![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poukładany wątek !! CIEKAWE NOWOśCI !!
Hej, interesował cię u mnie podkład Facefinity i Dermacol, mnie wpadł w oko tusz Volume Shocking, cienie Suivez mon regard. (link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229263)
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Miniaturka żelu pod prysznic nowa EVIDENCLE YVES ROCHER, .Krem do ciała jogurtowy jeżyna i wanilia, Najnowszy żel pod prysznic avon senses romantic kiss nowy, PROFESJONALNA KURACJA DO WłOSóW MOCNO ZNISZCZONYCH ALLWAVES moge zrobic odlewki, ROZśWIETLAJąCY SZTYFT AVON - NOWY TZN 2 RAZY UZYTY,ALE JEDNAK NIE DLA MNIE
"Lekki i delikatny,dodaje skórze promienności,sprawia że cera wyglada nieskazitelnie holograficznie,trójwymiar owe pigmenty odbijajace światło i maskujące niedoskonałości edycja limiotwana Cynthia Rowley", 9.MAX FACTOR CREME PUFF 41 MEDIUM BEIGE-połączenie podkładu w kremie i pudru do twarzy.do wszytskich rodzajów cery ważny do ; 60mies od daty produkcji a kupiony 1 ,miesiac temu zużycie max 3%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Teraz zauwazyłam ze masz kolczyk do pepka...
interesuje mnie jeszcze 12.Czarna maskara Extra Super Lahs Rimmel - świeża maskara conajmniej 90% - z 5 razy uzytwa kupiona ok 3 tyg temu świetne opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=189160 Pasowała by Ci taka wymianka..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Wisiorek oddam tylko za cos extra bo jest naprawde sliczny i nie jestem w 100 % pewna czy go wymienic.
A za pierscionek dałam 25 zł a praktycznie go nie nosiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Tak , pasuje mi .Podaj swoj adresik na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi się :
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
interesowało by cię coś z mojego wątku?
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Witaj wybrałas sobie u mnie:
6 łańcuszek z niebieskimi koralikami nie ejst srebrny 13 kolorwe korale 29 SREBRNA bransoletka 30 SREBRNY łAńCUSZEK 6.SORAYA przyspieszacz do opalania zostało troche sadze ze to hasła masło kakaowe 19. ZHC puder rozświetlajacy do twarzy NOWY z tym, ze 13 kolorowe korale i 6 łańcuszek z niebieskimi koralikami nie ejst srebrny nie ma ale reszta jest ![]() A mi sie u Ciebie spodobało to: 3. Mleczko wygladzajace Nivea, 250ml, uzyte 2 razy 11.Wygładzająca maseczka NOWA AVON SAKE I RYż 8.TAFT piankado włosów podkreslajaca skret bardzo mocna 200ml-zuzycie zazn na foto 11.Pędzel raz uzyty i wyprany 13.Nowy tusz do rzęs unoszący rzęs UPLIFTING black NOWY 4.Loreal Pure Zone tonik do twarzy
![]() |
#74 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
` Coś u mnie za
4 8 9 10 13 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6215473 odp prosze u mnie ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
mucia18- zajrzałaś chociaż do mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
` Wysyłam wszystko czym jestem ewentualnie zainteresowana a zdecydujesz sama co jestes w stanie oddac
![]() 4. L'OREAL EXPERT SZAMPON shine curl SERIE EXPERT SZAMPON NADAJĄCY SPRĘŻYSTOŚCI WŁOSOM KRĘCONYM LUB PO TRWAŁEJ SZAMPON SHINE CURL PODKREŚLA PIEKNO WŁOSÓW KRĘCONYCH LUB PO TRWAŁEJ. ODŻYWIA WŁÓKNO WŁOSA , UŁATWIA ROZCZESYWANIE I NADAJE POŁYSK.ZAWARTY SYSTSM NUTRIPULSE TO WYJĄTKOWA KOMBINACJA CERAMIDU BIO-MIMETIC, WYCIĄGU Z NASION WINOGRON I AKTYWNYCH SKŁADNIKÓW ABY NADAĆ LOKOM SPRĘŻYSTOŚĆ AMPUłKA 20ML 8.TAFT piankado włosów podkreslajaca skret bardzo mocna 200ml-zuzycie zazn na foto 9.Spray nabłyszczjący do włosów avon bez zatyczki pozostało 80% 10.Balsam regenerujacy suche włosy nowy ale opakowanie pobrudzone od szminki 9.czarna kredka do oczu RIMMEL 2 razy strugana 13.Nowy tusz do rzęs unoszący rzęs UPLIFTING black NOWY 1.Tusz do rzes Loreal Volume Shocking Double Mascara o kolorze Brown Maskara - konstruktor objętości rzęs: 1. Baza nadająca strukturę rzęsom 2. Grzebyk z dozownikiem tuszu 8.Podróbka pomaranczowej lacosty pozstałao min 47ml z 50ml 1.BIELENDA MLECZKO PROSTE JAK DRUT POWER GRAFITI 3 D(ZUZYCIE NA FOTCE) WAżNE DO 04.2008 !! https://ssl.allegro.pl/item270172408...es_1000ml.html http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6215473 ` Wymiary pierścionków to : Koszyczek okolo 2 cm (jakies 19 mm) z wzorkiem taki sam ten trzeci z takim czarnym oczkiem nieco mniejszy okolo 17/18 mm Mam też jakies srebrne bransoletki jakby Cie interesowaly (poza wątkiem) wymiary torebki : dł okolo 35 cm wys okolo 23 cm szerokosc od spodu okolo 14 cm jest w stanie idealnym bo prawie w ogole jej nie nosilam ![]() W środku ma jeszcze kieszonke na zamek i 2 takie mniejsze przy. Czekam na odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
i co z nasza wymianka
![]() ![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
` Pierwsza
Okolo 20 cm `druga (2 zdjęcia) Około 20 cm `trzecia Około 19 cm ` mam jeszcze czwarta cos w stylu drugiej tylko że łancuszek jest taki lekko skręcony. Około 18 cm Czyli u mnie 2 pierścionki, 3 (albo 4 bransoletki) i torebka ![]() Czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
` Czyli torebka + 2 pierścionki + 2 branzoletki
A mogłabym zobaczyc jak to wygląda ? 4. L'OREAL EXPERT SZAMPON shine curl to jest tylko 1 ampulka 20 ml ? Może dorzucisz coś z tych rzeczy jeszcze ? Bo już sama torebka kosztowała dużo. 9.YVES ROCHER BIO SPECYFIK mgiełka orzeżwiajaca dla cery odwodnionej 150 ml zuzycie zaznaczone na fotce 3. Mleczko wygladzajace Nivea, 250ml, uzyte 2 razy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6215473 cos z tych rzeczy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Czy chcesz więc wymienić te rzeczy na tusz Volume Shocking? (mój link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229263)
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
5.Perełki rozświetlające avon NOWE i/lub rozświetlające. Jeśli cos ci sie u mnie spodoba a będziesz uważała ze nie jest warte kuleczek to napisz moze wymienimy sie na cos innego, jeszcze nie przegladnelam do konca toj watek. Pozdrawiam
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, znalazłabyś coś u mnie? (m.in za 18.JOKO WINTER GLAMOUR ZUZYTE MAX 5% W KAżDYM KOLOR 827 I 828 - czy masz zdjęcia tych kolorków? albo możesz opisać jakie to? i za cień złocisty Avonu w kolorze czekolady)
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
` Okej pasuje
![]() Paczke wyśle w poniedziałek poleconym ![]() Aha i biżuterie włoże do kieszonki we wnętrzu torebki żebys potem nie szukala ![]() To czekam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, czy pasowała by Ci wymianka:
4.AVON SHINE 12.Woda toaletowa today tommorow ALWAYS avon summer 75ml - za wszystkie rzeczy które Ci się podobały, czyli: 30. INGLOT Profesjonalny cień do powiek MATRIX kolor niebieski ale intensywniejszy i trochę ciemniejszy niż wyszedł na fotce Szatańskie podniety Eugeniusz Priwiezieńcew Klub niepalących Anna Mentlewicz Byłem księdzem Owoce zła Kotliński(Jonasz)Roman Co Ty na to? Ewentualnie możesz sobie dobrać jeszcze inne rzeczy z mojego wątku ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Generalnie to za bardzo nie mam już czego dokładać
![]() Mam np La Roche-Posay tonik Hydraphase, z 200ml została jakaś 1/3 ale data ważn 03.2008 czyli jeszcze 2 miesiące oraz tonik ZIAJA Tintin 200ml, zostało więcej niż pół
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Skoro szukasz mleczek do demakijażu to mogę dorzucić np VICHY Purete Thermale tubka 30ml, co Ty na to? To jest apteczne mleczko z naprawdę dobrym i bezpiecznym składem (bez SLS)
Oprócz tego poza wątkiem znalazłam jeszcze: - Avene DIACNEAL 3 tubki po 5ml - ZIAJA phytoaktiv kuracja wzmacniająca, maseczka relaksująca do skóry delikatnej i naczynkowej, saszetka 7ml
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Bardzo by mi zależało na obu wodach. Mogę dorzucić jeszcze pachnący balsam do ciała Elizabeth Arden Sunflowers 100ml nieużywany, co Ty na to?
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
muciu, u Ciebie zainteresowało mnie kilka rzeczy:
3.Krem nivea visage aqua senstation 40% pozstalo 13.Mikrodermabrazja avon nowa 5.Maseczka z pomidorem i z glinka z oriflamu zostało ok 45ml z 50ml i jeszcze kompakty max factor i maybelline, ale nie wiem czy nie byłyby za ciemne(jestem bladzioch) to jakos się dogadamy? ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
1.Tusz do rzes Loreal Volume Shocking Double Mascara o kolorze Brown Maskara - konstruktor objętości rzęs: 1. Baza nadająca strukturę rzęsom 2. Grzebyk z dozownikiem tuszu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.