![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo nowości, różne półki. Zapraszam
Miss Natasho - załączam zdjęcia kulek (są w opakowaniu po sypkim Lucidity). Jeśli w zamian za tę resztkę Theo i kulki Mythic byłabyś chętna oddać i Ninę, i Amour - to ja chętnie reflektuję na tę propozycję.
Maupeczko - jeśli mogłabyś załączyć zdjęcie realnych kolorów byłabym wdzięczna, jestem zainteresowana tymi cieniami. Załączam zdjęcia AA - tak by było widać ubytek - jak byś ewentualnie widziała wymianę? Levante - dziękuję za propozycję, ale niestety, nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozwól, że przemyślę tą sprawę - może Ty masz jeszcze jakieś pomysły na naszą wymianę? ![]() postaram się wkrótce dać ostateczną odpowiedź.
![]() |
![]() |
#65 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
czy znalazlabys cos u mnie za odsypke meteorytow? moze byc mniejsza niz oferujesz... zajrzyj prosze, moze spodoba Ci sie bluza z croppa nowa ktora mam w ciuszkowym... oprocz tego jedwab mnie interesuje. naprawde duzo oddam za meteoryty
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy jakbym dobrała sobie miniaturkę Be Delicious to byłoby za dużo ? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze tak oglądam, może zainteresowałoby Cię jeszcze za cienie Lancome, bądź Ninę? Z zapachów mam odlewkę Hot Couture (ja dostałam ok. 9 ml, szacuję, że zostało jakieś 6 ml), do kąpieli pachnącą sól i płyn (dokładnie muszę w domu sprawdzić, ale sól o zapachu bodajże orchidei, płyn taki ziołowy - męski (sól jest w plastikowym słoiczku, płyn w szklanej butli), oba produkty tylko przetestowane, kupowane w sklepie z wyrabianymi mydłami itp. Miss Natasho - mnie z kolei interesuje bardziej Nina (choć to też w ciemno), Kenzo raczej z myślą o siostrze ![]() Agniesiu, Sharlottku - niestety, nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
Zestaw promocyjny 3 kroków Clinique - mydło. lotion, emulsja nawilżająca - 3x15 ml - wszysktko zamknięte w firmowym szczelnym woreczku foliowym, nieotwierane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za meteotryty gold temptetion?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za białego Diora i /lub odsypkę meteorków Mythic
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() myślałam nad tą naszą ewentualną wymianą i doszłam do wniosku, że chętnie oddam Ninę za Theo, odsypkę Mythic + może jeszcze jakąś małą odlewkę - miałabyś coś do zaproponowania? mam atomizerki 5ml i mogłabym taki podesłać. co o tym myślisz?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo Cię przepraszam, ale jak widzisz u mnie po kolejnych przemeblowaniach. Dopadł mnie chyba atak znowu alergii, bo mam zapachowstręt, raczej myślę o pozbyciu się tego, co mam niż nabywaniu nowych, zwłaszcza w ciemno (mimo że kilka dni temu chciałam go poznać). Teraz raczej nastawiam się na listę poszukiwanych, muszę poczekać aż mi niechęć do perfum minie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Może zainteresuje Cię któraś z moich pozycji w nowym kramiku. Ja, jak się zapewne domyślasz ![]() Ps. Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w razie czego zawsze jestem chętna na tą resztę Theo i kuleczki również ![]() może jeszcze coś uda mi się wyszperać na dokładkę u siebie.
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Witaj podoba mi sie u Ciebie pędzel sephora co byś chciała za niego ?
![]() mój wątek z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=244619 wątek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post78526 45 moja WISH LISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.php...78#post7 988178 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Witaj Bieto.
Czy bylabys zainteresowana ampulkami Eris Forte 40 dotleniajace skore, opakowanie z ulotka, 10 ampulek, brak dwoch, data waznosci do konca 2008 roku. pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.