Jęczycie z bólu czy z rozkoszy? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: jęczycie z bólu czy z rozkoszy?
z bólu 10 8,55%
z rozkoszy 61 52,14%
z bólu i z rozkoszy 29 24,79%
nie jęczę 17 14,53%
Głosujący: 117. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-02, 23:10   #61
SiSleyS
Zakorzenienie

Dot.: Jęczycie z bólu czy z rozkoszy?

Ja tam nie wierzę.... Niech da zdjęcie to wtedy można z takim pogadać....

Cytat:
Napisane przez przystojny Antek Pokaż wiadomość
Mój ojciec ma BMW 530 z 2000 r., to jest wypasiona fura.
Phi Bez M-pakietu to sobie takim szmelcem wiejskie dziewki możesz podrywać...

Cytat:
Mam Audi 100 z 1994 r., dziewczyny mają frajdę jak je wożę taką bryką Jeszcze dodam, że jest to moje prywatne auto, a nie rodziców.
Jasny gwint to one lecą na taki złom??? Jaką masz moc w tym gracie?
Stary 2008-01-02, 23:17   #62
blue _eyes
Zadomowienie

Gkupie pytanie, ale odpowiedzialam.

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 00:20   #63
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue _eyes Pokaż wiadomość
Gkupie pytanie, ale odpowiedzialam.
Ja jeszcze nie bo takie trudne tu pytania zadają.....

Stary 2008-01-03, 00:31   #64
blue _eyes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie bo takie trudne tu pytania zadają.....

a no bo glupie pytanie moze okazac sie trudne.

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 06:05   #65
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Zostawić Wam trolla-zabawkę jeszcze na chwilkę, czy banować od razu?
Nie jestem trollem. Przykro mi, ze tak mnie oceniasz. Chyba jednak potwierdza sie teza Freuda, że my mężczyźni mamy inną psychikę od kobiet. Na męskim forum taki temat byłby jak najbardziej normalny.

Ashmira - w sytuacji gdy dziewczyna cierpi podczas sexu staram się jak najszybciej zakończyć stosunek. Normalnie mogę ok. 8-10 minut, a gdy widzę, ze ją boli staram się wyrobić w 3 minuty lub oczywiście szybciej.

Aaricia8 - zaraz wypowiem się w tamtym wątku.

Do pozostałych dziewczyn - to wy zaczęłyście o autach i rozmiarach, wyszło że mam niezłe autko, a mój ojciec jeszcze lepsze, a oprócz tego sporo w spodniach i chyba jesteście rozczarowane bo nie ma się do czego przyczepić.
przystojny Antek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 06:39   #66
1stLaDy
Wtajemniczenie

nie no nie moge dzieki za poprawienie humoru z rana coraz gorzej z tymi chlopami ( lub chlopczykami ... )

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 06:43   #67
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 1stLaDy Pokaż wiadomość
nie no nie moge dzieki za poprawienie humoru z rana coraz gorzej z tymi chlopami ( lub chlopczykami ... )
Dlaczego gorzej? Próbuję się dowiedzieć odpowiedzi na proste pytanie, no chyba że na to forum przyjmujecie tylko takie kobiety, które mają orgazm za każdym razem i nie odczuwają bólu... Na to jednak nie wskazują choćby wyniki ankiety - gdzie część dziewczyn przyznaje się do odczuwania bólu podczas sexu. Jeśli dodamy do tego, ze na forum sex siedzą w większości te o większym popędzie to wychodzi na moje....
Stary 2008-01-03, 06:46   #68
1stLaDy
Wtajemniczenie

czlowieku daj spokoj w jakie temty Ty wchodzisz. jak ktos ma 22 cm to siedzi cicho i jest pewny swego a nie rozglasnia na forum...i skromnosc przede wszystkim

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 06:48   #69
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 1stLaDy Pokaż wiadomość
czlowieku daj spokoj w jakie temty Ty wchodzisz. jak ktos ma 22 cm to siedzi cicho i jest pewny swego a nie rozglasnia na forum...i skromnosc przede wszystkim
Wchodzę w normalne tematy, na męskim forum każdy uznałby to za bardzo dobry temat, warty dyskusji. Nie rozumiem skąd tu takie oburzenie???
Już mówiłem, ze to dziewczyny chciały wiedzieć jaki mam samochód i rozmiar, zrzedły im miny gdy się dowiedziały
Stary 2008-01-03, 06:50   #70
Shady44
Raczkowanie

Cytat:
Odwracając twoje słowa - a skąd wiesz, że ciebie nie kłamały, że im było dobrze, a tak naprawdę było im źle. Może jęczały z bólu a nie z przyjemności? Poza tym może to także zależeć od wielkości przyrodzenia, ja mam dosyć obfite wymiary - 22 cm.
Otóż owszem , może i są to obfite wymiary ale mi nimi nie zaimponujesz niestety.... doskonale wiem ze nie łatwo jest nie sprawiać bólu takim przyrodzeniem ale po latach z moją TŻ wypracowaliśmy sobie technikę i pozycje w których jest JEJ najlepiej bo to ONA jest tutaj najważniejsza a nie JA. U Ciebie moj drogi jest inaczej i zachowujesz sie jak zwykły samiec spuszczony z łańcucha, wyposzczony i gotów "zaliczyć" wszystko co żyje i nie ucieka na drzewo... obnosisz sie ze swoimi wymiarami podczas gdy niejedna wolałaby uniknąć "zabawy" z Tobą z powodu tego rozmiaru, a nie daj Boże niech przeczyta Twoje posty i podejsćie do "sprawy"...

Wykorzystujesz cudowne istoty jakimi sa kobiety jako worek na nasienie nie dbając o ich uczucia ani komfort. Nie Freud odkrył amerykę co do psychiki obu płci ale skąd troglodyta mógłby o tym wiedziec....

Właśnie dlatego że to "raczej kobiece" forum, spędzam tu tyle czasu. gdybym miał ochote na wulgarne, patetyczne dyskusje to szukałbym przygód na męskim.

peace out toy boy
Stary 2008-01-03, 06:56   #71
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Shady44 Pokaż wiadomość
Otóż owszem , może i są to obfite wymiary ale mi nimi nie zaimponujesz niestety.... doskonale wiem ze nie łatwo jest nie sprawiać bólu takim przyrodzeniem ale po latach z moją TŻ wypracowaliśmy sobie technikę i pozycje w których jest JEJ najlepiej bo to ONA jest tutaj najważniejsza a nie JA. U Ciebie moj drogi jest inaczej i zachowujesz sie jak zwykły samiec spuszczony z łańcucha, wyposzczony i gotów "zaliczyć" wszystko co żyje i nie ucieka na drzewo... obnosisz sie ze swoimi wymiarami podczas gdy niejedna wolałaby uniknąć "zabawy" z Tobą z powodu tego rozmiaru, a nie daj Boże niech przeczyta Twoje posty i podejsćie do "sprawy"...

Wykorzystujesz cudowne istoty jakimi sa kobiety jako worek na nasienie nie dbając o ich uczucia ani komfort. Nie Freud odkrył amerykę co do psychiki obu płci ale skąd troglodyta mógłby o tym wiedziec....

Właśnie dlatego że to "raczej kobiece" forum, spędzam tu tyle czasu. gdybym miał ochote na wulgarne, patetyczne dyskusje to szukałbym przygód na męskim.

peace out toy boy
Ktoś tu ma kompleksiki .....
Wcale nie zaliczam każdej kobiety, która mi sie nawinie, gdybym tak robił miałbym na koncie dużo więcej partnerek niż 10. Kobieta musi mi się podobać fizycznie, to znaczy dobrze gdy jest szczupła, najlepiej blondyneczka, z długimi nogami, z dużymi oczami i średnim biuścikiem (meloniar nie znoszę, wiszą im takie 2 worki nie wiadomo po co, ale po długim okresie posuchy i takimi nie wzgardzę). Oprócz tego przez ponad 2 lata nie podrywałem żadnych kobiet, bo byłem zakochany w stałym związku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-03, 07:25   #72
Shady44
Raczkowanie

Cytat:
Ktoś tu ma kompleksiki .....
Boshe chłopaczku listości !! jakie kompleksiki ?? nie potrafisz zrozumiec prostej kwestii ?? Nie przyszło Ci może do małej głowy, że Nie zaimponujesz może oznaczać że Twoje domniemane 22 cm nie robią na mnie najmniejszego wrażenia bo być może mam więcej i nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy obnosić się z tym jak zwykły bamber bez szkoły. Ale tak to juz jest z niektórymi facetami...
Psujesz tylko kobiece zdanie o mężczyznach...

Pasujesz mi do typu kolesia z Kamerek na Onecie o nicku: " 22cm- zwale dla chętnej " ....

Mógłbym napisac tu elaborat ale chyba zaczynam niebezpiecznie zniżać się do Twojego poziomu zatem wracam do pracy.

Miłego dnia i więcej szacunku dla siebie i kobiet
Stary 2008-01-03, 07:31   #73
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Boshe chłopaczku listości !! jakie kompleksiki ?? nie potrafisz zrozumiec prostej kwestii ?? Nie przyszło Ci może do małej głowy, że Nie zaimponujesz może oznaczać że Twoje domniemane 22 cm nie robią na mnie najmniejszego wrażenia bo być może mam więcej i nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy obnosić się z tym jak zwykły bamber bez szkoły. Ale tak to juz jest z niektórymi facetami...
Psujesz tylko kobiece zdanie o mężczyznach...

Pasujesz mi do typu kolesia z Kamerek na Onecie o nicku: " 22cm- zwale dla chętnej " ....

Mógłbym napisac tu elaborat ale chyba zaczynam niebezpiecznie zniżać się do Twojego poziomu zatem wracam do pracy.

Miłego dnia i więcej szacunku dla siebie i kobiet
Pisząc nie zaimponujesz mi, myślisz, ze chcę ci zaimponować, a wcale nie miałem takiego zamiaru. Dlatego myślę, ze masz kompleksy, zabolało cię coś co napisałem, być może niekoniecznie o rozmiarze, ale np. możesz być zazdrosny o mój samochód
Rozmawiasz na czatach z kolesiami o nickach "22 cm- zwalę dla chętnej"?
Do kobiet mam duży szacunek, bo bez nich nie byłoby sexu, a jest mi bardzo potrzebny
Stary 2008-01-03, 07:53   #74
Shady44
Raczkowanie

O rany... pogrążasz się... ale powstrzymam sie od dalszych komentarzy. Wpadnij do mnie na wybrzeże to pokażę Ci czym są FAJNE samochody a nie jakieś Audi 100 z '97 (bodajze) Wnioskuje, że jeszcze dużo życia przed Toba chłopie. Wyjżyj czasem poza swoja wioske to może troche skromności i skruchy nabędziesz...
Stary 2008-01-03, 07:57   #75
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
O rany... pogrążasz się... ale powstrzymam sie od dalszych komentarzy. Wpadnij do mnie na wybrzeże to pokażę Ci czym są FAJNE samochody a nie jakieś Audi 100 z '97 (bodajze) Wnioskuje, że jeszcze dużo życia przed Toba chłopie. Wyjżyj czasem poza swoja wioske to może troche skromności i skruchy nabędziesz...

Nie chce mi się dalej ciągnąć tej bezsensownej kłótni. Przede mną sporo życia, przynajmniej taką mam nadzieję. Podejrzewam, że przeżyłem dopiero jedną trzecią mojego życia. Jestem z miasta, jeśli chcesz wiedzieć, ale z całokształtu twoich wypowiedzi widzę, że coś cię mocno zabolało. Normalnie nie cieszę się z takich rzeczy, ale ponieważ mi podpadłeś, wiec się cieszę
Stary 2008-01-03, 08:09   #76
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Shady, no daj spokój, nie karm trolla

Ja wiek antka oceniam na około 15-16 lat, a ilość kobiet które "miał" na 0
Cytat:
Ashmira - w sytuacji gdy dziewczyna cierpi podczas sexu staram się jak najszybciej zakończyć stosunek. Normalnie mogę ok. 8-10 minut, a gdy widzę, ze ją boli staram się wyrobić w 3 minuty lub oczywiście szybciej.
Och, łaskawca

A te 8-10 minut, to wiesz... Ja bym się nie chwaliła
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 08:11   #77
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
no i proszę, chłop jak dąb
Że tak samo bystry?

Cytat:
O łaskawco! Dziewczyna jęczy z bólu a Ty litościwie przyspieszasz tempo i katujesz ją jeszcze 180 sekund?!

Bardzo szlachetnie.

I jeszcze: mówisz, że potrafisz 8 do 10 MINUT?!

No zaimponiłeś mi!

Cytat:
Normalnie nie cieszę się z takich rzeczy, ale ponieważ mi podpadłeś, wiec się cieszę
Teraz cieszysz się nienormalnie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 08:11   #78
Shady44
Raczkowanie

Nie nazwałbym tej nierównej polemiki kłótnią.

Jedyne co mnie boli to fakt, że swoim wielkim członkiem, kiepskim autem, zbytnia pewnościa siebie, niebłyskotliwością, infantylnością .... itp psujesz jakże miłą atmosferę na tym forum. Ludziom takim jak Ty w moich stronach szybko uciera się nosa dzięki czemu wiedzą gdzie ich miejsce. Myślę że podobny los prędzej czy później spotka Cię i tutaj. Wierzę jednak, że wielu osobom które przeczytają Twoje posty ( w tym mi ) sprawiłes i sprawisz jeszcze dużo niezdrowej radości nie często zaglądają tu panowie Twojego pokroju. Jesli juz to dość szybko kończą z pewnym pomarańczowym napisem pod nickiem...
Tak czy siak wracam już do pracy ( kolejny raz obiecuję ale juz na 100% ) bo mam sporo do roboty. Tymczasem borem lasem....
Stary 2008-01-03, 08:21   #79
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Shady, no daj spokój, nie karm trolla

Ja wiek antka oceniam na około 15-16 lat, a ilość kobiet które "miał" na 0

Och, łaskawca

A te 8-10 minut, to wiesz... Ja bym się nie chwaliła
To źle mnie oceniasz...

A czy twoim zdaniem 10 minut to mało? Wiem, ze są mężczyźni, którzy potrafią nawet godzinę, ale ilu ich jest? Znacznie więcej takich, którzy kończą w ciągu minuty...

Dziewczyny kolejna rzecz, której nie rozumiecie, to przyjemność jaką mężczyzna czerpie z sexu. Myślisz, ze jak pieścimy sie z dziewczyną, widzę ją nago, a potem w nią wchodzę, to tak łatwo przestać? Inny w ogóle nie przejąłby się czy jej dobrze, ja o to dbam, staram się zmienić natężenie ruchów, szybkość, a jak dalej nie pomaga, to szybko kończę. Doceńcie to, bo wolałbym dłużej, ale w trosce o dziewczynę rezygnuję z części mojej przyjemności.
Stary 2008-01-03, 08:42   #80
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
To źle mnie oceniasz...
Zauważyłeś?

Wiem, wiem, nie o takim ocenianiu pisałeś

Cytat:
A czy twoim zdaniem 10 minut to mało? Wiem, ze są mężczyźni, którzy potrafią nawet godzinę, ale ilu ich jest? Znacznie więcej takich, którzy kończą w ciągu minuty...
Żyj dalej złudzeniami...

Cytat:
Dziewczyny kolejna rzecz, której nie rozumiecie, to przyjemność jaką mężczyzna czerpie z sexu.
Nie rozumiemy? No pewnie, że nie rozumiemy. Bo my nie mamy z seksu przyjemności, tylko ból, to jasne

Cytat:
Myślisz, ze jak pieścimy sie z dziewczyną, widzę ją nago, a potem w nią wchodzę, to tak łatwo przestać? Inny w ogóle nie przejąłby się czy jej dobrze, ja o to dbam, staram się zmienić natężenie ruchów, szybkość, a jak dalej nie pomaga, to szybko kończę. Doceńcie to, bo wolałbym dłużej, ale w trosce o dziewczynę rezygnuję z części mojej przyjemności.
Doceniamy tę wielką łaskę, a jakże.

Cóż ja za fart musiałam mieć, skoro mój facet potrafił przerwać natychmiast, kiedy mnie raz coś zabolało
Stary 2008-01-03, 08:58   #81
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Zauważyłeś?

Wiem, wiem, nie o takim ocenianiu pisałeś

Żyj dalej złudzeniami...

Nie rozumiemy? No pewnie, że nie rozumiemy. Bo my nie mamy z seksu przyjemności, tylko ból, to jasne

Doceniamy tę wielką łaskę, a jakże.

Cóż ja za fart musiałam mieć, skoro mój facet potrafił przerwać natychmiast, kiedy mnie raz coś zabolało

Czemu mam żyć złudzeniami, może twój mężczyzna potrafi godzinę, ale popytaj koleżanek czy ich mężczyźni tak potrafią. Niewielu jest takich, przecież my też rozmawiamy między sobą, ogląda się programy telewizyjne i wielu mężczyzn kończy za szybko, długo to rzadkość. 10 minut oceniam na całkiem sporo.
A kto powiedział, ze nie macie przyjemności, część z moich kobiet miała przyjemność i jęczała z rozkoszy.
Ja tak nie potrafię przerwać jak jestem w kobiecie.
Stary 2008-01-03, 09:01   #82
201704051255
Konto usunięte

Antoś pewnie siedzi i sie bardzo nudzi, może w pracy, może na zwolnieniu ze szkoły. W każdym razie jego ciężki już i tak dowcip jakoś podupadł... Najpierw była groteska i ok, ale teraz zaleciało zwykłym onetem Cinko, ciiiinko...
A miało być tak pięknie
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 09:07   #83
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Kobieta musi mi się podobać fizycznie, to znaczy dobrze gdy jest szczupła, najlepiej blondyneczka, z długimi nogami, z dużymi oczami i średnim biuścikiem
kurcze, nie łapię się
jako meloniara....

Cytat:
Oprócz tego przez ponad 2 lata nie podrywałem żadnych kobiet, bo byłem zakochany w stałym związku.
a to szczęściara. Dwa lata woziła sie AUDI i jęczała z bólu przy 10 min. stosunku
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 09:10   #84
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość

a to szczęściara. Dwa lata woziła sie AUDI i jęczała z bólu przy 10 min. stosunku
Jak jęczała z bólu, to przy 3-minutowym
Stary 2008-01-03, 09:10   #85
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Antoś pewnie siedzi i sie bardzo nudzi, może w pracy, może na zwolnieniu ze szkoły. W każdym razie jego ciężki już i tak dowcip jakoś podupadł... Najpierw była groteska i ok, ale teraz zaleciało zwykłym onetem Cinko, ciiiinko...
A miało być tak pięknie

Naprawdę nie rozumiem czemu podejrzewacie mnie o to, że jestem trollem. Nie silę sie na dowcipy, czasem same mi wychodzą, co może zwiększa mój urok. O ile jeszcze rozumiem dlaczego ty mnie o to posądzasz (bo odrzuciłem twoje zaloty), to zupełnie nie rozumiem czemu lexie i inne dziewczyny mnie o to podejrzewają?
Stary 2008-01-03, 09:13   #86
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
zupełnie nie rozumiem czemu lexie i inne dziewczyny mnie o to podejrzewają?
pozwól, że Ci wyjaśnię - niejeden juz taki Kasanowa się tu znalazł. Był i poszedł. To A)
a B) wolimy myśleć, że takie podejście jest zwykłą prowokacją, bo jesli nie to tylko żal...

Ciebie, żeby było jasne
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 09:14   #87
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
kurcze, nie łapię się
jako meloniara....

Akurat ta nie jęczała, było jej ze mną dobrze. Rozstaliśmy się z zupełnie innego powodu, w tym czasie nadużywałem alkoholu. Nie byłem alkoholikiem i dalej nie jestem, ale dużo piłem, co jej przeszkadzało. Dopiero gdy odeszła zrozumiałem swój błąd, ale wtedy było już za późno. Znalazła sobie innego... Była to jedyna moja dziewczyna, która nie leciała na mój samochód
Stary 2008-01-03, 09:27   #88
aaricia8
Zakorzenienie

Cytat:
O ile jeszcze rozumiem dlaczego ty mnie o to posądzasz (bo odrzuciłem twoje zaloty), to zupełnie nie rozumiem czemu lexie i inne dziewczyny mnie o to podejrzewają?

Ty SERIO w to wierzysz? Czy to tylko żart?
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 09:31   #89
przystojny Antek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
Ty SERIO w to wierzysz? Czy to tylko żart?

To nie było do ciebie

Poważnie to myślę, że Pushit liczyła się z możliwością spotkania ze mną. Nie wiem tylko na co liczyła czy na poważny związek czy na przygodę. Raczej na to drugie, choć psychika kobiet jest nieco dziwna, więc nie wiem o co jej chodziło dokładnie. Nie ulega dla mnie wątpliwości, że jednak spodobałem jej się. Teraz pewnie zaprzeczy, ale tak właśnie było.
Stary 2008-01-03, 09:35   #90
aaricia8
Zakorzenienie

Cytat:
To nie było do ciebie
A jak jest nie do mnie, to wypowiedź spowija magiczna mgła i jej nie widzę?

Cytat:
Poważnie to myślę, że Pushit liczyła się z możliwością spotkania ze mną. Nie wiem tylko na co liczyła czy na poważny związek czy na przygodę. Raczej na to drugie, choć psychika kobiet jest nieco dziwna, więc nie wiem o co jej chodziło dokładnie. Nie ulega dla mnie wątpliwości, że jednak spodobałem jej się. Teraz pewnie zaprzeczy, ale tak właśnie było.

Dobry jesteś, dobry...
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości