![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze kosmetyczne Whishlisty
Aktualizacja zdroworozsądkowa i zachciankowa
![]() - Joanna balsam (chyba czarna porzeczka) - wycofane, zakaz kupowania nowych kosmetyków do ciała - Joanna krem mini (truskawka?) - j.w. - Bourjois lakier 1 seconde - kupione - Clinique zestaw z kredką i tuszem - wypada, bo tusze mam, nawet w nadmiarze ![]() - Clinique Superbalm - Joko z nowej serii (poder mozaikowy, kulki rozświetlające...) - coś Sanoflore - woda melisowa, pianka do demakijażu (sprecyzowałam) - L'Oreal Play Ball z zieloną zakrętką - Aquolina peeling kawowy - wypada, bo na razie nie potrzebuję - Dior rozświetlacz Rose Shimmer - Guerlain - nowa Terracotta (nie wiem jeszcze który odcień) - Sally Hansen Just Feet (prawie wszystko ![]() ![]() - Dior brązująca paletka z letniej kolekcji, - Dior pomadka High Shine - Guerlain podwójne cienie z linerem (różofiolety) ... to be continued |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Mała aktualizacja
![]() Włosy - Wax - Kallos latte - L'oreal Solar sublime szampon, spray nad maską sie zastanawiam ![]() - Seboradin Niger szampon, balsam i lotion - Casting nr.300 - ciemny brąz Kolorówka - Givenchy, prisme Again - puder prasowany - kolor do obadania ![]() - Guerlain Meteorites 03 Beige Chic Pielęgnacja - buzia -żel Avene Cleanance - Estee Lauder Idealist - Effaclar płyn micelarny - Effaclar tonik Pielęgnacja - ciało - olejek pod prysznic Joanny - kawowy ![]() - masełko Joanny kawowe - masełko Ziaji bursztynowe i kokosowe - oliwka przedłużająca opaleniznę YR Monoi de Tahiti - olejek do opalana YR Monoi de Tahiti - Abacosun Brazil Spa Balsam wyszczuplający - Abacosun Brazil Spa serum nawilzająco wyszczuplające - Abacosun Brazil Spa maska wyszczuplająca - Żel pod prysznic Fruttini kokosowo-bananowy, orientalna wanilia, malinowy ![]() - Canus Goat's Milk żel do mycia z koziego mleka - Canus Goat's Milk mleczko do kąpieli z koziego mleka - Sephora żel ujędrniający do biustu Kupione ![]() Dopisane ![]()
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() wylatują z listy ![]() kupione poza listą: -antyperspirant avon w kulce -antyperspirant w sztyfcie rexona -filtr do twarzy optimals SPF 30 oriflame -filtr SPF 30 dla dzieci soraya -zineryt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze kosmetyczne Wishlisty
moja wishlista
kolorówka: cień pojedynczy ori / nie wiem jeszcze jaki kolor bo najchetniej chciałabym wszystkie skromnie ale ograniczam się jak mogę pielęgnacja: włosy *farmona odżywka do skóry głowy / jeszcze nie wybrałam *joanna serum na końcówki rzepa ciało: *masełka joanny /kawa i truskawka *olejki joanny / jak wyżej *kolastyna żele do higieny intymniej/ 2 *antycellulit / masełko ziaja, serum eveline, aa lub lierene niespodziewanie dziś wpadły mi w ręce ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Aktualizacja cd.
![]() Włosy - Wax - Kallos latte - L'oreal Solar sublime szampon, spray nad maską sie zastanawiam ![]() - Seboradin Niger szampon, balsam i lotion - Casting nr.300 - ciemny brąz - Kallos carotta - Profis cocomask Kolorówka - Givenchy, prisme Again - puder prasowany - kolor do obadania ![]() - Guerlain Meteorites 03 Beige Chic Pielęgnacja - buzia -żel Avene Cleanance - Estee Lauder Idealist - Effaclar płyn micelarny - Effaclar tonik - Avène Cleanance K - Efaclar nawilżający kem matujący Pielęgnacja - ciało - olejek pod prysznic Joanny - kawowy ![]() - olejek pod prysznic truskawkowy - masełko Joanny kawowe - masełko Ziaji bursztynowe i kokosowe - oliwka przedłużająca opaleniznę YR Monoi de Tahiti - olejek do opalana YR Monoi de Tahiti - Abacosun Brazil Spa Balsam wyszczuplający - Abacosun Brazil Spa serum nawilzająco wyszczuplające - Abacosun Brazil Spa maska wyszczuplająca - Żel pod prysznic Fruttini kokosowo-bananowy, orientalna wanilia, malinowy ![]() - Canus Goat's Milk żel do mycia z koziego mleka - Canus Goat's Milk mleczko do kąpieli z koziego mleka - Sephora żel ujędrniający do biustu Kupione ![]() Dopisane ![]() Kupione choć nie planowane ![]()
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Przyjaciółka KWC
|
Aktualizacja.
![]() ![]() * rozświetlacz Estee Lauder Exotic Shimmer * puder Benefit Georgia * MF Pan Stik * letnie Juicy Tubes - kolory Rio Peach i Tokio Yuzu * błyszczyk Clinique Full Potential * liner w słoiczku Inglot (czarny) * błyszczyk Clinique Long Last Glosswear * szminka Clinique Butter Shine * liner w słoiczku Clinique Deep Honey * pędzel do brązera nr 44 Sephora * Guerlain Aqua Allegoria Figue Iris * Dior Dune * masło TBS orzech brazylijski * peeling TBS orzech brazylijski * Eveline Koncentrat Lipostop - kupione (i niebieskie niżej też) * Garnier na cellulit - kulka lub masażer * Vichy Aqualia Thermal Serum * Vichy AT krem pod oczy (lub inny) * krem mocno nawilżający * peeling antycellulitowy Lirene - kupiłam w końcu Eveline * gruszkowy żel Luksja * liliowo-miętowy żel Dove * jakiś pachnący balsam Voglia di * balsam Nivea lub inny, nawilżający, o neutralnym zapachu * papka antytrądzikowa Jadwiga * szampon Elseve Cement-Ceramidy * filtry Rossmann Sun Ozon do ciała * krem tonujący * Garnier tonik z serii dla wrażliwców * serum na końcówki Ce-Ce
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
moja wishlista
kolorówka: cień pojedynczy ori / nie wiem jeszcze jaki kolor bo najchetniej chciałabym wszystkie skromnie ale ograniczam się jak mogę zamówione 2 kolor latte i star plum ![]() pielęgnacja: włosy *farmona odżywka do skóry głowy / jeszcze nie wybrałam ciało: *masełka joanny /kawa i truskawka ![]() ![]() ![]() *olejki joanny / jak wyżej *kolastyna żele do higieny intymniej/ 2 *antycellulit / serum eveline, aa lub lierene
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Update :
* Lakiery Vipera (ze 3 najchetniej ![]() * Podkład Airflash Diora * Blyszczyk Milkshake Bell * Joanna krem grapefruit i kiwi * Perfumy - Incanto lub woda Biotherm Lub jeszcze coś innego ![]() * Żel Cleanance Avene * Realness Of Conclealness Benefit * Peeling-masaż Eveline * Kulka Biotherm * Perlier Kiwi krem do ciała * YR Monoi de Tahiti Żel pod prysznic * Woda Termalna Avene * Filtry * Peeling do stóp Sally H. * Maseczka do stóp Sally H. * Pianka do stóp Sally H. Ewentualnie, czyli jeszcze do przemyślenia: * Mgiełka / podklad brązujacy Glam Bronze L'oreal dla blondynek * Puder Clinique z letniej kolekcji * Liner Clinique z letnij kolekcji * Błyszczyk Clinique z letniej kolekcji Dopisane ![]() Zakupione ![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Debiutuję
![]() kolorówka: brązer/ i róż Laury Geller meteoryty Gold Tempation terracotta Guerlain (???) rozświetlacz Bell Planette puder matujący Kryolan pielęgnacja: Tigi after coś do prostowania włosów w sprayu krem pod oczy Ava Mustela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Kolejny apdejt
![]() Włosy - Wax - Kallos latte - L'oreal Solar sublime szampon, spray nad maską sie zastanawiam ![]() - Seboradin Niger szampon, balsam i lotion - Casting nr.300 - ciemny brąz - Kallos carotta - Profis cocomask - Kamiwaza Kolorówka - Givenchy, prisme Again - puder prasowany - kolor do obadania ![]() - Guerlain Meteorites 03 Beige Chic Pielęgnacja - buzia - żel Avene Cleanance - Estee Lauder Idealist - Effaclar płyn micelarny - Effaclar tonik - Avène Cleanance K -Efaclar nawilżający kem matujący - Płyn do demakijażu oczu bławatkowy YR - Krem zwężający pory YR - Matujący tonik 2w1 YR Pielęgnacja - ciało - olejek pod prysznic Joanny - kawowy ![]() - olejek pod prysznic truskawkowy - masełko Joanny kawowe - masełko Ziaji bursztynowe i kokosowe - oliwka przedłużająca opaleniznę YR Monoi de Tahiti - olejek do opalana YR Monoi de Tahiti - Abacosun Brazil Spa Balsam wyszczuplający - Abacosun Brazil Spa serum nawilzająco wyszczuplające - Abacosun Brazil Spa maska wyszczuplająca - Żel pod prysznic Fruttini kokosowo-bananowy, orientalna wanilia, malinowy ![]() - Canus Goat's Milk żel do mycia z koziego mleka - Canus Goat's Milk mleczko do kąpieli z koziego mleka - Sephora żel ujędrniający do biustu - krem wygładzjący pięty Ori - maseczka do suchych stóp Ori - skarpetki do nawilżania Zapachy - Woda perfumowana Ming Shu YR Kupione ![]() Dopisane ![]() Kupione choć nie planowane ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Mała aktualizacja
* bananowy JT (z letniej kolekcji) * jakiś błyszczyk z letniej serii Clinique - już niekoniczenie (za bardzo się klei) ![]() * podkład Supermisture Makeup lub Perfectly Real Makeup, Clinique - a może jakiś Shiseido ![]() ![]() * rozświetlacz Poudre Shimmer 001 - Diamant Rose lub Amber Diamond - muszę mieć * szachownice Clinique (kolor właściwie nie ma znaczenia..) * maczek Posy, Clinique * rozświetlacz Brilliant Shimmer All-Over Powder, Estee Lauder * Dior Bronze Harmonie de Blush - 003 Exotic Roses + może jaki(e)ś inny(-e) * błyszczyk Chanel Aqualumiere Gloss i może ![]() * rozświetlacz Exotic Shimmer, Estee Lauder * puder Lucidity, Estee Lauder - tak tak tak! chcę koniecznie ![]() ![]() _______________________ * jakiś filtr do twarzy spf 20-30 (prawdopodobnie któraś Avenka) - jednak kupiłam LRP Anthelios AC SPF 30 ![]() * filtr do ciała (np. Sunozon, Rossmann) * Effaclar A.I. * żel Effaclar (narazie zadowalam się próbką 50ml ![]() * zestaw z kremem lub żelem nawilżającym Biotherm Aquasource - wylatuje z listy na rzecz zestawów Avene (które już nabyłam) * żel/krem łagodzący i nawilżający skórę po opalaniu (np. nowy letni Garnier) * masełko grapefruitowe (albo o innym równie urzekającym zapachu) do ciała, TBS _______________________ * szampon, pianka i/lub lakier do włosów z jakiejś profesjonalnej serii _______________________ może: * Incanto Shine lub jakiś inny (wybór po testach) podoba mi się Charms ![]() * Guerlain, Aqua Allegoria Pamplelune * C-Thru Pearl Garden - mam próbkę - na razie starczy * sezonówka letnia CK (lubię ten zapach, mimo że kojarzy mi się z kremem Nivea ![]() kupione już nie chcę albo to co doszło, albo to, co stało się potrzebą nr 1 ![]() Kupowanie rzeczy spoza listy idzie mi łatwiej ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
*kolorowka:
-jakis bronzer dobry dalej nie wiem jaki... ![]() -mozaika brazujaca avon -szminka avon diamentowa -blyszczyk milky shake bell (tylko nie wiem ktory ![]() *pielegnacja -z biochemii-kwas hialuronowy i olejek do mycia buzi(juz do mie leca ![]() -jakies serum wyszczuplajace -balsam ujedrniajacy -effaclar k (jak wreszcie dostane probki ![]() ![]() -krem z avonu wyszczuplajaco ujedrniajacy -filtr z sorayi na probe 45 -jakis filtr do ciala..moze 30 ![]() zielony -juz mam ![]() nad czarnymi mysle dalej. ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Update :
* Lakiery Vipera (ze 3 najchetniej ![]() * Podkład Airflash Diora * Blyszczyk Milkshake Bell * Joanna krem grapefruit i kiwi * Perfumy - Incanto lub woda Biotherm Lub jeszcze coś innego ![]() * Żel Cleanance Avene * Peeling-masaż Eveline * YR Monoi de Tahiti Żel pod prysznic * Filtry * Play Ball * Serum Aqualia * Maseczka nawilżająca Avene (cudo!) Kosmetyki "drugiej" potrzeby, czyli na dalszą przyszłość ![]() * Mgiełka / podklad brązujacy Glam Bronze L'oreal dla blondynek * Puder Clinique z letniej kolekcji * Liner Clinique z letnij kolekcji * Błyszczyk Clinique z letniej kolekcji * Realness Of Conclealness Benefit * Peeling do stóp Sally H. * Maseczka do stóp Sally H. * Pianka do stóp Sally H. * Kulka Biotherm * Perlier Kiwi krem do ciała Dopisane ![]() Zakupione ![]()
![]() |
#75 |
Przyjaciółka KWC
|
* rozświetlacz Estee Lauder Exotic Shimmer
* puder Benefit Georgia * MF Pan Stik * letnie Juicy Tubes - kolory Rio Peach i Tokio Yuzu * błyszczyk Clinique Full Potential * liner w słoiczku Inglot (czarny) * błyszczyk Clinique Long Last Glosswear * szminka Clinique Butter Shine * liner w słoiczku Clinique Black Honey * pędzel do brązera nr 44 Sephora * Guerlain Aqua Allegoria Figue Iris * Dior Dune * masło TBS orzech brazylijski * peeling TBS orzech brazylijski * Garnier na cellulit - kulka lub masażer * Vichy Aqualia Thermal Serum * Vichy AT krem pod oczy (lub inny) * krem mocno nawilżający * jakiś pachnący balsam Voglia di * balsam Nivea lub inny, nawilżający, o neutralnym zapachu (ale chyba kupię jeszcze jeden, bo dokonałam kiepskiego wyboru ![]() * krem tonujący Kupione. I wciąż nic nie dopisuję, co uważam za duży sukces. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
kolorówka:
brązer/ i róż Laury Geller meteoryty Gold Tempation terracotta Guerlain (???) rozświetlacz Bell Planette puder matujący Kryolan pielęgnacja: Tigi after coś do prostowania włosów w sprayu- padło na Wellę ![]() krem pod oczy Ava Mustela kupione dopisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Update
![]() - Clinique Superbalm - Joko z nowej serii (poder mozaikowy, kulki rozświetlające...) - coś Sanoflore - woda melisowa, pianka do demakijażu - kupiłam, ale co innego - krem na dzień i wodę pomarańczową, nie mam planów by kupować kolejne póki nie przetestuję tych, które mi przybyły - L'Oreal Play Ball z zieloną zakrętką - Dior rozświetlacz Rose Shimmer - Guerlain - nowa Terracotta (nie wiem jeszcze który odcień) - Dior brązująca paletka z letniej kolekcji,- chyba się już rozmyśliłam - wypada z listy - Dior pomadka High Shine - Guerlain podwójne cienie z linerem (różofiolety) Dopisuję - Biotherm woda odświeżająca na lato - Oriflame -nowa seria do stóp - Givenchy nowe letnie pryzmy - jaśniejszy odcień ... to be continued |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Update :
* Lakiery Vipera (ze 3 najchetniej ![]() * Podkład Airflash Diora * Blyszczyk Milkshake Bell * Joanna krem grapefruit i kiwi * Perfumy - Incanto lub woda Biotherm Lub jeszcze coś innego ![]() * Żel Cleanance Avene * Peeling-masaż Eveline * YR Monoi de Tahiti Żel pod prysznic * Filtry * Play Ball * Serum Aqualia * Maseczka nawilżająca Avene (cudo!) Kosmetyki "drugiej" potrzeby, czyli na dalszą przyszłość ![]() * Mgiełka / podklad brązujacy Glam Bronze L'oreal dla blondynek * Puder Clinique z letniej kolekcji * Liner Clinique z letnij kolekcji * Błyszczyk Clinique z letniej kolekcji * Realness Of Conclealness Benefit * Peeling do stóp Sally H. * Maseczka do stóp Sally H. * Pianka do stóp Sally H. * Kulka Biotherm * Perlier Kiwi krem do ciała Dopisane ![]() Zakupione ![]()
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
![]()
jako że z poprzedniej listy zostały tylko 2 niekupione kosmetyki, aktualizuję się
![]() nowa wishlista ![]() ![]() ![]() Włosy: Szampon naturals morela&słonecznik Twarz: żel oczyszczający naturals drzewo herbaciane&ogórek Mgła Planet Spa morskie minerały Serum na noc solutions Ciało: Jogurt pod prysznic naturals -waniliowy -truskawkowy Balsam do ciała Planet Spa hawajski Balsam do ciała Care ujędrniający Scrub do ciala senses Lagoon Krem do rąk care z olejkiem ryżowym Krem do stóp na noc Foot Works |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Update
![]() Kolorówka: - Dior Poudre Shimmer Amber Diamond - Dior 5 Couleurs Iridescent Golds - kupione ![]() - Dior 5 Couleurs Iridescent Petal Shine - już nie chcę - Dior Blush Sunkissed Cinnamon - już nie chcę - Shiseido Stick Foundation Color Control - kupiony ![]() - Chanel Rouge Allure Sexy - już nie chcę - Chanel Rouge Allure Tender - już nie chcę - MAC Solar Bits Black Ore - dopisuję ![]() - Clinique róż Precious Posy - nowa zachcianka ![]() ![]() Pielęgnacja: - Clinique Turnaround 15 minute Facial - kupione ![]() Perfumy: - Boudoir - Shalimar EDP - na razie go nie potrzebuję więc schodzi z listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Niestety więcej dopisuje niż kupuje....
![]() Magia Wizażu ![]() Włosy - Wax - Kallos latte - L'oreal Solar sublime szampon, spray nad maską sie zastanawiam ![]() - L'oreal density advanced szampon - Seboradin Niger szampon, balsam i lotion - Casting nr.300 - ciemny brąz - Kallos carotta - Profis cocomask - Kamiwaza - Seboradin w ampułkach - Kerastase szampon przeciwko wypadaniu włosów - Kerastase Aktywator odżywka przeciw wypadaniu włosów Kolorówka - Givenchy, prisme Again - puder prasowany - kolor do obadania ![]() - Guerlain Meteorites 03 Beige Chic - Revlon SugarLip Topping - Revlon Custom Creations kolor medium - L'oreal Glam bronze puder - Lancome juicy tubes nr.66 - Neutrogena Healthy Skin Blends Pielęgnacja - buzia - żel Avene Cleanance - Estee Lauder Idealist - Effaclar płyn micelarny - Effaclar tonik - Avène Cleanance K - Efaclar nawilżający kem matujący - Płyn do demakijażu oczu bławatkowy YR - Krem zwężający pory YR - Matujący tonik 2w1 YR Pielęgnacja - ciało - olejek pod prysznic Joanny - kawowy ![]() - olejek pod prysznic truskawkowy - masełko Joanny kawowe - masełko Ziaji bursztynowe i kokosowe - oliwka przedłużająca opaleniznę YR Monoi de Tahiti - olejek do opalana YR Monoi de Tahiti - Abacosun Brazil Spa Balsam wyszczuplający - Abacosun Brazil Spa serum nawilzająco wyszczuplające - Abacosun Brazil Spa maska wyszczuplająca - Żel pod prysznic Fruttini kokosowo-bananowy, orientalna wanilia, malinowy ![]() - Canus Goat's Milk żel do mycia z koziego mleka - Canus Goat's Milk mleczko do kąpieli z koziego mleka - Sephora żel ujędrniający do biustu - krem wygładzjący pięty Ori - maseczka do suchych stóp Ori - skarpetki do nawilżania Zapachy - Woda perfumowana Ming Shu YR Kupione ![]() Dopisane ![]() Kupione choć nie planowane ![]()
![]() |
#82 |
Przyjaciółka KWC
|
Mała aktualizacja poodwykowa - jestem z siebie dumna, ile kolorówki wywalam z listy.
![]() ![]() * rozświetlacz Estee Lauder Exotic Shimmer - wycofuję chwilowo jako nieosiągalny ![]() * puder Benefit Georgia - na razie rezygnuję - bo go nie ma w Krakowie, a ja nie mam pieniędzy ![]() * MF Pan Stik - rezygnuję, bo w sumie wystarcza mi teraz korektor EL * letnie Juicy Tubes - kolory Rio Peach i Tokio Yuzu * błyszczyk Clinique Full Potential * liner w słoiczku Inglot (czarny) * błyszczyk Clinique Long Last Glosswear - trafiony zakupiony ![]() * szminka Clinique Butter Shine * liner w słoiczku CliniqueBlack Honey - na razie wycofuję, bo nie jest dla mnie osiągalny ![]() * pędzel do brązera nr 44 Sephora * Guerlain Aqua Allegoria Figue Iris - wycofuję, bo fascynacja przeszła * Dior Dune * Cacharel Eau d'Eden - dopisuję, zainteresowały mnie ostatnio, są takie topielicowate ![]() * masło TBS orzech brazylijski * peeling TBS orzech brazylijski - nie kupię, bo nie wydam już 65zł na peeling, odkład odkryłam połączenie kawy z cukrem i żelem pod prysznic ![]() * Garnier na cellulit - kulka lub masażer - nie chcę już * Vichy AT krem pod oczy (lub inny) - kupiony Avene * jakiś pachnący balsam Voglia di * krem do ciała Tesori d'Oriente Aegyptus lub Hammam - dopisuję
![]() |
![]() |
#83 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Pielęgnacja:
- Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Serum - filtry na wyjazd - olejek po opalaniu ![]() Kolorówka: - podkład Shiseido Dual Balancing 040 - meteoryty Gold Temptation Perfumy: Lanvin Rumeur 2 Rose Cacharel Noa Chanel Chance Eau Fraiche Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2008-07-05 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Update :
* Podkład Airflash Diora * Blyszczyk Milkshake Bell - przenosze do listy "drugiej" potrzeby * Joanna krem grapefruit i kiwi - j.w. * Perfumy - Incanto lub woda Biotherm lub Addict 2 * Żel Cleanance Avene * Peeling-masaż Eveline * YR Monoi de Tahiti Żel pod prysznic * Filtry * Maseczka nawilżająca Avene (cudo!) Kosmetyki "drugiej" potrzeby, czyli na dalszą przyszłość ![]() * Mgiełka / podklad brązujacy Glam Bronze L'oreal dla blondynek - na razie nie chcę * Puder Clinique z letniej kolekcji - nie chcę * Liner Clinique z letnij kolekcji - nie chcę * Błyszczyk Clinique z letniej kolekcji * Realness Of Conclealness Benefit * Peeling do stóp Sally H. * Maseczka do stóp Sally H. * Pianka do stóp Sally H. * Kulka Biotherm * Perlier Kiwi krem do ciała * Blyszczyk Milkshake Bell * Joanna krem grapefruit i kiwi Dopisane ![]() Zakupione ![]()
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Zmniejszający apdejt
![]() Włosy -L'oreal Solar sublime spray nad maską sie zastanawiam ![]() - Seboradin Niger szampon, balsam i lotion - Casting nr.300 - ciemny brąz - Seboradin w ampułkach - Kerastase szampon przeciwko wypadaniu włosów - Kerastase Aktywator odżywka przeciw wypadaniu włosów Kolorówka - Givenchy, prisme Again - puder prasowany - kolor do obadania ![]() - Guerlain Meteorites 03 Beige Chic - Revlon SugarLip Topping - Revlon Custom Creations kolor medium - L'oreal Glam bronze puder - Lancome juicy tubes nr.66 - Neutrogena Healthy Skin Blends Pielęgnacja - buzia - żel Avene Cleanance - Estee Lauder Idealist - Effaclar płyn micelarny - Effaclar tonik - Avène Cleanance K - Efaclar nawilżający kem matujący - Płyn do demakijażu oczu bławatkowy YR - Krem zwężający pory YR - Matujący tonik 2w1 YR Pielęgnacja - ciało - olejek pod prysznic Joanny - kawowy ![]() - masełko Joanny kawowe - masełko Ziaji bursztynowe i kokosowe - oliwka przedłużająca opaleniznę YR Monoi de Tahiti - olejek do opalana YR Monoi de Tahiti - Abacosun Brazil Spa Balsam wyszczuplający - Abacosun Brazil Spa serum nawilzająco wyszczuplające - Abacosun Brazil Spa maska wyszczuplająca - Żel pod prysznic Fruttini kokosowo-bananowy, orientalna wanilia, malinowy ![]() - Canus Goat's Milk żel do mycia z koziego mleka - Canus Goat's Milk mleczko do kąpieli z koziego mleka Zapachy - Woda perfumowana Ming Shu YR Kupione ![]() Dopisane ![]() Kupione choć nie planowane ![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Update
![]() Kupione: - Clinique Superbalm - Dior rozświetlacz Rose Shimmer - jeszcze leci z Tru Skreślone: - Guerlain - nowa Terracotta (nie wiem jeszcze który odcień) - skreślam wolę pryzmy - Guerlain podwójne cienie z linerem (różofiolety) - skreślam - kupiłam ostatnio dwie trójki Clinique Do obadania w najbliższym czasie: - YR Kiwi woda toaletowa - YR Kiwi żel pod prysznic - Oriflame - seria grejfrutowa - YSL Babydoll Do kupienia w dalszej przyszłości: - Joko z nowej serii (poder mozaikowy, kulki rozświetlające...) - Dior pomadka High Shine - Givenchy pryzmy sypkie 05 - Givenchy pryzmy sypkie z kolekcji jesienno-zimowej - YSL Semi Libre Powder - Bielenda lub Ziaja - maseczki z serii profesjonalnej Te, którym szybko ulegnę: - Biotherm woda odświeżająca na lato - Oriflame -nowa seria do stóp - krem kupiony, maseczka jak dowiozą - Givenchy nowe letnie pryzmy - Mat & Glow jaśniejszy odcień - L'Oreal Play Ball z zieloną zakrętką - L'Oreal Play Ball Beach Creme ... to be continued |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Update
![]() Kolorówka: - Dior Poudre Shimmer Amber Diamond - w końcu mój ![]() - MAC Solar Bits Black Ore - kupiony ![]() - Clinique róż Precious Posy - MAC pomadka High 90s - dopisuję - MAC pomadka Sunsonic - kupiony spoza listy... - MAC cień Expensive Pink - jak wyżej ![]() ![]() Pielęgnacja - same dopiski ![]() - Avene woda termalna - Avene filtr - Dermika peeling enzymatyczny - Pharmaceris N tonik - Etiaxil ![]() Perfumy: - Boudoir - na razie schodzi z listy Edytowane przez Timmy Czas edycji: 2008-07-03 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Pielęgnacja:
- Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Serum - filtry na wyjazd - już mam ![]() - olejek po opalaniu ![]() Kolorówka: - podkład Shiseido Dual Balancing 040 - jednak nie chcę - meteoryty Gold Temptation - upolowane ![]() - pryzmy sypkie 03 Perfumy: Lanvin Rumeur 2 Rose Cacharel Noa Chanel Chance Eau Fraiche Gucci II |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Znowu aktualizacja
![]() Kolorówka: - Clinique róż Precious Posy - MAC pomadka High 90s - już nie potrzebuję ![]() - Bourjois szminka Docteur Glamour Rose en forme - kupiony spoza listy - Bourjois błyszczyk z serii Les Nudes 35 - kupiony spoza listy - Guerlain najnowsze kuleczki brązujące - dopisuję ![]() Pielęgnacja: - Avene woda termalna - kupiona ![]() - Avene filtr - zrezygnowałam - Dermika peeling enzymatyczny - kupiony ![]() - Pharmaceris N tonik - kupiony ![]() - Etiaxil - kupiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
kupuję:
włosy szampon Ziaja - włosy przetłuszczające się, z łupieżem [podkradłam ostatek mamie ![]() psikacz ekspresowa odżywka Gliss Kur na zniszczone włosy [Grecja] twarz Farmona Dermacos na wzmocnienie naczynek ![]() błyszczyk, najprawdopodobniej Rimmel [musze zuzyć stare, których jest z 8, bo je dostałam, a nie chcę mieć 9, tylko jeden, MÓJ] ![]() lekki tusz do rzęs, żeby rzęs nie obciążał, najprawdopodobniej Maybelline ![]() odżywkę do rzęs / olejek rycynowy skóra czy tam ciało balsam Tutti Frutti ![]() krem do opalania zakupione ![]() być może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.