|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje początki
a co powiesz na taki układ naszyjników: weźmy za tło kartkę papieru, w jednym roku zapięcie i po przekątnej układasz naszyjnik, zdjęcie robione od strony środkowej części naszyjnika, takie trochę pod kątem, trzeba uważać, żeby nie złapać w kadr czegoś innego
ja mam pare naszyjników tak ułożonych na fotkach i chyba nie jest to najgorszy sposób. ale pewnie są i lepsze
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
No kochana ja widzę, że Twoje (...i moje ukochane)
herringbony są za kazdym razem coraz ładniejsze Brawo !!!!
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
nemalo
uznanie w Twoich oczach, to dla mnie ogromny komplement
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi komplecik mi się strasznie spodobał
śliczny fiolecik
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
arizoona, dziękuje
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo, bardzo ładne kolczyki i naszyjniki!
Gratuluje ;*
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
wadercia, ślicznie dziękuję za miłe słowa
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Może i nic odkrywczego ale za to jakie piękne
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
arizoona, dziękuję
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Też mam ten kamień pasiasty i prawdę powiedziawszy nie wiem co z nim zrobić. twój pomysł jest fajny. Zarówno czarne, onyksowe jaki pasiaste komplety mi się podobają. Mam tylko taką uwagę. Nie pasują mi te kulki diamentowe do pasiastych. Masz onyks, może lepiej by było połączyć pasiaste z onyksem, byłoby bardziej elegancko.
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
Anula1410, dziękuję
No niestety w tych kompletach nie mogłam sobie pozwolić na moją inwencję. I te nieszczęsne kulki diamentowe ( nie lubię ich
|
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
Dopiero zaczynam robić Biżu ale twoje straaaasznie mi się podobają.. Naprawdę śliczne..
I te Herringbony wspaniale Ci wychodzą.. Mam tylko pytanko, tyle tej biżuterii nam pokazujesz, sprzedajesz je komuś, czy zachowujesz sobie?? (moja dawna przyjaciółka ma w domu ponad 100 takich komplecików i nikomu ich nie chce oddawać ani sprzedawać) A jak jest z Tobą? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Asiaczek1208, dziękuję
![]() W tej chcwili, chyba jak większośc dziewczyn, dużą część sprzedaję. Ale przyznam, że od niedawna. Wcześniej miałam spore opory, bo uważałam, że to co robię się do sprzedaży po prostu nie nadaje. Ale nadal mam największą frajdę, gdy robię coś na prezent dla bliskich
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Witam w niedzielny poranek
Dzisiaj chcę poddać Waszej ocenie dwie pary kolczyków i wisiorek powstałe z resztek jakie znalazłam.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Wisiorek...miodzio...
Kolczyki tez....ale nie przepadam za piaskiem pustyni...(czy jak to tam sie nazywalo) w akzdym badz razie w drugich kolczykach podoba mi sie forma...a w pierwszych..no tez..ale mniej....congratulation )
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Przemo
![]() Jak pisałam- to są takie resztkowe, w drugich widziałabym coś w kształcie łezki, może jakiś kryształ. Ale niestety brak
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładny wrzut, najładniejsze moim zdaniem czarne kolce, takie eleganckie, chętnie bym założyła. przy tych piaskowych na górze widać jakieś zamieszanie, niby nic, ale jednak niepokój jest. ogólnie ładnie
![]() pytanie: co to za tło, wygląda interesująco
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
mekinking dziękuję
A tło to kawałek gąbki.I jeszcze dzisiejszy twór - kolejny wisior. |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Wiec tak...fajny pomysl...ale drut bazowy krzywo wygiety..w sensie ze ten drucik na dole...z 3 kuleczkami...a propos kuleczek..to wydaja mi sie one nieproporcjonalne do calej reszty....tzn..lepiej by wygladalo z czyms mniejszym...to moje zdanie..
no i nie wiem jak to jest..czy to kwestia ulozenia czy kompozycji a moze szyi?? Ale wydaje mis ei ten wisiorek lekko pod skosem..tak jakby drut bazowy nie byl wygiety symetrycznie...no ale nie wiem...moze to jednak szyja ![]() Heheh pomysl ciekawy.. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
a mnie sie podoba i nie mysle, ze jakoś bardzo krzywo jest ...
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Przemo, gapcio dziękuje.
Przyjrzałam się temu wisiorowi i może faktycznie na dole jest minimalnie nierówno, ale sama baza jest prosta, może zdjęcie nie jest najlepsze. Co do kuleczek, to niestety uwielbiam je wszędzie poupychać. Ale ogólnie jestem z calości zadowolona, szczególnie, że takich owijanych prac zrobilam do tej pory może kilka
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
czyli jednak szyja ^^
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Mam dzisiaj nieco dziwne pytanie-
Jak sądzicie, czy z tym co obecnie robię mam jakieś szanse dostać się do galerii? Mam konto na prototypie, przez chwilę miałam w impresse ( ale mi je zamknęli, bo nic nie wystawiałam). Ale to było na początku jak zaczęłam coś tworzyć. Teraz robię tego coraz więcej ( bo stałam się bezrobotną ) i muszę poszukać nowych rynków zbytu. Jak Waszym ( bardziej doświadczonym ) okiem, jest sens wysyłać gdzieś zgłoszenie? Czy dać sobie z tym spokój i zadowolić się takim zbytem jaki mam?
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Sens jest zawsze, bo jeśli nie wyślesz to się nie dowiesz czy będą Cie chcieli...
Twoje ostatnie prace są bardzo ładne, wysyłaj dziewczyno, to nic nie kosztuje...
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się z Kamykiem. wysyłaj, wysyłaj
może nie gdzie się da, bo po co być w galerii do której nikt nie zagląda, ale jest przecież teraz tyle na podobnym poziomie, że moim zdaniem wartoa co do ostatniego wisiorka, to faktycznie coś tam niby krzywo, ale to widać na zdjęciu, a na szyi na pewno ładnie się prezentuje
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
Ja wiem, że jak nie wyślę, to się nie dowiem, ale niestety mam taką głupią cechę, że zanim coś zrobię, to wolę się upewnić czy jest sens. Porobię lepsze zdjęcia i pomyslę gdzie wysłać.Jeszcze raz dziękuję za odpowiedz |
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
witaj, bardzo podobaja mi sie Twoje wyroby. Gratuluje i zazdorsze - ja mam chyba dwie lewe rece - ale sprobuje co mi szkodzi
![]() a jesli chodzi o wystawianie swoich prac - to do odwaznych swiat nalezy - a poza tym masz co pokazac. Trzymam kciuki. |
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
serdelowa, ślicznie dziękuję
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
No sliczne prace, bardzo mi sie podobają zwłaszcza z poprzedniego wisior, tylko brakuje mi w nim kuleczek przy dziurkach kamienia, ale i tak piękny, drugi juz kuleczki ma tez fajny
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
nemalo,
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

herringbony są za kazdym razem coraz ładniejsze 
śliczny fiolecik 

) i muszę poszukać nowych rynków zbytu. Jak Waszym ( bardziej doświadczonym ) okiem, jest sens wysyłać gdzieś zgłoszenie? Czy dać sobie z tym spokój i zadowolić się takim zbytem jaki mam?