|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty kobietek
Cytat:
Boki zrywać
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Sto lat temu byłam u pierwszej komunii, wiadomo przed nią pierwsza spowiedź, genialna kumpela wzięła sobie malutką gumową świnkę na szczęście (już sam ten fakt szczerze mnie rozbawił) ona poszła się spowiadać, ja byłam następna
słyszę księdza jak mówi idź w pokoju czy coś tam i zapukał, patrzę coś sie odbija po podłodze, a kumpela półgłosem: k***a, świnka mi wypadła *** Dziś , tekst mojej mamy (o tym że sąsiadowi zmarła mama) Mama - no i wiesz oni się tam teraz wszyscy gnębią... Ja - ???? co robią? Mama - no gnębią, bo to takie przygnębiające jak sobie przypomnę to coś jeszcze dopisze
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Jeszcze jakiś był dialog, ale nie pamiętam, bo było to jakiś czas temu A mieliśmy to wszystko gdzieś zapisane...
|
|
|
#64 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Qzynka ja miałam podobnie z moim byłym TŻtem przed spaniem ściągałam jeszcze sobie tapety na komórkę, położyłam się zasypiam i zaczęłam gadać: JA: Zostaw tego kotka udusisz go! TŻ: Ja mu nic nie zrobię! (on nie spał coś tam robił) JA: Ściągnij mu ten worek - udusiłeś go! No i tyle następnego dnia rano oglądam sobie tapetki co zrzuciłam na komórkę oglądam i na cały głos do TŻta: O NIE! KOTEK Z MOICH SNÓW! i to był właśnie ten obrazek: kot ze snów.jpg I właśnie mi się śniło że mój tż założył mu worek na głowe i przez to kotkowi tak oczy wyszły były mi to do teraz wypomina
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
Kumpela: Moim zdaniem 5 lat różnicy w związku to mało.
Ja: Zdaje ci się bo przytyłaś
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
wyrwane z rozmowy z moją przyjaciółką która zawsze ma coś ciekawego do powiedzienia xD:
Ja- Ale będzie świetnie jak pojedziemy nad morze P.- ale ja nie wiem czy pojadę Ja- ale czemu P.- bo ja sie boje rekinów Ja- co ?? P.- no tam takie wielkie pływają nie wiedziałaś ?? myślałam że polegnę, bo ona mówiła to na poważnie
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Rozmowa z moją kumpelą przez telefon na temat naszej wspólnego kolegi:
JA: No wiesz on już tam w Anglii trochę pracuje ONA: No wiem wiem a co on tam w ogóle robi? JA: No pracuje. ONA: Bosze no pracuje ale gdzie?JA: Przy bananach - ciężka praca ONA: O kurde to ciężka naprawdę bo je tak zrywać i na tej drabinie stać cały dzień...bo chyba na jakieś drabinie musi stać? JA: buhahahahahaahah (kumpel pakuje banany w kartony )
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Znajoma koleżanki twiedziła, że nie musi depilować nóg, bo jej się włoski od noszenia dzinsów wycierają
(hmm chyba każda z nas chciałaby miec takie spodnie)
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
moja inna koleżanka stwierdziła za to że nie lubi kiedy faceci sobie golą pięty xD
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja koleżanka rozmawia z mamą przez telefon:
Mama: Gdzie jesteś? Koleżanka: Tutaj
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarny humor mojej mamy. Była na zakupach i nie było mięsa, które dodajemy do jedzonka dla mojego psa. Mama pod nosem:
"oj Tara, Tara... nie ma jedzenia dla Ciebie, będzie trzeba Cię uśpić" ![]()
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
dzięki, mobilizujesz mnie
![]() Ćwiczenia z rosyjskiego, kolega usiłuje coś napisać, ale nawet liter dobrze nie zna i zawahał się przy dużym pisanym T - dla niezorientowanych tak wyglada ta litera: ![]() Myśli i myśli, a koleżanka do niego na cały głos: pi z trzecią nogą! Załapał od razu...
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I mi! I mi! ![]() Motto życiowe mojej qmpeli: "Zesraj się, a nie daj się!" ![]() |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
wow, jak miło!
![]() Kończy się wykład z obcego języka. Koleżanka przeciska się do drzwi z komórką przy uchu, widać po uśmiechu i półsłówkach, że dzwoni sympatia; dekolt do pasa, na widoku kolczyk w pępku - wykładowca mierzy ją wzrokiem i zwraca się do nas: - może państwo w skrócie podsumują - o czym był dzisiejszy wykład? co nowego poznaliście? no, słucham... Oczywiście nikt się nie kwapi. Cisza, każdy ogląda swoje buty. Na to wraca koleżanka, rozpromieniona po rozmowie. Wykładowca: - no, może pani powie, czego się dzisiaj dowiedziała? Ona, rozmarzona: - dowiedziałam się właśnie, gdzie jest Grand Hotel...
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Rozmowa z kuzynka:
ja zastanwaim sie nad zrobieniem tipsow<mysli> Paulincia na paznokcie? ja nie na nos<lol2> Paulincia nie rob na nos Paulincia bedzie idiotyczne wygladac |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Ranek, TŻ leży obok,gdy ja jeszcze śpie, nagle budze sie i krzycze: uzupełniłes tabele !!??
Szkoła nawiedza mnie nawet w snach
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak to i ja bym załapała rosyjski alfabet Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
rozmowa z kuzynka(odnosnie reportazu w tv):
ja: cala wies byla w telewizji... ona: jak to?? wszyscy pojechali?? |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Kolezanka w jakims wypracowaniu
"bohaterowie przez cala rozmowe mileczeli" |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Biologia.
Nauczycielka: Jaki jest produkt oddychania tlenowego? Klasa: tlen ! N: Bardzo dobrze,a beztlenowego? Ja : beztlen !
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2008-07-09 o 13:29 |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Osiemnastak mojej siostry. Siostra wstawiona. Namawia kolegą,ęzby zagrał z nią w 33 w kosza. Grają, grają, kolega wygrywa. Moja siostra do niego : ''Nie masz się co cieszyć. W normalnych warunkach /czyt. bez wpływu alkoholu/ bym z tobą wygrała'' albo w trackie tej samej gry: ''K** dwa kosze widze i do żadnego nie trafiam, ciekawe dlaczego?
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Słowa mojej przyjaciółki: "jak tak sobie patrzę na facetów, to przestaję dziwić sie lezbijkom"
![]() Sytuacja na chemii. koledzy chcieli wziac "kropki" na nieprzygotowanie, wiec pani im je wpisała, po czym stwierdzila, ze nie zrobi kartkowki, tylko za tydzien, jak oni juz nie beda mogli wziac kropek. chlopacy wielkie oburzenie, jak tak mozna... a pani im na to zaspiewala slodkim glosem: "Znowu w życiu Wam nie wyszło..."
o jeeeeeeeeeeeeeeeeee Edytowane przez aniolekkk Czas edycji: 2008-01-23 o 22:14 Powód: błąd |
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
U nas na chemii jest taka tablica ktora jest przedzielona na pol i mozna ja sciagac na dol.. tzn. jest ona zepsuta i w tej chwili nie mozna a wiec :
'sytuacja na chemii': Kolezanka poszla do tablicy i zapisala cala dolna i chciala pisac u gory wiec chwyta za raczke i z calej sily probuje sciagnac na dol na to babka z oburzeniem:"nie,nie,nie! tutaj nie obciagamy"
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Na uczelni: koleżanka idzie na ksero
my - ale nie ma prądu ona - ale ja chcę tylko jedną stronę skserować... |
|
|
|
|
#89 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Oglądamy z koleżanką jakiś film o policjantach, akurat jeden policjant wymachuje przed jakimś gościem taką policyjną pałką...
N. - Ale bym sobie pałę w ręce potrzymała ! Oczywiście ona mówiła o tej policyjnej pałce, ale ja przez całą noc nie mogłam ze śmiechu dojść do siebie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

:
Boki zrywać 

dzięki
A mieliśmy to wszystko gdzieś zapisane...
następnego dnia rano oglądam sobie tapetki co zrzuciłam na komórkę oglądam i na cały głos do TŻta: O NIE! KOTEK Z MOICH SNÓW! i to był właśnie ten obrazek: