|
|
#61 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Dot.: Forum.lover.pl - Poradnik jak wyrwać kobietę
hahahaha dziewczyny
wlasnie mialam zamiar sie rejestrowac
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Ja tylko czekam aż nas Ci "podrywacze" odwiedzą na Wizażu...
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To zagranie na miarę ich stylu, a tak naprawdę walka z wiatrakami. Czemu ma służyć? EDIT: może niech kolega wejdzie i udzieli im męskiej słownej reprymendy? Jak to się mówi... "Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli."
Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-10-05 o 14:42 |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Lauro - przeciez nie bedziemy nikomu dokuczac
zaprezentujemy inny styl ![]() jestem nowym uzytkownikiem tego forum karol wita
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam zamiaru urządzac tam wojen... mozna to przeprowadzic z odrobina poczucia humoru i na pewno - z niewidzialnym dla meskich oczu sztandarem, ktory glosi, ze kobieta to nie rzecz... Ptysio - mnie bardziej chodzi o ich reakcje nie bede ich reformowac...bo to niewykonalne
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
nie trzeba podawac sie za faceta, wkoncu i Panie maja tam wstep
wystarczy tylko w inteligentny sposob zmiazdzyc ich ego.
|
|
#69 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może warszawiak
|
||
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Brak słów. Czytam wątek "co sądzicie o grubasach"... teksty o wysyłaniu ich do obozów koncentracyjnych, albo wysyłaniu starszych ludzi w kosmos, bosą nie użyteczni... Kim trzeba być, żeby mieć tak straszne poglądy?Czy człowiek może się TAK wypowiadać o innym, człowieku?! Pewnie w dużej części to szpan jakiś mało rozumny, ale... straszne
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w fazie przygotowawczej
czytam musze wejsc miedzy wrony ![]() http://forum.lover.pl//index.php?showtopic=433 "Wiec nalezy tutaj Pewne sprawy powiedziec: Po co tutaj jestesmy: 1) Jestesmy tutaj zeby sobie pomagac! 2) Jestesmy tutaj zeby wymieniac sie doswiadczeniami , ergo dawac rady. 3) Nie uczymy zakazanych sztuk , poprostu chcemy stac się lepsi. Po co tutaj nie jestesmy: 1) Nie jestesmy tutaj zeby dawac wam magiczna rozdzke czy zaklecia otwierajace kobietom nogi. 2) Nie jestesmy tutaj zeby sie nad wami/soba uzalac - wchodzac tutaj deklarujesz chec zmiany. 3) Nie jestesmy tutaj zeby sie obrzucac blotem, no chyba ze ktos ewidentnie zasluguje, za brak mozgu. Zanim wejdziesz: Jestes nowy chcesz sie zmienic powinienes: 1) Przeczytac teorie od deski do deski , proponuje poczytac niektore tematy w dziale materialy. 2) Zastanow sie ile masz lat goscie ponizej 18ki nie powinni brac sie za PU , lepiej jakbyscie poszukali najpierw czegos o samodoskonaleniu , ewentualnie w diablo pograli... Jest to wazne z tejze przyczyny ze my tutaj rozmawiamy o podrywaniu lasek/kobiet i nasze rady nie beda dla Ciebie ani dobre ani przydatne. 3) NIE ROZWIAZUJEMY PROBLEMOW Z CYKLU: Rzucila mnie laska co mam zrobic zeby do mnie wrocila ? Wlasnie przeczytalem forum , dotychczas bylem spolecznym nieudacznikiem pomozcie mi wyrwac SHB z roku , co ma faceta ktory jest ciachem, ma kasy jak lodu itp. etc. 4) Wchodzac tutaj jestes nowy , prosisz nas o rade WYMAGAMY od Ciebie kultury , nie dawaj tez rad pt. JA MYSLE , WYDAJE MI SIE , bo to jest zupelnie bezsensu jak niedoswiadczeni gracze chca dawac rady - pocwicz troche , pozniej jak najbardziej 5) Przygotuj sie ze nie bedziesz na poczatku traktowany z wielkim szacunkiem - kazdy z nas nie byl. Na szacunek sie zasluguje."
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, mi tam zaraz ciśnienie skoczy - jak wczoraj przy czytaniu, bo ja bym mimowolnie próbowała nawracać (taka juz skaza na charakterze
). Ale chętniew Was poczytam ![]() Warszawiak dobre
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
regulaminu powinno się przestrzegać pytanie w jaki sposób na ten szacunek sie zasługuje? hmm no jestem ciekawa? bo mi sie wydaje że kto im więcej bedzie miał "zaliczonych , wiekszy bagaż tym szacunek wzrasta....
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawracac nie bede... ale powymyslam jakies historie i wtedy dam Wam znac ![]() oczywiscie - prosze o info, jesli ktoras z Was - zacznie sie tam odzywac na pewno dolacze )glupawka mnie zlapala
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie... to uwo.pl ma bardzo ciekawy regulamin..
http://uwo.pl/viewtopic.php?t=780 Dołączając do naszej społeczności zgadzasz się na poniższe warunki: 1) To forum ma charakter grupy wsparcia. Tworzą ją ludzie świadomi, że w toku dążenia do sukcesu i uczenia się nowych rzeczy nie unikniemy popełniania błędów. Chodzi nam jednak o to, żeby tych błędów było jak najmniej i żeby nie były one powodem krzywdzenia ani siebie ani kobiet ani nikogo innego w naszym otoczeniu. 2) Chcę się uczyć na cudzych błędach poprzez wymienianie się doświadczeniami z innymi, którzy przechodzili już przez to, co dopiero mnie czeka. Chcę się stale się doskonalić, polepszać jakość mojego życia i dzięki temu stawać się atrakcyjniejszym w oczach kobiet. 3) Robię wszystko z czystymi intencjami. W kobiecie, którą uwodzę, widzę przede wszystkim drugiego człowieka, a nie szmatę. Kieruję się także tym, co ona będzie z tego miała i co jej mogę zaoferować. Stosuję zasadę win-win (tzn. że obie strony zyskują) i nie mam zamiaru zabawiać się niczyim kosztem. 4) Porzuciłem w sobie takie negatywne stany umysłu jak: potrzebowanie popisywania się i udowadniania innym forumowiczom czegokolwiek, czy chęć mszczenia się na kobietach za odrzucenia i zawody, których od nich w przeszłości doznałem. Jeżeli gdzieś popełniłem błąd, w czymś zawiniłem, to przyznaję się do tego i nie zwalam na innych. 5) Jeśli będę miał prawa pisania na tym forum, będę pisał tylko o doświadczeniach, które RZECZYWIŚCIE miały miejsce, głównie moich, ale niekoniecznie. Będę to robił po to, aby inni mogli wyciągnąć z tego KONSTRUKTYWNE i OBIEKTYWNE wnioski dla siebie. Nie będę więc niczego koloryzował, aby zyskać w oczach forumowiczów, ani tym bardziej NICZEGO ZMYŚLAŁ, co spowodowałoby wprowadzenie (głównie niedoświadczonych) forumowiczów w błąd i przykre konsekwencje dla nich samych i ich otoczenia, gdyby natchnieni moimi historiami zdecydowali się zrobić to, co ja zmyśliłem. Nie będę także pisał i polecał rzeczy, o których gdzieś przeczytałem, a które nie są częścią mojego doświadczenia i o których nigdy nie przekonałem się w praktyce. Nie będę się wypowiadał o rzeczach, o których nie mam pojęcia. To forum nie służy bowiem teoretyzowaniu. 6) Jestem świadomy, że moje relacje z kobietami to po części wynik wychowywania się w takiej a nie innej rodzinie i odbicie jakości życia, jakie obecnie wiodę. Jeśli mam problem, to szukam jego źródła i dążę do jego wyeliminowania. Zgadzam się, że uczenie się uwodzenia bez dotykania przyczyny problemu stanowi tylko jego zaleczanie. 7) Wyrzekam się stosowania manipulacji w stosunku do kobiet, opowiadania zmyślonych historii czy stosowania technik, w wyniku których podejmowałyby one decyzje, których tak naprawdę nie chciały podjąć. Jestem w stosunku do nich UCZCIWY, nie ukrywam swoich zamiarów, jakie by nie były, i nie udaję i nie kreuję się na kogoś, kim w rzeczywistości nie jestem. Chcę uwodzić a nie zwodzić. 8) Jeżeli chcę z nią tylko seksu, to będzie to jej wystarczająco jasno zakomunikowane, werbalnie lub niewerbalnie. Jeżeli chcę mieć kilka kobiet na raz, to każda z nich będzie o tym wiedziała i będzie się na to godziła. 9) Nie będę propagował na forum seksu z nieletnimi. 10) Nie będę obrażał niczyich uczyć religijnych. |
|
|
|
|
#78 | ||
|
Raróg
|
Ana w mig się zorientowały że coś nie gra - po dużej liczbie czytających gości - i doszły do tego, że wchodzą z wizaz.pl (nie pytaj jak, nie siedzę w tych klockach
). Misja zbawienna nieudana, wszak nie jesteśmy sztabem terapeutów trafiających na podatny grunt.Cytat:
Osobiście nie czuję potrzeby uduchowienia życia kilku playboy'om internetowym, a że znajdują sobie "prezenty do rozpakowania" - to też o tych "prezentach" swoje świadczy, niech się więc rozpakowujący i rozpakowana szanują według własnych potrzeb, nic mi do tego
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie mysle, ze to kwestia czasu az sie zorientuja ze ich czytamy, zwlaszcza, jak zaczna się nasze prowokacje,
a potem trafia tutaj i zatrollują nasze forum :/ dla chcacego nic trudnego wystarczy w google wpisac ich nazwe forum. w wyszuskiwaniach forum wizaz jest bardzo wysoko, wystarczy wejsc w tadam. wystarczy przeczytac ten watek
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co.. mnie śmieszy tam najbardziej jeden facet
to jego przykładowa wypowiedź:"1. Ty tutaj nie jestes od jechania ludzi... jeszcze." co ciekawe, dopiero kiedy on stwierdzi, że ktoś zasługuje na szacunek (tzn rozpakował dużo prezentów ) zaczyna do niego pisać z dużej litery może zmieńmy więc temat tego wątku? :P
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2008-10-05 o 15:32 |
|
|
|
|
#81 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Ciekawość pierwszym krokiem do... " Ale mnie dzisiaj naszło na powiedzenia.
|
|||
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
wy na prawde chcecie z nimi prowadzić konwersacje..?
ja bym nie dała rady,odpuszczam,po co tracic swoj czas na takich idiotów... i tak nic nie pojmą,a my sie tylko niepotrzebnie naprodukujemy Głupek głupkiem pozostanie. Niech robia co chcą i niech będą żałosnymi dupkami do konca życia,na zdrowie im to wyjdzie ,mam nadzieje.. choć miło byłoby poczytac jak im cisnienie rośnie podważając ich status największych internetowych wyjadaczy... bo oni chyba tylko na forum są tacy do przodu... przynajmniej wiekszość..
|
|
#83 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kogo jak kogo,ale Ciebie jestem pewna,że nie powodujesz wojen ![]() OOOooo,jaki ładny nick ![]() Myślę nad tym... Cytat:
Te ich forum TAK tętni życiem,do tego są TAK inteligentni,że może minąć spokojnie z miesiąc zanim się zorientują,że coś jest nie tak
|
||
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
wiedziałam ze niektórzy faceci to głąby ale w jednym miejscu na raz ich jeszcze tylu nie spotkałam
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Raróg
|
Ciekawość to teraz na pewno, szykuje się draka (chyba), a jeśli chodzi o samo ich forum - odczucia takie sobie, trochę ich żal - potrzeba dowartościowania się przygodnym seksem przed obcymi ludźmi itd., ludzie mają jednak ciekawsze szmergle.
Awia napisała - proste nas poszukać. A ana chyba w swoim systemie widziały (przekierowania z innego forum czy coś w ten deseń). 31 nas tu teraz jest, jeśli każda przy okazji tam zagląda, mogą powęszyć. Zróbmy grafik, hehe
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrazenie, ze nie wszyscy mnie zrozumieli powtorzę - nie mam zamiaru nikogo tam prowokowac...
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie prymitywy niestety isnieją, a przyswojenie sobie podstaw dobrego wychowania wykracza poza ich mozliwosci ( ze nie wspomnę o odrobinie empatii i szacunku dla drugiego człowieka)A co do nalotu na forum powiatowych donżuanów- dziewczyny, szkoda klawiatury, przecież to jakaś banda nieudaczników, którzy muszą dowartosciowywać się w internecie opowiadajac bzdury o tym ile to niby dziewczyn poderwali- a bądźmy szczerzy,słoik musztardy ma w sobie więcej uroku osobistego niż wszyscy ci lowelasi razem wzięci. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
o jaaaaaaaaaaaaa poracha
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Również uważam, że interesująco byłoby poczytać dyskusję w której ktoś zaprezentuje im inny punkt widzenia. Sprawdziłam w Google, wychodzą 2 wyniki z Wizażem, ale chyba wystarczyłoby tylko zmienić tytuł wątku i edytować nazwę tego forum w jednym poście i byłoby po sprawie. |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
mi się oni kojarzą z takimi typami: http://www.youtube.com/watch?v=voRQh...eature=related
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

wlasnie mialam zamiar sie rejestrowac

zarejestrować się jako mężczyzni i... zająć to żałosne miejsce

Brak słów.

Takie prymitywy niestety isnieją, a przyswojenie sobie podstaw dobrego wychowania wykracza poza ich mozliwosci ( ze nie wspomnę o odrobinie empatii i szacunku dla drugiego człowieka)