|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
he he no to Misiu niezła niespodzianke rodzicom zrobicie
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie beda mieli twoi rodzice a rodzice TŻ wiedza?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz uciekam bo TZ cos narzeka, ze ciagle przed kompem siedzę _jakby miał racje
![]() Miłego wieczoru i spokojnej nocy |
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikt nie wie oprocz was kochane
![]() kasiasiar rodzicow poinformujemy w maju bo,bedziemy jechac na komunie do chrzesnicy tz oczywiscie mnie korci zeby powiedziec juz rodzica,ale wiem ze oni beda zaraz chcieli pieniadze wykladac itd,a my sami finansujemy calosc,wiec po sie maja stresowowac![]() Milego wieczorku Kasiu Nikitko tz wychowal sie tylko z mama,ale ona tez sie dowie chyba w maju a ojca tz napewno nie nedziemy informowac |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu czujemy sie zaszczycone
Dobrej nocki |
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha to czujemy się zaszczycone
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc kasiasiar
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - dragonko a jakie plany na jutro masz?
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
wyslalm wam fotke z wczorajszego farbowania moja nowa ksywa to platynka |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikitko dziekuje ale ja nie lubie az takich jasnych blond
![]() a fryzura to brak fryzury ale dobrze mi idzie juz dwa tyg temu powinnam byc u fryzjera
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki Kasiu
przyjemnego wieczoru z mezem |
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
To miłej nocki kasiasiar
Misiu ahh to dziekujemy że Nam powiedziałaś ![]() do mnie żadne fotki nie doszły ![]() ja też chce zobaczyć ![]() Nikitko ... teraz zobaczyłam że wczoraj wysłałaś dalsza porcje zdjęć i doszła część 2, 3 i 5 a 4 brak A jutro jade z moim Tżtem na egzamin z prawka bo ma .. obiecałam że bede tam cały czas bo ma testy najpierw i potem jazde .. no zobaczymy .. bo u nas w Białym zdaja po 7,8 razy i kto ma szczęście to zdaje .. mi się udało .. ale żal mi tych co nie zdają bo egzaminatorzy tak chamscy są i za głupoty oblewają dlatego ehh no mam nadzieje że dla mojego się uda.. ale nie bede zapeszac
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu sprawdz meila
![]() powodzenia dla tz bede trzymala
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Misiu doszło ! dziekuje
kolorek podoba mi się strasznie, śliczny jest ![]() Lece już z kompika więc dobranoc dziewczynki
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Aniu
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu to będziemy trzymać kciuki za twojego TŻ żeby mu dobrze poszło ja w wawie za 3 zdałam![]() Misia mam już M w domku spakowany i nakarmiony a teraz heja banana
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
ojej ile zescie juz napisaly na nowym watku gaddd...
co do prawa jazdy ja sama bede miala nuiedlugo egzamin w zasadzie juz blisko echhh ale na pierwszy raz nie licze jak widze ile osob zdaje a ile nie... ja zaczelam kompletowac rzeczy do mieszkania plytki, podlogi kafelki itp... koszmar.... tego tyle jest ze nie wiadomo co brac w rozsadnej cenie dluga droga przed nami z tym
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Dziękuję wszystkim za życzenia rocznicowe, jesteście kochane Nawet nie poczytałam, co tam napisałyście, jutro nadrobię. Dopiero wróciliśmy z Grudziądza. Podpisaliśmy umowę przedwstępną, ale co nerwów przy tym straciliśmy to nasze My wchodzimy podpisywać umowę na umówione 135tys. a oni, że się namyślili i chcą 140 tys. Aż mi krew do głowy uderzyła. Spytałam, czemu nie zostaliśmy o tym poinformowani i takie tak utarczki słowne. W końcu powiedzieliśmy, ze dajemy 137 tys. i koniec. Zgodzili się, podpisaliśmy umowę. No i cieszę się bardzo, że to wszystko rusza w końcu pełną parą. A z drugiej strony jestem wściekła, że ci ludzie tacy niesłowni. I gdyby mieszkanie tak nam się nie podobało, to byśmy odpuścili. Ale teraz to tylko raz się z nimi zobaczymy i koniec. Ale wszystko trochę się przeciaga i pewnie wprowadzimy się pod koniec sierpnia dopiero. A ja to bym chciała już No i widzieliśmy się dziś z teściami, nawet poprawnie było, nie poruszaliśmy tematu pieniędzy i obietnic. Ale w oczy im spojrzeć nie mogłam. Dziewczyny, jutro poczytam co tam u was, bo dziś nie mam siły. Buziaczki dla was Acha i muszę się pochwalić, że zobaczyłam się dziś z Justysią i Anielka po raz pierwszy mnie kopnęła Ale mi przywaliła w rękę Cudownie!!!
|
|
|
|
#82 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ray udanego kompletowania wszystkiego domieszkania
![]() Pomidokro , tak to juz z ludzmi jest ehhhhh porazka... Amelka rozpoznala ciocie i chciala sie przywitac Kasiasiar oby Ci szybko dzionek w pracy minal ![]() Nikitko udane ustosunkowania sie ![]() Dragonko za TŻ... To jego pierwszy raz??Ja, J odprawilam do domciu Wyprobowalam wlasnie pierwsza kapsulke ![]() Poczytam i bede sie zmywac... Misia, kochana Misia, bardzo ladnie Ci w tym blondzie, naprawde mi sie podoba Za to w krotszych wloskach bardziej mi sie podobasz Ja bym scianala, chyba, ze chcesz zapusic ![]() Jako, ze to nasza kolejna czesc/nowy watek to wklejam liste ![]() LISTA DO ZACIĄŻENIA 1. Kachulka II polowa 2008 PS. jak najszybciej ![]() 2. Mezatka II polowa 2008 3. Kinia 2008/2009 4. Kasiasiar II polowa 2009 5. Pomidorka II polowa 2009 6. Agusieczek 2009/2010 7. Marcelinka 2009/2010 8. Orzeszek 2009/2010 9. Misia 2010/2011 10. Emi 2011/2012 Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-08-07 o 08:21 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja juz w domku po pracy
Pomidorko to macie identyczna sytuacje jaka my mielismy,tez najpierw bylo ze mieszkanie kosztowac ma 83 tys wiec jeszcze myslelismy ze uda nam sie cene zbic do 80 a jak przyszlo do podpisanie umowy przedwstepnej to napisali ze 85 tys i gdybym nie spojrzala czasami to bysmy byli zdziwieni,zapytalam dlaczego taka kwota skoro sie umawialismy na inna to stwierdzili ze podniesli bo sa dwie piwnice a jak sie pozniej okazalo to trzymali tylko klucze od suszarni i ze niby to nam tez chcieli sprzedac a to nie bylo ich pomieszczenie no ale z ceny juz nie zeszli a nam sie mieszkanie podobalo i nie pozostalo nam nic innego jak tylko podpisac umowe z taka kwota,ale tak jak mowisz widzielismy ich tylko u notariusza i juz mielismy spokoj ,no moze jeszcze poza malym incydentem ze nie pozabierali swoich gratow do konca i 2 tyg po tym jak juz kupilismy od nich mieszkanie musielismy do nich wydzwaniac kiedy przyjada zabrac do konca swoje rzeczy to zwlekali i zwlekali az wkoncu tz sie wkurzyl i powiedzial ze wystawi wszystko pod smietnik to juz byli wtedy nawet tego samego dnia i to jeszcze z pretensjami Dziewczynki reszte podczytam jutro bo teraz lece do wyrka i lulku Milej nocki kochane
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomidoro super ze dostalas kopniaka od Amelki
a z ludzimi to wlasnie tak bywa....brak slow poprostu ![]() Marcelinko dzieki ![]() Dobranoc kachulko tez zmykam spac wiec dobrej nocu wam zycze |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
Aniu włoski bardzo fajn e i wydaje mi sie, ze skoro tak Ci szybko rosna to jakos szybko Ci minie ten okres przejsciowy miedzy krociutkimi a dluzszymi Pomidorko aj ci ludzie, okropne co wyczyniaja, to jawne oszustwo czyli Amelka rozrabia A jak sie Justynka czuje?Nikitko to fajnie wieczorek z M spedzilas Aniu dla TZKiniu i jak przymiarka sukni? Marcelko mnie prosze przesunąc na tej liscie raczej na druga połowe 2009 ![]() Milego dnia |
|
|
|
#86 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do kopniaka od Anielki to fajna sprawa, ja jade na mazury żeby dostać kopniaczka od szwagierki synka bo to już początek 8msc się zacznie ![]() Cytat:
Marcelko ustosunkowanie było M mógł spokojnie pojechać w trase zwłaszcza że za 10 dni wróci zleci szybko Cytat:
Kasiu to tez miałas przejscia z kupnem mieszkanka, masakra jakaś ![]() Cytat:
Oj tak wieczorek był milutki i fajniutki ![]() Dziewczyny Justysi mała nie ma na imie AMELKA tylko ANIELKA Miłego dnia dziewczyny Kinia czekamy na fotki sukni ![]() Dragonka trzymamy mocno kciuki żeby TŻ dobrze poszło
|
|||||
|
|
|
#87 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Kasiasiar wedle zyczenia, zrobione ![]() Kinia ja tu czekam i czekam na Twoja sesje przedslubna, w suknii slubnej a tu ni ma nic ![]() Kachulko z ludzmi to tak jest... Ja nie wiem, jak mozna byc tak bezczelnym... Kinia
|||||||||||||||||||||
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki teraz zdjęcia tylko na jednym jest buźka, bo na innych głupie miny stroiłam i nie chcę się tak pokazywać, ale tam buzia nie ważna powiedzcie mi, czy ten welon pasuje do kolczyków i wisiorka , bolerko będę miała takie jak na zdjęciach, tylko rękawki za łokieć sobie zażyczyłam miłego oglądania (nie wystraszcie się tylko )
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko suknia ślicznie wygląda na tobie, bardzo mi się podobasz
wisiorek i kolczyki też ładne , ale osobiście welon nie bardzo mi jakoś pasuje do całości takie moje skromne zdanie
|
|
|
|
#90 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia
mimo, ze przeciez jest taka sama
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.

maju bo,bedziemy jechac na komunie do chrzesnicy tz 

ale dobrze mi idzie juz dwa tyg temu powinnam byc u fryzjera

My wchodzimy podpisywać umowę na umówione 135tys. a oni, że się namyślili i chcą 140 tys. Aż mi krew do głowy uderzyła. Spytałam, czemu nie zostaliśmy o tym poinformowani i takie tak utarczki słowne. W końcu powiedzieliśmy, ze dajemy 137 tys. i koniec. Zgodzili się, podpisaliśmy umowę. No i cieszę się bardzo, że to wszystko rusza w końcu pełną parą. A z drugiej strony jestem wściekła, że ci ludzie tacy niesłowni. I gdyby mieszkanie tak nam się nie podobało, to byśmy odpuścili. Ale teraz to tylko raz się z nimi zobaczymy i koniec. Ale wszystko trochę się przeciaga i pewnie wprowadzimy się pod koniec sierpnia dopiero. A ja to bym chciała już 

, bolerko będę miała takie jak na zdjęciach, tylko rękawki za łokieć sobie zażyczyłam