![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki firmy NYX
Ponoć te w słoiczkach są właśnie dobre pod oczy.
Dziewczyny,czy mogłybyście w miarę możliwości pododawać zdjęcia kosmetyków, które macie na dysku? Niestety po awarii zdjęcia zniknęły.
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
dziewczyny czy w PL są w drogeriach dostępne kosmetyki NYX?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Ponoć w niektórych drogeriach Marionaud są (u mnie ani widu ani słychu)
Cytat:
![]() ![]() I mam też korektor w słoiczku i powiem tak - na pewno nie podrażnia ale za to włazi w załamania, więc jeśli masz gładką skórę pod oczami to będzie ok, jeśli chodzi o krycie to bym powiedziała że takie średnio-mocne, moich cieni pod oczami w 100% NIE zakrywa
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
w Nowym Sączy tez niestety nie ma, a co śmieszniejsze gdy zapytałam tej Pani czy bedą i kiedy ?? to się bardzo ale to bardzo zdziwiła i spytała się nawet skad ja mam takie informacje.... O_o echh...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Ostatnio wybrałam się do Douglasa ,patrze a tu Nyx . Ucieszyłam się ale niestety za wcześnie. Okazało się ze firma nyx ma zamiar podbic niemiecki rynek, ale sprzedając nyx'a po cenach maca !
np. pojedyńczy cień kosztuje po przeliczeniu ok. 4 euro na stronie internetowej a w douglasie 16 euro ! To 4krotne przebicie ! Jumbo pencil kosztuje 3 euro w USA a w Douglasie 12 euro. Masakra ;(
![]() |
#66 | |
Are you talking to me?!
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem podwójna cena ale nie 4krotnie wyższa!
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
winny jest tez Douglas, ktory sobie wymylil, ze chce wylacznosc NYXa na Niemcy... przez co odetnie nam mozliwosci sprowadzania NYXa w inny sposob...
a ceny sa faktycznie przegieciem... bo NYX o ile fajny to naprawde nie jest warty zeby tyle za niego placic... na tym blogu dziewczyna zrobila zestawienie... ceny amikowe i Niemieckie... http://www.magi-mania.de/nyx-cosmetics-preisliste/
Edytowane przez desti Czas edycji: 2010-12-04 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na dodatek od 1.11 nie można już zamawiac z cherryculture do Niemiec ? SZOK !
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i pewnie z ebay bedzie to samo... znowu u kazdego sprzedawcy bedzie, ze nie wysylaja do de...
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie napewno nie dam się oszukac i nie kupie już nyx'a ![]() Ale najgorzej mi szkoda tych nieświadomych klientów, którzy myślą że kupują super produkt przyczym jest to zwykły produkt drogeryjny ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jesteście w o tyle dobrej sytuacji że możecie zawsze zamówić na zbiorowym i poprosić o wysyłkę do de
![]() fuksjaa, ładnie prosze wrzuć do KWC swoją recenzję tej paletki ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, sporo paletek, większych i mniejszych NYX jest w TK Maxxie (Wroclaw). Ceny przystępne, sama się zastanawiałam nad kupnem.
Nawet maly zestawik Urban Decay mi się tam udało upolowac ![]() Nawiasem mówiąc NYX to nie jest żadna selektywna marka, szkoda, ze próbuje się to wmówić klientkom... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
DOMator
|
W takim razie niech się nie ważą sprowadzać NYXa do Polski na wyłączność douglasów czy innych zdzierców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
dziewczyny!
mam 2 m.in. paletki NYX z serii Carribean Collection-I dream of Jamaica i I dream of Nevis, obie są przecudowne. Jamaica to bardziej szarości plus czerń (bardzo czarna, choć najczarniejsza czerń jest w paletkach Sleek), a Nevis to chłodne odcienie beżu i brązu, czyli to co do mojego typu urody pasuje najbardziej. obie paletki kupiłam na cherryculture - i tu pojawia się moje pytanie. wiadomo jak przekłamane są kolory w sklepach internetowych, a ja szukam pojedyńczego cienia w kolorze identycznym jak środkowy z palety Nevis. innych mam jeszcze 2/3, a tego już prawie nic. bez sensu jest kupować całą paletkę dla jednego cienia. czy która z was wie może jaki cień mono odpowiada temu kolorowi? może któraś z was mieszka w USA albo gdzieś w Polsce gdzie są dostepne i palety i pojedyncze cienie i mogłaby mnie poratować? akurat jak nie ma mnie w rodzinnej Bydgoszczy, to w Auchan pojawił się NYX!!! jestem gotowa zapłacić nawet cenę z przebiciem, zamiast szukać właściwie w ciemno do skutku. kupiłam ostatnio Dune i to zupełnie nie to. kurczę, nigdzie tego koloru nie mogę znaleźć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ETA: Przepraszam Was, ale muszę sobie trochę ponarzekać. , bo kupienie dobrego koloru pomadki z NYXa graniczy z cudem. Choćbym nie wiem ile swatchy obejrzała, to i tak 50% tego co zamówię okazuje się pudłem. Kolejna pomadka musi powędrować na wymianę, bo kolor zupełnie mi nie pasuje i jest inny niż to, co widziałam na blogach. ![]() Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2010-12-13 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Wklejam listę
Perfumerii Marionnaud w których dostępne są kosmetyki NYX: Warszawa Galeria Mokotów Gdańsk Tesco Piła Tesco Bielsko Biała Tesco Opole Tesco Bydgoszcz Auchan Konin Galeria na Jeziorem Zabrze M1 Racibórz Auchan Słupsk Podkowa Listę znalazłam w necie nie ręczę za jej autentyczność! (pozdrawiam AUTORKĘ) ![]() Choć dobrze by było gdyby takowa znalazła się na początku wątku i była aktualizowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ta paletka Champagne & Caviar jest jeszcze dostępna na stronie? Bo coś nie mogę znaleźć - pomożecie?
![]()
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ej no
![]() A gdzie Wy kupowałyście? ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- A, teraz widzę na KWC, że ktoś pisał, że już jej nie ma... A może jakąś inną możecie polecić? Mam głód cieni ![]() Ja na razie przetestowałam szminki: Thalia, Indian Pink i B52 i mimo że na ogół nie przepadam za pomadkami, to tych czasem używam ![]() Edit: Ja to jednak ślepa jestem - jednak znalazłam... ![]()
Edytowane przez Kala! Czas edycji: 2011-01-06 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podpowiem ze bywa równiez dość często na allegro ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
No to możesz się czuć "winna", bo mnie na nią skusiłaś
![]() Dzięki ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hahah wcale nie czuję się winna bo ta paletka jest cudna
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2011-01-06 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tutaj podaję adres bloga jeżeli jakaś wizażanka mieszka w Monachium lub tam kiedyś będzie ![]() http://cream89.blogspot.com/2010/08/...chen-haul.html w blogu też pisze gdzie jest MAC w Monachium, jest to właśnie nie daleko tego sklepu w którym jest NYX (deptak między Marienplatz-em a Karlsplaz-em)
![]() Edytowane przez evak1988 Czas edycji: 2011-01-25 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Można ją całkiem tanio kupić na ebayu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj dotarłam do Marrionaud w GM i popatrzyłam na NYX'a... dosłownie popatrzyłam bo powstrzymałam się przed kupnem- cena zwykłego klasycznego błyszczyka (przepraszam ale nie pamiętam ich nazw) to 34,99 zł! Na allegro zestaw 6 dowolnie wybranych można kupić za 70 zł
![]() ![]() Do tego wybór tak mały,że aż nie miałam na co patrzeć... :/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.