|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
A ja mam pytanie małpeczko co byś jeszcze chciała, to moze coś jeszcze u siebie znajdę
Kusisz i kusisz tym szamponem Matrixa
|
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
To spróbuję się z nim zapoznać przy najbliższej okazji
![]() Cytat:
![]() Za peeling, maseczkę i saszetki Thalgo oddam tonik i SVR, i może dobierzesz sobie coś jeszcze ? Bo Prosensil wstępnie zarezerwowałam ![]() Cytat:
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie pomyślałam, że moze byłabys chętna na balsam do rąk i ciała Rose właśnie o zapachu róży? ;> Jak znajdę coś ciekawie pachnącego- dam znać
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
małpeczko, czy postanowiłaś coś z nasza wymina?
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam ponownie do mnie, dałam sporą dokładkę
I powstawiałam zdjęcia
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Dermena ma 100 ml, tu jest link do KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16273
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mysle, ze oddalabym ci maseczke, peeling i dwie kapiele za twoje dwa produkty. Pomimo iz tuby nie sa napelniane do konca i wiadomo, ze gora tuby jest wezsza niz dol to jednak szacuje zuzycie i maseczki i peelingu na cos pomiedzy 1/4 i 1/3. Nie chce zebys czula sie rozczarowana. Ewentualnie gdybys byla zainteresowana specyfikiem z glinka do mycia twarzy amerykanskiej firmy Co. Bigelow (ledwie napoczetym) to moglabym cos sobie dobrac. Mam tez jeszcze okolo polowy maseczki peelingujacej z brazowego cukru i truskawek tej firmy. Zalaczam fotke ![]() A jesli nie interesuja Cie te rzeczy to mozemy poprzestac na dotychczasowych ustaleniach ![]() pozdr
|
|
|
|
|
|
#69 | ||||
|
Zadomowienie
|
No to w sumie byłabym chętna
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze nie, dzisiaj miałam sądny dzień, kompletnie nie miałam głowy do wymian ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
[/quote] Jestem zainteresowana specyfikiem do mycia twarzy
[/quote]Ja bylabym zainteresowana jeszcze: Lavera Body Spa, Werbena i limonka, balsam do ciała, 150 ml, ważne do 08/2008, - Lavera Body Spa, Werbena i limonka, olejek do kąpieli, 100 ml, ważny do 03/2008, - Nuxe Spa Tonific, Huile de massage corps - drenujący olejek do masażu ciała z wyciągami roślin amazońskich, zostało mniej niż połowa ze 100 ml, bardzo fajnie pachnie ale ja nie mam czasu na masaże Co z tego moglabys wymienic za maseczke, peeling, dwie kapiele thalgo, polowe maseczki z cukru i nasion truskawki oraz preparatu do mycia z glinka? Robi nam sie duza wymiana MOglabym jutro wyslac rzeczy gdybysmy sie dogadaly
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tonik svr Lavera Body Spa, Werbena i limonka, balsam do ciała, 150 ml, ważne do 08/2008 i olejek nuxe Czekam na Twoja propozycje
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
juz doczytałam, a więc tak, poczytałam o :
Iwostin Elixine i - L'Biotica Dhea i to jednak nie to, czego szukam, więc skreślam z rzeczy pozostałych, nadal interesuje mnie olejek Lavera, Physiogel i cień Nouba, na Innocenta i RF mam jednak inne chętne osoby, więc jeśli możesz poczekać do jutra, byłoby super, bo wtedy będę dokładnie wiedziała, czyja oferta bardziej mi się w chwili obecnej przyda
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Chcialam zapytac o naszyjnik,jak jest jego wartosc zakupu bo nie wiem co mam poszukac wzamian,moze cos ze srebra ?
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wypatrzylam u Ciebie puderek prasowany givenchy, moze znalazlabys cos za niego
![]() W watku mam puderek prasowany Clarinsa.... Paletke cieni E.Lauder (tzn podwojne cienie w kostce lodu
|
|
|
|
|
#77 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Niestety schodzi mi blyskawicznie ostatnio i juz wykonczylam resztki z 50ml a teraz zabralam sie za ten mniejszy flakonik... i sama sie rozgladam jak tu zrobic kolejny zapas Rzadko kiedy mi sie zdaza zeby polubic tak perfumy i na tak dlugo ![]() Tak wiec niestety bede "okrutna" i sie nie podziele tym razem
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie pytanie ode mnie i uciekam
Czy chciałabyś np jakiś balsam o zapachu róży, lub coś innego ładnie pachnącego? Bo może coś tam znajdę Jeśli nie chcesz, to przepraszam, ze tak Cię męczę i uciekam
|
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
przypominam sie ;-) czekam na Twoją decyzję...
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Za Dermenę chciałabym cienie Deborah Trio, czerń, biel i róż, na drugim miejscu podoba mi się podkład Dax Cosmetics Cashmere (jaki jest termin ważności?), ale za Dermenę to za dużo, może dobierzesz sobie coś jeszcze u mnie?
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale dziękuję za propozycję ![]() Przepraszam cię, ale chyba się jednak nie zdecyduję , mam dwie pary dość podobnych kolczyków, wczoraj przejrzałam swoje skarby, więc nie potrzebuję kolejnych , ale dzięki za propozycję, może innym razem
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cień ArtDeco nr 67, zieleń z drobinkami wpadająca w czerń cień sypki APC, rozświetlający beż nr 21, nowy termin ważności dax 05/2010
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Bez firmowe perfumki z Egiptu?
Balsam o zapachu róży.. i kadzidełka xD kilka się załamało i opakowanie też nie jest całe, mimo, że leżało cały czas w szufladzie nieużywane... ale cóż
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj nie zaryzykuję firmowych perfumek z Egiptu w ciemno ![]() balsam o zapachu róży, też nie jestem pewna, bo ten zapach jakoś tak niespecjalnie lubię wybacz, że tak marudzę
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Nie szkodzi, to Ty wybacz, że Cię tak męczę o jeden szampon
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
małpeczko to może skusisz sie choć na jedna parę kolczyków za effaklar, po co ma Ci zbywać ;-) dorzucę do tego coś od siebie, próbkę perfum np
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

Kusisz i kusisz tym szamponem Matrixa