![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: hulajnoga- czy to obciach?
Cytat:
http://www.decathlon.com.pl/PL/hulaj...wona-47993804/ Kupiłam ją w Decathlonie w Sosnowcu za 219zł. Nie sugeruj się przeznaczeniem - ma wytrzymać do 100kg ![]() Byłam na mojej wczoraj w hipermarkecie - pozwolono mi ją wziąć na sklep, tylko ochroniarz ją oznaczył, że to moje prywatna, bo przechowalnia jej nie chciała wziąć. Na uczelni zostawiam ją w szatni, mam dobre układy z panią która tam pracuje ![]() Zważyłam przed chwilą moją hulajnogę - waży około 3,6kg. Po mieście jej nie noszę - prowadzę i wsiadam tam gdzie się da podjechać. Składam wsiadając do pociągu albo autobusu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
w ogóle nie rozumieniem co to za stwierdzanie ze to obciach
![]() mnie by w ogóle nie zdziwiło, jakbym spotkała kogoś dorosłego jedzącego na hulajnodze ![]() ![]() sama bym sobie sprawiła takie cudo, jeśliby mi stan zdrowia pozwalał ![]() ![]() ![]() anna87 - gratuluję pomysłu i nie przejmowania się "co ludzie powiedzą" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Super, wręcz gratuluję, bardzo lubię zakręconych pozytywnie ludzi, których zachowania nie determinują brane z sufitu poglądy innych. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Bad-Boy
|
Obciachem jest zadawanie takich pytań autorko wątku.
Mam hulajnogę a sam fakt że jakaś ciemnota "dziwnie" się popatrzy tym bardziej dodaje mi frajdy. Nawet nie wiecie jak uwielbiam te tępe spojrzenia. Choć w rzeczywistości to spotykają mnie zazwyczaj spojrzenia podziwu i zainteresowania. Niektórzy pytają. Taki miły dodatek do za☠☠☠istej frajdy jaką jest sama ostra jazda na hulajnodze. ![]() Edytowane przez bendek Czas edycji: 2014-11-02 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pytania autorki - oryginalny pomysł jeśli chodzi o hulajnogę. Jeśli masz ochotę do śmiało kupuj! Tym bardziej, że Kraków to nie jakaś mała wioska w której wszyscy się znają i inni będą krzywo patrzeć bo robisz coś innego niż reszta. Tutaj mało kto Cię zna. Ludzi których miniesz kolejny raz pewnie szybko nie spotkasz. Różne dziwactwa widuje na ulicach Krakowa i naprawde hulajnoga nie wzbudziłaby we mnie oburzenia czy zdzwienia a raczej zazdrość bo sama chętnie bym sobie pojeździła ![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Bad-Boy
|
Cytat:
Jazda wśród tych którzy cię znają i patrzą dziwnie daje jeszcze więcej frajdy ale niektórzy lubią się nie wychylać... Cóż, nie rozumiem ale ich sprawa jak wolą być szarzy i nudni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Bad-Boy
|
![]() Cytat:
Nie ma znaczenia na czym jeździ liczy się że robi to co chce robić i nie boi się wyróżnienia. Ktoś kto nie chce się wyróżniać - z założenia chce być jak inni. Wielu takich samych ludzi to definitywna nuda. Ludzie którzy żyją pod publikę są nudni, deal with it |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
To, że dorosła osoba jedzie na hulajnodze może początkowo dziwić, bo fakt, że przyjęło się, że najbardziej jeżdżą na niej dzieci. Jednak tak naprawdę to fajna sprawa myślę, bo faktycznie hulajnoga jest po prostu wygodna, zajmie po prostu mniej miejsca i jeśli ktoś ma krótszy dystans, to uważam, że to dobry pomysł. Nie ma co innymi się przejmować, tak Ci wygodnie. Ja teraz też pomyślałam, że czasem mam sytuację, że gdzieś mam za blisko na rower, że nie chce się go wyciągać, a czasem nie chce się na piechotę. U mnie w mieście, średnie miasto, to więcej ludzi się zna, a ja trochę mam wadę, że za bardzo się przejmuję, więc nie wiem czy się odważę (nie ma w tym nic złego oczywiście, ale ja taka jestem bojaźliwa tutaj hehe), ale kto wie, może choćby na elektryczną się skuszę, są chyba takie i byłaby to niezła opcja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Ja i mąż kupiliśmy sobie po hulajnodze Frugal. Są kolory do wyboru, ja wybrałam czerwoną. Latem czy wiosną - świetna sprawa! a ile radochy przy tym ![]() Bardzo dużo osób nas zaczepia i dopytuje skąd ją mamy albo się oglądają i uśmiechają. Można by powiedzieć, że w naszym wieku to dziwne 26lat i 32lata ale w innych krajach jest to bardzo popularny, szybki i fajny środek transportu. Nie trzeba się martwić też o serwis, że np. kupicie, wydacie jakąś tam sumę, a gdy się coś stanie to zostaniecie same z problemem. My kupiliśmy od marki Frugal (dostępne są na ich stronie, na ole ole lub w media expert) i jest serwis/gwarancja. Polecam z czystym sumieniem, a gdy znajdę jakieś nasze fotki na hulajnogach to wrzucę ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Właśnie o elektrycznej hulajnodze pisałam. Frugal hulajnoga elektryczna jedzie dość szybko ale też nie jak samochód. Ja jadę 20hm/h, a mąż z racji, że jest cięższy to 18hm/h. Do pracy też super opcja.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.