![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przeróżne kosmetyki na wymiane :)
Hej Anecia!!
![]() -Modelujący krem do biustu Firm & Sculpt 150 ml.Nieużywany -Uniwersalny krem pielęgnacyjny z dodatkiem miodu 15ml -Lakier do paznokci Natural Flux kolor-mieniące się złoto z połyskiem różu .Nieużywany zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
UP!!!! UP!!! UP!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244619 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
perfumove love
|
Jasne, mogę oddać oba podkłady za Treselle, jeśli jesteś chętna. Zależy mi na wymianie rzeczy, których nie używam na takie, których używałabym na pewno. Więc opłacalne byłoby to dla nas obu
![]() A co do odcieni, najlepiej jest sprawdzić tak naprawdę w sklepie, żeby nie było niedomówień. Nie są do zupełnie bladej cery, to na pewno. Ale też raczej nie do mocno opalonej. Ja bym stawiała na wczesny okres letni, kiedy jest się już delikatnie "smagniętym" słońcem, ale jeszcze nie "spalonym" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
perfumove love
|
To co powiesz na taką wymianę:
od ciebie - Treselle i Rimmel Metallic stars (lub błyszczyk Glazewear) ode mnie - 2 podkłady MF, błyszczyk Maybelline oraz cielisty błyszczyk Natural Collection? Pasowałaby ci taka wymianka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
AVON
2. Chłodzący spray po opalaniu z witaminą C 250 ml. 3.Modelujący krem do biustu Firm & Sculpt 150 ml.Nieużywany 8.Spray przedłużający świeżość włosów 100ml.1/4 zużyty . 9.Chusteczki antyperspiracyjne zapakowane nieużywane. 10.Odświeżający body spray Kwiat Limonki i Werbena 125ml 1/4 zużyte. 13.Roletka perfumowana PUR Blanca 9ml. 14.Roletka perfumowana Passion Dance 9ml.Nieużywane 15.Pierścionek na paznokieć nowy . EVELINE 1.Trzy efekty zamknięte w jednym podkładzie 3w1 o działaniu nawilżającym i wygładzającym odcień naturalny . użyty kilka razy . 2.Mascara hypoalergiczna :wydłuża , pogrubia i idealnie podkręca rzęsy . DOKłADKA 30.04.2008 1. Aquolina Cukier Puder Balsam do ciała 125ml 2. Szampon Sensitive do wrażliwej skóry głowy Próbki zapachów wszystkie mają niecały 1ml. Damskie : 1. TOGETHER 2. Solliden 3. Midsummer 4. FREYA 5. Volare 6. Northern Lights odp u mnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
O rany rany rany... - Aquolina Cukier Puder Balsam do ciała 125ml
http://www.dolce.pl/aquolina/cukier_puder/2028.php5 - jak znajdziesz u mnie coś za niego to się z Tobą ożenię... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
wymienię lub sprzedam COMPACT POWDER - BOURJOIS nr.73 Miel dore za puder z tej samej serii tylko o ton jaśniejszy tzn 72. proszę o kontakt ahonia20@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie
![]() Aquolina Cukier Puder Balsam do ciała 125ml plissss... ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Aquolina Cukier Puder Balsam do ciała 125ml Złociście połyskujący cień do powiek Pinky Peach .Kolor-opalone złoto.Nieużywany Mascara hypoalergiczna :wydłuża , pogrubia i idealnie podkręca rzęsy
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
lokoweczka juz wymieniona niestety, ale mam poza watkiem jeszcze jedna, ktora robi loczki, jesli Cie by interesowala
![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() ![]() Może będę miała ![]()
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
hmmm...widzę że bardzo Ci zależy mi np.najbardziej zależy na jakimś ładnym zapaszku albo pudrze max factor ale raczej by Ci się to nie opłacało:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Hej, chętnie oddam lokówkę
![]() Mogłabym np. jeszcze coś dobrać z tego: Chłodzący spray po opalaniu z witaminą C 250 ml. Mascara hypoalergiczna :wydłuża , pogrubia i idealnie podkręca rzęsy . Szampon Sensitive do wrażliwej skóry głowy Co Ty na to? ![]()
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-05-13 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za aquoline?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
![]() 3.Modelujący krem do biustu Firm & Sculpt 150 ml.Nieużywany Uniwersalny krem pielęgnacyjny z dodatkiem miodu 15ml. . ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Tak jak napisałam w wątku - lokówka trochę głośno chodzi i przy wyłączaniu słychać jak silniczek gaśnie, tak jakby warczy, ale działa i nigdy nie była zepsuta. Była w ogóle mało używana. Ja zrobiłam zaledwie dwa podejścia, ale to nie dla mnie
![]() Mam w domu na zbyciu jedną prostownicę, ale nie jest z tych najnowszych...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.