|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!
Cytat:
okazało się ,że znała ojca wojtka - trenowała z nim taniec w olsztyńskim klubie. a ten pan już nie żyje niestety... |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i szkoda....
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja kibicuje Janowskiemu bo naprawde spoko tańczy a z kobiet Tamarze... z facetów podoba mi się też taniec Marka Kaliszuka
ale to tak wstępnie.
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - i kto odpadł? Bo przełączyłam na "Gotowe..." i nie wiem
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie a ja poszlam do lazienki i nie wiem???
a po drugie to gdzie leca "gotowe..." ???
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Lesień!
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
szkoda ze odpadł lesień uważam że radził sobie całkiem nieźle jak na początek
|
|
|
|
|
#69 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jak na pierwszy odcinek radzili sobie bardzo dobrze i podobalo mi sie
Zobaczymy jak bedzie dalej, ale z dzisiejszego najbardziej podobal mi sie taniec T.Schimscheinera , W.Łozowskiego i R.Janowskiego |
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
A czy ktos widział, jak Pudzian sie strasznie spocił??? niby nic, ale cała pupe miał mokra i nogawki spodni.. MASAKRA...
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
ja widziałam ale czekałam aż ktoś inny poruszy ten temat bo bym tak głupio wyskoczyła że Pudzian sie "posiusiał"
Ale tak na marginesie uważam ze jak na osobę o takich gabarytach nie tańczył źle
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
haa! xD Widziałam jakk sie spocił Pudzian xD
Tragedia xD cały tyłek miał mokry Śmiesznie to wyglądało I sie poruszał jak na szczudłach xD niezłe jaja xD hm...a najbardziej podobał mi sie Boguś z M jak Miłosc <BBBBB!! ![]()
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój typ to Boguś from M jak miłość
aaach...Pudzian, całkiem nieźle wg. mnie! Wcale się nie dziwię że się spocił! On jest bardziej "nastawiony" na siłę a nie na kondycje jako taka, jak przy tańcu...Ale tańczył o wiele lepiej niż np. hydraulik z poprzedniej edycji! Ten z MTV też fajnie wywijał nogami Ciekawa jestem babek...szczególnie Kasi Figury
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
takkk;d Kasia Figurska...zobaczymy co pokaze;d Ale nie przepadam za nią;d uwaza sie za nie wiem jaką gwiazde,a tak naprawde to świeci tylko tymi duzymi baniami:P
nikt nie przebije Boguuuuuusiiaaaa! wrr
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zobaczyłam jej profil na gronie kiedyś i z tego co widziałam to się lansuje w towarzystwie i to bardzo.Osobiście to nic do niej nie mam,bo jej nie znam.Uważam że jest ładna i fotogeniczna(może to jej urok ale może to Photoshop A co do Pudziana to wydawało mi się,że ona ma takie spodnie bo widziałam takie 'plamy' też na kolanach(jakby powycierane albo jakaś farba).Uważam że Pudzian dojdzie daleko ze zwględu na to,że ludzie go lubią tak jak Bryndala.
|
|
|
|
#78 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też mi się tak wydaję, ja byłam na musialu R&J i właśnie mi się kojarzy ledwo, ale tak dla ogółu to co to za gwiazda, nikt jej nie zna. a Co to Pudziana, to wg mnie powinien odpaść, miał najmniej punktów. ale wiem, że nie odpadnie bo będą głosować na niego ludzie, a po drugie to nie po to go zaprosili, zrobili sensację żeby go wyrzucić od razu. bo.. nie ma się co oszukiwać, ale widać to po poprzednich edycjach, że to "odpadanie" jest z deka ustawione...
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
ja ogladalam tyyyyyyylko i wylacznie ze wzgledu na Pudziana
a co do tych PLAM- ludzie, to przeciez musial byc jakis olejek z tej tancerki. wiadomo-cale nogi i cialo generanie musi sie blyszczec i byc przybrazowione (choc solarka i tak podstawa). a widzieliscie jak ja podnosil ooooch.... )))
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Pudzian jest the best ,ogladalam cos innego ale właczylam sobie PIP i podgladalam kiedy bedzie Pudzian :-D
Calkiem niezle kreci tylkiem ,chociaz spocony byl a moze to od ocierania partnerki ktora naoliwiona jest . Mysle ze powinni bardziej sie skupic na wszelkich podrzutach ,podnoszeniach bo to jest widowiskowe samo w sobie a z udzialem Pudziana to juz szał ,parnetrka moze fruwac jak ptak gdy on ja podrzuc ai podnosi a dodoatkowo wyglada przy tym lekka jak piorko a on jedna reka moglaby podnosci pewnie wszytskie tancerki :-D Figura -ma cos w sobie przyciagajacego ale z drugiej strony ma taka dziwna maniere i w zachowaniu ,mimice twarzy i w mówieniu. Stawiam na pudziana :-D z babeczek na Tamare ,wiekszosci tych ludzi i tak nie znam. |
|
|
|
|
#81 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=JA-MAJKA;6777999]ja ogladalam tyyyyyyylko i wylacznie ze wzgledu na Pudziana
a co do tych PLAM- ludzie, to przeciez musial byc jakis olejek z tej tancerki. wiadomo-cale nogi i cialo generanie musi sie blyszczec i byc przybrazowione (choc solarka i tak podstawa). Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=85V4kjSoHXw
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Na moje oko to było od parkietu, jak szedł na kolanach to aż spodnie mi sie przedarły, przynajmniej tak to wyglądało, bardzo jest możliwe, że prakiet był czymś wysmarowany i mu tak to zostało na spodniach.
EDIT Obejrzałam teraz jeszcze raz i spodnie są ewidentnie brudne od parkietu |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Pudzian??
może brudził się czymś od parkiet... moim zdaniem spocił sie jak mysz po prostu.. nie zapominajcie ,że jego masa i siła to nie dar natury ale oprócz trenningów to tona specyfików i odżywek.. duża ilość z nich daje efekt uboczny którym jest pocenie się gdzieś czytałam ,że jakby odstawił to co bierze to chudłby 1 kg dziennie ![]() 1 miesiąc= 30 kg ![]() mam nadzieje ze szybko odpadnie bo nie lubie takich mięśniaków a tego zwłaszcza - strasznie zadufany w sobie - prosty chłopek roztropek co nawet się wypowidzieć nie potrafi.. raczej nie zrobi kariery ala bryndal bo nie ma poczucia humoru na swoj temat
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Pudzian była najlepszy
![]() chociaż trochę mi go szkoda, bo tak wszyscy później szydzili z niego. Co do Ani Bosak, to jakoś tak nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie , że nie wykazała się. Czekam na p.Sochę, bo taka sympatyczna ![]() Zauważyłyście może jak głupio wyszło z p. Głogowską i prowadzącym, taki buziaczek, uśmieszki ... ale dobrze, że nie odpadła jako pierwsza
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Pudzian był spoko!
![]() Jak na pierwszy taniec i jego ogromne gabaryty nie było aż tak źle jak się spodziewałam ![]() Ale trzeba przyznać że musi baaaardzo dużo trenowac żeby coś z tego było Za to Magda w tańcu z nim moze sobie pofruwać On ją podnosi jak pióreczko jedną ręką ![]() Było do przewidzenia że odpadnie Lesień - zajęli ostatnie miejsce, bo ani Lesień wielka gwiazda ani jego partnerka znana ![]() Moje przypuszczenia do do pań w kolejnym odcinku - odpadnie albo Duda albo Łuczenko.... z tych samych powodów co Lesień Schimscheiner, Janowski i Kaliszuk podobali mi się najbardziej i według mnie zajdą daleko (albo powinni )i im będe kibicować jeśli chodzi o panie - to para Arciuch/Czarnecki i Socha/Kochanek sa moimi faworytami... narazie... zobacze w niedzielę jak zatańczą, moze zweryfikuje Acha, Figura powinna mieć kostiumy bardziej trzymające cyce... bo w przeciwnym razie zabije Maseraka |
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
Normalnie Pudzian mnie załamał. Chodził tylko za Magdą żeby ją złapać, podnieść lub podrzucić. Jednak chętnie obejrzę go w innym odcinku, np. w rumbie
Z mężczyzn spodobało mi się jak tańczył Janowski i ten z MTV (zapomniałam jak się nazywa )Z kobiet ciekawi mnie jak będzie tańczyć Socha, Arciuch i Walach. Wydaje mi się, że mają dryg do tańca |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet jest potezny,tam jest skwar do tego wysilek fizyczny,zjada tez pewnie rozne srodki. Moze mozna by to jakos rozwiazc np. przebraniem przed samym wyjsciem niemniej jednak jest super ![]() Program po 3 edycji stracil na jakosci i "waznosci" teraz to poprostu robienie sobie jaj czego przykladem byl Bryndal i inni sztywni odpadajacy . TVN zarabia na programie kokosy i tylko o to kolejne edycje nie aby nam zrobic dobrze. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się skład 7 edycji, znam wiekszosc osób występujących i wcale nie uwazam by w poprzednich edycjach było wiecej gwiazd, uważam wręcz, że jest odwrotnie.
Co do wczorajszego odcinka, to cieszę się, ze odpadł Lesień. Jestem ciekawa wystepu kobitek.
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Moimi faworytami są :
*Boguś z M jak miłość ![]() *łozooo ;p czyli prezenter mtv noi wokalista afromental! maja super muze ![]()
|
|
#90 |
|
... choć nie Westwood
|
Obejrzałam wczoraj ze względu na Pudziana. Myślałam, że się padnę ze śmiechu
I te mokre gatki.... Z ciekawości obejrzę jeszcze występ kobietek, a potem poczekam do finału
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

)