![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TOŁPA - nowe kosmetyki na wymianę
Mojego wpisu na poprzedniej stronie chyba nie zauważyłaś?Czy też nic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Czy coś u mnie wypatrzysz, bo podoba mi się kilka Twoich kosmetyków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
mucia18,
Widziałam zapach Puma Jamaica u Ciebie - jest go połowa? Pamiętam że bardzo mi się podobał kiedy się pojawił, muszę go sobie przypomnieć ![]() Zielona30, przepraszam, masz rację, nie zauważyłam. Przejrzałam, niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Anastazja#, nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Madlaine, faktycznie, miałam odpisać, i wyleciało mi z głowy
![]() Czyli sporo tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Zajrzyj do mnie czy cos Ci sie spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Czy wybrałabyś sobie coś ode mnie za balsam borowinowy do ciała wygładzająco-ujędrniający i serum borowinowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Agnieszka32, marsylia, nic nie znalazłam
Vishnja u Ciebie apetyt sobie zrobiłam na Escada Tropical Punch - ok.65-70/100 ml lub Escada Magnetism EDP - połowa z 50 ml palau, czy mogę prosić o jeszcze jakieś zdjęcia sukienki? Jeśli to nie problem, to najchętniej "na osobie" ciężko mi sobie wyobra ![]() ![]() Madlaine, postaram się odpisać, jak tylko znajdę wolniejszą chwilę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
leciutko się przypominam
![]()
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
palau, przepraszam że jeszcze męczę
![]() ![]() Co do wartości o które pytałaś, krem-żel to jakieś 25 zł, krem maska 17 zł, a krem do rąk 6-7 zł Madlaine, zastanowiłam się czego tak naprawdę mi potrzeba ![]() ![]() ![]() Vishnja, przypominam się ![]() lalicja, póki co rezygnuję z Extraordinary, zamarzył mi się Hypnose Lancome, więc nie chcę gromadzić zapasów zapachów ktróych nie zużyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
3. Tołpa, Optimum Nature, Ujędrniająco-masujący peeling pod prysznic z drobinkami ryżu i guaraną
4. Tołpa, Optimum Nature, Żel do mycia twarzy nawilżająco-łagodzący znajdziesz cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Dorota-Coco, bardzo przepraszam, aż mi wstyd że tyle przegapiłam
![]() Virtual_reality, chętnie bym oddała te kosmetyki o których piszesz, ale też nic nie znalazłam poza miniaturką Amor Amor Cacharel palau, wysłałam PW |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Przygarnij obie miniaturki, moze Cie skusze odlewką szamponu wygładzająco nawilżającego matrix sleek look
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
To ja bym była chętna na większa wymianę, tylko co z rzeczy, które chciałam, możesz mi zaproponować ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Madlaine, mogę oddać
2. Tołpa, Optimum Nature, Balsam do ciała torfowo-witaminowy 3. Tołpa, Optimum Nature, Ujędrniająco-masujący peeling pod prysznic z drobinkami ryżu i guaraną 6. Tołpa, Kuracja Antycellulitowa, Balsam borowinowy do ciała wygładzająco-ujędrniający 7. Tołpa, Huminea Hydrativ, Krem-żel do mycia twarzy i oczu 12. Tołpa, Pedi-Energic, Krem-maska do stóp energizująco-odbudowujący maseczki kremowej już nie mam, a balsam z guaraną chyba sama bym chciała używać, co jesteś w stanie oddać za te kosmetyki? Parę rzeczy też dołożyłam, więc może coś znajdziesz jeszcze z dokładki? virtual_reality, przypomnę sobie zapachy i dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Witaj! Czy znajdziesz coś u mnie za któryś kosmetyk Tołpy?
1. Tołpa, Optimum Nature, Ujędrniający balsam do ciała z guaraną i koniczyną 2. Tołpa, Optimum Nature, Balsam do ciała torfowo-witaminowy 3. Tołpa, Optimum Nature, Ujędrniająco-masujący peeling pod prysznic z drobinkami ryżu i guaraną 4. Tołpa, Optimum Nature, Żel do mycia twarzy nawilżająco-łagodzący 6. Tołpa, Kuracja Antycellulitowa, Balsam borowinowy do ciała wygładzająco-ujędrniający 7. Tołpa, Huminea Hydrativ, Krem-żel do mycia twarzy i oczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Tak, torebeczka oczywiście posiada pasek (już poprawiłam post żeby był bardziej czytelny). Muszę rozeznać w wartościach Twoich kosmetyków żeby nasza ewentualna wymiana satysfakcjonowała obie strony
![]() Najbardziej interesuje mnie: 7. Tołpa, Huminea Hydrativ, Krem-żel do mycia twarzy i oczu Lub 6. Tołpa, Kuracja Antycellulitowa, Balsam borowinowy do ciała wygładzająco-ujędrniający Rzecz jasna za ostatnią pozycję w szczególności musiałabym coś dołożyć dla Ciebie. Jakieś propozycje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
cath, szkoda, że maseczka i balsam nieaktualne
![]() 2. Tołpa, Optimum Nature, Balsam do ciała torfowo-witaminowy 6. Tołpa, Kuracja Antycellulitowa, Balsam borowinowy do ciała wygładzająco-ujędrniający 12. Tołpa, Pedi-Energic, Krem-maska do stóp energizująco-odbudowujący |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Tej maseczki niestety już nie mam, balsam z guaraną jestem w stanie dołożyć
![]() ![]() levante, krem żel jest wart 25 zł, balsam 38, ale być może wymienię go z Madlaine ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Oczywiście do balsamu byłam chętna dołożyć coś (i to sporo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się jednak wymienić serum antycellulitowe Tołpy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.