![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki bardzo rozne-przewaga kolorowych-troche firmowych i drozszych-zaprasz
niestety poza tuszem, na niczym mi tak bardziej nie zależy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki bardzo rozne-przewaga kolorowych-troche firmowych i drozszych-zaprasz
Tak te cienie to beż, brąz i różowawy beż
Z dokładek nic nie widzę ale w zasadzie moge oddać Ci te kosmetyki ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() bo kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera ![]() nie no faaajne są, tylko napisz tak bardziej jakie to odcienie, bo po nazwach wychodzi mi tyle, że jeden jest jakiś pod czerwony kolor (?) a jeszcze, że się tak zapytam, mam szukać bardziej lakierów czy ozdób?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
będę Cię chciała jednak chyba pozbawić fiołkowego
![]() a naklejki w jakich kolorach by Cię interesowały??? bo gdzieś takie cuda miałam, ale musiałabym poszukać jeszcze ![]() a w załączniku masz fotkę tego co dzisiaj znalazłam ![]() nawet jakieś naklejki są ![]() dwa lakiery - choć właściwie z tymi może mi się trudno rozstać odżywka z jedwabiem i wiele ozdóbek do paznokci ![]() czekam na odp pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
hmmm a te naklejki to mają być takie wypukłe czy płaskie??
bo od tego zależy czy mam czego szukać ![]() a pisałaś poprzednio, że mogą być problemy z wysyłką ![]() ja tam bym sie tym nie przejmowała, bo zanim my sie dogadamy ![]() pozdro! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
oj już niedziela
![]() załączam Ci zdjęcia tego co jeszcze znalazłam naklejki na paznokcie nie takie całkiem płaskie, ale nie też takie odstające, takie leciutko wypukłe ![]() pozdro! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
nieee to raczej niemożliwe, że my się dogadałyśmy
![]() wiesz wciągnęło mnie takie ciągnięcie tego ![]() więc, na razie nie przyjrzałam się Twojej propozycji, bo zadam Ci pytanie ![]() wiem, że mówiłaś ale nie skusisz, się na coś jeszcze w zamian za ten drugi tusz?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hmmm wiesz co, ja zalotkę gdzieś kiedyś miałam
ale , że jej nie używałam, mogła powędrować do śmieci podczas ostatniego sprzątania nie wiem, może znajdę ![]() w każdym bądź razie dzisiaj albo jutro dam Ci znać ![]() pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam, bo zależy Ci na czasie i może w końcu jednak trzeba to skończyć
![]() ma tylko jeden feler ;( od kilkuletniego leżenia, bowiem próbowałam ją testować, ale mało sobie oczu nie wydziobałam ![]() ![]() ale jest jeszcze jeden zapas i on wygląda lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ja juz się trochę pogubilam w tym na co mialybysy się wymieniac
aa- wkoncu cien cantare mam dostępny
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
w sumie to wymiana byłaby raczej oki, tylko jest mały problem
![]() jak szukałam dla Ciebie tych lakierów do zostawiłam wszystkie na wierzchu, i na moje 'nieszczęście' zawitało do mnie przedszkolne rodzeństwo cioteczne, ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
więc tak ja bym chyba zrezygnowala z tej kredeczki mon ami- a skoro zalezy Ci bardzo na kredce Astora to proponuje odjąć cos z tych rzeczy za cienie i wrzucic ją na to miejsce
Co do skarpetek są cienkie i wszystkie w malutki wzorek. Jest ich 4 po 2 pary kazdy kolor czyli 8 par. Czerwone i żółte to jakby stopki, króciutkie a reszta są takie gdzies za kostkę, do polowy łydki. Nie ma rozmiaru ale ja mówię orientacyjną dugosc na osobę o stopie 37-39
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
ok więc niech tak będzie -Ty mi 2 cienie syppkie rózowe (rival de loop a drugi w sumie jakiej jest marki?) i zel nablyszczajacy na policzki
ja Tobie lakier, kredkę Astor, skarpetki cienkie i ok, mogę dorzucic Ci ten cien cantare ![]() jesli pasuje zapraszam na PW
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rany faktycznie nie ma ale mogła bym "dać sobie rękę odciąć" że gdzies w okolicy postu nr 64 odpisywałam że nie mam nic poza watkiem, dziwne..... bynajmniej przemyślałam czy żeczy wybrane u Ciebie są mi potrzebne na juz i doszłam do wniosku że nie bardzo więc jednak zrezygnuję ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
zobacz cos u mnie za blyszczyk cliniqua
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
ok, a wiec czekam na wiesci o tuszu
![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
hej interesują mnie dwa tusze:
Gosh i armani. z Twojej wishlisty mam: balsam brązujący do jasnej karnacjiNivea sporo lakierów do paznokci (wkleje wieczorem fotki) dezodorant kulka Avon dezodorant sztyft dove oraz ciekawą torbę mieszczącą A4 do ręki załączamfoto ![]() i jeszcze fklejam foto puzderka z lusterkiem na biżu ![]() reszta ewentualnych fot jeśli byłabyśzainteresowana- wieczorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
ok dziękuję za informacje jakby zostały daj znak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Szukam ubranek w rozmiarze 36 może 34
![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
mnie podoba się
4. Giorgio Armani-Maestro. Na opakowaniu jest naklejka z napisem "tester". Tusz jednak nie jest zaschniety, trudno mi stwierdzic czy na 100% nigdy nie uzywany, ale raczej tak (dostalam w prezencie). Kolor nr.2. Stan bardzo dobry. (za cos super)-byc moze dla Bzuz W przypadku dwoch ostatnich pozycji-pytac. 1. Blyszczyk w paletce z pedzelkiem, raczej wyprobowany niz uzywany (na zdjeciu widac zuzycie), kazdy kolor ma drobniutki brokat. (za cos fajnego) 3. Blyszczyk Gosh. Nowy. Kolor troche ciemniejszy niz na foto. 4. Blyszczyk Rimmel Full Volume-powiekszajacy usta ![]() ![]() 7. Balsam do ust Be Beaty, jakis czas temu byly do kupienia w Biedronce dwie wersje. Balsam ma bardzo przyjemny, karmelowy i slodki zapach. Wyprodukowala do firma Wibo. Sam balsam jest przezroczysty, o gestej konsystencji i z baaardzo malenkimi blyszczacymi drobinkmi. Polecam! Uzywalam go jakis czas i mysle ze na pewno zostalo ponad 50% (za cos fajnego). 8. Zwykly błyszczyk pachnący słodko niczym cukierki albo guma balonowa. Jest jasnorozowy, transparentny, ma srebrne drobinki i przyjemna konsystencje. Tylko wyprobowany. Niestety, pekla w nim nakretka ![]() 9. Swietna ochronna pomadka. Uzywana przeze mnie jakis czas (zuzycie-ok. 10%), naprawde skuteczna. Ma powalajacy zapach, taki bananowy, slodki, chcialo by sie ja zjesc ![]() ![]() 2. Preparat wzmacniajacy do paznokci delikatnych z ekstraktem z mirry i aloesu firmy Coral. Produkt ma plynna konsystencje, wmasowuje sie go w paznokcie, uzyty okolo 2 razy. 11. Zlote gwiazdki, takie jak cekiny, tylko bez dziurek, do ozdabiania, przyklejania itp. ![]() wiec ta torba czerna napewno poleci do kogoś innego, ponieważ wizazanka wysłała juz do mnei swoją paczke a ja wysyłam jako 2 ![]() co do lakieru fioletowego, to jest na niego chetna inna wizażanka i nieiwme czy bedzie wolny czerwona torba ma wymiarki stan bdb wsy 22 cm szer 28 cm a gazetki tez by cie interesowały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
mi się podoba:
- Swietna ochronna pomadka. Uzywana przeze mnie jakis czas (zuzycie-ok. 10%), naprawde skuteczna. Ma powalajacy zapach, taki bananowy, slodki, chcialo by sie ja zjesc - Preparat wzmacniajacy do paznokci delikatnych z ekstraktem z mirry i aloesu firmy Coral. Produkt ma plynna konsystencje, wmasowuje sie go w paznokcie, uzyty okolo 2 razy. koraliki mam już gotowe na szyję, koloru beżowego(jasne),brązowe, niestety nie mam czym zrobić zdjęcia ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
A jakie książki interesowałyby Cię za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1210765545 ??
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety, nie mam nic więcej na wymianę
![]() Chyba, że interesuje Cię coś z kosmetyków:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.