![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: pilnie poszukuję: MASTERPIECE MAX lub innego czarnego tuszu!!! oddam naprawdę w
no wlasnie bardzo mozliwe ze sie zwolni, poczekam do ostatecznego dobicia wymianki z tomamą
![]() czy w razie wymiany bedzie Ci pasowala wysylka w poniedzialek? bo z koncem przyszlego tygodnia wyjezdzam i dlatego wszelkie wymianki chcialabym sfinalizowac do tego momentu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pilnie poszukuję: MASTERPIECE MAX lub innego czarnego tuszu!!! oddam naprawdę w
jasne
![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
tomamo przespalam sie z zagadnieniem i najchetniej oddalabym idealista jesli Ci to pasuje. oprocz idealista oczywiscie korektor clarins, smackersy, i mademoiselle. co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Napisane przez abar18
mam tusz lancome virtuose -czarny otwarty 04.12.2007(moje imieniny) podoba mi sie u ciebie ten kremik lancome matująco-nawilżający a jakie jest jego zuzycie? __________________ zuzycie trudno mi ocenic-otwarłam go własnie 04.12 ale przed swietami kupialma max factor max i juz virtos-a nie uzywałam od tej pory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
Przepraszam, ale chyba jednak się nie zdecyduję ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Witaj, mam nową GWP Estee Lauder More than Mascara 2,8 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka mam z tuszy:
loreal SHOCKING - tylko otwarty w celu "ogladniecia szczoteczki" oraz 24.Maybelline color XXL nowa - mania szczoteczek-otwarty w celu obejrzenia:p avon zafoliowany Nowy tusz do rzęs unoszący rzęs UPLIFTING black NOWY 12.Czarna maskara Extra Super Lahs Rimmel - świeża maskara conajmniej 90% - z 5 razy uzytwa kupiona ok 3 tyg temu świetne opinie na KWC
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.