Z³y ch³opak - rozterki Myszuni19. Zbiorczy. - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-09-03, 17:24   #61
Kiniolek91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 326
Dot.: On ci±gle pracuje...

Pewnie tak± ma pracê... Pieni±¿ki nie bior± siê z nik±d... Mój T¯ te¿ d³ugo pracuje - od 5/6 rano do 22 czasem anwet 24, ale co drugi dzien... Wydawac by siê mog³o "fajnie, co drugi dzien maj± dla siebie, no i kazd± niedziele", ale tak nie jest, bo teraz zaczê³a mi siê szko³a, za tydzieñ, mo¿e dwa nauka bêdzie juz ostra, a codziennie koñcze o 15, wiec nawet je¶li w dni wolne bêdzie móg³ po mnie przyjechaæ to nie bedziemy mogli poswiecic sobie zcasu... Rozumiem, co czuejsz, bo to jest i têsknota, i chêæ zobaczenia, przytulenia siê do ukochanej osoby, ale tzreba to zrozumiec... Ja wim, ¿e mój T¯ pracuje tyle, bo musi, zcasem anwet idzie w dni wolne na pó³ dnia robozcego, gdy tzreba kogo¶ zast±piæ, ale wiem, ze parcuje tyle, bo chia³by od³o¿yæ na nowe autko, na jakie¶ mieszkanko... A jesli Ci to przeszkadza bardzo to porozmawiaj z T¯, powiedz mu, ¿e jest Ci ciê¿ko i czy móg³by w miarê mo¿liwo¶ci zcasem pracowaæ mniej, bo chcia³aby¶ pobyæ z nim, porozmawiaæ, itp... Wydaje mi siê, ¿e mo¿na to jako¶ u³o¿yæ sobie...

"Trudno jest z³apaæ wiatr,
braæ na ¿arty ten szalony ¶wiat.
Trudno jest, przecie¿ wiem,
wierzyæ w bajki, jeszcze w ¿ycie wplataæ je..."

"To, czego tylko chcê - ja z Tob± w ch³odnym deszczu"
Kiniolek91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 18:21   #62
andzia_19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 73

Myszunia, mój ch³opak tak samo mówi i te¿ mia³am ten problem, bo chcia³abym siê widzieæ z nim czê¶ciej. Mo¿e to ten sam facet? hehe
Pogodzia³am siê z tym, ¿e tyle pracuje, poniewa¿ nie robi tego jedynie dla przyjemno¶ci, ale zbiera pieni±dze na wa¿ne rzeczy i przecie¿ mu tego nie zabroniê. Szczerze to wolê takiego kochanego "pracusia", ni¿ ch³opaka który nic nie chce w ¿yciu robiæ, nie chce pracowaæ i nie ma ¿adnych planów na ¿ycie. Do tego czasem fajnie mieæ wiêcej czasu dla siebie, ni¿ codziennie siê z kim¶ widywaæ. My¶l o pozytywach
Pozdrawiam
andzia_19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 18:40   #63
mysiamysia
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 656

Oooo a niedawno chcialam wlasnie taki watek zalozyc i liczylam ze sa tutaj wizazanki w podobnej sytuacji.Ja mam dokladnie tak samo,widuje sie tylko w weekend i tez myslalam ,ze widocznie mu nie zalezy skoro nie widujemy sie w tygodniu.Z tym¿e u mnie dochodzi jeszcze sprawa ,ze w tygodniu to wlasciwie od jakiegos czasu tylko smsy wysylamy sobie czasami.Ale porozmawialismy szczerze i niestety jest tak jak jest,pracuje ,bo ma swoje cele,chce zarobic,na dodatek lubi to co robi i daje z siebie wszystko.Nie moge mu tego zabronic,ani wymagac ,zeby urywal sie z pracy i pedzil do mnie...Mowilam o tym ,ze szkoda ze nie mozemy sie czesciej widywac ,tylko tyle.Tlumaczyl mi jak tylko umial,ze chcialby zeby bylo inacze no ale niestety.Do pewnego czasu mnie to denerwowalo ,bo po prostu tesknilam i chcialam go czesciej przytulic i w ogole...z tym sie nie zmienilo,ale od jakiegos czasu po prostu stalam sie bardziej wyrozumiala,zajelam sie soba,wrocilam do swojej pasji ,szczera rozmowa naprawde pomaga.Ale byc moze niedlugo bedziemy sie czesciej widywac niz tylko w weekend,a przynajmniej mi to obiecal i mam nadzieje ze slowa dotrzyma Poza tym pomyslcie nad jednym pozytywem,widujac kogos rzadziej doceniamy bardziej te chwile ktore spedzamy razem Co nie zmienia faktu ,ze zazdroszcze parom ktore moga sie spotykac o wiele czesciej...
No i ja tez wole pracowitego ,takiego z pasj± ,niz takiego ktoryby siedzial dniami na lawce albo nic nie robil.
ps. nie dosc ze sytuacje mamy taka sama to i jeszcze nick podobny

"Najlepsza mi³o¶æ to ta,która budzi duszê...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogieñ a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dok³adka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 20:01   #64
_Novotna_
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 874

Mój ex te¿ tak pracowa³ i bra³ nadgodziny, niewiem czy to z powodu pracowito¶ci czy chciwo¶ci na pieni±dze ale niestety nasz zwi±zek siê rozpad³.......
Stary 2008-09-03, 20:09   #65
Myszunia19
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 241

Cytat:
Napisane przez Ankalime Poka¿ wiadomo¶æ
to zabij jakos czas, idz do pracy. nie dosc, ze sobie zarobisz/dorobisz, zajmiesz czyms czas, to moze i ukochany zrozumie, ze Twoje zycie nie sprowadza sie tylko do czekania na niego. bo jak na razie to Ty w tym zwiazku robisz za Lassie.

ja te¿ pracuje
Myszunia19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 20:55   #66
syntagma
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 492

no to teraz gdy zaczniesz studia i bedziesz sie uczyc, a do tego pracowac, tez bedziesz miec malo czasu. Jakos to sie wyrownac powinno
Stary 2008-09-04, 02:10   #67
dagirll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 641

Ja tez mam taka sytuacje

Ale moze macie racje.Mysli przekierowa³yscie na ,to zeby go rozumiec ,wspierac ,a nie krzyczec i wyklocac ,ze nie ma czasu.No,ale co poradzic ,jak czuje sie jakby mu mniej zalezalo.. No,ale trudno zacisne zeby.Zobaczymy. Za jakis cza jak bedzie..

dagirll jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-04, 08:33   #68
motylek1007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 535

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Poka¿ wiadomo¶æ
od 8 do hmmm poznych godzin nocnych czasem. pracuje w warsztacie. dodatkowo robi "fuchy" mowi ze ma za duzo na glowie i wogole nie ma na nic czasu ale niektorym ludzia nie moze odmowic pomocy.
moj byly facet tez tak pracowal, jakies dodatkowe fuchy, 2 etaty i takie tam
ja w to swiecie wierzylam, wiec nie sprawdzalam nawet tylko czekalam. Byl zmeczony ok, nie naciskalam, w ogole bylam mega cierpiliwa, zadnych wyrzutow, nic zero bo on tyle pracuje.
Pozniej wyszlo ze ta praca to plec ¿enska

obecny tez pracuje, moze nie tyra 24h ale pracuje, jednak ma dla mnie czas i nie tlumaczy sie zmeczeniem mimo wszystko
z drugiej strony ja tez rozumiem ze po pracy kazdy chce odpoczac wiec nie wymagam niewiadomo ile

[*] 11.09.2012
jeszcze siê kiedy¶ spotkamy...
motylek1007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-04, 10:52   #69
Anzelina
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 272

Pracuj±c w warsztacie chyba nie dostaje siê jakich¶ du¿ych pieniêdzy /chyba, mo¿e siê mylê/, a on pewnie chce ¿yæ lepiej ni¿ dotychczas, albo chce zrealizowaæ marzenie
Stary 2008-09-04, 11:47   #70
Mi¶ka84
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 997

Cytat:
Napisane przez Anzelina Poka¿ wiadomo¶æ
Pracuj±c w warsztacie chyba nie dostaje siê jakich¶ du¿ych pieniêdzy /chyba, mo¿e siê mylê/, a on pewnie chce ¿yæ lepiej ni¿ dotychczas, albo chce zrealizowaæ marzenie
Je¿eli robi fuchy to ma ³adn± kasê
Co do samego problemu - nie mieszkacie razem? No, bo je¿eli mieszkacie to ca³e noce s± wasze Je¿eli nie - to po co tyle kasy???
Z jednej strony rozumiem, ¿e ch³opak mo¿e byæ zmêczony, ale z drugiej - mój T¯ zrobi wszystko by zobaczyæ mnie codzienie i przyjedzie choæby w ¶rodku nocy, lub z rana przed popo³udniówk±, a potem znów po po³udnówce (trochê ¶wirek z niego)
Moja siostra ma gorsz± sytuacjê - pracuje codziennie od 14 do 22, a jej T¯ od 6 tak do 16, za to spêdzaj± ze sob± codziennie noce (choæ nie mieszkaj± razem).

Dziwi mnie to, co pisze czê¶æ z Was dziewczyny - WY têsknicie, a T¯ nie têskni??? Bo nie bardzo rozumiem. Mój zazwyczaj têskni bardziej ni¿ ja i ostatnio upar³ siê, ¿e muszê spêdzaæ u niego te¿ noce, bo beze mnie nie za¶nie i wstajê codziennie rano bladym ¶witem, by ten g³upek odwióz³ mnie do domu przed swoj± prac±
Mi¶ka84 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-04, 11:49   #71
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mi¶ka84 Poka¿ wiadomo¶æ
Co do samego problemu - nie mieszkacie razem? No, bo je¿eli mieszkacie to ca³e noce s± wasze
ale co po nocy jak on padniety i spi

[*] 11.09.2012
Stary 2008-09-04, 11:58   #72
Mi¶ka84
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Poka¿ wiadomo¶æ
ale co po nocy jak on padniety i spi
Ale siê po przytulaj±, popieszcz±, porozmawiaj±... Ja uwielbiam spac z moim T¯
No, a moja siostra z ch³opakiem widzi siê tylko w nocy, i jeszcze imprezuj± prawie codziennie
Stary 2008-09-04, 11:59   #73
motylek1007
Zakorzenienie

ja lubie spac z TZ a raczej zasypiac bo pozniej kazdy idzie na swoja czesc ³ozka do rana a potem wracamy do siebie.
Moj tz jak wraca zmeczony spi, naparwde spi i tylko spi

[*] 11.09.2012
Stary 2008-09-04, 12:03   #74
Mi¶ka84
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Poka¿ wiadomo¶æ
ja lubie spac z TZ a raczej zasypiac bo pozniej kazdy idzie na swoja czesc ³ozka do rana a potem wracamy do siebie.
Moj tz jak wraca zmeczony spi, naparwde spi i tylko spi
Mój T¯ nawet po 15 godzinach pracy budzi mnie w nocy z 10 razy, aby mnie wyca³owac trochê czy poprzytulaæ siê. Kochany z niego ch³opiec

Dlatego skoro nie ma czasu w dzieñ - mo¿na siê zobaczyæ jak nie na ca³± noc, to chocia¿ na 2 godzinki.
Stary 2008-09-04, 12:03   #75
gosiaczek_ch
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 103

Moj facet jezdzi tirem bo zbiera na czesc mieszkania.widzimy sie tylko na weekend.czasem jest to tylko sobota,czasem piatek, sobota,niedziela. roznie to bywa i nieznaczy ze mnie nie kocha,tylko ma taka prace. przeciesz na pewno piszecie wciagu dnia sms. my tez sie d³ugo nie widzimy bo mieszkamy od siebie 40 km.trzeba sie przyzwyczaic a jak nie mozna to daj se spokoj bo sie bêdziesz dreczyc
gosiaczek_ch jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-04, 12:18   #76
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Mój T¯ nawet po 15 godzinach pracy budzi mnie w nocy z 10 razy, aby mnie wyca³owac trochê czy poprzytulaæ siê.
to moj woli przed spaniem albo po, ale nie w trakcie, jak zasnie to po ptakach

[*] 11.09.2012
Stary 2008-09-04, 12:55   #77
koKOro
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 124

Ty masz chyba ci±gle jakie¶ dylematy w stosunku do swojego T¯, patrzac po zakladanych przez Ciebie w±tkach:

aby szala³ za mn±: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276581

co zrobiæ aby mówi³ wiecej mi³ych rzeczy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276214

mi³o¶æ: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=267729

jak na mój gust za bardzo analizujesz swój zwi±zek, swojego ch³opaka. Pewne rzeczy trzeba zaakceptowaæ i tyle, na niektóre poczekaæ itp.

zakorzenienie
koKOro jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-04, 13:03   #78
agnes188
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 678

moj tz tez bardzo duzo pracuje.ale poprostu chce nam zapewnic JAKAS przyszlosc i to dlatego

agnes188 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-04, 14:39   #79
Mi¶ka84
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez agnes188 Poka¿ wiadomo¶æ
moj tz tez bardzo duzo pracuje.ale poprostu chce nam zapewnic JAKAS przyszlosc i to dlatego
Ale zawsze musi byæ jaka¶ równowaga - nie mo¿na ¿yæ tylko przysz³o¶ci±, bo tera¼niejszo¶æ ucieknie i przysz³osci mo¿e wcale ju¿ nie byæ...
Stary 2008-09-04, 14:51   #80
gosiaczek_ch
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 103

Cytat:
Ale zawsze musi byæ jaka¶ równowaga - nie mo¿na ¿yæ tylko przysz³o¶ci±, bo tera¼niejszo¶æ ucieknie i przysz³osci mo¿e wcale ju¿ nie byæ...

To powinno stac sie mottem pieknie ujête
gosiaczek_ch jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-04, 14:59   #81
Mi¶ka84
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez gosiaczek_ch Poka¿ wiadomo¶æ
To powinno stac sie mottem pieknie ujête
Dziêki hehe
Stary 2008-09-04, 16:06   #82
maja55
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 030

Mój T¯ te¿ jest procoholikiem...
I s± dni kiedy chcia³abym, aby¶my spêdzili ze sob± wiêcej czasu, ale z drugiej strony, T¯ nigdy nie zostawi³ mnie samej sobie wtedy kiedy potrzebowa³am go. Mamy o tyle komfortow± sytuacjê, ¿e T¯ ma w³asn± firmê, wiec mo¿e z niej "wyskoczyæ" kiedy musi. Ten "komfort" ma te¿ swoj± drug± stronê - czasami trzeba dopilnowaæ wszystkiego, bo ¿aden pracownik tego tak dobrze nie wykona i mój T¯ pracuje czasami wrêcz do nocy.
Ale jak± radochê mamy z tego, ¿e mo¿emy spêdziæ wiêcej czasu np. w weekendy czy kilka dni w tygodniu kiedy nie ma a¿ tyle pracy
Poza tym staramy siê spêdzaæ razem poranki i czêsto T¯ wpada do mnie na ¶niadanie - uwielbiam te dni
Czasami T¯ ma naprawdê nawa³ pracy, ale bardzo doceniam to, ¿e chce jeszcze wpa¶æ do mnie wieczorem choæby po to ¿eby siê przytuliæ, pog³askaæ mnie po g³ówce i zasn±æ, bo na nic innego ju¿ nie starcza mu si³.

Myszunia, postaraj siê zrozumieæ i doceniæ pracowito¶æ ch³opaka
Stary 2008-09-04, 20:47   #83
Myszunia19
Zakorzenienie

nie nie piszemy w dzieñ
Stary 2008-09-04, 21:15   #84
vainilla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 249

dok³adnie, doceñ to ¿e on chce cos robiæ dobrze ¿e nie próbuje siê ograniczaæ,je¶li pracuje to znaczy ¿e ma tak± potrzebê, duchow± czy finansow± ale j± ma! na pewno nie znaczy to ¿e nie chce wiêcej czasu po¶wiêcaæ Tobie
mozesz mu zasugerowac ¿eby nie wpada³ w pracoholizm,ale przecie¿ je¶li zacznie siê ograniczaæ ze wzglêdu na ciebie to wyjdzie wam to tylko na gorsze bo moze zacz±æ siê w zwi±zku dusiæ.

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-05, 14:27   #85
Myszunia19
Zakorzenienie

mial wczoraj znalezc czas... nie znalazl. mam pare waznych spraw do omowienia i nie mam kiedy. napisal w nocy. ale w jego smsach nie ma nic milego. zadnego Kotku, kochanie. wczoraj nie wytrzymalam i zapytalam czy "czy ktos moze do mnie mowic Kotku?" chodzilo mi ogolnie. chcialam go podpuscic. odpisal mi "czasami". za caly tydzien nie przyszlo mu do glowy zeby do mnie zadzwonic... czy to jest normalne? prosze niech ktos powie co o tym mysli bo ja mam metlik bo nie wiem czy on chce byc ze mna tylko nie ma czasu czy tez pieprzy takie glupoty i mnie przetrzymuje. choc w sumie po 5 miesiacach wrocil i powiedzial ze mu zalezy. nie pisze do niego od rana. czy dobrze robie?
Stary 2008-09-05, 14:38   #86
Fresa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 976

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Poka¿ wiadomo¶æ
mial wczoraj znalezc czas... nie znalazl. mam pare waznych spraw do omowienia i nie mam kiedy. napisal w nocy. ale w jego smsach nie ma nic milego. zadnego Kotku, kochanie. wczoraj nie wytrzymalam i zapytalam czy "czy ktos moze do mnie mowic Kotku?" chodzilo mi ogolnie. chcialam go podpuscic. odpisal mi "czasami". za caly tydzien nie przyszlo mu do glowy zeby do mnie zadzwonic... czy to jest normalne? prosze niech ktos powie co o tym mysli bo ja mam metlik bo nie wiem czy on chce byc ze mna tylko nie ma czasu czy tez pieprzy takie glupoty i mnie przetrzymuje. choc w sumie po 5 miesiacach wrocil i powiedzial ze mu zalezy. nie pisze do niego od rana. czy dobrze robie?
Myszunia19, na moje oko to przesadzasz.

Przecie¿ nie trzeba pisaæ codziennie smsów, nie ka¿dy to lubi.
Po drugie, mê¿czy¼ni s± mniej wylewni od kobiet i bardziej sk±pi w okazywaniu uczuæ, wiêc nie oczekuj raczej, ¿e nagle bêdzie do Ciebie non-stop "kotku" mówi³ czy pisa³.

Daj mu trochê wolno¶ci i swobody, bo on to odbierze jako narzucanie i kontrolowanie, nie zasypuj go telefonami, smsami, kiedy¶ nie by³o komórek, a i telefon stacjonarny ma³o kto mia³ i ludzie jako¶ wytrzymwali, gdy z jakich¶ powodów nie mo¿na by³o widywaæ siê czêsto.

Daj mu zatêskniæ za sob±
Fresa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-05, 19:47   #87
Myszunia19
Zakorzenienie

ale on mi nawet nie mowi ze zatesknil... ja nie wiem.. byc moze przesadzam ale to dlatego ze po tym co zrobil powinien sie teraz starac...
Stary 2008-09-07, 15:35   #88
Myszunia19
Zakorzenienie

dylemat

no wiec wczoraj- w sobotni wieczor czekam na mojego chlopaka. kolo 21.00 zaczynam sie niepokoic. pisze smsa a on ze pije piwo.:\ ja dzwonie odbiera kolega jego i mowi ze poszedl juz spac. zaledwie 3 minuty po smsie;\ JA SIE POPLAKALAM, ZDENERWOWALAM I PLAKALAM ZE DALAM MU MIESIAC TEMU DRUGA SZANSE, ZE MIAL SIE STARAC A TU CO. NIE WIDZIELISMY SIE CALY TYDZIEN... NO I DZIS DZWONILAM TO MNIE ODRZUCALO ALBO MIAL WYLACZONY. PISALAM-NIC. W KONCU NIE WIEDZIALAM CO SIE DZIEJE I ZADZWONILAM DO JEGO PRZYJACIELA. GODZINE POZNIEJ DZWONI MOJ CHYBA JESZCZE CHLOPAK I KRZYCZY NA MNIE ZE CO JA TO ROBIE ZE ZATRUDNI MI NIANIE DO PRZYTULANIA MNIE I ZE MAM GADAC Z NIM JESLI O NIEGO CHODZI. NIE DOPUSCIL MNIE DO SLOWA. JAK SIE MI W KONCU UDALO TO JAK ZAPYYTALAM CZY SIE WIECZOR ZOBACZYMY TO POWIEDZIAL ZE NIE MA OCHOTY I SIE ROZLACZYL.... POMOCY...
Stary 2008-09-07, 15:42   #89
Dosiak
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 543
Dot.: dylemat

Myszuniu19 bardzo czêsto zak³adasz w±tki na wiza¿u dotycz±ce Twojego T¿ta. Widaæ, ¿e siê nie dogadujecie za dobrze i przyda³aby siê wam powa¿na rozmowa. Co do wczorajszej sytuacji to ja bym siê bardzo wkurzy³a. Wola³ piæ piwko ni¿ siê z Tob± zobaczyæ, nie reagowa³ na telefony i smsy, a dzisiaj siê jeszcze na Tobie wy¿y³. Nie odzywaj siê do niego teraz i nie b³agaj o spotkanie.
Dosiak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-07, 15:42   #90
mag_rat
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 931
Dot.: dylemat

oo matko! Kochana,ty siê jeszcze zastanawiasz co masz zrobiæ? Wybacz,ale wychodzi na to, ¿e kole¶ ma t± dan± przez Ciebie drug± szansê w pewnym miejscu, wiêc jedyne co pozostaje Ci zrobiæ to go w to miejsce kopn±æ.

B±d¼ twarda,¿adna kobieta nie zas³uguje na takie traktowanie!

mag_rat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.