![]() |
#61 |
Perfumoholik z wyboru
|
Dot.: Forum.lover.pl - Poradnik jak wyrwać kobietę
hahahaha dziewczyny
![]()
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Ja tylko czekam aż nas Ci "podrywacze" odwiedzą na Wizażu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To zagranie na miarę ich stylu, a tak naprawdę walka z wiatrakami. Czemu ma służyć? EDIT: może niech kolega wejdzie i udzieli im męskiej słownej reprymendy? Jak to się mówi... "Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli." ![]() Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-10-05 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Lauro - przeciez nie bedziemy nikomu dokuczac
![]() ![]() jestem nowym uzytkownikiem tego forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie mam zamiaru urządzac tam wojen... mozna to przeprowadzic z odrobina poczucia humoru i na pewno - z niewidzialnym dla meskich oczu sztandarem, ktory glosi, ze kobieta to nie rzecz... Ptysio ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Perfumoholik z wyboru
|
nie trzeba podawac sie za faceta, wkoncu i Panie maja tam wstep
![]()
![]() |
#69 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
![]() Czytam wątek "co sądzicie o grubasach"... teksty o wysyłaniu ich do obozów koncentracyjnych, albo wysyłaniu starszych ludzi w kosmos, bosą nie użyteczni... Kim trzeba być, żeby mieć tak straszne poglądy?Czy człowiek może się TAK wypowiadać o innym, człowieku?! Pewnie w dużej części to szpan jakiś mało rozumny, ale... straszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
jestem w fazie przygotowawczej
![]() ![]() ![]() http://forum.lover.pl//index.php?showtopic=433 "Wiec nalezy tutaj Pewne sprawy powiedziec: Po co tutaj jestesmy: 1) Jestesmy tutaj zeby sobie pomagac! 2) Jestesmy tutaj zeby wymieniac sie doswiadczeniami , ergo dawac rady. 3) Nie uczymy zakazanych sztuk , poprostu chcemy stac się lepsi. Po co tutaj nie jestesmy: 1) Nie jestesmy tutaj zeby dawac wam magiczna rozdzke czy zaklecia otwierajace kobietom nogi. 2) Nie jestesmy tutaj zeby sie nad wami/soba uzalac - wchodzac tutaj deklarujesz chec zmiany. 3) Nie jestesmy tutaj zeby sie obrzucac blotem, no chyba ze ktos ewidentnie zasluguje, za brak mozgu. Zanim wejdziesz: Jestes nowy chcesz sie zmienic powinienes: 1) Przeczytac teorie od deski do deski , proponuje poczytac niektore tematy w dziale materialy. 2) Zastanow sie ile masz lat goscie ponizej 18ki nie powinni brac sie za PU , lepiej jakbyscie poszukali najpierw czegos o samodoskonaleniu , ewentualnie w diablo pograli... Jest to wazne z tejze przyczyny ze my tutaj rozmawiamy o podrywaniu lasek/kobiet i nasze rady nie beda dla Ciebie ani dobre ani przydatne. 3) NIE ROZWIAZUJEMY PROBLEMOW Z CYKLU: Rzucila mnie laska co mam zrobic zeby do mnie wrocila ? Wlasnie przeczytalem forum , dotychczas bylem spolecznym nieudacznikiem pomozcie mi wyrwac SHB z roku , co ma faceta ktory jest ciachem, ma kasy jak lodu itp. etc. 4) Wchodzac tutaj jestes nowy , prosisz nas o rade WYMAGAMY od Ciebie kultury , nie dawaj tez rad pt. JA MYSLE , WYDAJE MI SIE , bo to jest zupelnie bezsensu jak niedoswiadczeni gracze chca dawac rady - pocwicz troche , pozniej jak najbardziej ![]() 5) Przygotuj sie ze nie bedziesz na poczatku traktowany z wielkim szacunkiem - kazdy z nas nie byl. Na szacunek sie zasluguje." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Eee, mi tam zaraz ciśnienie skoczy - jak wczoraj przy czytaniu, bo ja bym mimowolnie próbowała nawracać (taka juz skaza na charakterze
![]() Ale chętniew Was poczytam ![]() Warszawiak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nawracac nie bede... ale powymyslam jakies historie i wtedy dam Wam znac ![]() oczywiscie - prosze o info, jesli ktoras z Was - zacznie sie tam odzywac ![]() ![]() glupawka mnie zlapala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
wiecie... to uwo.pl ma bardzo ciekawy regulamin..
http://uwo.pl/viewtopic.php?t=780 Dołączając do naszej społeczności zgadzasz się na poniższe warunki: 1) To forum ma charakter grupy wsparcia. Tworzą ją ludzie świadomi, że w toku dążenia do sukcesu i uczenia się nowych rzeczy nie unikniemy popełniania błędów. Chodzi nam jednak o to, żeby tych błędów było jak najmniej i żeby nie były one powodem krzywdzenia ani siebie ani kobiet ani nikogo innego w naszym otoczeniu. 2) Chcę się uczyć na cudzych błędach poprzez wymienianie się doświadczeniami z innymi, którzy przechodzili już przez to, co dopiero mnie czeka. Chcę się stale się doskonalić, polepszać jakość mojego życia i dzięki temu stawać się atrakcyjniejszym w oczach kobiet. 3) Robię wszystko z czystymi intencjami. W kobiecie, którą uwodzę, widzę przede wszystkim drugiego człowieka, a nie szmatę. Kieruję się także tym, co ona będzie z tego miała i co jej mogę zaoferować. Stosuję zasadę win-win (tzn. że obie strony zyskują) i nie mam zamiaru zabawiać się niczyim kosztem. 4) Porzuciłem w sobie takie negatywne stany umysłu jak: potrzebowanie popisywania się i udowadniania innym forumowiczom czegokolwiek, czy chęć mszczenia się na kobietach za odrzucenia i zawody, których od nich w przeszłości doznałem. Jeżeli gdzieś popełniłem błąd, w czymś zawiniłem, to przyznaję się do tego i nie zwalam na innych. 5) Jeśli będę miał prawa pisania na tym forum, będę pisał tylko o doświadczeniach, które RZECZYWIŚCIE miały miejsce, głównie moich, ale niekoniecznie. Będę to robił po to, aby inni mogli wyciągnąć z tego KONSTRUKTYWNE i OBIEKTYWNE wnioski dla siebie. Nie będę więc niczego koloryzował, aby zyskać w oczach forumowiczów, ani tym bardziej NICZEGO ZMYŚLAŁ, co spowodowałoby wprowadzenie (głównie niedoświadczonych) forumowiczów w błąd i przykre konsekwencje dla nich samych i ich otoczenia, gdyby natchnieni moimi historiami zdecydowali się zrobić to, co ja zmyśliłem. Nie będę także pisał i polecał rzeczy, o których gdzieś przeczytałem, a które nie są częścią mojego doświadczenia i o których nigdy nie przekonałem się w praktyce. Nie będę się wypowiadał o rzeczach, o których nie mam pojęcia. To forum nie służy bowiem teoretyzowaniu. 6) Jestem świadomy, że moje relacje z kobietami to po części wynik wychowywania się w takiej a nie innej rodzinie i odbicie jakości życia, jakie obecnie wiodę. Jeśli mam problem, to szukam jego źródła i dążę do jego wyeliminowania. Zgadzam się, że uczenie się uwodzenia bez dotykania przyczyny problemu stanowi tylko jego zaleczanie. 7) Wyrzekam się stosowania manipulacji w stosunku do kobiet, opowiadania zmyślonych historii czy stosowania technik, w wyniku których podejmowałyby one decyzje, których tak naprawdę nie chciały podjąć. Jestem w stosunku do nich UCZCIWY, nie ukrywam swoich zamiarów, jakie by nie były, i nie udaję i nie kreuję się na kogoś, kim w rzeczywistości nie jestem. Chcę uwodzić a nie zwodzić. 8) Jeżeli chcę z nią tylko seksu, to będzie to jej wystarczająco jasno zakomunikowane, werbalnie lub niewerbalnie. Jeżeli chcę mieć kilka kobiet na raz, to każda z nich będzie o tym wiedziała i będzie się na to godziła. 9) Nie będę propagował na forum seksu z nieletnimi. 10) Nie będę obrażał niczyich uczyć religijnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Raróg
|
Ana w mig się zorientowały że coś nie gra - po dużej liczbie czytających gości - i doszły do tego, że wchodzą z wizaz.pl (nie pytaj jak, nie siedzę w tych klockach
![]() Cytat:
Osobiście nie czuję potrzeby uduchowienia życia kilku playboy'om internetowym, a że znajdują sobie "prezenty do rozpakowania" - to też o tych "prezentach" swoje świadczy, niech się więc rozpakowujący i rozpakowana szanują według własnych potrzeb, nic mi do tego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
generalnie mysle, ze to kwestia czasu az sie zorientuja ze ich czytamy, zwlaszcza, jak zaczna się nasze prowokacje,
a potem trafia tutaj i zatrollują nasze forum :/ dla chcacego nic trudnego wystarczy w google wpisac ich nazwe forum. w wyszuskiwaniach forum wizaz jest bardzo wysoko, wystarczy wejsc w tadam. wystarczy przeczytac ten watek ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
wiecie co.. mnie śmieszy tam najbardziej jeden facet
![]() "1. Ty tutaj nie jestes od jechania ludzi... jeszcze." ![]() co ciekawe, dopiero kiedy on stwierdzi, że ktoś zasługuje na szacunek (tzn rozpakował dużo prezentów ![]() ![]() może zmieńmy więc temat tego wątku? :P
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2008-10-05 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() "Ciekawość pierwszym krokiem do... " Ale mnie dzisiaj naszło na powiedzenia. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
wy na prawde chcecie z nimi prowadzić konwersacje..?
![]() ![]() ![]() choć miło byłoby poczytac jak im cisnienie rośnie podważając ich status największych internetowych wyjadaczy... bo oni chyba tylko na forum są tacy do przodu... przynajmniej wiekszość.. ![]()
![]() |
#83 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kogo jak kogo,ale Ciebie jestem pewna,że nie powodujesz wojen ![]() OOOooo,jaki ładny nick ![]() Myślę nad tym... Cytat:
Te ich forum TAK tętni życiem,do tego są TAK inteligentni,że może minąć spokojnie z miesiąc zanim się zorientują,że coś jest nie tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
wiedziałam ze niektórzy faceci to głąby ale w jednym miejscu na raz ich jeszcze tylu nie spotkałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raróg
|
Ciekawość to teraz na pewno, szykuje się draka (chyba), a jeśli chodzi o samo ich forum - odczucia takie sobie, trochę ich żal - potrzeba dowartościowania się przygodnym seksem przed obcymi ludźmi itd., ludzie mają jednak ciekawsze szmergle.
Awia napisała - proste nas poszukać. A ana chyba w swoim systemie widziały (przekierowania z innego forum czy coś w ten deseń). 31 nas tu teraz jest, jeśli każda przy okazji tam zagląda, mogą powęszyć. Zróbmy grafik, hehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam wrazenie, ze nie wszyscy mnie zrozumieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do nalotu na forum powiatowych donżuanów- dziewczyny, szkoda klawiatury, przecież to jakaś banda nieudaczników, którzy muszą dowartosciowywać się w internecie opowiadajac bzdury o tym ile to niby dziewczyn poderwali- a bądźmy szczerzy,słoik musztardy ma w sobie więcej uroku osobistego niż wszyscy ci lowelasi razem wzięci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
o jaaaaaaaaaaaaa poracha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Również uważam, że interesująco byłoby poczytać dyskusję w której ktoś zaprezentuje im inny punkt widzenia. Sprawdziłam w Google, wychodzą 2 wyniki z Wizażem, ale chyba wystarczyłoby tylko zmienić tytuł wątku i edytować nazwę tego forum w jednym poście i byłoby po sprawie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
mi się oni kojarzą z takimi typami: http://www.youtube.com/watch?v=voRQh...eature=related
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.