|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
rzucam i rzucam i rzucic nie moge. wiem to brak silnej woli. potrafie nie palic miesiac, dwa a pewnego wieczoru od tak sobie siegnac po papierosa zwłaszcza przy
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak skutecznie rzucic palenie?
Wiem jedno musisz tago naprawde chcec i zrobic to tylko dla siebie a nie np dla Tz czy mamy bo im sie to nie podoba Ja tak wlasnie rzucalam przez pare lat dla mojego Tz bo nie mogl wytrzymac wiecznego smrodu i ciagle sie z tego powodu klocilismy ale raz rzucalam pozniej znowu palilam i tak w kolko po prostu tak naprawde wcale nie chcialam sie rozstawac z ta "przyjemnoscia" W koncu jakos tak sie zlozylo ze zaczelam interesowac sie zdrowym odzywianiem no i zaczelam zdrowo jesc i w pewnym momencie uswiadomilam sobie ze to jakis absurd no bo z jednej strony zdrowo jem a nadal pale to nie mialo przeciez sensu no i w tym momencie powiedzialam koniec wiecej nie pale No i trwam w tym postanowieni ponad 2 lata Przyznam ze czasami nabiera mnie jeszcze ochota na maly dymek wlasnie przy piwku albo na imprezie kiedy jestem juz wesolutka ale przewznie sie powsztrzymuje W kazdym razie rzucenie palenia to chyba jedna z najlepszych rzeczy jaka dla siebie zrobilam mam wiecej kasy na przyjemnosci no i co najwazniejsze jestem zdrowsza Sprobuj warto
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola Silna wola
i jeszcze razm silna wola. Ja z dnia na dzień, powiedziałam sobie, że palić nie muszę, bo i tak na nic dobrego mi to nie wychodzi. Ubrania no nie oszukujmy się śmierdzą, tak samo jak i włosy, cera robi się okropna a i palce z czasem robią się żółte. Mój kolega takie ma i może właściwie w momencie kiedy na niego się napatrzyłam, odechciało mi się brać to świństwo do ust.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
tak potrzeba silnej woli,ale ja jej chyba nie mam,rzuciłam palenie na msc trudne było,ale znajomi non stop palili przy mnie i znów zaczełam niestety,może kiedyś mi sie uda
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Mojego kolegi ojciec , palił całe życie i rzucił po wizycie u hipnoterapeuty .Sam mówi że to jego silna wola
.... Powodzenia
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tato dluuuuugo palil bleee i rzucal to powtarzal sobie to ostatni papieros,rzuce jutro,rzuce za tydz az wkoncu sie wkurzyl obudzil sie rano powiedzial sobie wiecej nie pale i nie pali juz 3 lata.
Na poczatku bylo mu ciezko ale jadl cukierki,orzeszki solone i udalo sie Poza tym pracuje jako kierowca PKS wiec ma duzo stresu i koledzy czesto go specjalnie kusza ale nie pali jednak ma ta silna wole
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Ciąża
(pamietaj dym szkodzi dziecku)
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Silna wolna - najważniejsze
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
A tak naprawde musisz sobie postanowić że nie bedziesz palić i tego sie trzymać mieć przy sobie landryny lub mietusy no albo guma do żucia a jak sie zdenerwujesz polecam wyżyć sie na siłowni
A z tą ciąża to nie do końca żartowałam kiedy tak się wyżywałam na moim męzu okazało sie po paru miechach że jestem w ciąży nie pale 3lata
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie, tak jak pisze Katazyna
Jak już Ci się zachce palić-wtedy musisz miec coś w buzi
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(połączyłam ) Zapraszam też do przeczytania wątku na podforum 30+ (również o rzucaniu palenia - bardzo obszerny ) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...uci%E6+palenie Gratuluję podjęcia decyzji i życzę wytrwałości w swoim postanowieniu
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj kupiłam gume nicorette,wziełam 2 i niemogłam zapalić wstrętne te papierosy po nich dzisiaj tęz brałam i jakoś wytrzymuje dzis nie paliłam jest dobrze,może w końcu rzuce to świństwo
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak rzucić palenie?
Palenie to brzydki nałóg
A może warto spróbować stopniowo rzucić palenie? niedawno chodząc sobie po necie natrafiłam na książkę na ten temat: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/maroq.php?c=4main&idEbook =300
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak rzucić palenie?
/ciach/
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-11-21 o 23:11 |
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rodzice rzucili po 22 latach palenia i nie palą już 3 m-ce,TŻ nie pali 2m-ce a ja...? No ja rzucę..tzn.planuję w tym tygodniu pozbyć się nałogu.Jednak lubię zapalić rano albo wieczorkiem,albo przy piwie....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
Rzucam palenie- chce byc modna
Witam wizazanki...wlasnie jestem na etapie rzucania palenia...probuje 2 raz . pierwsza poba zakonczyla sie malym osobistym sukcesem..nie palilam przez pol roku..niestey zaczelam znowu i znowu rzucam co za ironia. Tworze ten watek bo wiem ze nie jetsem sama a jak sie mowi " w kupie sila" wiec moze ktos ma ochote podzielic sie swoimi spostrzezeniami...obserwa cjami...metodami...ze mna ...z nami po to by wspierac sie wzajemnie...czekam i pozdrawiam serdecznie..
CHCE BYC ZDROWA>>PIEKNA>>MODNA WIEC NIE PALE Moja cyfra to 9 dni bez nikotyny!!!! Edytowane przez ano23 Czas edycji: 2008-11-21 o 19:52 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucam palenie- chce byc modna
Rzucasz palenie bo chcesz byc modna??
A gdyby palenie bylo modne, to bys zaczela palic ? Moda to wg mnie ostatni powod dla ktorego sie powinno rzucac palenie i bardzo slaba motywacja. Argument o zdrowie i pieknie jak najbardziej przemawia. Powodzenia. Tak w ogole, to juz jest o tym temat, jesli nie tematy, prosze o polaczanie
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
aktualnie jestem na etapie rzucania.
staram się nie palić, lecz nie potrafię radykalnie skończyć. zdarza mi się zapalić jednego dziennie. od 7 dni nie zakupiłam paczki papierosów. nie paliłam ani jednego od 2 dni
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym, owszem, ale nie mogę się przemóc i z tym nałogiem wygrać... postanawiam nie palić i co? Mijają 2-3 dni i kupuje kolejna paczkę w kiosku. Nie mam motywacji, czuję się przegrana
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
ja sobie powiedziałam . że ograniczam . i tak sie stało może to jest dobry sposób na rzucenie
a kiedys rzuciłam bo zakochałam sie po uszy w niepalącym ;D ale mi przeszło ;D i zakochanie i nie palenie;p
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Ja rzucilam palenie dzieki ksiazce Allena Carra z sukcesem. Ale tobie moze pomoglaby WYSZUKIWARKA!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92184
Moze nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radze! Edytowane przez Lara Croft Czas edycji: 2008-11-21 o 21:01 |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
A co by bylo gdyby palenie bylo modne? Podazanie za moda to naprawde ostatni powod dla ktorego sie powinno to robic...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej w ogole nie zaczynac palic
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wolała stwierdzenie: RZUCAM PALENIE BO CHCĘ BYĆ Z.D.R.O.W.A no ale ok. teraz zdrowie jest passe a podążanie za modą jak najbardziej jest na topie
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Też rzucałam. Ale nie, to nie dla mnie.
Lubię palić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() Mój TŻ palił 14lat paczke dziennie (conjamniej) i uwielbiał palić. I...własnie w październiku rzucił i nie pali do tego czasu. Nie ma rzeczy nie możliwych. Mam nadzieje że Tobie też się uda
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli NIE PALENIE jest modne to ja jestem modna w 100% bo nigdy nie paliłam
![]() ![]() <cwaniak>
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

.... Powodzenia

A z tą ciąża to nie do końca żartowałam kiedy tak się wyżywałam na moim męzu okazało sie po paru miechach że jestem w ciąży
(połączyłam 

A może warto spróbować stopniowo rzucić palenie? niedawno chodząc sobie po necie natrafiłam na książkę na ten temat:
A gdyby palenie bylo modne, to bys zaczela palic
? Moda to wg mnie ostatni powod dla ktorego sie powinno rzucac palenie i bardzo slaba motywacja. Argument o zdrowie i pieknie jak najbardziej przemawia. Powodzenia.