![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani Code i masła Farmony
bardzo chętnie zamienię sie na te odsypki
![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
lalicjo to jeszcze pyt. za 100 pkt - gdyby doszło do wymiany to moglabys wyslac jutro poleconym priorytetem? W sobote ide na impreze i mogłabym sie wybrokacic
![]() ![]() I jeszcze jedno - czy one sie trzymają normalnie na powiekach czy potrzebna jest jakas baza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
nie ma problemu, mogę wysłać jutro
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Zajrzałaś do mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za lokówka Philips Expressions Styler 100 -- niewiele używana, w pełni sprawna i na chodzie, juz jej nie potrzebuję. Do niezbyt grubych loków.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Basiulek, Anitka - nic nie znalazłam dla siebie
![]() Lalicjo - zastanowiłam się i chyba jednak zrezygnuję z tych cieni. Nie mam żadnej bazy i boje sie ze mi sie osypią na twarz i będe w czarno-różowe kropki ![]() ![]() Kamisio - dam na pewno znac ![]() Iwcia - wstepnie zainteresowały mnie meteoryty - masz może fotkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
więc powiem tak, u Ciebie najbardziej widzą mi się te wody sephora- z karmelem i czekoladą i odsypka cienia sephora
![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
lalicjo chyba chcialabym ten błyszczyk jesli sie zgodzisz
![]() A moze jeszcze bys cos znalazła do tego rozwietlacza Sephory? Albo napisz czego szukasz z kosmetykow, albo moze ciuszków dla niuni? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
więc drobinki są bardzo delikatne, takie subtelne, sama jestem w trakcie juz drugiej tubki tego samego błyszczyku i go uwielbiam, ale mam jeszcze 3 w zaoasie i w zyciu nie zuzyje
![]() ![]()
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
co bys chciala za armani code u mnie??? NA WYMIANĘ MAM:
-Mahora Guerlaina-z 30ml Ubylo Ok 5ml -Lagerfeld Sun Moon Stars Z 30ml Ubylo Z 5m -lumieres d'ete-1881 cerruti bez 2 psikow..cale 100ml -j.del pozo in white z 30 ok 20ml zostalo. -aqua di gio armani z 50zostalo ok 45ml -DUE DONNA Z 50 MAM OK 40-35ML |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Lalicjo to ja jestem chetna na ten błyszczyk na bank.
![]() Kamisio w zwiazku z tym ze chyba oddam moje wanilie Lalicji musze zrezygnowac z Twojego błyszczyka ![]() Zapach28 - z Twojej listy najbardziej posowałoby mi Cerruti -tylko mamy niekompatybilne pojemnosci i nie wiem czy Cie interesuje taka wymiana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
dobrze, więc cierpliwie czekam
![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Lalicjo dzis nici ze zdjec, musze naładowac baterie bo całkiem zdechły : ( i cyknąc fotki najlepiej za dnia bo wieczorem jest ciemno - mam kilka par spodenek - dżinsy, sportowe, ciensze na lato, sporo bluzeczek, 2 dżinsowe spodniczki, bluze z polara, kurteczke wiosenną - sporo tego, moze cos wybierzesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
lalicjo oto fotki.
Wszystkie ciuszki sa na dzidzie ok roczku, rozm 80, rozowe spodenki z kwiatkami 86. mam wiecej ubranek 86 ale moja Oliwka jeszcze je nosi ![]() Te zielone spodenki to komplet z wiosenną kurteczką -wiatrówką , tylko nie umiem jej znaleźć ![]() Bluzeczki - jak widzisz różniste, firm Next, Cherokee, Morris Mouse i inne - same firmowe. Tylko zeby nie było niedomowien - one nie sa w idealnym stanie, raczej do biegania po domku, na spacerki a nie w gości ![]() Jesli bys cos dobrała za ten rozswietlacz to daj znac a jak nie to zostajemy przy wymianie błyszczyk za wody i odsypke cienia ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za Code Armaniego?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...04733#poststop Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
bardzo podobają mi się wszystkie ciuszki, ale moja Nadula nosi rozmiar 86 (wysoka jest po mamusi, ja mam 182cm
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
co chcesz za dolce vita???moze cos u mnie z perfum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Za Armani Code proponuję Just Her by Roberto Cavalli 58/60 ml, oryginalne, z tegorocznego zestawu świątecznego, dołączony był balsam 75 ml,ale w połowie zużyłam, więc proponuję tylko edt.
Z góry uprzedzam, że po zdjęciu plastikowej obudowy, w której były zapakowane, nie została żadna nalepka. Ta folijka z napisem just cavalli została zdjęta, a pod nią wysoki flakonik, jasno-różowy, bez żadnych napisów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Lalicjo to raczej zadne z tych rzeczy, to sa ciuszki roczna dzidzie. Myslałam ze Twoja corcia jest mniejsza, chyba zdjecie mnie zmyliło
![]() ![]() ![]() Zapach-28 - a gdzie jest Twój wątek? ![]() Layla - za Cavalli dziękuję ![]() Mała-czarna- wstępnie zainteresowała mnie Desnuda (i pomadka Stellars ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Nadia na moich zdjęciach była młodsza
![]() po przejżeniu raz jeszcze Twojego wątku zainteresował mnie jeszcze puder dekoracyjny gosha- więc może znajdziesz coś jeszcze za niego? ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Lalicjo u Ciebie oprócz błyszczyka bardzo mnie kreci ten rozswietlacz
![]() Moj Gosh to jest cien własciwie a nie puder, ale tak sie nazywa nie wiem czemu ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10024. Mam jeszcze turkusowy SPA, piekny na wiosne - moglabym Ci odsypac gdybys chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Burberry London w zamian za Code?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...71#post6433271 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Za Dolce Vita moze Hypnose Lancome?Ok 12 \20ml w buteleczce w wersji torebkowej,bez kartonika.Zużycie dokładnie takie jak na fotce.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lalicjo chcialabym błyszczyk JT i rozswietlacz Sephory. (jesli sie zgodzisz ![]() Dla porządku - to nie jest jedna woda ale dwie - wanilia z czekoladą i wanilia z karmelem - moim zdaniem najładniejsze z całego zestawu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.