![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy, Kerastase, Loreal, Goldwell I Inne
pytałaś u mnie w wątku czy coś dla siebie znajdę, ale nie wiem za co mam szukać
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Odpisalam u mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Za CK chciałabym jakis inny zapach, lub podkład do bardzo jasnej karnacji z górnej półki.
ale za Clarins's chętnie sie wymienie, bo po prostu nie potrzebuje xD to co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Bardzo by mi zależało na tej lagunie, a z zapachów mam tylko ciekawsze odlewki:
miracle i pacific paradise. Ale możesz wybrac to na co masz ochote, nawet zaniżając wartość moich rzeczy.
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Agnieszka, zaryzykuję, ale nie wiem czy sie zgodzisz..
Laguny nie chcialam oddawac za cos innego niz perfumy ale moze... mleczko YR Avene płyn Kryolan Yr serum ponegocjujmy ![]() aha, a gdybym byla zainteresowana np czy kerastase bylabys w stanie oddac w oryginalnej butli?.. i ile ewentualnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Proponuje natomiast wymiankę: Kryolan za zapach YR, bo Avenkę wolałabym za cos do pielęgnacji, serum podobnie. A co do negocjacji, to laguna jest wartości samego serum... ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Proponuje natomiast wymiankę: Kryolan za zapach YR, bo Avenkę wolałabym za cos do pielęgnacji, serum podobnie. A co do negocjacji, to laguna jest wartości samego serum... ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
A
mleczko YR Avene płyn Kryolan za lagune? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Zostawiłaś u mnie wiadomość
Cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247816 podoba mi sie: 1. Lancome - Aroma Source *awakening body treatment fragrance* 50/100ml, zgubiłam korek+butelka jest troche porysowana od noszenia w torebce 4. Tommy Hilfiger - Tommy Girl *cologne, 12/15 ml - jestem u Ciebie zainteresowana : 1. Cerrruti 1881 Eau D'Ete Summer Fragrance- przezroczysta, iskrząca się, kwiatowo-drzewna kompozycja. Delikatny i lekki. ok 26ml 2.Estee Lauder Lash XL- Maximum Lenght Mascara 3.5ml, kilka razy użyta
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() interesowaloby mnie ewentualnie: Cerrruti 1881 Eau D'Ete Summer Fragrance (tylko nie znam zapachu. nie znalazlam w perfumerii, czy on jest w sprzedazy?) Torebka Benetton (masz może zdjęcie?) no i co Ci sie u mnie podoba? pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc zaintrygowały mnie jeszcze 2 inne produkty: Loreal True Match- Podkład w naturalnych odcieniach, rozprowadzający się bez smug, idealnie dopasowujący się do koloru skóry. Nie daje efektu maski przy jednoczesnym świetnym kryciu. Kolor: beige dore. Użyty kilka razy (30ml) Estee Lauder- Pure Color EyeShadow, odcień pale moon 13, to produkt o nowatorskiej formule, zamkniętej w lśniącym przezroczystym opakowaniu-kostce, która zapewnia intensywny, trójwymiarowy kolor trwający cały dzień.uzyty dwa razy Na Cerruti jestem jak najbardziej zdecydowana, więc proszę o rezerwację, jeśli to możliwe. Zajrzyj proszę jeszcze raz do mnie i przypatrz się uważnie pozostałym kosmetykom. Może jeszcze coś wpadnie Tobie w oko. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248243
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Ok. Poproszę o PW, jesli jestes zdecydowana na taka wymiankę.
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2008-04-21 o 17:41 Powód: bład logiczny w zdaniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Chmurencjo
![]() czy zgadzasz sie: Loreal True Match- podklad 40zl Estee Lauder- Pure Color EyeShadow, odcień pale moon 100zl Cerrruti 1881 Eau D'Ete Summer Fragrance-. ok 26ml 45zl 2.Estee Lauder Lash XL- Maximum Lenght Mascara 3.5ml 50zl razem 235zl 1. Lancome - Aroma Source 90zl 2. Lancome - O de Lancome 24zl 3. Clarins - Par Amour Toujours 19zl 4. Tommy Hilfiger - Tommy Girl 50zl 3. ArtDeco - 25zl razem 208zl jesli nie to jak widzialabys wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Revlon Colorstay Stay Natural- beztłuszczowy podkład, Efekt: satynowo gładka skóra o naturalnym wyglądzie przez 16 godzin. Niezwykle lekki. Pozostawia skórę nieskazitelną. Nie ściera się. 03 nude Ponad połowa z 29.5ml Loreal True Match- Podkład w naturalnych odcieniach, rozprowadzający się bez smug, idealnie dopasowujący się do koloru skóry. Nie daje efektu maski przy jednoczesnym świetnym kryciu. Kolor: beige dore. Użyty kilka razy (30ml) pozdrawiam ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej..chętnie wymienię Purple Orchid . Może byś coś u mnie znalazła za S.Dali i Bambusa? Jak widzisz wymiankę?
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
podaji linka do niej:
http://www.consumer.philips.com/cons...01_PL_CONSUMER i jesli bedzieszzainteresowana pozwol ze naradze sie z mama, bo to jej produkt ![]()
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po poważnych przemyśleniach ![]() Cerruti 1881 - Eau d'ete 26 ml + Estee Lauder - Lash XL 3,5 ml
za Lancome - Aroma Source 50ml cień EL też bym chętnie przygarnęła, ale jeśli mogę być szczera, trochę trudno byłoby mi się rozstać z Tommym H. w tym przypadku ![]() Jesli reflektujesz na miniaturki w zamian - uciesze sie ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
zasatanawiam sie nad
Cerruti 1881 - Eau d'ete 26 ml + Estee Lauder - Lash XL 3,5 ml+ cienEstee Lauder za Lancome - Aroma Source 50ml+cień Artdeco+miniaturki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
A mnie ktoś odpowie?
![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
he
![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.