![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane: Farouk, Avene, Bioderma ,L’Oreal, Wella i wiele innych
Może coś u mnie za podkład L'oreal?
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane: Farouk, Avene, Bioderma ,L’Oreal, Wella i wiele innych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może za puder Inglota - odlewka Histoire d'Eau Mauboussin - 8 ml w atomizerku - odlewka Organzy Indecence - 5 ml w atomizerku - odlewka Molekuł 01 - 5 ml w atomizerku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbki: emolium kremowy zel do mycia 7ml -clinique perfectly real makeup shade 24 1.5 ml x2 -clinique repairewear 01 ivory pental 1.5ml x2 Chanel,prolumiere 45 rose miniarturka 5ml oddałabym za nie Żel zapobiegający wypadaniu włosów Dermena, Pharmena * SUNOZON mleczko do opalania dla dzieci podkład L`Oreal Accord Perfect reszty już nie ma |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Byłabyś chętna na https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=286708 bo mi sie u Ciebie kupe rzeczy podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
![]() * Lip Smacker Wild Berry (zostało 50%) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 3 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 4 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 6 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 7 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 16 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * podkład L`Oreal Accord Perfect (włosta odmiana True Match) kolor D3 - jasny beż, użyłam go 4 razy ale nie służy mojej cerze, a szkoda bo świetny jest * Avon perełki brązujące + wmieszane b. jasne Vollare * Puder brązujący w psaeczkach Inglot AMC nr 80 zuzycie może 5% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że by mi pasowało. lip smacker niestety poleciał, przepraszam, zapomniałam go odznaczyć obiecuję dodać Ci sporo gratisków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
A może masz poza wątkiem jakieś paletki z Inglota, paletki do brwi lub jakieś rozświetlacze lub brązery ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza wątkiem mam jeszcze: fioletowy pojedynczy cień Rimmla (użyty kilka razy) tester zielonych cieni Shiseido róż H&M bazę silikonową GOSHA (zużycie jakieś 8-10% max.) kasetkę Peggy Sage (prawie nie używana, mam jeszcze kartonik, z błyszczyków jest niezdjęta folia) sporo kosztowała, ale ja jednak nie używam tylu cieni, to był zakup-wybryk :/ paletek inglota ani do brwi nie mam Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-10-24 o 20:15 Powód: literówki :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Aha
![]() Ta kasetka Peggy Sage też się całkiem fajna wydaję ![]() Bo ja mieszkam niedaleko Łodzi i tak się zastanawiam czy w okolicach gdzieś nie ma.... A Ty nie bywasz może w Łodzi (bo jak byś była to byśmy mogły wymienić się osobiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się zdecydujesz to resztę z tego co wkleiłam na zdjęciach włączę w wątek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 3 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 4 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 6 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 7 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 16 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * podkład L`Oreal Accord Perfect (włosta odmiana True Match) kolor D3 - jasny beż, użyłam go 4 razy ale nie służy mojej cerze, a szkoda bo świetny jest * Avon perełki brązujące + wmieszane b. jasne Vollare * Puder brązujący w psaeczkach Inglot AMC nr 80 zuzycie może 5% *rozświetlacz Bourjois białą czekoladkę (nr 53) zużycie leciutkie (widać delikatne wgłębienie) i obiecuję kilka gratisków - na pewno będziesz zadowolona myślę że to jest bardzo równoważna wymiana, trochę mnie serce boli za tym burżujkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
A mogłabyś wkleić jeszcze zdjęcie tego podkladu z Loreal na rączce ??
![]() ![]() Ps. To czemu chcesz się za burżujka wymienić ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciężko oddać jego kolor w tym świetle. Ja mam różowawą cerę (zwłaszcza na rękach widać ten różowy marmurek). Podkład ładnie stapia sie ze skórą. Oddaję bo jak pisałam nie służy mi, a ja mam bardzo problematyczna cerę i szukam cały czas tego jednego jedynego co nie będzie mi krzywdy robił. Burżujka bardzo lubię bo używanie go sprawia mi przyjemność, natomiast on ma lekko różowy poblask i ja nie wyglądam z tym dobrze (jak pisałam mam skórę w odcieniu różowawym) EDIT Acha, paletka kosztowała w Super Pharm w promocjji 55 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Dziękuje Ci bardzo
![]() No ładny kolorek ma ten podkładzik ![]() A może tak się wymienimy: Ja- kuferek Ty: * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 3 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 4 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 6 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 7 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 16 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * podkład L`Oreal Accord Perfect (włosta odmiana True Match) kolor D3 - jasny beż, użyłam go 4 razy ale nie służy mojej cerze, a szkoda bo świetny jest * Lip Smacker Wild Berry (zostało 50%) * Puder brązujący w psaeczkach Inglot AMC nr 80 zuzycie może 5% * rozświetlacz Bourjois białą czekoladkę (nr 53) zużycie leciutkie (widać delikatne wgłębienie) * i zamiast tych kuleczek z Avonu baze Gosha albo kasetkę Peggy Sage ?? ![]() A może czegoś szukasz jeszcze oprócz tego co na początku wątku ?? ![]() Ps. Przepraszam, bardzo przepraszam, ale mogłabym jeszcze prosić ostatnią, ale to juz ostatnią fotkę pudry Inglot na rączce?? ![]() ![]() Przemyśl sobie wymianę na spokojnie nie musisz się spieszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety w tym sztucznym świetle nie jestem w stanie zrobić zdjęcia Inglotowi. Światło jest żółte i puder po prostu jest prawie nie widoczny Kasetka jak pisałam sporo kosztowała więc nie kalkuluje mi się za bardzo taka wymiana baza nie jest w cenie równoważna z kuleczkami ![]() czy możesz napisać ile kosztował kuferek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Nie ma ?? To trudno
![]() To ja zaraz jeszcze popatrze co by tu zamiast tych kuleczek wziąść ![]() Kuferek kosztował ponad 100zł ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit może weźmiesz Euphorę? daje piękny efekt - to leciuko brązująco-rozświetlający puder mineralny, daje na prawdę piękny efekt - nie zawiedziesz się ![]() rozświetlacz Manhatan i róż H&M? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.