![]() |
#61 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: diorshow, mat lumiere, les belles...
- zapach Delice d'epices?!... z serii les Belles Niny Ricci. Kupiony w ciemno (bo sklep gdzie są jego testery trudno znaleźć... Mnie się nie udało) i używany na przymus... Jednak dłużej nie dam rady
![]() zajrzyj do mojego wątku ![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
siek, iwcia74, Narnijkar
przepraszam, ze tak duży poślizg czasowy... Niestety nic nie znalazłam... Może macie na wymiankę jeszcze coś poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
podkład Mat Lumiere Chanel. Nr 20 (clair), czyli najjaśniejszy. Jednak dzięki temu, że ciemnieje nieco na twarzy po nałożeniu, dla mnie za ciemny. Mam dziwne przeświadczenie, że wyglądam jak mandarynka... Niestety, bo bardzo go lubię Jest około 2/3 z 30 ml. Kupiony w grudniu 2007
zapach Delice d'epices?!... z serii les Belles Niny Ricci. Kupiony w ciemno o to mnie intereesuje jeszcze bardziej ![]() EL ma 03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
75-mililitrowe maleństwo KENZOAMOUR,
Znajdziesz cos? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Lipglossjunkie
nic dla siebie nie znalazłam RedButterfly starałam się jak mogłam, żeby coś znaleźć, ale jestem minimalistką i nie lubię kolekcjonować rzeczy, które nie są mi koniecznie potrzebne... A z tych potrzebnych niestety nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
a czy interesuje cię biżuteria np? srebrna , nie hand made normalna kupna
![]() poza wątkiem mam też podkład Mac jaśniutki bardzo ale jest go już niewiele, mam także collystar też jaśniutki ale też już niewiele hmmm, mam też kompakt chanela tyle że wymienićmoglabym wklad bo kasetki używam ale on niestety za jasny nie jest. hmmm po południu pomyśle jeszcze co mogłabym zaproponować jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
RedButterfly
za biżuterię dziękuję... Mam jeden pierścionek (na palcu, reszta leży nieużywana ![]() Na wiosnę stwierdziłam, że rezygnuję z dwóch warstw, więc podkład jest mi zbędny. Zastąpiłam go kompaktem. Przydałby mi się raczej, chociaż niekoniecznie, korektor. Lub czarny tusz do rzęs... Nie wiem co więcej mogę wymyśleć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
eh.... szkoda bo korektora nie mam w tej chwili żadnego bo nie używam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
- podkład Mat Lumiere Chanel. Nr 20 (clair), czyli najjaśniejszy. Jednak dzięki temu, że ciemnieje nieco na twarzy po nałożeniu, dla mnie za ciemny. Mam dziwne przeświadczenie, że wyglądam jak mandarynka... Niestety, bo bardzo go lubię
![]() Co byś za niego chciała ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Mariola13
Tak jak pisałam na pierwszej stronie wątku chętnie przygarnęłabym czarny tusz do rzęs, skusiłabym się też pewnie na jakąś bazę, najchętniej Smoothing Veil Shiseido. Ewentualnie błyszczyk w odcieniu landrynkowego różu. Kto wie na co jeszcze jestem się w stanie skusić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Gothic_Daisy
Podoba mi się Twój Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant. Ale podkładu zostało (mierząc linijką i obliczając proporcje ![]() Dorota-Coco Czekam z niecierpliwością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
oto blyszczyki:
Estee Lauder Pure Colo Gloss 10 icy pink, uzyty kilkukrotnie. YSl baume e'te 03 tester 15 ml, znikomy ubytek testowy. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-04-03 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
coś za diorshow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Idiaminka
Interesowałby mnie Twój Chanel Levres Scintillantes, jednak nie jestem w stanie sprawdzć koloru, a nawet znaleźć nic w internecie. Boję się "brać w ciemno" Dorota-Coco Podoba mi się błyszczyk Estee Lauder. Ale czemu nie jestem w stanie znaleźć go w żadnej perfumerii w celu sprawdzenia koloru? Siek Niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Dorota-Coco
Wydawało mi się, że te opakowania zostały "ulepszone" już jakiś czas temu... W takim razie czy on jest jeszcze ważny? Chociaż może przesadzam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast nie dam takiej gwarancji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
bardzo mi zależy na Twoim podkładzie, podejrzewam że w moim wątku niczego nie znajdziesz, a z wymienionych szukanych raczej nic nie mam, moze jest coś jeszcze czym można Cię kusić? Poza wątkiem mam np terracotę light zużycie mniej niż 50% (zużywa się bardzo nierówno), gdybś była zainteresowana, mogę zrobić zdjęcie. No i generalnie mogłabym przetrznąsnąć moje zapasy
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
lalicja
Jestem bladolica, Terracotta raczej mi nie posłuży... Oprócz tego co wypisałam w pierwszym poście z chęcia przyjęłabym białą bazę pod makijaż albo treściwy krem pod oczy. Chociaż czasami odchodzę od minimalizmu w kosmetyczce i biorę to co mi się spodoba, chociaż niekoniecznie musi być mi potrzebne, więc mogę się skusić na różne dziwne rzeczy ![]() Dorota-Coco Zapomniałam w ogóle zapytać co byś chciała w zamian za ten błyszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Witaj,
Mam do zaoferowania tusz Max Factor 2000 calorie curved brush, czarny - kupiony w perfumerii, używany tydzień, niestety nie dla mnie. Zużycie minimalne. Jeśli byłabyś zainteresowana, daj znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Kasiu.
Krem Nuxe, to bym ja chciala ![]() Moge za te dwie rzeczy oddac procz blyszczyka, 4 malenkie korektory w prbkach Dermablend Vichy, nowa wode termalna Avene w folii, moze zechcialabys odlewki jakis zapachow? (jesli lubisz) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
BOUDOIR VIVIENNE WESTWOOD. Początkowo 30 ml, ubytek bardzo niewielki.
moze cos u mnei???mimo ze nie mam nic czego szukasz ttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245793#t op DZIEKUJE WYCOFUJE SIE POZDRAWIAM Edytowane przez zapach-28 Czas edycji: 2008-04-07 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Na początku chciałam przeprosić, że tak długo się nie odzywałam, ale jestem ostatnio bardzo zajęta...
lizzyrerth oczywiście ciągle byłabym chętna, jednak zanim przesyłka by dotarła, to i tak musiałabym sobie kupić jakiś tusz, gdyż innego nie posiadam. Co innego gdybyśmy były w stanie "załatwić" temat na zasadzie "z ręki do ręki" Dorota-Coco nie używam tego kremu, więc naprawdę chciałabym się go pozbyć. Jednak chyba podziękuje za ten błyszczyk Estee Lauder. Nie wiem czy jeszcze jest ważny ani nawet nie jestem w stanie sprawdzić koloru... Mam nadzieję, że nie będziesz się złościć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
- podkład Mat Lumiere Chanel. Nr 20 (clair), czyli najjaśniejszy. Jednak dzięki temu, że ciemnieje nieco na twarzy po nałożeniu, dla mnie za ciemny. Mam dziwne przeświadczenie, że wyglądam jak mandarynka... Niestety, bo bardzo go lubię
![]() - Diorshow Cos u mnie ? ![]() Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2008-04-20 o 18:14 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie podkład Chanel. Mój watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193302
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.