![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo Smackersów! Poza tym Carmex i pomadka L'oreal. NOWE!
Znajdziesz cos u mnie za:
*Cień Inglot Matrix 840, zielono-niebiesko-turkusowy. Mam go od lata 2007, ważny jest 18 miesięcy od otwarcia. Ubytek widoczny na zdjęciu, użyty 4-5 razy. *Rozświetlający puder prasowany Joko Winter Glamour, nr 804 Desert M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
z metki 164 ale ja nosze S i na mnie ewidentnie wisiała..
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, ale proszę o zdjęcia koralików i półfabrykatów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
No więc sporo rzeczy mnie interesuje
![]() -M&Ms zielony -Podwójne cienie L’oreal Wear Infinite, nr 302 Soft Fern. Matowy beż/krem + zieleń z drobinkami. Lakiery: -różowy -kremowy -czarny z granatowym połyskiem i drobinkami - Lakier do paznokci Maybelline Express Finish, odcień nr 240 Quicksand. - Kredka do powiek Maybelline, biała. - Podwójne cienie L’Oreal Wear Infinite, nr 842 Classic Khakis. Beż/krem oraz brąz/khaki. Obydwa matowe. - Kredka do powiek Rimmel Exaggerate, nr 211 Sable (brązowa). Może sobie jeszcze coś u mnie znajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie 3 rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1215430179 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1215517827 blyszczyk artdeco https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1215717871 bibułki matujące sephory ale najbardziej zalezy mi na blyszczyku artdeco i bibułkach, moze cos dobierzesz jeszcze za wszystkie 3 rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo mi strasznie zależało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Bardzo dużo rzeczy mi się u Ciebie spodobało. ![]() ![]() Bardzo potrzebuję przede wszystkim toniku i czegoś do kąpieli. Co powiedziałabyś na *Żel pod prysznic Esprit Connect. Pojemność wyjściowa to 75 ml. Ubytek to nie więcej niż 10%. Otwarty w grudniu 2007. Ważny 30 miesięcy od otwarcia. + tonik garniera - z niewielkim ubytkiem za nowa bluzeczka Canda C&A XXL/XXXL (P.S.na żywo jest ładniejsza i jest w stanie idealnym-bez wad i jest doskonałej jakości viskoza+elastan.Mogę wkleić dodatkowe zdjęcia detali) ??? Zgodziłabyś się? ?? ![]() P.S. sprawdziłaś jej wymiary? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dobrze dodatkowe zdjęcia wkleję po południu, bo teraz jestem w pracy.
Na wieszaku to ona nie będzie tak ładnie wygladać, bo ramiona nie będą się prosto trzymać, ale skoro chcesz, to oczywiście zrobię takie zdjęcie. ![]() Tak więc, na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia które wkleiłam na wizażu robione przy naturalnym słońcu. Taki jest kolor bluzki.
Przepraszam,ale nie wyprasowałam jej ![]() a tutaj - w tym linku pozostałe zdjęcia detalu: http://www.aukcjoner.net/gallery/000...-canda.html#I1 dł rękawa mierzona od pachy - 39 cm wydaje misięże ten rękaw powinien być jako 3/4 wymiary dalsze bluzki które podałam w watku są bez rozciągania Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-07-16 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
w porządku
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
zapraszam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
to ta:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-wlosow.html (ale to za mało na wymianke ![]() mnie interesuje to: M&Ms zielony Truskawkowy <------DOKŁADKA Z 10.07. (na zdjęciu w poście #3) *Krem do stóp zmiękczający firmy ABE, pojemność wyjściowa 75 ml, zostało ok. 50 ml. *Dezodorant w sztyfcie Nivea Deo Energy Fresh, użyty dwa razy. *Żel pod prysznic Celine Dion Belong. Pojemność wyjściowa to 75 ml. Ubytek to mniej więcej 30-40%. Otwarty w grudniu 2006, ważny 30 miesięcy od otwarcia. *Żel pod prysznic Esprit Connect. Pojemność wyjściowa to 75 ml. Ubytek to nie więcej niż 10%. Otwarty w grudniu 2007. Ważny 30 miesięcy od otwarcia. DOKŁADKA ZAPACHÓW!!! 10.07. *Celine Dion Belong, perfumowany dezodorant w naturalnym spray'u. Pojemność wyjściowa to 75 ml. Ubytek widoczny na zdjęciu. *Esprit Connect, perfumowany dezodorant w naturalnym spray'u. Pojemność wyjściowa to 75 ml. Ubytek widoczny na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Witam! To moze smackers M&M's zielony za ten spray z Avonu?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
teraz to masz już tylko jedneko smackersa który by mnie interesował, więc raczej nie
![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
A nie wybrałabyś u mnie nic innego, np z książek, za tego smackersa? Dodałam też kilka kosmetyków
![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Odpisałam u mnie
![]()
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
*Błyszczyk Artdeco, nr 22 z zimowej (2007/08) serii cielistej. Użyty zaledwie trzy-cztery razy, jak nowy! 6 ml. Otwarty pod koniec grudnia 2007, ważny 24 miesiące od otwarcia.
Smackers truskawkowy Lakier do paznokci Cover Girl Boundless Color - kremowy *Bibułki matujące Sephora. Ilość wyjściowa to 50 bibułek. Zostało ok. 20-30. czesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
marks & spencer , z metki
![]() obwód sciagaczu 44 x 2, ten sciagacz jest taki mało sciagatowaty teraz zauwazyłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.