|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem raźniej!
więc tak 3 tygodnie temu ważyłam 55 kg teraz [dzisiaj rano się ważyłam] ważę 52 więc 3 kg za mną, a chciałabym dojść do 48 kg.
Ale najbardziej zależmy mi żeby mieć płaski brzuszek [wiem, wiem ćwiczenia ] więc nie ma na co czekać trzeba ostro się wziąć do roboty, żeby na wakacje być szczuplutka
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
hehe agness jablko dla mnie to przekaska miedzy posilkami
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
No,i bardzo dobrze
.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelcia 48 kg to nie za mało? Jakoś mnie tak dziwi, że ważysz niewiele a jeszcze chcesz schudnąć.Nie rób tylko sobie krzywdy
.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
też mnie dziwi jak ktoś chce chudnąć poniżej 50. moja koleżanka waży 48 i wygląda jak kostek
Mika jak już jestes tu to cie spytam co z tymi balerinkami?
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
nie rozumiem
kolacja białkowa,ok,ale czy twarożek nie jest białkowy?
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale prawdę mówiąc waga nie jest taka ważna bo mogą dużo ważyć np kości, a bardziej się skupiam na zdrowym odżywianiu i 'ujędrnieniu' ciałka ;]
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Maślanka,wasa,orzechy,mió d to nie białko.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Grabciu dzisiaj nie bardzo mam jak. Dam znać jak je wstawię. Pewnie jutro. Zaraz uciekam do mego posiedzieć
. Co do dzisiejszych punktów to wychodzi 7 .
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
.No,już lepiej ... pamiętam,że te piątnicy mają sporo białka chyba W ogóle najlepiej to chudy twaróg,ale nie każdy lubi .
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
chudy mogę zjeść,może lepszy byłby półtłusty,ale czego się nie robi...
![]() co jeszcze prócz twarogu może być na kolację?coś mi się obiło o uszy,że ryby,ale one też chyba zwierają tłuszcze
|
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
ja mam zamiar na kolacje zjesc 2 parowki i bulke z serkiem hohlanda takim kanapkowym...co myslicie o takiej kolacji?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
i jeszcze cebulka na kanapki
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Bey nie mam pojęcia!
![]() agness51 ty pytałaś się mnie gdzie w moich obiadach białko - otóż nie ma jestem na diecie niełączenia więc siłą rzeczy gdy jem węglowodany z warzywami nie ma tam miejsca na białka ![]() a ja dzisiaj na kolacje - mozzarella z pomidorkiem co wy na to?
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po kolacji. Rybka była. Panga. Zaraz lecę do mojego i mam nadzieję, że on mi niczego nie będzie wciskał. Bo chyba nie wytrzymam
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
eee tam wytrzymasz! mamy silną wolę i nikt nam jej nie odbierze
o! a co do rybki to mniam ja nie lubie jeść takich rzeczy na kolacje, ale na obiad jak najbardziej - rybka wskazana
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka bułka? serek hohland chyba też jest niepolecany. na kolacje lepiej jakąś rybkę albo homo żeby była białkowa
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny - mam 9 punktów dzisiaj!!!
chociaż powinnam mieć chyba z tysiąc za to że odmówiłam mamie najwspanialszej na śiwiecie lanagne, a jutro odmówie pierogów! o zgrozo .. należa mi się teraz brawa i hołd
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Grabcia brawa brawa
ciekawe co jutro moja mamusia wymyśli na obiadek , pewnie jakieś naleśniczki też trzeba będzie odmawiać ![]() ja zaliczyłam 8 pkt oprócz ostatniego bo coś nerwowa dzisiaj byłam
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki !!! Jestem Martyna. |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
ja nie skusilam się dziś na naleśniczki
![]() moja kolacja: -serek homogenizowany ze szczypiorkiem "tip"-ble.jakiś taki za słony -brokuły raczej się gotuje a mi się coś pomieszało i parę surowych wcisnełam ![]() -jajko na twardo -plaster twarogu żeby coś przyjemnego było w tej kolacji
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w grupie na pewno będzie nam raźniej )
|
|
|
|
#85 |
|
Przyczajenie
|
no bulka to byla grahamka a serek hohlanda nie mial zlego skladu...bo to byl taki jak twarozek...a czemu parowki nie bardzo??....ha ja dzisiaj zdobylam 8pkt!!
|
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
wydaje mi się że parówka jest dość tłusta, zawsze jak się przebija widelcem to wycieka taka niby woda.. ja tam jak dieta to dieta, wole nie ryzykować
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
zapomnialam napisac ze jogurt 0% naturalny jadam przed pojsciem spac nie lubie slodkich jogurtow wiec ich nie jem wcale. Sprawdzilam na opakowaniu ze z wegli to tylko cukru tam jest 1g na 100- wydaje mi sie ze to ok przed spaniem.
Udalo mi sie dzis przetrwac w postanowieniu i jak do tej pory mam 9 punktow ![]() Byle tak dalej Grabciu BRAWA i hold dla Ciebe za silna wole ![]() Parowka jest strasznie niedietetyczna. Parowka ma ok 160 kcal. poza tym jest zrobiona ze zmielonego tluszczu i blon i wszelkiego rodzaju skrawkow miesa 3ciej kategoriino i mnostwo w niej wypelniaczy. Zupelnie jak hamburger
Kazdy ma dosc sily aby urzeczywistnic to, o czym jest przekonany (J.W. Goethe) Edytowane przez pamka Czas edycji: 2008-01-26 o 01:51 Powód: Skleroza |
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
po wczorajszej kolacji dopadł mnie głód
ale wypiłam szklankę soku pomidorowego i pomogłodziś na śniadanie-serek wiejski z truskawkami,tylko tyle,wiem,że mało,ale nic więcej nie dałam rady ok.10 będzie drugie śniadanie-jajko i 1 waza |
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na śniadano zjadłam bułeczkę grahamkę z pomidorem i napiłam sie herbaty
na drugie jeszcze nie wiem, ale tak jak pisałam - na obiad muszę odmówić pierogów! no moja mama to zawsze wie kiedy zrobić jaki obiad... ale jestem z siebie dumna! Emilka dobrze że wytrzymałaś! słyszałam też że jak nachodzi cię głód po kolacji to można zjeść gume orbit bez cukru i pomaga nie wiem bo nie testowałam ale trzeba spróbować
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na śniadanko jadłam płatki owsiane z mlekiem 0,5%
![]() a moja kochana mamusia robi dzisiaj naleśniczki A może by tak skusić się na jednego ale zamiast sera z cukrem dodać do niego coś 'mniej kalorycznego?' co o tym myślicie ;>
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

] więc nie ma na co czekać trzeba ostro się wziąć do roboty, żeby na wakacje być szczuplutka

.
Mika jak już jestes tu to cie spytam
-> wymarzona szkoła 

o zgrozo
.. należa mi się teraz brawa i hołd 
ale wypiłam szklankę soku pomidorowego i pomogło