zrobił jej dziecko i odszedł. I teraz spróbujcie sobie wyobrazić -jak się chłopina miał tłumaczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
ŁAJKO, Ty mi napisz co się z nią teraz dzieje, bo lekko znajomo brzmi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
gdy zerwał ze mną chłopak, wyjechałam nad morze. pisałam mu, że płaczę w dom., a nad morzeemmm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spotkałam się z moim EX i go wykorzystałam seksualnie (tak po raz ostatni ![]() ![]() ![]() ![]() Spotkałam się z laską, z którą mnie zdradzał i doniosłam na niego pokazując czułe sms które mi wysyłał... taaaaką miała minę ![]() ![]() życzyłam mu, żeby coś mu się przytrafiło złego ![]() ![]() ![]() ![]() gdy nakryłam mojego EX z tą laską w pubie ( u nich w pracy) zrobiłam awanturę na cały pub ![]() za każdym razem jak płakał (bo byłam ponoć niedobra dla niego) śmiałam mu się "w ryj" ![]() moi kumple obili mu samochód ( nie chcą się przyznać,m ale ja wiem, że to ktoś ode mnie ![]() ![]() mam tylu znajomych u siebie w mieście, że każdy mu cisnął od pedała, dupka, złodzieja (EX mnie okradł na końcu związku) Toteż TŻ się wyprowadził, założył rodzinkę ze swoim szmatławcem w ciąży ![]() szkoda, że wje* nie dostał ![]() uknułam spotkanie z jego EX ![]() (pisał do niej eski, póxniej mi pokazywał odpowiedzi od niej i mówił, że to ona sie do niego odzywa. dostałam od niego w spadku po niej łancuszek, który najpierw jej dał, a później, gdy zakończyli związek, odebrał jej.) i takie tam jak mi się przypomni coś jeszcze to napiszę ![]() ale jest tego naprawdę muuultum !! jestem wredna... i dobrze mi z tym !! tak mi zaszedł za skórę... jeszcze z nim nie skończyłam! ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Wyszła za mąż za pana Z.
Kontaktów z poprzednimi literkami nie utrzymuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogole... z przykroscia stwierdzam, ze nasze grzeszki w porownaniu z opisem sytuacji panów w roli głównej w wątku o ich prostactwie są niczym... Więc i ja coś dodam. Chociaż mało sobie przypominam... Spotykałam się kiedys i to dosc dlugo:/ 1,5 roku z pewnym chlopakiem. To moj pierwszy taki prawdziwy. Bylismy troche jak stare malzenstwo. Rutyna... Chociaz mlodzutcy bardzo. Ja tez bylam jego pierwsza dziewczyno a on uzurpowal sobie prawo do mnie, mojego zycia,czasu. W koncu przez zupelny przypadek poznalam drugiego chlopaka. Kompletnie inny. Z dnia na dzien niemalze cala milosc-prawdziwa-mi przeszla. Cierpialam strasznie bo chcialam z nim zerwac a mimo wszystko byl bardzo porzadnym chlopakiem i nie zaslugiwal na cos takiego. No ale stalo sie. W jego urodziny ![]() ![]() ![]() W przedszkolu, w zerówce jak dzis pamietam ![]() ![]() ![]() ![]() Jeden z ostatnich przypadkow tak naprawde byl kiepskim - bo nudnym - materialem na faceta. JEdnak miarka sie przebrala po tym gdy zabralam go na bardzo wazne wydarzenie dla mnie gdzie co chwile osmieszal mnei przy wszystkich. Wstyd. Do dzis tego nie moge zrozumiec bo ewidentnie wynikalo to z totalnego braku kultury ktorego nigdy w zyciu u niego bym nie podejrzewala i nie mialam okazji zobaczyc. Tak mnie wkurzyl ze odrazu nastepnego dnia spotkalismy sie i przez bite 3 godziny siedzial i sluchal zarzutow w jego strone. Wygarnelam mu wszysciusienko! To ze ma 26 lat a matka mu zupy do pracy robi, seks i glupote, sztuczna empatie i mnostwo innych rzeczy. A on potulnie siedzial i nic nie mowil. Po czym stwierdzil ze ''jest jaki jest'' ![]() Kurcze... mialam nadzieje ze znajde jeszcze cos strasznego ale nie pamietam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.