|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowe ... I malutko używane
Kapryska niestety się spóźniłam i rzeczy, które mnie interesują (Clarial i SVR 50) są już wymienione
W tej chwili podoba mi się - Avon Advantage Tech. Professional Hair Care Intense Repair Odbudowująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych150 ml, jest ok 148 ml.- więc może zróbmy tak, że jak będziesz mieć jakąś dokładkę to dasz mi znać. Co Ty na to? Pozdrawiam |
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Witaj.Odlewki niestety nie zrobię..Czy masz jakiś zapach na wymianę za Anais Anais?
|
|
|
|
#68 |
|
JESTEM ONA
|
kolejna dokładka
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Tobie właśnie zauważyłam, że wstawiałm błędny link do Mixa...
![]() Dziękuję. MIXA CONFORT visage soin nourrissant. Skóra pełna blasku, naturalnie oświetlona słońcem i jednoczesna, szybka pielęgnacja na co dzień. Francuski samoopalacz / krem brązujący do twarzy francuskiej firmy Mixa, tubka z kartonikiem 50ml; odcień uniwersalny (bez podziału na jasną i ciemną karnację). Znakomicie wchłania się, nie plami, nie zabarwia na nieporządane żółtości, konsystencja pomiędzy kremem a żelem - patrz zdjęcie zaczerpnięte z internetu. Szczerze polecam. Osobiście nie jestem w stanie go zużyć (dysponuję kilkoma tubkami samoopalaczy i brązerów - niestety niepotrzebnie ponacznynych...). Produkt niedostępny na rynku polskim. W zasadzie nieużywany - wypróbowany w śladowej ilości na czole. http://www.ciao.fr/Avis/M ixa_Confort...oleil__1081 605 http://www.beaute-test.com/soin_nour...isage_mixa.ph p |
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Odp u mnie.
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
pisałaś u mnie w wątku odnośnie wymianki soli na mój błyszczyk. Tak sobie myślę, że jednak może zdążyłabym z tym przed wyjazdem. Na ile mniej więcej wyceniasz tę sól? |
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Witaj znajdziesz cos u mnie? odp prosze u mnie.
pozdrawiam Ola
|
#80 |
|
JESTEM ONA
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
* Avon Mgiełka zapachowa Be...kissable 100 ml, jest 75%
****Avon ALWAYS perfumetka 6ml limitowanka srebrne etui, raz psik ***ORGANIZER CZERWONY Z CLAUDII 2008 R. NOWY (moge prosic o fotke?) * Czepki foliowe do zabiegów kosmetycznych 2x nowe (1 sztuka) cos u mnie?
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
**** COTY Kylie Minoque DARLING deo w naturalnym sprayu 75 ml, nowy
Bardzo mi zalezy Zapraszam do mnie!!
|
|
|
|
#83 |
|
JESTEM ONA
|
Nadia spokojnie jeszcze przejrze Twoj wątek- ale wstepnie spytam czy poza nim masz jeszcze cos w ofercie kosmetycznej?
|
#84 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
pzdr
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odrazu jak cos znajduje czego nie uzywam, to wystawiam na wizaz
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
a czego szukasz?
|
|
|
|
#87 |
|
JESTEM ONA
|
Niczego konkretnego - jedynie dobrego kremu pod oczy z serii Olay total effect lub żelu Olay pod oczy.
Lub oczywiscie zapachu, który lubię
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Chętnie przygarnęłabym te rzeczy, zapraszam do mnie
![]() * Avon Mascara Lengths astonishing , tusz do rzęs wydłużajacy czarny, 7 ml nowy, zafoliowany * Avon Caming effects illuminating found. Podkład rozświetlajaco- anytstresowy, kolor Cream 30 ml, uzyty 1 raz , kartonik * DM Totes Meer Badesalz- Sól do kąpieli z Morza Martwego, 500g, nowa zafoliowana * Bielenda Beauty Milky 100% naturalny eliksir mleczny Pudding Mleczny Maseczka odzywczo- nawilżajaca cera sucha i przesuszona 10 ml **** COTY Kylie Minoque DARLING deo w naturalnym sprayu 75 ml, nowy |
|
|
|
#90 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Pzdr
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

W tej chwili podoba mi się - Avon Advantage Tech. Professional Hair Care Intense Repair Odbudowująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych150 ml, jest ok 148 ml.- więc może zróbmy tak, że jak będziesz mieć jakąś dokładkę to dasz mi znać. Co Ty na to? Pozdrawiam