![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood cz. II
znalazłam niezły blog nt. bollywood
![]() fajne avy mają, tu coś dla bess ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze tak namietnego to go nie widzialam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
wiedziałam, że nie będziesz mogła mu się oprzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Odnośnie tego zdjęcia Preity z Bachledą... To zdjecie jest z Cannes
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie ogladnelam naoprawde swietny film.
Nishabd. Naprawde mnie powalil, umywa sie do poziomu Black (Brzozka, masz Nishabd ?) Powalila mnie tez aktorka z tego filmu, Jiyah Khan. Po ogladnieciu filmu mam chec zapuscic wlosy i zmienic orietacje ![]()
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj do obejrzenia doszedł i film "świątynia miłości", obejrzałam urywek i sie zszokowałam bo jedna z aktorek miała fantazje seksualna
![]() ![]() enternalvoyageur faktycznie ładna kobitka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
hej witam bollywodzkie maniaczki
![]() ja ostatnio widzialam veer zaare (popłakałam się :P) kroki w chmurach - bardzo przyjemna ![]() czasem słończe czasem deszcz a najswieższa zdobycz to: coś się dzieje (KKHH) miłość czy pieniądze Albela Gra namiętności
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Eternal niestety nie posiadam tego filmu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wlowieta to faktycznie ma cudne. takie dlugasne. tez marze o takich... a cos slabo rosna no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
m_martka ja za nia szaleje
![]() brzozka mozesz sciagnac e-mulem ? A jak nie co zaraz zaradze sytlacji ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie skonczylam ogladac Hameshe
aaa ale suuuuuper ![]() Najlepszy dowod na to ,ze mnie wciagnela to to ,ze lektor byl rosyjski,na pol ekranu migaly mi bezsensowne napisy,a obejrzalam 2h20 nie odrywajac oczu od ekranu ![]() Jest tam motyw ,ktory w OSO nieco mnie rozczarowal i nie potoczyl sie jak chcialam,a tutaj idealnie .I nawet byl bieg do pociagu jak w DDLJ Powinno byc polskie wydanie ![]() PS zabojczy ten blog ![]() Z jakiego to filmu?? Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-07-14 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
A, zapomnialam dodac ze Jiyah Khan ma tylko 19 lat !
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kazdym razie wczoraj chcialam ogladac ale plyty z pierwsza polowa nie chca chodzic,zeby bylo smieszniej mam ten film na 2 i nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Zakupilam Nowożenców i z opisu wynika,ze to to samo co Podróz poslubna(szczegolnie,ze na zdjeciu tez jest starsza para ,1 tradycyjna i 1 nowoczesna)
Cytat:
![]() edit:cos czuje,ze mimo roznych problemów jakie ich spotkaja to bedzie reklama i pochwala malzenstw aranzowanych ![]() edit2 no i mialam racje,na kilometr widac edukacyjna role filmu Najfajniejsze sa malzenstwa aranzowane ![]() Ogolnie to film taki sobie,dialogi momentami szkolne ,akcji jako takiej brak,gra aktorska srednia(denerwowala mnie przemiana i uleglosc glownej bohaterki-ta sama niemrawosc co w Ahista Ahista).Nie byl dla mnie zbyt wiarygodny,jedyne co bylo fajne co zakonczenie ale tez przesadzone (w porownaniu z Podroza poslubna wg mnie wypada blado) Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-07-16 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
w Naj są teraz płytki z muzyką : największe przeboje filmowe.. ma ktoś?>
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Eternalko wpisuje w emula i nic mi nie znajduje
![]() nic. zero. absulutnie nic. ![]() A ja juz od dluzszego czasu namyslam sie, jak moge sie Tobie odwdzieczyc i cos nie moge wymyslic. masz moze jakis pomysl? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie z kim teraz "chodzi" Vivek???
![]() ![]() Wczoraj ogladalam Saathiya stad to zainteresowanie ![]() Super ,szczegolnie muzyka mnie urzekla,a przy koncowej scenie nie moglam sie wzruszac bo ciagle mi sie zdawalo,ze Rani ma przyklejona na policzku gume do zucia(no i niestety na poczatku domysliłam sie co bedzie na koncu.Wydawalo mi sie tez ,ze sie bardzo lubia z Rani,bo bardzo byla przy nim wyluzowana-nie to co przy Saifie np ale moze mi sie tylko zdawalo)) Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-07-17 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Brzozka
dziwne, bo ja zgciagnelam wlasnie emulem, no ale bylo b. malo zrodel i dziwie sie ze wogole mi sie udalo. No to zaraz cos Ci wysle. Zgadniesz co ? ![]() Hmmm... nie mam zadnego pomyslu, na razie ogladaj wszystko i sie ciesz ![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
pewnie juz o nim wspomniano tutaj ale ja szczegolnie polecam film "CZASEM SLONCE CZASEM DESZCZ" NAPRAWDE SPER FILM NAWET LEZKI MI POLECIALY wogle to marzy mi sie taka ich uroda szkoda ze nie jestem brunetka bo zrobilam bym sie na taka hinduske
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Bess super av
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a powiedzcie ten Jutro tancze dzis kocham czy dzis kocham jutro tancze ![]() Czyli mial byc DON Bi B a dzis widzialam wlasnie ten Nikt nie chce poplotkowac o Vivku?sama musze poszukac łee(trzeba przyznac ze z opisu to charakter ma swietny) moj 16tys poscik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Vivek chyba z nikim nie chodzi obecnie, albo sprytnie udaje, bo gazety nic o tym nie pisza
![]() jestem w trakcie ogladania komedii "One, two, three"... relacje po filmie ![]()
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Ahh... no ja wlasnie po raz hmm.. minimum 10 ogladam 'Gdyby jutra nie było' zdecydowanie najpiekniejszy film!
![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie znalazłam do tej pory filmu, który pobiłby go ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy warto obejrzec Masti??? bardzo lubie ta piosenke, http://youtube.com/watch?v=6uuZHK_aQGE ale Vivek ciagle w niej placze (co nie ukrywam dziala na mnie odpychajaco w zestawieniu z ta mina i kiwającą głowa) ,patrze na opis filmu a tu zonk,komedia ![]() ![]() Film ,ktory ja moge ogladac w kolo macieju to Salaam Namaste (i bylo tak zanim jeszcze Saif rzucil na mnie urok ![]() edit: ale mam zaplon ,dopiero teraz zrozumialam,ze w Saathiya ona przez caly film nie mowila I love U i dlaczego taki wazny byl koniec ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-07-18 o 00:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
ach Eternalko Ty to jestes kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
juz jestem po obejrzeniu "One, two, three" i moge z czystym sumieniem polecic te komedie
![]() ![]() a co do Ash, to ostatnio grywa tylko z rodzinka: najpierw Guru z mezulkiem, a teraz Sarkar Raj z mezulkiem i tesciem.... uuuaaaaah.. wieje nuda, nie sadzicie?
Hazaaron Khwaahishen Aisi, Ki har Khwaahish pe Dam Nikle... (Mirza Ghalib) Thousands of Desires...and each worth dying for... Edytowane przez meili Czas edycji: 2008-07-19 o 10:11 Powód: polknelam jedno slowko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Mi tam póki co nie znudziła się grająca razem parka młodych Bachchanów...;]
Mam pytanie - co z filmem któy wkrótce będzie w jednej z gazet ''Tak bardzo cię kocham'' - czytałam nie najlepsze raczej opinie, i zastanwaiam się - kupić, nie kupić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
a mnie sie az tak baaaardzo bardzo nie podoba Ash wraz z mezulkiem.
(wyjatek: Nie mow nikomu) Jakos wole Abhiego samego. nie moge zcierpiec(w dalszym ciagu), ze wybral ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.